Je Vizulon podvod? Přečtěte si recenze, sdílejte názory

Přístroj na stimulaci barevných pulsů Visulon je průlomem v oblasti léčby široké škály lidských chorob, která omlazuje tělo na buněčné úrovni. Alespoň je to prezentováno tímto způsobem v médiích a na oficiálních stránkách Neuromedu. Matoucí je pouze skutečnost, že většina webů v prvních řádcích vyhledávacích strojů, které se objevují, když je dotaz „Vizulon“ matoucí, je taková, jako jsou tyto:

Jako zástupce skupiny lidí, kteří propagují webové stránky na internetu, jsem v první řadě zmaten otázkou - proč by měla mediální publikace jako Komsomolskaya skutečně utratit svůj rozpočet (reklamní odkaz je v tomto případě placen z účtu KP) na obecný informační článek popsaný v druh rozhovoru? Druhý bod - stejný reklamní odkaz se zobrazí, pokud do vyhledávacího dotazu zadáte „vizulon je rozvod“. Vypadá to, že celá horní část výsledků vyhledávání se pokouší obsadit weby, které naléhavě chtějí prokázat, že tato jednotka je efektivní a efektivní. Uvidíme to vážením některých kladů a záporů.

Visulon pomáhá nebo ne?

Chcete-li zjistit, jak účinné je zařízení nebo nějaký lék, musíte se zeptat těch, kteří mají zkušenosti se skutečným používáním. Je zbytečné číst data z oficiálních stránek nebo prodejců - stále existují informace, které lze zpochybnit pouze proto, že neodrážejí pohled velké skupiny lidí. Abychom si přečetli recenze o účinnosti Vizulony, šli jsme na internet.

Dosud nejuznávanějším místem v oblasti recenzí je agregátor veřejného mínění, stránka Otzovik. Tam lidé sdílejí své dojmy z vlastnictví různých věcí, od léků a mobilních telefonů až po motorové čluny a dřevěné domy. Na stránce recenzí o Vizulonském zařízení jsme však čekali trochu zklamání.

Faktem je, že ze 7 publikovaných recenzí (v den, kdy byl tento článek napsán), pouze 1 osoba měla důvěryhodné hodnocení. A zároveň osoba, která to zveřejnila, sdílela pouze zkušenost s jediným použitím zařízení. Tento přezkum proto nelze považovat za důvěryhodný. ostatní recenze o Vizulonu byly napsány osobami, které nebyly na stránce vůbec zaznamenány, což velmi svědčí o tom, že jejich registrace byla věnována opuštění této registrované recenze a tiše opuštění. Zde jsou příklady takových recenzí:

Co říkají lékaři o Vizulonu?

Stejnou otázku položili novináři Komsomolskaja Pravda Sergeju Nikolajevičovi Ivanovovi (zajímalo by mě, kolik úplných jmenných jmen bude mít osoba s takovým celým jménem?), Ale neexistovala žádná konkrétní jména. Proč? Pravděpodobně proto, že odkaz na prohlášení osob pracujících ve zdravotnictví bude vyžadovat důkazy. Například v klinických studiích je účinnost léku známá ve 20 zemích. Ale s podáním Ivanov S.N. tyto tváře zůstaly přehnané.

Doktorský diplom znamená odpovědnost. A roky práce v této oblasti navazují na autoritu lékaře. Ani jeden sebevědomý lékař nebude spěchat s neopodstatněnými tvrzeními nebo vydávat prohlášení, která budou-li podrobně prozkoumána, lze snadno klasifikovat jako nepravdivé.

souhrn

Shrnutí tohoto článku k tématu - „Je vizulonský přístroj podvod nebo ne?“: Nedoporučujeme dělat unáhlené závěry o účinnosti léčebných metod používaných ve Vizulonském přístroji pouze na základě prohlášení jeho vývojářů. Ano, Nobelova cena ve fyziologii nebo medicíně, kterou obdržel Niels Ryberg Finzen (mimochodem, byl dokonce v článku KP zkreslen) v roce 1903 za studium účinku koncentrovaného světelného záření na obyčejný tuberkulózní lupus, je dobrý a čestný. Jak však vyhovuje tvrzená schopnost vizulonského přístroje „omladit tělo na buněčné úrovni“ s tímto typem nemoci a Finzenovou prací (citace z oficiálních webových stránek aparátu)?

Existuje mnoho otázek a kupující „zázračného stroje“ si musí odpovědi vymyslet sami. Další otázka - v článku KP, pan Ivanov Sergej Nikolajevič, představený jako „ředitel vědy“ společnosti Neuromed, produkující Visulon, hovoří o 20 zemích světa, v nichž je jejich vývoj znám. Obvykle by taková prohlášení měla být podložena podkladovými informacemi na oficiálních webových stránkách, ale nemohli jsme je tam najít..

Stačilo by registrovaných patentů nebo dokonce čísel patentových přihlášek, protože víme, že západní země jsou velmi citlivé na všechna účinná léčiva a přístroje používané v medicíně. Důvodem jsou obrovské peníze dostupné těm, kdo vlastní jedinečnou technologii. Pouze je vždy vyžadován - důkaz účinnosti musí projít autoritativním posouzením lékařů a výzkumných pracovníků. Vizulon se nemůže chlubit něčím takovým. Podle extrémních informací tohoto druhu neexistuje oficiální webová stránka.

A skutečnost, že rozhovory tohoto druhu jsou psány tak známými médii jako Komsomolskaja Pravda, nic neznamená. Již jsme napsali podrobné šetření o jedné finanční pyramidě, o zprávách o činnostech, které lze nalézt v online gigantech, jako je Kommersant Publishing House, Financial Director, a dokonce i Interfax. Každý vydělává, jak nejlépe umí a neměl by slepě věřit těm, jejichž hlavním výdělkem jsou publikum a reklama.

Jak jste uvedli, netvrdíme, že by vizulonský aparát byl podvodem důvěryhodných občanů za peníze. Poukazujeme pouze na to, že organizace, která vydává taková vysoce známá prohlášení, podle našeho názoru neposkytla žádný důkaz o pravdivosti svých slov.

