Optika obchody Letadla - recenze

Optika obchody Letadla - recenze

Negativní recenze

Do prdele je hotovo. ******* čirý. Pomstím se. Raději si s ikraftem nepořádek

Objednal jsem si brýle z progresivní kategorie. Na zpracování nejsou žádné stížnosti, ale nemohl jsem použít brýle, šel jsem do jiného salonu a objednal si nové
brýle. Na stejném místě se zeptal optometristy, proč nevidím v brýlích z Aircraft špatně, ukázalo se, že při výrobě čoček nebylo označení provedeno správně. Už nikdy nebudu chodit do letadla a nikoho nedoporučuji.
Objednejte si salon Nákupní centrum Watercolor

Není nic horšího. Čistý podvod. Inzerované jako japonské čočky, ale ve skutečnosti Čína. Vůbec nepostupují, ale jsou přijati. Už mám druhou změnu za 40 tisíc rublů. Neexistuje žádný výběr čoček. Na progresivní nedávejte rozšíření, protože není nic. nesnažte se objednat takové astronomické ceny za takový haraburdí.

V salonu v Kyjevě si vybrali rám a objednali si čočky. Líbilo se mi, služba a udělal body včas. Po nějaké době rám oslabil, začal spadat z nosu. Otočili se znovu do salonu, přitáhli nám rám, ale ne na dlouho. Znovu začali padat. Tyto brýle nařídily mé dceři. Nařídil jsem jinému manželovi, to samé, rám brzy zeslábne, manžel si stěžuje, že rám někde sekne. Okraj dcery brzy po kroucení perekosolou, jedno oko nad druhým. Dorazili jsme se stížností, obvinili nás ze zneužití v kabině a vzali je k opravě, slibovali vyhodit SMS, když bylo nutné vyzvednout. SMS nikdy nedorazily, když dorazily do salonu, dostaly od prodejců v jejich směru hodně negativity, dostali jsme zde zkreslené brýle, po cestě je neopravovali. Napsal jsem stížnost do knihy stížností a nechal jsem za ně body, psal jsem stížnost, abych nahradil rám běžným. Takže nikdo nevolá zpět. Mimochodem, moje dcera změřila další snímky, zatímco jsem psal stížnost, všechny jsou zkosené. Budu kontaktovat Rospotrebnadzor

Moje žena a dcera přišli do vaší kanceláře v Reutovském parku v úterý 26. listopadu 2019 večer a návštěva způsobila pouze negativní. Pokud zaměstnanec nechce pracovat s klientelou, odveďte ji ke krku, nikoliv nohu do svého obchodu, a vaši kancelář Sharashkin nikomu nedoporučujeme

Stal jsem se klientem tohoto zázraku optiky. Koupil jsem nejdražší rámy a objektivy se středními cenami, celkem se slevou 17 000 si nepamatuji přesnou částku. V prvním týdnu se italský rám začal šplhat kolem, logo „PRADO“ se samo odtrhávalo bez jakýchkoli vlivů. Celý svůj vědomý život nosím brýle a dělám to opatrně, poprvé se mi takové věci staly. Po logu jsem si všiml vady na levé čočce, v podobě mikrotrhlin na povrchu čočky zvenčí. Šel jsem k očnímu optikovi, kde jsem si koupil tento produkt. Byl jsem nabídnut, abych vyrobil druhé brýle, a ty byly zaslány do komise. Nebyly žádné jiné možnosti, musel jsem jít na další odpad, nejprve mi byla nabídnuta sleva 50% pak, v době objednání, kleslo na 30%. No, Bůh mu žehnej, objednal jsem si dražší čočky a, jak mi řekli, velmi dobrý rám. Ukázalo se to asi 11 000 p. Udělali jsme to dlouho, jako první objednávka. Čekal jsem a vyměňoval jeden produkt za jiný Také druhé brýle se ukázaly být vadné, pravá čočka nebyla pevná, trochu visí, takže čočky byly nastaveny s posunutým středem dolů, takže to nevidím ostře, mé oči jsou unavené a moje hlava začíná bolet večer. O měsíc později jsem čekal na vrácení prvních bodů a odpověď na nárok. Čočky byly vyměněny, ale rám byl ponechán s komentářem mé viny. Brýle vylepšili poprvé, ale rám stále stoupá, nyní na přední straně. V optice mi řekli, že se jim nedaří obviňovat a že jsou připraveni uhradit druhé brýle za brýle, rozhodně jsem to neodmítl, ale co teď mohu udělat s tímto rámečkem bez brýlí a druhým rámečkem, který se každý den trochu hodí. A nejdůležitější věc, i když zatím nejspíš nebudu psát finále, takže ten míček je na vaší straně pole, ale poslední tah bude můj. Hodně štěstí vám a vašemu podnikání.

Strašný dojem! 17. července jsem předal brýle k opravě, řekli, že kdyby to nemohli opravit, zavolali a varovali. 07/30 sama sebe nazývala optikou, ukázalo se, že s kurýrem byly problémy a brýle se dnes večer přinesou. Jako výsledek, 31. července přišel do salonu, a ukáže se, že ani opravit podzim. Hrozný přístup zákazníků a ztracený čas.

Oklamou vaši hlavu. Po obdržení objednávky a 100% platbě řekněte jednu lhůtu a poté není možné objednávku obdržet. Čekáme na brýle po dobu 3 týdnů, i když slíbili, že si je vyrobí za týden. Pokaždé, když vysloví nový a nový termín... Jen nějaký podvod s krásným znakem (

Připojím se k negativním recenzím! Každý má stejnou věc. Kvalita rámů je hrozná, i když není levná (poměrně), pouze rám 8 000. Kvalita práce je také nechutná.

23. března 2019 koupil brýle v kabině na dálnici Mozhaisk. Postupem času si všimli, že čočky přesahují přední okraj rámu. Pak levá čočka vypadla. Pravděpodobně byly čočky nesprávně oříznuty. Dne 8. dubna předali do salonu brýle k vyšetření, které požadovalo ukončení kupní smlouvy v souvislosti s výrobní vadou a vrácení peněz v souladu s článkem 18 zákona o ochraně práv spotřebitele. Stav brýlí byl zaznamenán v dokumentech, zkušební doba je 10 dnů, slíbili to informovat prostřednictvím SMS. SMS nepřišla.
23. dubna výsledky inspekce v kabině dosud nebyly. V call centru slíbili, že to vyřeší a zavolají, ale nezavolali zpět. 26. dubna byly v souladu s věrnostním programem vydány brýle s vloženou čočkou a návrhem na nahrazení rámu kovovým. Čočky stále samozřejmě přesahují přední okraj brýlí. Namísto aktu vydaly výsledky zkoušky podivný dokument, který odmítly vydat.
Také odmítli peníze vrátit. Manažer salónu se chová nelaskavě. Vrátil jsem body za přezkoumání. V souvislosti s porušením zákona zbývá kontaktovat Rospotrebnadzor a státní zastupitelství.

