Art life glazorol recenze

Katalog »Biologicky aktivní komplexy» Glazorol Intensive

60 ks.

Na skladě

O slevách podrobněji:

Lidské oko je komplexní biosystém, který vnímá více než 80% informací o okolním světě.

Pro udržení ostrosti zraku je nutné neustále udržovat stav mikrovaskulatury pomocí speciálních mikroživin a poskytovat ochranu před volnými radikály.

Výhodou komplexu Glazorol Intensive je jeho vícesložková a vyvážená kompozice, která se podílí na klíčových biochemických procesech ve vizuálním aparátu..

Dávky účinných látek v intenzivním komplexu Glazorol jsou vybírány podle nejnovějšího výzkumu v oblasti nedostatku biologicky aktivních látek.

Základem komplexu Glazorol Intensive je mikroenkapsulovaná kombinace karotenoidů a xantilů (zeaxantin, lutein, astaxanthin, beta-karoten)..

Účelně brání fotooxidačním procesům v centrální oblasti sítnice, která je zodpovědná za vizuální ostrost, čímž snižuje riziko degenerativních procesů v ní..

Charakteristickým rysem komplexu je podávání astaxantinu. Tento prvek má antioxidační potenciál, který je 500krát silnější než vitamin E a 6 000krát silnější než vitamin C!

Astaxantin posiluje bariéry krevní membrány oční bulvy, uvolňuje ciliární svaly, pomáhá udržovat zdravou reakci na zánětlivý proces a poskytuje ochranu před volnými radikály přímo do očí, mozku a nervového systému..

Velmi důležitou roli v intenzivním komplexu Glazorol hraje vyvážený komplex vitamínů a minerálů. Vědecké studie naznačují, že vitaminy mají schopnost zabránit možným změnám tkání a struktur oka způsobených věkem.

Stopové prvky (zinek, chrom, selen) se podílejí na metabolických procesech.

Zinek - je modulátorem synoptického přenosu v sítnici a je také součástí metaloproteáz. Nedostatek zinku způsobuje snížení myelinizace nervových vláken, což vede k optické neuropatii.

Chrom - normalizuje metabolické a metabolické procesy v sítnici, zabraňuje apaptóze.

Selen (v bezpečné formě ve formě organické soli) se podílí na přeměně světelného signálu na nervový impuls a má také antioxidační vlastnosti..

Další podporu vizuálního aparátu poskytují borůvkové antokyany, které urychlují obnovu sítnice, aktivují krevní oběh a zvyšují zrakovou ostrost, a to i za soumraku..

Kvalitu intenzivního komplexu Glazorol garantuje GMP.

Komplexní "Glazorol Intensive"

• Kompenzuje nedostatek vitamínů a minerálů se zvýšeným namáháním očí.

• Chrání oční tkáň před volnými radikály.

• Pomáhá redukovat projevy syndromu únavy zraku (při čtení, práci na počítači).

• Vhodné pro použití při komplexní léčbě očních chorob.

Indikace k použití ■ zvýšená vizuální únava
■ snížení zrakové ostrosti
■ intenzivní a dlouhodobý stres na orgán vidění
■ prevence očních chorob souvisejících s věkem
■ barevné narušení
■ komplexní léčba začínajících katarakt
■ mírná a vysoká krátkozrakost

Osvědčení o státní registraci č. К Z.16.01.96.003.E.005407.12.15 ze dne 12/18/2015

Složení intenzivního komplexu Glazorol:

Laktóza (nosič), L-taurin, kyselina askorbová, kyselina L-glutamová, L-glycin, L-cystein, extrakt z borůvek, talek (protispékací prostředek), astaxantin, extrakt z ginkgo biloby, aerosol (protispékavé činidlo), superoxiddismutáza (stabilizovaná), kvercetin, hesperidin, L-glutathion, vitamin E (tokoferol acetát), vitamin B 3 (kyselina nikotinová), lutein, beta-karoten, oxid zinečnatý, vitamin B 5 (pantothenát vápenatý), zeaxanthin, stearan vápenatý (proti spékání), vitamin B 2 (riboflavin), vitamin B 6 (pyridoxinový hydrochlorid), vitamin B 1 (thiaminmononitrát), vitamin B 9 (kyselina listová), glycerin, pikolinát chromitý, selexen, vitamin B 12 (kyanokobalamin).