1. Žádný z otázek provádění klinických hodnocení účinnosti přístroje,
2. Žádné z vydání dostupnosti patentů a osvědčení,
3. Žádný z problémů týkajících se autoritativních a vyznamenaných lékařů naší doby, alespoň našich, dokonce západních.

A zejména pro Ivanov Sergeje Nikolaeviče chceme připomenout, že barevná terapie jako pole medicíny v celém civilizovaném světě patří do kategorie pseudovědeckých, netradičních. Žijeme však v 21. století, kdy se i vzdělaní a bohatí lidé obracejí na léčitele a věštce o pomoc.

Recenze přehlednosti přístrojů

Oftalmolog dnes předepsal doporučení pro hardwarové ošetření dítěte, krátkozrakosti 3. stupně. Dioptrie -4,5.

Otázka: Existuje někdo, kdo absolvoval podobný kurz na zařízeních? Výsledkem je výsledek?

A kapky v očích 2 různých druhů byly předepsány, jsou zde diskutovány, ale něco je pro mě pochybné, že kapky vidění se zlepší.

Můj syn má dědičnost, můj manžel má -7 a astigmatismus, mám 3co druhé třídy a pořád.
Nebudu kapat.

Včera jsem v síti četl, že zařízení se nepoužívají nikde na světě, s výjimkou Ruska a zemí SNS, jsou považována za zbytečná.

Hardwarové ošetření začátku myopie

Dítě chodilo do školy, půl roku se zraková ostrost značně zhoršila. Lékař doporučuje léčbu hardwaru na klinice.

Byl bych vděčný za zpětnou vazbu těch, kteří absolvovali podobný kurz.
Kam jít a jaký je výsledek ?

18.01.11 21:11 Odpověď na zprávu Hardwarové ošetření počáteční myopie uživatele Vesna33

18.01.11 21:43 odp. Odpověď na zprávu Re: Hardwarové ošetření pro začínající krátkozrakost uživatele Billy Holiday

Dnes nám lékař na ISTC nabídl některé čočky pro kontrolu krátkozrakosti, jsou účinné v případech slabé krátkozrakosti - nasazují se v noci a zdá se, že mají 100% vidění ráno (korigují / narovnávají rohovku), večer se vidění stává tak, jak to bylo.
pomáhají nezhoršit to, co již existuje.

Napsal jsem všechno, co řekl doktor - nevím, jak efektivní to je.

proto bych ráda slyšela o hardwarové léčbě - problém myopie je pro nás velmi naléhavý

18.01.11 21:48 odp. Odpověď na zprávu Re: Hardwarové ošetření pro začínající krátkozrakost uživatele Muara

19.01.11 00:04 Odpověď na zprávu Re: Hardwarové ošetření pro počáteční krátkozrakost uživatele Muara

19.1.2011 13:46 Odpovědět na zprávu Re: Hardwarové ošetření pro počáteční krátkozrakost uživatele Billy Holiday

19.1.2011 13:53 Odpověď na zprávu Re: Hardwarové ošetření pro počáteční krátkozrakost uživatele Muara

Opraveno uživatelem Vesna33 (19/19/11 13:56)

19/19/11 17:26 Odpověď na zprávu Hardwarové ošetření počáteční myopie uživatele Vesna33

19.01.11 17:34 Odpověď na zprávu Re: Hardwarové ošetření pro začínající krátkozrakost uživatele Vesna33

19/19/11 17:44 Odpověď na zprávu Re: Hardwarové ošetření pro počáteční krátkozrakost uživatele Vesna33

V reakci na:. Muara, nabídl čočky dítěti jakého věku?

Já sám nosím denní čočky více než 15 let, takže si myslím, že nebude problém s nasazováním / vzlétáním

Včera, když jsem mučil doktora s možnostmi obnovení zraku, dali mi najevo, že se nemůžete úplně obnovit na 100%, můžete jen zadržet a pak, až vyrostete, přemýšlet o opravě

po 2 týdnech půjdeme na recepci - zeptám se na hardwarové ošetření

19.01.11 17:46 Odpověď na zprávu Re: Hardwarové ošetření pro začínající krátkozrakost uživatele tanhik

V reakci na: moje dcera, ve věku 7 let, měla úplně stejný problém, šli jsme k tomuto „hardwarovému ošetření“ v mikrochirurgovi v Kyjevě, nosili jsme čočky, jak se vám doporučuje.. výsledek - nic se nezměnilo (téměř nic).

19/19/11 18:32 Odpověď na zprávu Re: Hardwarové ošetření pro počáteční krátkozrakost uživatele MaRuHa1976

19/19/11 20:39 Odpověď na zprávu Re: Hardwarové ošetření počáteční myopie uživatele Vesna33

19/19/11 20:55 Odpovědět na zprávu Re: Hardwarové ošetření pro počáteční krátkozrakost uživatele MaRuHa1976

máme také dědičné - můj syn ode mě :(, od mé matky. Začali jsme klesat ve druhé třídě, ale díky bohu (ttt), za rok se nezhorší
zcela eliminoval počítač, tv - přísně omezené množství času, také pil pitné borůvky.

o borůvek - včera jsme na ISTC řekli, že je lepší neztrácet peníze. je lepší jíst čerstvé borůvky v jakékoli formě, 1 šálek denně (na měsíc), žlutou a červenou zeleninu a ovoce a cereálie (pohanka, ovesné vločky)
Gymnastika pro oči
a také navrhli, aby místo brýlí používaly denní čočky, snížily by také pravděpodobnost rozmazaného vidění (zde mám pochybnosti, ale myslím si, že je to jen moje podezření)

19.1.2011 22:33 Odpověď na zprávu Re: Hardwarové ošetření pro počáteční krátkozrakost uživatele Muara

O denních čočkách.