Nikomu radím.
Brýle pro dítě jsme objednali 24. března 2019, obchod uvedl, že naše objednávka bude 28. března 2019, konečný termín je 29. března. Samostatně jsme se dohodli, že je nesmírně důležité, abychom získali hotové body co nejdříve, protože dítě rozbilo staré brýle a při dostatečně velké mínus to ve škole nebude snadné a bezpečnost ulic je výrazně ovlivněna.
Ujistili jsme se, že vše bude připraveno včas!
Výsledkem je...... pro dnešek říkají, že budou připraveni dne 03.03.2019. Podívejte se na doručovací službu, ABSURD.
Nevím, co jiného dostaneme z hlediska kvality s tímto přístupem ke klientovi.
Proč lhostejně lhát, je jasné, že kdybychom věděli, že doba výroby byla tak dlouhá, obrátili bychom se na jiný optický salon.
Dítě nemůže nosit čočky, už jsme chodili bez brýlí 10 dní... MOŽNÉ DĚKUJÍ do leteckého salonu

P.S. Mimochodem, rám nebyl vzat levně, více než 10 tr.

Chci zanechat recenzi o vašem salonu na adrese Ivanovo, nákupní centrum Euroland
Když jsem poprvé koupil brýle v roce 2017, vyšetření bylo zdarma, brýle byly vybrány, tehdy bylo vše v pořádku. Brýle sloužily několik měsíců (luk se zlomil), protože mě první návštěva uspokojila, sem jsem přišel podruhé v červenci 2018. nebyl tam žádný zaměstnanec, přišla další dívka, jmenuje se Ekaterina, pracuje pro 2 salony (také v Yasenu). Postoj je zdvořilý, je proveden výběr, je uvedeno datum výroby. Jsem naštvaný, že jsem ztratil zrak na jednotku (to bylo + 1,5, to se stalo 2,75). Objednal jsem si brýle do kanceláře a na čtení. Částka rozhodně není malá. Po obdržení byly tvrzení, že Nevidím moc dobře, zavolali Catherine (v té době pracovala v Yasenu), zavolala mě osobně a řekla, že si na to musím zvyknout. Nejsem konfliktní osoba, musím, pak musím nosit brýle. Nakonec jsem se rozhodl kontaktovat oftalmologa. Tady pak není omezení k mému překvapení. Moje vize je + 1,75. Píšu tento příspěvek tak, abys netrpěl stejným zklamáním a házel peníze do větru, kromě toho že jsem z jiného města.. Ano, mohl bych jim podat stížnost, ale prostě jsem zahodil všechny jejich papíry.

Chci sdílet svoji negativní recenzi. Tuto optiku navštívil 12. února. Odborníci jsou vynikající - zkontrolovali svůj zrak, zvedli brýle. Myslím, že všechno bolí dobře. uvedené body budou provedeny do 3 dnů. Nejextrémnějším dnem objednávky je 21. února. 20. února telefonicky potvrdili, že budu mít objednávku 21. večer dorazí zpráva, promiňte, že budete mít objednávku 26. února. Říkám jim znovu 21. února, říkají, že nedokážou přesně určit datum. Obecně platí, že pokud naléhavě potřebujete brýle, rozhodně tu nejste. moje objednávka je 7561007985, aktuální datum stále ve výrobě http://joxi.ru/V2VDkENSd8VZNr.
Po telefonu mi jednoduše otevřeně lhají a jsou hrubí. Slibují zavolat zpět a nevolat zpět, slibují přechod na optiku a nepřekládají se. Tento postoj mě šokuje. Teď se se všemi svými přáteli podělím o takové negativní zážitky.

Letecká síť prodává upřímně nekvalitní zboží. Paže spadnou po třech týdnech používání, rámy praskají v první den použití. Na základě záruky odmítají opravit své vlastní. Ale laskavě nabídnout slevu na novou objednávku. No, kdo chce utratit více peněz než běžet a redo brýle. Když jsem se pokusil vzít záruku na opravu, prodávající upřímně řekl: „Máte tak tenký rám, takže praskl.“ Proč mě neupozorňovali, když jsem kupoval, že kupuji tak nekvalitní produkt? Fakta - objednávka 745002727, salon na ulici Kievskaya, 2. Rám první praskl, protože jsem byl na dovolené, musel jsem hledat lepidlo! V jiném země a nalepení trhliny. Chůze bez brýlí je problematická (-3,75). To je morální utrpení, které trpíte podvodníky od Ai Kraft.

Výhody:

promiňte, po druhé návštěvě jsou všechny vaše klady pryč

Nevýhody:

nedali mi příležitost napsat vám stížnost a vyřadit vás ze salonu

Podrobnosti:

. Když jsem si objednal brýle, vysvětlili, že brýle jsou téměř neprůstřelné, a když jsem je poškrábal pouzdrem, okamžitě mi dali pokyny pro péči o brýle. A tady bylo jasné, že došlo k rozvodu a přeplatku 10krát. Když jsem požádal o knihu recenzí nebo oni odmítli s bodnutím a ukázal na dveře, je škoda, že věříme, že takové organizace a oni klamou nás

V našem městě byl otevřen obchod pod značkou Aikraft, což není jasné. Výběr rozpočtových rámců je ubohý, s takovým sortimentem. 30 minut čeká na uvolnění prodejce, protože sloužil jeden. Druhé body byly vyhlášeny jako dárek, není co vybírat. K dispozici je také bezplatná diagnostika, neexistují žádné stížnosti na zařízení, ale zdravotnický pracovník nemohl vzdálenost měřit elementárně. Je jasné, kde je sýr zdarma, ale bylo by lepší, kdyby peníze vzali. A konečně, odešli 3 dny od okamžiku zaslíbení, aby splnili rozkaz - ticho.

Už nikdy k Aircraft nepřijdu. Od dětství nosím brýle. Poté, co se rozhodla objednat si další brýle pro sebe, přišla do Aikraft a poté, co si objednala brýle pro 12 000 rublů, nakonec jsem nedostala, co je jasné. Rám se po měsíci rozpadl. Poté, co k nim přišli se stížností, mi hrubě řekli, že ona je na vině. Jedním slovem, ne noha v tomto letadle, pokud vám záleží na nervech.

Na prvních brýlích, které jsem si objednal v tomto salonu, se povlak na čočkách odloupl. Vrátil jsem se do salonu, prodejci si stočili brýle do svých rukou a řekli, že to viděli poprvé. Nabídli, aby si objednali další dvojici, zkontrolovali svůj zrak, mluvili o nějakém novém systému, zkrátka, brýle stojí 8 000 rublů. Když jsem přišel přijímat, začali říkat, že stále potřebuji objednat brýle svým přátelům. Jejich slovům jsem nepřipisoval význam. Asi o týden později, když si moje oči zvykly na nové brýle, jsem si uvědomil, že v nich nevidím tenký potisk. Tady je rozvod.

13. 3.1818 obrátil se na optický salon Aikraft na Tule. Potřeboval jsem vložit čočky do nového rámu Ray Ban. Zdvořilý personál nabídl, že měří moji vizi zdarma. Také jsem si vzal s sebou své staré brýle, aby mi optometrista změřil mé staré brýle. Nosím své staré brýle více než 7 let, necítím v nich žádné nepohodlí, jen rám se hodně opotřeboval. Výsledkem bylo změření zraku, kontrola starých brýlí. Čočky vybraly dražší - nerozbitné, za 2500r. Výsledkem bylo, že s prací mistra vyšlo 4500r. 23.03.2018 přišel na objednávku. Rád jsem si oblékl čerstvé tónované brýle a šel domů. Ale po cestě chápu, že se cítím nepohodlně: Když se pohyboval, všechno se začalo rozmazávat, mé oči začaly být unavené a bolestivé. Objevila se závratě. Neexistovala žádná konstantní ostrost (obraz není zaostřen), když se podíváte na okraje brýlí, cítíte účinek zvyšování, bylo to zejména patrné, když jsem šel dolů nebo nahoru po schodech - bylo to prostě nesnesitelné, myslel jsem, že se nedostanu domů. Uvnitř bylo prostě nemožné to pochopit! Přirozeně museli být odstraněni a další dvě hodiny, aby se z nich vzpamatovali. Po 40 minutách se vrátil do salonu na Tule. Zdvořilí konzultanti mě začali ujišťovat. Požádali, aby v nich chodili alespoň další týden, aby si na ně zvykli (nebo nakonec slepí?). V důsledku toho napsal stížnost a vrátil body zpět. Jak jsme žili, když jsme viděli, že se to děje v největší síti optických salonů v Moskvě, v centru hlavního města? Peníze dolů odtoku. Čekání na odpověď na nárok. A teď se musíme modlit, aby nový rám netrpěl. Ušetřete své zdraví a nejděte do optických obchodů této společnosti!