Když jsem si koupil své první čočky, v Novosibirsku ještě nebyli pro obyčejné smrtelníky. Byl to 91. rok. Slyšel jsem v rádiu oznámení Výzkumného ústavu očních nemocí Helmholtze v Moskvě, že měli otevřený záznam. Zavolal jsem, přihlásil se a šel jsem tam na dovolenou. Doktorské jmenování trvalo hodinu. Řekli mi všechno nejpodrobněji, zvedli, učili. A mimo jiné bylo řečeno, že kontaktní čočky musí být vybrány, abychom v nich viděli jednotku, a ne, jak je obvyklé, když jsme si psali brýle na 0,8. Přesně proto, že pomáhá zastavit poškození zraku.

Těžko říci, protože můj proces se zastavil (a předtím, neustále klesal o půl dioptrie za rok), nebo právě přišel čas - tehdy mi bylo 24 let - ale tak se ukázalo.

Proto, i když nejsem lékař, doporučuji každému nosit čočky, které vidíte v jednotce. Věřím odborníkům z přední oftalmologické kliniky v zemi a jejich radám.

hardwarové ošetření krátkozrakosti u studenta

v závislosti na tom, jaké vidění.

v mém dětství stačila změna tábora ke zlepšení mého vidění na 1.
vitamíny, cvičení, gymnastika, čerstvý vzduch)). tj. oči odpočívaly, nedívaly se na telly))))))
tábor byl zvláštní pro zrak.

hardwarové ošetření pomáhá a musíte to udělat.

Jsou prováděny v průběhu let, pravidelně.

Pomáhá autorovi! A to, co vám doporučujeme, vám pomůže !

Ale vidění bez zařízení by mohlo výrazně klesnout.

Anonymní,
Můj mladší a já teď jdeme na zařízení, nenosíme brýle. Existují vylepšení

stále existuje nějaký druh Haskova zařízení, právě jsem narazil na internet, jako je dlouhodobý efekt. Trubice s barevnými paprsky. Musíte si přečíst, falešný není falešný. Nepovažujte to za reklamu, zatím o ní nic nevím.

Použití fyzioterapeutického přístroje "Geska-2" při léčbě ubytovacích křečí

O.A. Antipova, S.A. Nebera, I.V. Volkovskaya, N.V. Fuchsův výzkumný ústav lékařských a environmentálních problémů vize, Irkutsk
V patogenezi akomodačního spasmu je hlavní úlohou oslabení akomodace a narušení přísunu krve do ciliárního svalu. Podle A.I. Dashevsky a A.A. Vatchenko, změny ciliárního těla nejsou lokálním procesem, ale důsledkem autonomní dystonie parasympatického typu na pozadí sníženého tónu sympatického nervového systému. Příčiny vegetativní vaskulární dystonie mohou být chronická intoxikace (angína, zánět helmintů atd.), Posturální poruchy.

Pro odstranění nerovnováhy autonomního nervového systému u dětí s ubytovacím křečí a krátkozrakostí 1. stupně jsme použili LED přístroj Geska-2. Ošetření bylo prováděno denně po dobu 7-10 dní. Hlava zářiče byla nastavena na 2-4 paravertebrální body po dobu 5-10 minut. pro každého.

12 dětí ve věku 9 až 11 let s krátkozrakostí prvního stupně a křečí ubytování absolvovalo léčebný postup na přístroji Geska-2, u kterého tradiční způsoby léčby nevedly ke zvýšení relativní ubytovací rezervy.

Před léčbou se zraková ostrost bez korekce pohybovala od 0,25 do 0,8, objektivní refrakce od -0,5 do 1,25 Dptr, relativní přizpůsobovací rozpětí od 0 do 3,5 Dptr. Ze souběžné patologie bylo odhaleno porušení polohy různého stupně.

Analýza výsledků léčby ukázala, že u všech dětí po léčbě se ubytovací rezervy zvýšily o 1,5–10,0 dioptrií (v průměru 3,7krát). Navíc u 70% dětí se ostrost nekorigovaného vidění zvýšila o 0,2–0,4. Refrakce se snížila o 0,25-0,5 dioptrií.

Výsledky naznačují vysokou účinnost léčby pomocí LED zařízení Geska-2 a umožňují doporučit tuto metodu k léčbě dětí s ubytovacím křečí na pozadí nízkého tónu sympatického nervového systému..

Reklama na internetu je podobná reklamě na produkt, zařízení z telemarketu)

Recenze korejské nízkofrekvenční terapie. Smartron

Je skvělé, když existují technologie, které se opravdu léčí! V mém příběhu „O medicíně“ jsem již mluvil o korejských centrech prodávajících zařízení, která obnovují zdraví nízkofrekvenčním proudem.
Nejlepší na tom je, že můžete zažít léčivou sílu této terapie zdarma a získat informace o moderním vývoji.
Protože právě špatné informování mas o možnostech moderní medicíny vede k davu úřadů, které těží z této negramotnosti. Což je velmi smutné.
Vyzkoušet si na dlouhou dobu zdarma tuto nebo tu terapii je nyní nemožné.

Nemůžu říct se 100% jistotou, co se děje v Jižní Koreji, já sám jsem tam nebyl. Pokud jeden z mých čtenářů může jako očitý svědek odpovědět, že informace jsou přesné, budu vděčný. Podle držitelů demonstračních center jsou předpoklady pro rozvoj průmyslových odvětví, která začala vyrábět takové zařízení, následující. V Koreji začala tzv. „Vlna zdraví“. Jeho smyslem bylo vytvořit podmínky pro rostoucí populaci ve velmi pokročilém věku, aby lidé byli méně nemocní a nezničili pokladnici pojišťovacího lékařství.
Vytvořili tedy podobné vybavení pro domácí použití, které pracovalo s příčinami bolesti a nemoci v lidském těle. Nyní, opět, podle zástupců center pro prodej zařízení, pojištění v Koreji, aniž by se účastnili zasedání na takovém zařízení, není dáno.

Opakuji znovu, pokud někdo není obeznámen s podrobnostmi o vývoji medicíny v Jižní Koreji, napište prosím. byl bych vděčný.

Téma zotavení na zařízení pro laika je následující: střeva se začnou čistit, tělo jako celek začíná zhoršovat příznaky nemocí a poté obnovit oblasti, kde se vyskytují patologické procesy. Výměna se také zvyšuje.
Každý, kdo je obeznámen s orientálním přístupem, pochopí, jaké to je, když chlad opouští tělo a jak je důležité. A díky tomu vnitřní tuk zmizí.

Všechny ptózy a píšťalky jsou utaženy, zejména pokud je na tyto oblasti třeba aplikovat trysky, včetně lívanců na obličej a ramena, na hodinu nebo den. Tvář je napnutá! Vidím sám.
Saggy ruce dotáhněte kliky, pokud jsou umístěny v podpaží. Pro hrudník je také velmi užitečný pro lymfatické uzliny a mléčné žlázy..

Z článku o nízkofrekvenčních proudech uvedu následující:

„Nízkofrekvenční proud je stanoven od 1 do 1 000 hertzů. V tomto rozsahu se v závislosti na frekvenci liší účinky nízkofrekvenčních proudů. Většina zdravotnických zařízení používá nízkofrekvenční proudy s frekvencí 100–150 Hz..
Obecně lze terapeutický účinek nízkofrekvenčních pulzních proudů rozdělit na nepříjemné a inhibiční. Jaký bude účinek takové terapie, závisí hlavně na frekvenci proudu. Nízkofrekvenční proudy ovlivňují elektricky vzrušující struktury, jako jsou nervy a svaly.

Použití nízkofrekvenčních proudů se provádí pomocí elektrod, které jsou umístěny na zraněných svalech, bolestech těla nebo na jiném místě. Ve většině případů jsou elektrody aplikovány na kůži. Je však možné jejich zavedení do pochvy, konečníku nebo implantace v určitých svalových skupinách a medulárním kanálu, a dokonce i v mozku.

Normálního procesu excitace nervových a svalových buněk je dosaženo změnou náboje na obou stranách kladných i záporných elektrod. Využití elektrického proudu s určitými charakteristikami v blízkosti excitovatelných struktur na ně má stimulační účinek. Lokální způsob působení proudu je způsoben změnou náboje buněčné membrány. “

Mohu říci o svých zkušenostech s používáním zařízení. Téměř rok jsem šel do demonstračního centra AINA. To je samozřejmě velká zdvořilost hostitelů. Justbie se léčí tak dlouho. Takovou návštěvu však mohou povolit pouze ti, kteří mají čas. Měl jsem to. Nyní jsem si koupil použitý stroj a užil jsem si ho doma.
V centrech, kde se prodávají v Moskvě, jsou velmi drahé. Údržba střediska a personálu údržby však vyžaduje platbu, proto samozřejmě stojí za to i samotné produkty. Přestože v Koreji je zařízení podle prodejních zaměstnanců ještě dražší.

Proč netrvám na nákupu vybavení AINA? Nakonec jsem si od nich nakonec koupil zařízení. Ano, kvůli takovým firmám v Koreji, jak se ukázalo. A děkuji Bohu! Samotný princip je důležitý, ale můžete si ho koupit přes aliexpress. Existují různé možnosti. Je důležité, aby existovala plošina pro nohy, pás s terminály a topení (smartron má také hojivé světlo), palačinky, kliky a kuželkové sedadlo.

Musel jsem sedět jen kvůli sedadlu. Působí na pánevní orgány, redukuje křečové momenty v regionu, pomáhá oběhu lymfy, odstraňuje chlad.
Další velmi důležitá podmínka - při léčbě na zařízení musíte vypít alespoň 2 litry vody. Jen voda, pro stažení všech těch Kaki vkladů, které zařízení vyvolává.
Korejci navíc tvrdí, že tato terapie má velký vliv na lidskou energii..
V recenzích nechám odkaz na Aliho.
Bylo by samozřejmě skvělé, kdyby taková zařízení byla lidem jednoduše prezentována po 40 letech.
Vřele doporučuji nákup od bolesti, trofických poruch a výměny různých genezí, pro rehabilitaci, jen dobré zdraví. Taková zařízení a simulátory. Mají miostimulační účinek. Intenzivní pocit, lehké nohy a dobrá nálada určitě budou.

Hlavní věc je mít zařízení doma a čas na něj sedět nebo si s ním lehnout během ošetření. A nebojte se exacerbací. Je to jako letovisko. Zpočátku je to špatné, a pak je vše v pořádku.
Ale posadíte si na něj jako sport a obecně si rychle zvyknete na dobro.
Přečtěte si také moje „O medicíně“ a „Natahování dřevěných“. Chcete-li to provést, klikněte na slovo v horní části vyšetřovatele a ukončete nabídku účtu.
Výsledky uzdravení sebe a svých blízkých, kteří navštíví zařízení, publikuji v recenzi tohoto příběhu. Dávej si pozor. Existují obrázky o hubnutí.

Přístroje pro klinické vidění

Kvantové sklenice "Yasanzor" jsou jednou z odrůd zařízení pro zlepšení vizuálních funkcí, včetně a s šedým zákalem, což je nejdostupnější. Obě zařízení používají identické elektronické komponenty. Jejich hlavní rozdíl spočívá v konstrukčním výkonu modelů, balení a hlavně ceně.

Princip fungování přístroje

Princip působení brýlí Yasnazor je založen na dopadu kvantových zářičů na strukturu očí. V zařízení jsou dva takové emitory, jeden v každé pseudo čočce brýlí. Emise jsou řízeny integrovaným mikroprocesorem.

Kvantovým efektem zářičů, krevním oběhem a mikrocirkulací se zlepšují tkáně a struktury oka, aktivují se metabolické procesy, což zlepšuje vidění.

Životnost LED je přibližně 50 tisíc hodin. Výrobci zároveň zaručují, že i při maximálním trvání relací se zařízením bude pacient schopen provádět 200 nebo více tisíc cvičení.

Kdo toto zařízení potřebuje

Toto zařízení je vhodné používat pro osoby, jejichž práce je spojena s dlouhodobým namáháním očí (počítač, řízení vozidla, textové dokumenty). Používá se k prevenci změn vizuálních funkcí souvisejících s věkem. Užitečné pro hyperopii, krátkozrakost, amblyopii a astigmatismus, stejně jako pro počítačový vizuální syndrom, sítnicové patologie, poškození zrakového nervu.