LIDÉ. Vím, že iKraft zevnitř, měli jsme jejich franšízu! Jako obchodní partner tedy Aircraft saje a pro zákazníky z Číny. To Aiko, údajně Japonsko, je lež! Prodávají spotřební zboží za přehnané ceny! Nákup pro franšízanta je velmi vysoký, ukládají tekuté, hotové brýle, doplňky, které nedostanete. Všechny jejich výrobky jsou velmi levné nekvalitní Číně, optometristé jsou přijímáni z řad bývalých prodejců, kurýrů atd., Jsou učeni ve svém „školicím centru“ po dobu 5 dnů, aby zkontrolovali zrak a chovali se na objednávku. Nevěřte jejich výběru a utíkejte odtamtud.

Brýle jsem si koupil před týdnem, ale nehodily se mi. Všechno je plovoucí, ne jasný obraz (vše je jako vlna), bolest hlavy, nevolnost. Nezávislá vyšetření podstoupila na 2 různých diagnostických klinikách a obě potvrdily, že mi brýle nevyhovují ani v dioptriích, ani ve tvaru (zarovnání se nehodí, je nižší pro tento typ obličeje jako ten můj, nelze ho zvednout - u tohoto typu brýlí ) Body mě stojí 8000 tisíc rublů, věřím, že to není malé množství, které nemám v úmyslu zahodit! Špatný výběr brýlí je výsledkem lékařské chyby, která škodí mému zdraví! Body (ve vašem případě) jsou uvedeny v medové sekci. zboží, které není předmětem výměny a vrácení. Upřímně přeji, abyste si prohlédli sekci „výměna a návrat“, protože je nepravděpodobné, že by v budoucnu někdo z občanů chtěl jednat s klinikou, na které klient ztratí peníze, aniž by obdržel správné zboží.!

Výhody:

Personál salónu je v komunikaci příjemný

Nevýhody:

nechutná kvalita brýlí

Objednal jsem si dva funkční brýle na čtení a počítač. Platba okamžitě v plné výši. Vize byla zkontrolována v kabině, jejich vybavení bylo dodáno o den později, když jsem na ně začal zkoušet, uvědomil jsem si, že rám byl jasně deformován, protože čočky byly umístěny v různých úhlech vůči sobě, jedna čočka vyšla 1 mm od rámu. Když jsem si oblékl brýle a podíval se na monitor počítače, obraz byl zdeformován v oblouku, na levém oku, kde čočka vyčnívala z rámu, viděl jsem, jako by byl zakrytý rukou, kvůli napětí okamžitě začala bolest hlavy. Požádal jsem o přepracování brýlí, zaměstnanci souhlasili, ale nabídli, že zavolám jiného specialistu, aby zkontroloval správnost předpisu, který mi byl napsán. Specialista měl přijít příští den, ale nepřišel. Byl jsem pozván, abych šel do jejich kanceláře na druhém konci Moskvy nebo počkal týden a půl na příjezd. Požádal jsem o vrácení peněz, pak byla otázka s příchodem specialisty okamžitě vyřešena. Dívka optometristka dorazila a zkontrolovala všechno, řekla, že vše je konzistentní a zjevně je v čočce skrytá vada a brýle by měly být dány k diagnóze. Uplynul týden bez odpovědi, bez pozdravů. V pátek jsem šel do salonu a personál mi volal v kanceláři, bylo jim řečeno, že brýle jsou připraveny v pondělí, konečný termín je přivést je do salonu v úterý, protože kurýři nedoručují v sobotu-neděli, brýle v úterý nepřinesli to, zaměstnanci zavolali znovu do kanceláře a ukázalo se, že brýle ještě diagnózu ani neprošly. Požádal jsem o vrácení peněz a napsal prohlášení. Zaměstnanci uvedli, že mi teď nemohou peníze dát, protože nemají základ výsledku vyšetření a peníze mi vrátí po dalších 5 dnech, protože svátky, víkendy nejsou doručovány kurýry atd. Po prázdninách mi zavolali a řekli, že brýle byly dodány, diagnóza neodhalila žádné problémy, musím si brýle vyzvednout a pokud mi nevyhovují, můžu provést nezávislé vyšetření a teprve pak mi peníze vrátí.

Rozhodl jsem se objednat si brýle, předtím jsem šel na komerční kliniku, zkontroloval všechno a teď nadešel čas vybrat si salon. Vybral jsem si mezi dvěma společnostmi, nakonec se usadil na Aikraft, protože společnost je geograficky umístěna v místě své práce. Přišla, poslali mě do zařízení, zkontrolovali, jaké dioptrie jsem potřeboval, právě když mi dívka dala demo brýle, vložila tam čočky, abych si mohla vybrat, co mi vyhovuje. Další, nejzajímavější část přichází, když jsem si vybral rámeček, jasně jsem uvedl částku, kterou chci setkat, dívky (a tam byly 3) souhlasily, všichni jsme to zvedli, ale pak se zdálo, že dívky náhodou začnou paletat na mě ostatní, mnohem dražší, jemně ale rozhodně odmítl. Nastal čas na objednání, potřebuji čočky ne jednoduché, od astigmatismu jsem se zastavil na čočkách po 1 600 rublech, chtěl jsem také pracovat na 3000 čočkách, ale ne) nakonec jsem dal čočky 3 200 a zbytek (2,597 rublů) měl dát již při obdržení objednávky! Je dobré, že jsem nedal celou částku hned, protože jsem přišel v den, kdy jsem brýlemi přijal a nasadil si, uvědomil jsem si, že nebyly vyrobeny správně! Vznáší se mi v očích, ale zároveň se mi oči „ostříhají“, + mám krátkozrakost, ale nemohl jsem fyzicky vzít a přečíst, co tam bylo napsáno, nemohl jsem.