Zařízení je navrženo pro použití lidmi různého věku (celá rodina) a nemá prakticky žádné kontraindikace.

Jak Yasnazor funguje

Součástí dodávky sady Yasnazor je podrobný návod k použití, takže její použití zpravidla nezpůsobuje žádné potíže. Stačí zapnout zařízení, nasadit si brýle a zakrýt oči. Trvání každé relace by mělo být 3-5 minut. Pro léčebný účinek postačují 2–3 sezení denně, takže celková doba vystavení zařízení očím nepřesáhne 15 minut denně.

Balíček vybavení také obsahuje praktickou tašku pro uložení zařízení a záruční list. Garantovaná doba používání kvantových sklenic Yasnazor je 3 roky.

Náklady na zařízení v různých internetových obchodech se pohybují od 2 000 do 3 000 rublů.

Doporučená známá a efektivní oční zařízení

Přístroj VISULON

High-tech zařízení, které kombinuje několik programů pro použití při různých očních chorobách, včetně a katarakta.
Dozvědět se více

BATERIE GOGGLES

Účinné a osvědčené barevné pulzní terapeutické zařízení. Snadné použití, má nízkou cenu. Na základě Batesových principů.
Dozvědět se více

SKLO SIDORENKO

Jediný kombinovaný přístroj, který je dnes k dispozici a který kombinuje barevnou pulzní terapii s vakuovou pneumatickou masáží.
Dozvědět se více

Přidejte komentář nebo recenzi

JEDNODUCHÁ ZPŮSOB ZPĚT NA ZTRÁTU Ztracenou vizi!

Žádné vedlejší účinky a operace...

NOVÉ PROSTŘEDKY PRO OBNOVENÍ VIZE PRO 1 RUBLE!

Plně obnovte zrak, není možný chirurgický výkon!

Dobrý den, milí čtenáři! Začněme dobrou zprávou pro lidi, kteří jsou kvůli krátkozrakosti nuceni nosit brýle. Každý den na světě se vyvíjejí nové léčebné metody, které se s touto chorobou vyrovnají, včetně zařízení pro léčbu krátkozrakosti, která již existují a jsou široce používána..

Co je to krátkozrakost?

Krátkozrakost se nazývá patologie, při které člověk nevidí špatně umístěné objekty na dálku. To může zkomplikovat život: je obtížné rozlišit počet autobusů vytahujících nahoru; Můžete se hádat s přítelem, aniž byste ho z dálky znali; studenti v přednáškách musí sedět v přední řadě, když mohou spát v zadní řadě.

Co se děje v našem oku? U lidí s normálním zrakem prochází obraz optickým systémem oční bulvy: obraz je lomem přes rohovku, čočku oka, sklovité tělo přechází, aby se objevilo na sítnici, a osoba jasně vidí obraz. U osob s krátkozrakým obrazem je kvůli patologickým změnám obraz zaostřen před sítnicí.

Příčiny krátkozrakosti

  • Křeč ubytování. Dokonce iu zdravého člověka se tato patologie může projevit, když po dlouhou dobu zírá na blízké objekty, svaly čočky „zamrznou“ v jedné poloze, tj. V nepravou křeči ubytování. Časem prochází. S patologií svaly sklerosizují, ztrácí schopnost relaxovat, což přispívá k výskytu přetrvávajícího křeče. Způsobuje nabyté onemocnění u dospělých.
  • Změňte podélnou velikost oční bulvy. Obvykle by délka oka, tj. Vzdálenost, přes kterou by měl být obraz promítán, měla být asi 22 až 23 mm. Krátkozrakost se vyvíjí, když je oko rozšířeno, zatímco se podobá vejci nebo elipsě. Nejčastěji je příčinou vrozené patologie.

Kombinace dvou důvodů se nejčastěji vyskytuje v dětství na pozadí růstu očí a nedokonalého vývoje svalových vláken. Nesprávné sezení u stolu u dětí, delší vizuální zatížení při sledování filmů, karikatury na počítači v těsné blízkosti, čtení při ležení a další faktory přispívají k výskytu křečí. Protože svaly ještě nebyly vytvořeny a oko stále roste (byť mírně!), Oko se prodlužuje v podélném řezu, tj. Zepředu dozadu..

Jak to mohu opravit?

Moderní medicína poskytuje mnoho příležitostí k úplné korekci zraku v každém věku. Účel typu hardwarové terapie závisí na mechanismu krátkozrakosti u každého jednotlivého pacienta. Nejlepší je zahájit terapii ve fázi falešného křeče a pokusit se nevede patologii k nevratným změnám..

Existuje mnoho zařízení, která se používají ke zmírnění napětí v nitroočních svalech. Mají vícesměrné účinky a jsou doporučeny pro použití v kurzu a komplexním způsobem..

Domácí spotřebiče

Pro větší pohodlí jsou používána přenosná přenosná zařízení, která jsou cenově dostupná, kompaktní a snadno použitelná a nevyžadují zvláštní použití. Zařízení, která lze použít doma:

  • Zařízení Vizulon - je přenosné zařízení pro zpracování barevných pulzů. Princip činnosti je založen na působení světelných vln různých délek na oko. Zařízení ve formě brýlí se nosí přes oči, režim se vybírá na základě jeho vlastní barevné palety (pro program krátkozrakosti č. 3-5 pro dospělé a č. 15 pro děti). Barvy se navzájem nahrazují, což je často kombinováno se zvukem. Je pozorována významná relaxace očních svalů, zlepšování inervace v důsledku expozice optickému nervu.
    Léčebné cykly se musí opakovat každých 2-7 týdnů po dobu 11 dnů.
  • Brýle Sidorenko jsou inovativním vývojem, brýle, které plavci používají, jsou považovány za základ. Princip činnosti zařízení je měkká vibrační vakuová masáž oční bulvy. To vám umožní zlepšit krevní oběh v tkáních oka, stimulovat metabolické procesy v oku, odstranit záchvat ubytování a zajistit odpovídající odtok nitrooční tekutiny.
    Doporučuje se provádět fyzioterapeutickou léčebnou relaci po dobu nejvýše 10 minut 2-3 hodiny před spaním s přerušením na 2-3 dny. Kurzy 10-15 procedur, pak dlouhá přestávka na 3-4 měsíce.
  • Vitafon je lékařské zařízení, jehož terapeutické účinky jsou založeny na vibroakustických (mikrovibračních) účincích na tkáně těla. Na pozadí zlepšené mikrocirkulace v krevních a lymfatických cévách je zajištěna dobrá trofická tkáň oka, jsou aktivovány vnitřní rezervy a akcelerovány regenerační schopnosti. Dochází k přiměřenému odtoku nitrooční tekutiny, což umožňuje snížit tlak v komorách oka, uvolnit napjaté svaly.
    Doporučujeme provádět procedury před spaním, které netrvá déle než 1 hodinu. Můžete opakovat až 12krát denně, hlavní věcí není zamrznout oči po sezení.
  • Pankovovy brýle jsou přenosné zdravotnické zařízení, jehož činnost je založena na střídavém působení světelných vln o různých vlnových délkách na oko. Z tohoto důvodu dochází ke zúžení a rozšíření oblasti zornice, nácviku ubytovacího svalu, díky kterému je oko schopno zaostřit na vzdálený nebo blízký objekt. To zlepšuje adaptivní schopnost oka, zvyšuje odtok lymfy z komor, zlepšuje mikrocirkulaci a trofickou tkáň.
    Provádění terapie se doporučuje v průběhu 15 sezení. První minuta každé relace se koná se zavřenýma očima, pak ji musíte otevřít. První den terapie by relace neměla překročit 3 minuty, pak by se doba trvání prodloužila o 1 minutu denně a dosáhla maximální doby trvání 15 minut. Kurz se smí opakovat 30 dní po poslední lekci.

Stacionární zařízení

Vyvinutá a úspěšně používaná zařízení, která lze použít pouze na klinice. Důvodem je nejen jejich velká velikost, ale také potřeba sledovat léčbu vyškolených odborníků. Mezi taková zařízení patří:

  • MacDell - mechanismus aparátu je založen na bezkontaktním průniku laserových paprsků sklerou, což vede k relaxaci ciliárního svalu.
    K léčbě je zapotřebí 10 procedur, které trvají až 5 minut. Zlepšení bylo prodlouženo na 40 dní, ale účinek trvá asi šest měsíců.
  • Visotronic - činnost zařízení je založena na postupné změně různých optických čoček, díky kterým je ciliární sval trénován.
    V závislosti na stupni křeče při léčbě je zapotřebí 10 až 15 procedur, délka je stanovena lékařem.

Je důležité si uvědomit, že jakýkoli druh terapie má své kontraindikace. Pro účinnou léčbu by mělo být jmenování kurzů přísně dohodnuto s ošetřujícím lékařem po úplném oftalmologickém vyšetření.

Vážený čtenáři, děkuji vám za pozornost v tomto článku. Pokud vám tyto informace byly užitečné, sdílejte je na sociálních sítích a přihlaste se k odběru aktualizací. Vše nejlepší! S pozdravem, Olga Morozová.

Unikátní novinka - brýle Adlens s nastavitelnými dioptriemi!

Nastavitelné sluneční brýle Adlens z Anglie!

OBJEDNÁVKA SLEVY...

Magnetický akupunkturní masér pro oči Zdravý zrak!

Zařízení „ze všech nemocí“ zbohatlo

V hlavním městě Ruska se Sergej Konoplev objevil u soudu za realizaci svého vynálezu. Vyvinul a dokonce zahájil výrobu zdravotnických prostředků, což jsou malé šedé krabičky v hodnotě 20 000 rublů, které údajně zázračně zmírňují onemocnění, pokud jsou aplikovány na bolestivé místo.

Šedý rámeček o velikosti kazetového přehrávače, malý displej s běžící digitální linkou, tlačítka pro zapnutí a vypnutí a další dvě malé modré neznámé destinace. Laboratoř MPEI souhlasila s testováním zařízení, které jeho vynálezci tvrdí, že se hojí ze všech nemocí, včetně rakoviny a dokonce AIDS..

Pokud věříte těmto pokynům, zařízení nezávisle zachytí určitý negativní biorytmus, který vydává nemocný orgán, upraví jeho čistotu a poté uzdraví. Za 50 let vědecké činnosti viděl ředitel Oddělení radiotechniky Moskevského energetického institutu Štykov poprvé tak skvělý vynález. Podle profesora Shtykova zařízení nevyvolává žádné další záření a nemůže nic vyléčit.

Soud musel vysvětlit princip fungování zařízení svému vynálezci Sergeju Konoplevovi, který je obviněn z podvodu. Během 20 let, kdy byl tento přístroj aktivně inzerován a prodáván po celé zemi a sousedních zemích, se její majitelé staly tisíce utrpení..

Znalecké posudky, které jsou připojeny k materiálům trestního řízení, naznačují, že zařízení přineslo výhody, a to pouze finančně, pouze jeho tvůrcům. Výrobní laboratoř byla v Zelenogradu, na podzim roku před loňským sem tam přišli dělníci. Rozsah vědeckého výzkumu na ně zapůsobil: desítky zaměstnanců, stovky ready-made zařízení připravených k odeslání.

Rozsah příjmů lze posoudit podle ceny hotových výrobků. Nejjednodušší jednotka stála asi 20 tisíc za tisíc. Zařízení přicházela ke spotřebiteli prostřednictvím nemocnic. A skutečně to byli lékaři, kteří byli distributory Konoplev. Opravdu absolventi nechápali, co nabízejí svým vlastním pacientům? Šest takových lékařů soukromých klinik je nyní v trestním řízení spolu s Konoplevem.

Přístroj Vizulon: ceny a recenze lékařů. Rozvod nebo ne?

Jmenování přístroje Vizulon Neuro Doctor

Zařízení má kompaktní rozměry, navenek připomíná brýle virtuální reality. Vizulon Neuro Doctor se používá k normalizaci vizuální funkce a pomáhá:

  • chránit zrakové orgány před účinky různých agresivních faktorů;
  • obnovit zrak v každém věku;
  • urychlit proces hojení v počátečních stádiích složitých oftalmických chorob;
  • vyrovnat se se zvýšenou únavou očí;
  • snížit potřebu tablet pro zlepšení vidění.