Dívky byly velmi překvapeny, když jsem vše vysvětlil, zpočátku jsem se pokusil obviňovat mě, říkají, že jsem je uvedl v omyl, i když při zvedání čoček, ale tento problém by byl rychle vyřešen, jejich chyba, ale bez nadřízených nemohou vyřešit zatracenou věc !! Čekám zítra, až budu informován, až bude. bez nadřízených nemohou peníze vrátit

Neutrální recenze

Výhody:

Ceny brýlových čoček, oční test zdarma

Nevýhody:

Levné rámečky jsou krátkodobé

Podrobnosti:

S mým mínus 8 se bez ztenčení objektivu nezapadnou do žádného normálního snímku. Zeptal jsem se na cenu v jiné optice a ukázalo se, že je mnohem levnější. První body se mi opravdu líbily. Plastový rám a ramena jsou vyztuženy kovovými tyčemi, takže se nedeformují. Jednoho deštivého dne padli a rám se zlomil. Musel jsem utratit peníze za výměnu. Čočky byly neporušené a v optice říkali, že pokud by byl takový rám, bylo by možné pouze uspořádat čočky, ale bohužel. Pokud jde o letadlo poprvé, můj zrak byl zkontrolován zdarma a byl mi předepsán předpis. Když byly brýle připravené, ukázalo se, že konzultant na místě míchal dioptrie. Ale po pár dnech jsem byl schopen vyzvednout převedené brýle zdarma. Uplynulo několik měsíců a rám už byl trochu oloupaný. Barva se nanáší pouze na povrch. Myslím na bonusy z posledního nákupu na nákup náhradního rámu, i když je to celkem levné za 1 000 rublů a kvalita je špatná.

Aircraft se mi líbí hlavně proto, že můžete sbírat body za normální cenu v rozmezí 3 000–4 000 hodnotné kvality. Objektivy se v zásadě příliš neliší v ceně, ale rámy - ano. Jejich obrovský výběr jsou dokonce i děti.

Než jsem si vybral brýle, šel jsem k lékaři na oční vyšetření, které bylo ve stejném obchodě. Takové ověření je zdarma. Závěr po ruce není vydán. Pokud se rozhodnu koupit brýle, budu jen muset dát své jméno, protože před zkouškou mi dali kartu a přidali ji do databáze.

Dorazil jsem druhý den po vyšetření. Rychle jsem zvedl okraj, jeho cena mě překvapila - jen 2 000 rublů. Také se mi líbilo, že záloha je poloviční než cena bodů, poté, co byly připraveny, zbytek jsem zaplatil. Slíbili mi, že brýle budou připraveny za 5 dní, ale zavolali 12. Byl jsem velmi rozhořčený, alespoň by snížili náklady! To jsou jejich nedostatky!

Testovali mi tady můj zrak zdarma. Na okně bylo mnoho různých vzorků rámečků. Můžete si vybrat z více adresářů sdílení. Vybral jsem si katalog. Řekli, že počkají asi měsíc. Platí celou částku najednou. Zavázali jsme se zavolat, až dorazí objednávka. O měsíc později zavolala a objasnila, proč mě nezavolali. Ukázalo se, že brýle ještě nepřijely, přijdou za 2 dny. Dali všechno včas, omluvili se za malé zpoždění. Pracují jako standard. Komunikujte s zdrženlivostí, bez zbytečných emocí. Neexistuje žádné nadšení pro službu. Brýle se mi líbily, opravdu se mi hodí.

Výhody:

Objednávka přišla rychle

Nevýhody:

O týden později jsem si uvědomil, že brýle nebyly správně nasbírány.

A tak jsme obešli nákupní centrum City Mall, na dálnici Novo-Astrakhan ve městě Saratov, okres Zavodskoy, pokud někdo ví, a pak mi dívka dá leták s diagnostikou zraku zdarma právě teď a právě teď. S vizí není všechno se mnou dokonalé, tak jsem se rozhodl tuto službu využít a podstoupit diagnostiku.
Děje se to rychle a pak dívka řekne výsledek, v mém případě je to smíšený astigmatismus, který neví, to je, když oči vidí úplně jiným způsobem, mám velký rozdíl.
A pak mi dívka začala poradit, které brýle si vybrat, pro trvalé nošení okamžitě zmizela, protože pokud budete chodit neustále, je lepší používat čočky, tak si začali broukat do práce brýle. Zvedli to na velmi dlouhou dobu, protože oči viděly úplně jiným způsobem, asi hodinu jsem dívku trápil a ta dívka mě vzala: D a nakonec jsem si vybral správné čočky, zbývá si vybrat pouze rámeček.
Rám v tomto obchodě, ale v zásadě, jako v každém jiném, ve zcela jiném cenovém rozpětí, od 300 do nekonečna. )
Vybral jsem si pro rok 1850, měla kovový kufřík, pohodlný střih, nejsou velké a ani malé, obecně, podle potřeby)) Také jsem vyzkoušel všechny druhy a zastavil se u nich))
Samotné čočky byly v hodnotě 2 400, a vzhledem k práci jsem získal 4650 rublů.
Čočky by mohly být vybrány levněji, ale řekli mi, že pro můj zrak budou ostatní, kteří by nebyli levnější, potřebovat jen tyto. Samozřejmě si myslím, že to jsou čisté lži, ale dobře. Vložil 50% vklad a řekl, aby počkal 7 dní.
Přišel jsem, mám brýle, byť upřímný, poté, co jsem je nosil asi týden, jsem očekával větší výsledek, protože jsem si nevšiml velkého rozdílu, samozřejmě, že je jasnější a barvy jsou jasnější, ale stále něco není v pořádku.
Teď je na sebe moc nenosím, protože mé oči jsou velmi unavené a myslím si, že kvůli špatnému výběru. Moje rada je tedy jít za důvěryhodným optikem s dobrými odborníky, nebo si domluvit schůzku s optometristou a přijít s receptem.
Chci také říci, že asi po dvou měsících si můj mladý muž také vyrobil brýle, na kterou optiku si nevzpomínám, ale trvalo mu to maximálně půl hodiny, rychle si nabral správné čočky, ve kterých je stále velmi pohodlný a kryt je stále Dali to jako dárek, ale stálo to něco víc než 5300 rublů, ale prostě si s ním nelehli. )
Poučte se z chyb druhých! Hodně štěstí!

Výhody:

výběr rámců za ceny

Nevýhody:

velmi malý pokoj

Byl jsem v obchodním centru "Mariel", kde jsem po troškách narazil do optického salonu Aikraft. Oddělení optiky je malé a se spoustou lidí tam pravděpodobně nebude rozmístěno, ale během mé návštěvy tam byl celý člověk, a proto nedošlo k žádnému rozdrcení. Z personálu osoby: jeden u pokladny a druhý chodil po chodbě, konzultoval a, jak se ukázalo, později se ukázalo, že je optimista (provádí diagnostiku inteligentního vidění). úřad pro kontrolu zraku je velmi malý, včas to trvalo 7-10 minut, nedali data podle výsledků, požádali o telefonní číslo, slíbili, že přijde SMS. Možná, že kdybych si brýle okamžitě objednala, byl by to jiný přístup, je těžké to říct. Celkový dojem je smíšený.

Dnes jsem chtěl mluvit o mé první návštěvě Aircraft Optics.

Mám špatný zrak a obvykle jsem to zkontroloval na městských klinikách. Jak víte, trvá to hodně času a komunikace se zdravotnickým personálem není velkým potěšením..

Nosím brýle více než 3 roky a nastal čas znovu zkontrolovat můj zrak a objednat si nové brýle, až do poslední chvíle, kdy jsem to zpozdil. Rozhodl jsem se, že ušetřím čas a půjdu k nejbližší optice a udělám všechno tam. A pak jsem narazil na optiku Icraft.

Velmi pěkná optika, zaměstnanci se ke mně okamžitě přiblížili, zjistili, s jakým problémem jsem se setkal, nabídl jsem bezplatnou kontrolu zraku. Stále jsem neprošel lepší diagnózou vidění, netrvalo to moc času, ale podle mých pocitů to bylo lepší než dříve (na městských klinikách).