Výrobce zařízení slibuje zlepšení vidění při použití u 87% dospělých pacientů a 90% dětí. Zařízení se také používá k prevenci očních onemocnění..

Vizulon je metoda, která se používá pouze jako součást komplexní terapie.

Kromě zlepšení vizuální funkce je zařízení Amblyokor naprogramováno tak, aby bojovalo proti takovým jevům, jako jsou:

  • psychosomatická onemocnění;
  • rehabilitace těla po zvýšeném fyzickém nebo emocionálním stresu (s nespavostí, syndromem chronické únavy, stresem);
  • psychoemocionální poruchy (nervové poruchy, deprese, hysterie).

Technické parametry zařízení:

  • spotřeba energie - 1,5 W;
  • hmotnost - 250 g;
  • frekvence blikání - 0,15-0,6 Hz;
  • vlnová délka záření (nm) - 625-632 pro červený paprsek, 528-523 pro zelenou, 458-453 pro modrou;
  • doba trvání světelných pulzů - 2-8 sekund;
  • maximální jas záření ovlivňující orgány vidění - 3,4-7,5 cd / m2.

Podle návodu k použití se doporučuje zařízení používat při teplotách od 0 do +45 stupňů.

Zařízení má kompaktní rozměry. Nabitá baterie zařízení poskytuje až 200 hodin provozu.

Princip fungování zařízení

Přístroj pracuje na základě technik biologické rezonance. Jeho podstata spočívá v dopadu na vizuální analyzátor se světelnými pulzy s různými intenzitami. V reakci na to tělo produkuje komplexní biochemické reakce, v důsledku čehož všechny orgány, včetně očí a tělesných systémů, dostávají terapeutický účinek.

Pulzy světelného paprsku jsou přeměněny v očích člověka na nervové signály, po kterých vstupují do určitých částí mozku. Dosahují hypofýzy a stimulují procesy obnovy normálních vibračních rytmů.

Světelné toky emitované zařízením způsobují zúžení a expanzi zornic, což urychluje hemodynamiku a zlepšuje odtok oční tekutiny. V důsledku toho se svaly orgánů zraku reflexivně uvolňují, uvolňuje se napětí. Souběžně s pulzním působením má takový oční trenér zvuk doprovod, například Microfog nebo Vigilant oko, ve kterém se zvyšuje účinnost terapeutického programu.

Všechny programy zařízení Visulon jsou postaveny na samostatných kologramech, z nichž každý se liší od ostatních.

Trvání terapeutického sezení nepřesahuje čtvrt hodiny.

Výrobce

Výrobce zařízení je Vizulon - RusMedGroup, ruská společnost zabývající se velkoobchodem zdravotnického vybavení. Jednou z oblastí činnosti je dodávka oftalmického vybavení pro obnovení vizuální funkce.

Společnost RusMedGroup vyvinula toto zařízení společně s jihokorejskou společností OXYVAC MEDICAL INSTRUMENT.

Indikace a kontraindikace

Vizulon Neurodoktor se doporučuje používat při takových očních onemocněních, jako jsou:

  • prozíravost a krátkozrakost (včetně progresivních forem);
  • astigmatismus;
  • strabismus;
  • amblyopie;
  • glaukom;
  • ubytovací křeč;
  • retinální dystrofie;
  • šedý zákal;
  • patologie zrakového nervu.

Léčba přípravkem Visulon se neprovádí v přítomnosti takových kontraindikací, jako jsou:

  • věk do 4 let (děti od 4 do 7 let používají zařízení výhradně pod dohledem lékaře);
  • fotofobie (zvýšená citlivost na zdroje světla);
  • epilepsie;
  • akutní infekční procesy zrakových orgánů;
  • zranění hlavy;
  • maligní nádory mozku;
  • epilepsie;
  • klaustrofobie.

Barevná pulzní terapie není úplnou alternativou k lékové a chirurgické léčbě očních chorob.

Léčba zařízením Vizulon Neurodoktor

Vzhledem k vizulonskému zařízení a jeho charakteristikám je nutné hovořit o tom, jak je správně používat, aby se dosáhlo terapeutického účinku.

Než začnete používat toto zařízení ke zlepšení vidění, musíte se poradit s lékařem, aby si vybral program, který je vhodný pro konkrétní případ. Například pro dospělé s krátkozrakostí jsou zobrazeny programy číslované 3 až 5. Pro děti se stejným problémem se doporučuje program č. 15..

V případě amblyopie způsobené vrozeným kataraktem nebo strabismem se doporučuje používat hardwarovou léčbu pro vidění dětí a zavést terapeutický režim č. 1 na zařízení.

Každý program, nebo, jak to říká jeho výrobce, colorogram, se liší od ostatních algoritmicky. Je založena na vlastní sadě zvukových a světelných efektů. Zařízení pracuje na základě pouze těch rozsahů vnímání, které byly vědecky potvrzeny a zohledňují přirozené rytmy lidského mozku.

Průběh léčby pomocí přístroje Visulon Neurodoc trvá asi 11 dní. V závislosti na indikacích můžete toto zařízení po 2-8 týdnech znovu manipulovat.

Každá relace trvá 9-15 minut. Doporučuje se opakovat 2-3krát denně..

Během sezení si musíte vzít pohodlnou pózu - sedněte si nebo si lehněte. Místnost, ve které se provádí terapeutický postup, se doporučuje ztmavit a omezit veškerý hluk.

Náklady

Pacienti s problémy se zrakem se zajímají o otázku: kolik stojí přístroj Visulon? Dnes je jeho cena asi 20 000 rublů.

Recenze lékařů a odborníků

Abychom pochopili, zda je Vizulon skutečně efektivní a zda je cena zařízení oprávněná, stojí za to prostudovat recenze lékařů.

Odborníci na toto zařízení reagují pozitivně a zaznamenávají jeho pozitivní účinek na oči. Zdůrazňují důležitost úplné relaxace svalů očí, což je zvláště důležité při stálém napětí. Zařízení Vizulon pomáhá všem pacientům bez ohledu na věk.

Přezkum odborníků současně obsahuje názor, že výsledek používání zařízení bude patrný pouze tehdy, bude-li použit jako další terapeutické opatření, tj. Jako součást komplexní terapie existujícího očního onemocnění..

Rozvod nebo ne?

Sliby výrobce zařízení jsou tak růžové a cena je vysoká, že mnoho potenciálních kupujících má otázku: Vizulon - je to rozvod nebo ne?

Na tuto otázku nelze jednoznačně odpovědět z toho důvodu, že většina lidí věří, že stačí toto zařízení používat několikrát denně a všechny problémy se sníženým zrakem a zejména se zdravím obecně zmizí..

Výrobce však zdůrazňuje, že přípravek Vizulon pouze doplňuje konzervativní metody ošetření, to znamená, že je nemůže nahradit. Pokud budete dodržovat všechna doporučení svého lékaře a zároveň budete zařízení používat, můžete dosáhnout požadovaného výsledku. Pokud se spoléháme výhradně na terapii barevnými impulzy a neděláme nic jiného, ​​pak si okamžitě uvědomíme, že Visulon je další podvod.

Kde mohu koupit?

Na oficiálním webu si můžete koupit zařízení pro zlepšení vizuální funkce.

Lidé se často ptají, kde koupit Visulon v Moskvě. Zařízení se prodává pouze přes internet, ve specializovaných prodejnách zdravotnického vybavení ještě není.

zjištění

Při plánování nákupu přístroje Vizulon musíte nejprve prostudovat recenze a zjistit cenu. Pokud se argumenty odborníků zdají přesvědčivé, můžete si je zakoupit. Nesmíme však zapomenout, že Vizulon nenahrazuje standardní léčbu očních chorob a je doplňkovou léčbou.

Kdo používal zařízení „SEM MED“, „SEM TESN“? (Nejedná se o auto ani reklamu)

Možnosti motivu
Hledat podle tématu

Kdo používal zařízení „SEM MED“, „SEM TESN“? (Nejedná se o auto ani reklamu)

Obecně se zajímají o jakoukoli zpětnou vazbu, informace, které uživatelé, se kterými se setkali, vlastní, zná.

A tam je takový soudruh Gorodisky Bogdan Vladimirovič, doktor, je také zajímavé vědět o něm, o jeho metodách.

Situace je tato, tradiční medicína pomáhá špatně a lékaři sami naznačují, že se snaží, aby vlákno nebylo tradiční.

Podíval jsem se na internet a přečetl jsem, že se ukázalo, že zařízení je určeno včetně:
* přenos informací do široké škály médií: voda, sůl, cukr, med, výrobky obsahující alkohol atd.;
* informační čištění vody;
* strukturování vody;


z čehož usoudím, že se jedná o podvod
jediná věc, která dokáže vyléčit, je přítomnost dalších peněz v peněžence

"- Voda Epiphany má úžasné vlastnosti," říká Bogdan Vladimirovich Gorodiskiy. "Může být uložena v jakémkoli kontejneru beze změny fyzikálních vlastností po celý rok a nemusí být ani chlazena. Nezhoršuje se, nepodléhá hnilobným procesům." nebo doutnající. Kromě toho, pokud přidáte kapku křestní vody do čisté čisté vody, okamžitě také získá vlastnosti křestní vody. "

V zásadě se vše vyjasní

v tak zajímavé oblasti „vědy“ bude obtížné oddělit zrna od plev.

přítel má takový odpad. podle mého názoru podvod

požádat o použití, utratit pár poprav na sebe

nedá zařízení. možná na svých seminářích umývali hlavy tak tvrdě, že jsou jako zombie. co již tradiční metody léčby nepomáhají?

Ozonizátor. Výhody a nevýhody! Potřebujete zpětnou vazbu!

# 21 polyanskaya

Vyzvednutí dnes s novou poštou
Objednal jsem si nejběžnější.
http://www.ozonet.co. t_product_id = 56

Odhlásit se při prvním pocitu.

Samozřejmě mi nedal takovou lehkost a svěžest, jakou jsem chtěl v místnosti. Ale to, jak tomu rozumím, není jeho hlavním účelem. S největší pravděpodobností jsem podváděl sám sebe, takže po použití bude pro mě velmi snadné dýchat.

Musí být zapnutý po dobu 30-40 minut ve větrané oblasti. No, nebo po jeho práci na vzduchu. V těchto 30-40 minutách jeho práce uvnitř nesmí být.

Studoval jsem pokyny a začal hrát.

První věc, kterou jsem zapnul po dobu 10 minut v koupelně. Zbavit se zápachu. Zapnul jsem kapuci a to do zásuvky. A hle, aj! vůně opravdu zmizela (v létě v koupelně vždycky trochu voní).

Byla tam mísa s bílými nasáklými košile. Připojil jsem zkumavku a nechal ozonovanou vodu s košile po dobu 10 minut. Měl by pomoci s zaostávajícími skvrnami a udržovat bělost (dobře, nebo barvu, jak je psáno v pokynech. Uvidíme.)

Po zapnutí v ledničce po dobu 5 minut se zbavíte zápachu a bakterií. Předtím necítil zvlášť vůni, takže kolik pomoci nebylo jasné.

Okamžitě se moje ryby roztaly. Vložil jsem ho do sáčku a bez blokování přístupu kyslíku zapnul ozonizér (při otevírání okna) na 10 minut.

Po. čichala vůni ve skříni pod dřezem (kde je přihrádka) a tam také spustila ozonizér na 10 minut.

Odpadky necítí, voní s ozonem docela znatelně. Větraná kuchyně.

Pokyny také popisují, co lze použít v situacích, kdy dům skutečně voní. zvířata, ve zatuchlých místnostech, skladech, skříních. Deodorizace nového nábytku a prostor po opravě, nádobí, dětské hračky atd..

Večer jsem požádal svého manžela, aby koupil meloun, dezinfikujeme ho.

Je užitečné mýt ozonovanou vodou, zubní kartáčky, vodní rostliny, použití v akváriu.