Po kontrole vize jsem byl požádán, abych vybral model rámu. Je jich víc než dost pro každý vkus. Důležité však jsou náklady na body. Tato optika je jednou z nejlevnějších optik. Koupil jsem si brýle s čočkami za pouhých 2 900 rublů. Čočky jsou vyráběny na zakázku. Myslím, že se jedná o velmi rozumnou cenu, zejména pro ty lidi, kteří si kupují několik párů najednou nebo ne vždy nosí brýle.

UPD
Dnes jsem si bral brýle, rám je dobrý a opravdu se mi líbí, ale bohužel jsem nosil brýle celý den, uvědomil jsem si, že čočky byly vybrány nesprávně.
Nosím brýle každý den a moje oči nikdy neublíží, ale dnes v nových brýlích to nebylo moc pohodlné. Myslím, že tuto optiku budu používat, ale pouze jako nákup brýlí, bez očního vyšetření.

Pozitivní recenze

Brýle si vždy kupuji pouze v letecké optice. Podle mého názoru tam pracují

velmi dobří odborníci. Gramotní a zdvořilí lidé. Také velmi

spokojený s kvalitou brýlí. Koupil jsem si levné i drahé. Ani s, ani s

nebyly žádné další problémy. Jediná věc, asi před 2 lety jsem si koupil brýle Mio

Dal jsem jim asi 3 tisíce. Netrpělivě na nich zlomil rám.

Po zakoupení uběhl půl roku. A pamatuji si, že říkali, že jsou zaručeni

5 let, tak jsem se rozhodl to zjistit. Výsledkem je, že na vše je skutečně záruka.

vyměněn. Po tomto incidentu jsem byl znovu přesvědčen, že Icraft nebyl

Děkuji mnohokrát! Brýle se mi opravdu líbily! Jsem potěšen jak rámem, tak kvalitou čoček. Podle mého názoru přistání brýlí závisí na našem nezávislém výběru rámu, který je pro nás vhodný. Tento rám jsem našel s vámi. Poprvé jsem se rozhodl vložit fotochromní čočky do rámu, jsem s nimi velmi spokojen! Moje jediné doporučení pro vás, pokud jde o spolehlivost sledování produktu, pro mě prostě nefungovalo. Již jsem obdržel body a stav objednávky zůstal "ve výrobě".

Dobrý den, chci se podělit o svou návštěvu letecké techniky. Nosím brýle a čočky už mnoho let a snažím se pravidelně kontrolovat oči. Tentokrát jsem v tomto salonu diagnostikoval zrak, líbil se mi doktorův přístup, její přístup a jak mi otevřela oči na mnoho věcí, které mi nebyly známy. Dokázala mě ujistit a správně určit svou vizi (při mé poslední návštěvě mě doktor opravdu vyděsil, že moje vidění velmi pokleslo a neurčilo správně dioptrie, které jsou pro mě nezbytné). Chtěl bych vám ještě jednou poděkovat za to, že jsem se s pohodlnějšími dioptriemi pro mě pohodlněji cítil. Přeji vám úspěch a vzdělání.

Koupil jsem si čočky v „ikraft optice“.

Personál je velmi přátelský, profesionálové pracují, všichni řekli, zvedli, dali tipy na použití. Také v tomto salonu je obrovský sortiment, každý najde něco, co mu vyhovuje. Velmi potěšující je cena)

Ze samotných čoček jsem prostě nadšený. Brala Alcon® DailiesCelkem 1

Nejsou cítit před našimi očima, nejsou sušené jako minulost, kterou jsem zkusil. Nosíte celý den a prostě si užíváte života a svět, zapomínáte, že jste v čočkách! Všechno je super, určitě to budu znovu používat.

06/09/2018 na cestě domů jsem viděl reklamu leteckého salonu o bezplatné službě pro kontrolu zraku a výběr brýlí / čoček. Rozhodl jsem se zastavit, protože moje vize se v poslední době zhoršila. V mých čočkách bylo těžké vidět. Chtěl bych zdůraznit zdvořilý přístup zaměstnanců k návštěvníkům v salonu Aikraft Optics na Kievskaya ulitsa 2. 2. (Bohužel jsem si nevzpomněl na jména prodávajícího a lékaře). Uvítají je s úsměvem, snadno vysvětlují a nacházejí přístup ke každému klientovi. Můj zrak byl zkontrolován, moje brýle a čočky byly zvednuty. Vysvětlil, jak je nosit a pečovat o ně. Byl jsem velmi potěšen! Také jsem tam koupil jednodenní čočky ACUVUE® OASYS, protože pro mě je jednodušší nosit jednodenní čočky (vyžadují méně údržby). Čočky se mi opravdu líbily, jejich oči jsou pohodlné, dokonce i na konci pracovního dne. Také jsem koupil kapky BIO Comfort + s kyselinou jantarovou a hyaluronovou. Toto je jen dar z nebes pro ty, kteří často pracují na počítači! Také v kabině si můžete koupit brýle pouze za 1900 rublů. Tato cena již zahrnuje rám a čočky na brýle a práci mistra. Uvnitř je široký výběr rámů pro každou „kapsu“. Jeden z těchto dnů půjdu za body na ICRAFT! Rozhodl jsem se opustit svou pozitivní recenzi o salonu. Jak se říká: „Neexistuje žádný společník pro chuť a barvu!“ Ale tento salon je pro můj vkus a barvu))). Nyní jsem váš pravidelný zákazník!

Když jsem potřeboval vyšetření očí, obrátil jsem se na optiku letadla. Dříve jsem si v síti této optiky kupoval brýle a čočky, takže jsem k nim tentokrát šel. Tentokrát to byl salon na Novém Arbatu. Příjemný personál, nové vybavení a výběr nás jako vždy potěšily. Navzdory skutečnosti, že interiér je malý, je stále co vybírat mezi rámy a čočkami. Po kontrole zraku optik doporučil vyměnit čočky za dva týdny na jeden den. Ve stejném salonu jsem po poradě koupil čočky od Alcon dailies celkem 1. S čočkami jsem byl potěšen. Tenké, vůbec necítené v oku. Nevysychají ani po dlouhém pracovním dni u počítače. Děkujeme vám za optiku letadel na Novém Arbatu za vysoce kvalitní výkon jejich práce!!

Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost dělníkům z nákupního centra. Mango (metro Shchelkovskaya), stejně jako operátorka (bohužel si nevzpomněla na jméno), která mi pomohla získat objednávku (číslo 7440005253) co nejdříve (08/10/2018).
Jsou velmi vítáni, v obtížné situaci pomohli vyřešit problém, při nejmenší otázce jsou připraveni jim pomoci, navrhnout, vyjasnit a setkat se s nimi. Udělali všechno možné (zdálo se, a nemožné), aby dnes dostali rozkaz, a to bylo nesmírně důležité kvůli odchodu!

Recenze

franšízové ​​partnery z Icraft

Alexander Ivanov, Ufa

V roce 2013 jsem přemýšlel o zahájení franšízového podnikání. Hlavními kritérii byla výše počátečních investic a doba návratnosti. Z projednávaných návrhů se zdálo, že franšíza společnosti Aircraft pro optiku je optimální. Po příchodu na výstavu franšízy osobně hovořil se zástupci sítě a rozhodl se o spolupráci. Po úspěšném spuštění prvního obchodu otevřel za rok další dva, které ještě fungují dodnes. Mimochodem, zástupce společnosti odejde na otevření každého obchodu, který pomáhá zavést proces a podporuje první pracovní dny.

Vzhledem k vlastní produkci je sortiment obchodu exkluzivní a v žádné městské optice se neopakuje (na rozdíl od optiků podporujících sortiment veřejných dodavatelů). Z mé strany pravidelně pracuji na propagaci obchodů a na kvalitě služeb. Pokud potřebujete pomoc v těchto záležitostech a doporučeních, můžete se kdykoli obrátit na odborníky oddělení podpory franšízy. Chci říci, že obchodní model funguje, a pokud budete jednat se svými obchody, získáte pozitivní výsledky.

IP Skillful Irina Sergeevna, Skillful Denis Nikolaevich

Než jsem začal podnikat, dlouho jsem pracoval jako finanční analytik v jedné z komerčních bank a dlouho jsem přemýšlel o vytvoření společnosti - hledal jsem něco vhodného, ​​něco zajímavého, co by bylo prospěšné pro lidi. Proto, když jsme narazili na franšízu Ikraft na internetu, téměř okamžitě jsme se k ní rozhodli. Objevil se tedy náš první bod v Aikraft Optics Salon a splnil se můj sen o vlastním podnikání.

Optika je jednou z nejslibnějších oblastí činnosti. V tuto chvíli jsme navíc otevřeli obchod s obuví a klenotnictví, ale optika je stále nákladově nejefektivnější. S jistotou se díváme do budoucnosti, protože na rozdíl od maloobchodníků, kteří budou brzy online úplně online, zůstanou obchody s optikou. K vyzvednutí brýlí potřebujete lékařskou konzultaci, přesné oční vyšetření. To nelze provést v internetovém obchodě..

Lilia, hlavní účetní Aircraft Salon o franchisingu v Nyaganu

Se společností „Aircraft“ jsme začali loni spolupracovat. A dostatečně dobře, tato společnost nás vedla k otevření. Velmi dobrá příprava, žádné poruchy, dodání zboží, školení našich prodejců. Všichni byli šťastní a všichni byli prvotřídní. & Nbsp

Podívejte se na video

Pavel, franšízová majitelka salonů Aicraft, Stupino, Serpukhov, Čechov, Moskevská oblast

Zajímavé podnikání, to je velmi technologické a docela ziskové... Nabídka produktů, které Aircraft nabízí, je zcela exkluzivní, kvalitní výroba skla, podpora reklamy, kvalifikovaní manažeři. & Nbsp

Podívejte se na video

Majitel franchise pro leteckou optiku Salon v Yeletech

Dlouho jsem si vybral povolení, ale v tomto oboru jsem se zastavil, protože je průhledný. A co je nejdůležitější, jedná se o bezplatnou výklenek a existuje prostor pro rozvoj. & Nbsp

Podívejte se na video

Majitel franšízy Salonu letecké optiky v Blagoveshchensku

S letadlem pracujeme 4 roky. Během těchto 4 let byly otevřeny 4 optické salony v různých městech Dálného východu: Khabarovsk, Blagoveshchensk, Belogorsk, Birobidzhan. & Nbsp

Podívejte se na video

Majitel franšízy Salon pro leteckou optiku v Tyumen

Byl jsem zaměstnancem Sberbank a poskytl jsem určitý počet půjček pro různé franšízy v rámci programu Business Start. Nejoptimálnější možností pro investice a příjmy byla Aircraft. & Nbsp

Podívejte se na video

Rinat, franšízová majitelka salonů Aikraft, Votkinsk, Sarapul, Elabuga

Před rokem jsme si vybrali obchod s letadlem. Během tohoto období jsme otevřeli tři obchody. Toto podnikání pro nás nabízí nejvýhodnější podmínky. Dnes můžeme s jistotou říci, že „Letadlo“ splňuje všechny uvedené podmínky spolupráce. & Nbsp

Letecká optika

Negativní stránky

Nevzdělaní vůdci. Na optiku dohlížejí dvě dívky 32 let s obchodním vzděláním, 26 let bez vzdělání (z 9. ročníku střední školy). Polovina zaměstnanců pracuje bez registrace. Při výrobě uveďte 13 TR Nikdo nemá lékařské knihy. Mezi zaměstnanci není nikdo s lékařským vzděláním, oftalmologií nebo optometrií. Během mých 2 měsíců odešli 4 lidé. Lékaři a optometristé jsou informováni o tom, jak zkontrolovat jejich vidění, je zakázáno umisťovat astigmatiky, je třeba je kontrolovat nejdéle 5-10 minut na osobu. Každý den vyhledával drobné výdělky a varoval před propuštěním, všechny body za přepracování jsou na úkor zaměstnanců. Hrubost a podložky - norma komunikace.

Pozitivní stránky

Chcete-li přidat informace, přihlaste se..

Recenze společnosti


Negativní stránky:
Nehanebně klamat! Všechno je zaslíbeno tak sladce, ale ve skutečnosti platí méně, než jsme slíbili, jsou pokutováni za to, co se jim líbí, neplatí platy při propuštění, pokuty dosáhnou šílenství! Slibují jeden plat, platí mnohem méně. Plaťte pod tržištěm, 20 30 tisíc, s propuštěním, pokud budete mít štěstí, dostanete polovinu! Neustále studujete, složíte několik zkoušek, za to se přidá plat o 0,0001% !

Pozitivní stránky:
Dobrý den. Nedávno jsem šel do jedné z optik na Sněžně, d. 27 poblíž metra Sviblovo. Skvělé místo pro mě, pokud jde o mou práci a domov, stejně jako velmi. Více informací >>

Negativní stránky:
V letadle není žádný lidský vztah! Neustálé kontroly, odposlechy, dohled. Taková nedůvěra vůči zaměstnancům, tolik lží, arogance, hrubost, neúcta. Bylo mi velmi líto, že jsem přišel do federální sítě pracovat! Před tím, než se usadíte, doporučuji vám stokrát THINK.

Negativní stránky:
Podvádění v z.p., dovolená, převod do rezervy, nucený odejít, podvody, skrytí pracovních dokumentů, neoprávněné odpočty pro nedostatek, zpoždění - pokuta 10 rublů. minuta.

Negativní stránky:
Plán 3/1. Váš názor je váš názor. Pro zaměstnance je malá hodnota. Existuje jen velmi málo odborníků. Kvalita rámů a čoček je špatná. ne e ** ut. "S radostí skončila)))

Negativní stránky:
První rozhovor se konal, pozval na druhý a studoval. Ale jsem šokován hodnocením personálu. Pracuji jako prodavač 18 let a nic podobného jsem neviděl. Asi nebudu chodit na tento stůl..

Pozitivní stránky:
Ve společnosti pracuji 1 rok, vybírám letadlo kvůli stabilitě a bílé mzdě, která je vždy vyplácena včas. Působila jako manažerka a po osmi měsících se dostala na pozici administrátora - vedoucího 5 obchodů. Během této doby se rozrostlo několik zaměstnanců, kteří se osvědčili a nyní úspěšně pracují v mentorských pozicích. Hlavní věcí není být líný, znát svou práci a dělat to dobře, a pak vám bude zaručen slušný plat a profesní růst.

Pozitivní stránky:
Dobrý přístup k řízení. Sn bílá. Dovolená Dobrý tým.

Negativní stránky:
Přišel jsem na pohovor, vyplnil dotazník. Potom vstali a vyřešili nějaké hloupé testy. Po 20–30 minutách zahájil pohovor sám. A co? 4 lidé každý. To je obecně to, co. Řekli, že zp je nejméně 40-45t, rozvrh 2/2. Dnes zavolali a řekli, že to prošlo. A myslím, že mě tahle kancelář šuká. Šel jsem do jednoho z obchodů Aycraft, optometrista řekl, že má 23 tun sn. Stručně řečeno, musí být zaslány do zadku.

Pozitivní stránky:
Čtyři roky pracovala jako optometristka, všechno bylo v pořádku a postoj, sn-bílý a včas! Po práci v šedé kanceláři bylo pro mě příjemným překvapením získání mzdy za dovolenou. Bohužel tam už nepracuji, můj manžel byl přemístěn, aby sloužil v jiném městě.

Negativní stránky:
Hodně podvádění, sn. jeden a půlkrát nižší, než bylo stanoveno, pokuty za neustále se měnící pravidla. Přísný harmonogram není možné změnit. Pokud jste nepracovali 15 směn za měsíc, pak se bonusy nevyplácejí, což je téměř polovina platu. I když onemocněl poslední den a pracoval pouze 13 směn, bude platit pouze plat (120 rublů za hodinu). Věčné nedostatky, které visí na zaměstnancích (a brýle jsou vyrobeny, aby zůstaly ve veřejné doméně). Nepřítomnosti v obchodě - 3x za 10 minut. Není označen biosenzorovým trestem 10r. jedna minuta.

Negativní stránky:
RYBÉ ROTY Z HLAVY. SPOLEČNOST, KTERÁ ČEKÁ NA KRÁSU. ROZHODLA SE OZNAMOVAT VŠECHNY, KTERÁ CHCE RIZIKO A NASTAVIT TOTO - NEVYJÍMEJTE. NEPLATÍ SE V RÁMCI NEŽ 30 000 R. VŠECHNY ROZDĚLENÍ, KTERÝM ŘÍDÍ ECHARY. KOLEKTIVNÍ, KDYŽ JSOU PÍSEMNÉ PÍSEMNĚ, SHIT. ŽE JE DOBRÉ HODNOCENÍ RYCHLÝCH RECENZÍ. ROZHODLI PRAVDĚPIS PÍSEM. THE PERFORM PEOPLE LIVES THESE "ICRAFT" SLAVES HLEDÁ.

Negativní stránky:
Chci varovat ty, kteří chtějí získat práci ve společnosti jako konzultant nebo optometrista. Začít znovu. Na trénink nalijete trochu vody, že všechny recenze jsou nepravdivé a neměli byste jim uvěřit. Stáž není vždy dobře vyškolená. Mnoho jemností, které potřebujete vědět o programovém gesta. Za to, že se společností uzavíráte pracovní smlouvu, bude mentorovi vyplaceno 1 500 rublů, pokud pracujete 2 měsíce, dalších 1 500 rublů. Je v jejich zájmu nalákat. První měsíc jste osvobozeni od pokut. Kromě krádeží a nesrovnalostí při pokladně. I když jste optometrista a nepřibližujte se k ní. A

Pozitivní stránky:
Pracuji na adrese: Bolshaya Tulskaya 43 Po půl roku Zp. White bez zpoždění, tým je přátelský, manažer je velmi spokojený, pomáhá nováčkům, shovívavě zachází s každým zaměstnancem, Ano, na nohou je spousta práce, ale společnost má motivační systém Plat 30 dostane více, když přeplnění za den

Negativní stránky:
Po dobu 3,5 měsíce pracovala jako optometristka v Aircraft (nikoli franšíza přímo z kanceláře) v Krasnodaru v Mega Adygea. Pro víc jsem toho nestačil. Hrdinově chodím na optiku s transplantacemi po dobu 2-2,5 hodiny, aniž bych věděl, jak se v noci vrátím z Adygea, když pracuji do 22. (i přesto, že manažer v Krasnodaru byl předem informován, že čekám na přesun do salonu v obchoďáku),, Galerie. Což je pro mě geograficky blíže) neustálé porušování zákoníku práce v zemi, pokuty, nedostatek zákaznické podpory, kteří za půl roku nemohou vzít své peníze do vraku

Pozitivní stránky:
Ve společnosti pracuji již čtvrtý rok, s výjimkou některých nuancí, o kterých budu psát v nedostatcích, všechno mi vyhovuje. Četl jsem špatné komentáře a zajímalo by mě. Je jasné, že jen málo z nich napíše dobré recenze, takže se pokusím tuto vadu napravit a objektivně mluvit o práci v letadle. Mzda je zcela bílá, vyplácí se bez prodlení každý den. Existují dobré bonusy za pracovní zkušenosti, takže společnost oceňuje zkušené zaměstnance. Obchody mají lednici, mikrovlnnou troubu, rychlovarnou konvici - můžete pít čaj a normálně jíst. Kariérní příležitost není prázdná věta. Téměř všichni vedoucí pracovníci

Negativní stránky:
Příslib sirén, které je lákají k práci, je dán jejich osobní motivací a liší se od reality o 30%, pokud jde o s.p. a 99%, pokud jde o pracovní podmínky. V salonech jsou obyčejní otroky docela dostačující a lidé, kteří se zpravidla ocitají v obtížné životní situaci, jsou utlačováni vyššími vazbami, které zase jsou vyšší, čím vyšší je hovno na veletrhu kreténů. Díky bohu, pokud máte štěstí s administrátorem, ale podle mého názoru je všichni odtamtud přežili, jsou zde poloviční (a dokonce i vousatí) babischi, kteří jednají ve své malé malé kapce „moci“.

Pozitivní stránky:
Stabilita, růstové příležitosti, školení a rozvoj zaměstnanců, slušné výplaty, schopnost zvýšit vlastní příjem.

Negativní stránky:
Čistý podvod. Se zaměstnanci se zachází jako s otroky. Čistým ponížením !! Chcete-li vydělat více než 40 000, musíte pracovat od 9 do 20 a běžet ke spuštění. Pracoval jsem tam 1.6. A když se vedení změnilo, byla to noční můra! Dokonce i vy vstáváte na vyčítání budete doma a v práci byste měli pracovat. Kolem jsou jen doprovod a pečovatelé. Stačí chodit a dívat se!

O nás

ReTWORK - rychlé vyhledávání recenzí společnosti, obchodu, zaměstnance, zaměstnavatele na internetu. Tento web nenese odpovědnost za informace získané ze zdrojů třetích stran..

Nebyly nalezeny žádné další recenze společnosti. Můžete použít naše pokročilé vyhledávání..

Recenze zaměstnanců o letadlech

Optometrista

Nejhorší práce. Neví, jak pracovat. Jeden tlak. Co jste dali zaměstnancům? Nejsou pohodlné pracovní podmínky.

Po propuštění jsou povinni vydat soudruhu K. balíček dokumentů. Pracovní sešit, osvědčení o průměrných mzdách, ale tato úžasná organizace to očividně ani neví. Nic nedali, čekala 3 týdny na svou pracovní knihu. Hanba, ne organizace.

Optometrista

Nejsou žádné plusy. Je nutné zkontrolovat zrak, omýt podlahu a rozbitý produkt na páru. Nedoporučuji pro práci.

Optometrista

Nejsou žádné plusy. Nej nechutnější místo. Nevšímejte si zaměstnanců. Nedokáže nic vyřešit a nemůže se ani učit. Pouze rohože. To je jediná věc, kterou jsem se naučil za 50 let..

V této optice nejděte do práce.

Optometrista

Ti slušní, ne informátoři a jen normální člověk zde nebudou moci pracovat. Ponížení a rohože nevydrží. Sankce za jakékoli otočení hlavy. Nutí lidi, aby dělali něco, co lidé nepotřebují. Ani si nepřečtěte lákavé termíny. Všechno špatně.

Ryby hnijí od hlavy. Zamítnout územní Klochev Denis. Může se zlepšit.

Optometrista

Podvádění, počínaje prvním rozhovorem. A ani se o to nestydí. V tu chvíli říkají, že slíbili, že to opravdu není. Slibují, že jedna věc, ve skutečnosti se ukázalo, je úplně jiná. Pokuty za všechno. Po propuštění neplatí bonusovou část mzdy (ponechávají si dvě třetiny vašeho platu pro sebe). O dělníky je to jedno. Neustálé kontroly, pokuty, odpočty. Zde mohou vydělat jen ti, kteří mají med. vzdělání, který pracoval asi 9 let a který má štěstí, že se dostal do dobrého bodu (několik z nich je pro celou Moskvu a křen). Dobře, nebo pokud se budete radovat s 2-3 dny volna za měsíc a super-páry se svým zákazníkům, jaké bonusy jsou vypláceny za tento měsíc, ale všechno bude na nervy. Toto je nejhorší společnost, pro kterou jsem kdy pracoval..

Všechno pochází shora. Tam hnilo a přístup ke všemu stejnému.

Dobré odpoledne. Děkuji za psaní. Chceme situaci pochopit. Napište, co přesně slíbili a nesplnili a jaké byly srážky. Můžete odpovědět e-mailem: [email protected] Děkujeme.

Optometrista

Zkoušel jsem se jako senior salon. 7522 Sám pochází z jiného města. Svou kariéru zahájila v roce 2016. Je v letadle. Tato optika se mi opravdu líbí. Považuji ji za nejlepší optiku v zemi.

Když jsem zjistil, že Aikraft odjel do města Novosibirsk, byl jsem velmi šťastný. Pro mě to byla skvělá událost. To znamenalo, že pro mě bylo otevřeno mnoho perspektiv. Nové město, nový tým, nové příležitosti. Za více než 3 roky zkušeností. Byla velká touha pomoci začínajícím optometristům. Protože jsem velmi ambiciózní člověk, měl jsem chuť postupovat po žebříčku kariéry. Bez váhání zavolala územního manažera Klocheva Denise. Další den opustila svou práci. Pracovala dva týdny, zabalena a dorazila do Novosibirska. Nabízeli školení, ale během tréninku to bylo nudné a celou dobu jsem chtěl doplnit informace o trenérovi (Margarita Ryazanov.) Měl jsem tolik emocí, neustále jsem ji přerušoval. I když je to špatně. Umožnili mi přeskočit trénink a další den jsem šel pracovat jako optometrista. Řekli, že dokud nebudu složit zkoušku, nejsem zaměstnancem na plný úvazek. Poté odhodili odpovědi na tento test. Podepsal jsem smlouvu, ale nedal jsem kopii do svých rukou. Poslali mou práci do Moskvy. Během stáže slíbili 37 000 rublů. (Finanční polštář). Měl jsem zájem pracovat první měsíc. Salony se otevřely jeden po druhém, nebylo dost lidí. Proto jsem rád bral práci na částečný úvazek, chodil jsem do různých salonů. A ten princip byl potěšen. Celý únor jsem měl jen 5 dní volna. Karta přišla, plat za první měsíc je 60 000 rublů. Se vším jsem byl šťastný. Požádal jsem o práci administrátora v salonu, který měl být otevřen v nákupním centru Aura. Byla mi nabídnuta dočasná práce pro seniorský salon 7522. V kabině v kabině není správce. Zároveň se naučte, jak provádět administrativní práci. Souhlasil jsem, ale velmi brzy jsem litoval. V salonu 61 Bogdan Khmelnitsky nikdo nechtěl pracovat. Protože nejsem místní, od mnoha jsem slyšel, že oblast je nepříznivá, průchodnost není velká, kontingent chudých lidí. Mým úkolem bylo najmout zaměstnance (můj tým). Všechny je trénujte a pracujte v tomto salonu až do otevření salonu v nákupním centru Aura. Přinutila se milovat tento salon a lidé se natáhli. Bylo velmi obtížné spojit práci optometristu a senior současně. To je ve skutečnosti práce pro dva. Musel jsem se to naučit sám, učit ostatní, řešit administrativní záležitosti a stále ještě mít čas to prodat sám. To je fyzicky i psychicky nemožné. A ještě více s takovým rušným programem. Denis požadovala hodně, bylo tu spousty úkolů. Nakonec se mi přístup v týmu nelíbil. Sbírají drby, obracejí je, podvádějí, přidávají je sami a vše proti sobě staví. Zdá se, že se snažíte co nejlépe a nože létají vzadu. Spousta zbytečných a zbytečných rozruchů v kruhu. Což ovlivňuje náladu a touhu pracovat. Nikdo necvičil, aby pracoval s programy. Na všechny otázky byly ostré odpovědi (PROČ JE VAŠE PROBLÉMY ŘEŠIT KAŽDÝM? PROČ VAŠE DÍVKY POTVRZUJÍ OTÁZKY ADMINISTRÁTORŮM JINÝCH SALONŮ? KDE CHCETE VAŠE PENÍZE). Nejprve říkají, že jsme jeden tým, musíme pomoci příteli ve všem, ale ve skutečnosti je všechno jiné. Mám hodně negativity. A koho se zeptat, jestli nevím, nikdo mě s programem nepoznal. Se systémem návratů (OTEVŘENÝ PORTÁL A VYHLEDÁVÁNÍ, JE VŠE). Neříkám, že jsem super optometrista, že jsem nejchytřejší... ne. Chtěl jsem pomoct, mýlil jsem se, možná jsem neměl trpělivost a vzdělání. Ale práce s takovým přístupem je nesnesitelná. Poslední slámou mé trpělivosti byl rozhovor s účetním. Komunikují velmi hrubě. Jiní sekají a opravuji všechny chyby. Také jsem si od všech pro všechny. No, práce... Určitě miluji optometrii, ale velmi zklamaný. Poslední směnu jsem dělal se slzami, další den jsem napsal prohlášení. Nakonec mi poskytli předčasné laskání v kanceláři Denise Anatolyeviče. V očích řekl všechny mé nedostatky a výhody. A také diktovali důvod mého propuštění na mou vlastní žádost. Je těžší pracovat na síti než na soukromých obchodech. Ale pokud bychom měli slušný výcvik v předpisech, všechno by dopadlo. Obecně jsem se naučil nové věci. Komunikováno s výkonným ředitelem sítě. Velmi milý člověk. Pro mě bylo toto setkání zvlášť důležité. Viděl jsem svou osobnost v zrcadle na pozadí všech těchto úžasných lidí. Lidé, kteří jsou mnohem lepší než já, jsou úspěšnější. Byl jsem velmi rád, že jsem se naučil nové věci, bylo to zajímavé. I když sediment stále zůstával negativní. NOVOSIBIRSK, DÍKY ZA VŠECHNO! 7522 na tebe nikdy nezapomenu. JSI NEJLEPŠÍ