Skrýt Způsob použití intenzivního komplexu Glazorol:

Dospělí užívají 1 tobolku 2krát denně s jídlem. Délka přijímacího řízení je minimálně 1 měsíc. Efektivní kurz - 3 po sobě jdoucí měsíce.

Intenzivní komplex Glazorol není droga.

Před použitím se poraďte s lékařem.

Systém řízení kvality a bezpečnosti společnosti Artlife LLC je certifikován v souladu s ISO 9001, ISO 22000 a GMP.

Nutriční podpora orgánu zraku je zárukou udržení jeho plného fungování po dlouhou dobu. Udržování přirozené rovnováhy biologických látek nezbytných pro vizuální funkci je účinná prevence primárních a sekundárních retinopatií, trofických poruch očních svalů, včetně svalového aparátu čoček..

Aktivní složky biokomplexu Glazorol přispívají k prevenci únavy vizuálního analyzátoru.

Glazorolové komplexní složky zpomalují stárnutí a smrt očních buněk.

To pomáhá obnovit vizuální funkci a urychlit hojení po operaci očí.

Užívání 2 tobolek intenzivního komplexu Glazorol poskytuje následující:

% doporučeného denního příjmu

Glazorol

Návod k použití:

Glazorol je biologicky aktivní potravinový doplněk (BAA), který pomáhá zlepšovat zrakové funkce..

Uvolněte formu a složení

Dávková forma - tobolky (30 ks. V blistrech, 1 blistr v krabici; 90 ks v plastových nádobách).

Účinné látky v 1 tobolce:

  • taurin - 100 mg;
  • vitamín C - 50 mg;
  • Kyselina L-glutamová - 50 mg;
  • extrakt z bobulovin bobule (Aronia melanocarpa Elliot.) - 25 mg;
  • L-cystein - 20 mg;
  • glycin - 20 mg;
  • Extrakt z měsíčku lékařského (Calendula officinalis L.) - 20 mg;
  • bioflavonoidy citronu - 15 mg;
  • síran zinečnatý - 10 mg;
  • L-glutathion - 10 mg;
  • Extrakt ovoce Gotu Kola - 5 mg;
  • superoxiddismutáza - 5 mg;
  • quercetin - 5 mg;
  • Extrakt z listů Ginkgo biloba - 5 mg;
  • vitamín b3 - 5 mg;
  • vitamín b5 - 3 mg;
  • beta-karoten - 2 mg;
  • vitamín b6 - 1 mg;
  • vitamín b2 - 1 mg;
  • vitamín b1 - 0,5 mg;
  • pikolinát chromitý - 0,2 mg;
  • vitamín b9 - 0,1 mg;
  • seleničitan sodný - 0,05 mg;
  • vitamín b12 - 0,001 mg.

Vlastnosti komponenty

  • taurin (aminokyselina obsahující síru): zlepšuje energetické procesy, stimuluje reparativní a regenerační procesy u dystrofických onemocnění, doprovází je ostré narušení metabolismu očních tkání, normalizuje funkce buněčných membrán, aktivuje energetické a metabolické procesy v kataraktech různého původu, rohovkové dystrofie, degenerativní léze sítnice, snižuje zvýšený nitrooční tlak u glaukomu;
  • Vitamin C: reguluje redoxní procesy v těle, má antimikrobiální účinek, podporuje hojení zranění, snižuje nitrooční tlak, stimuluje krevní oběh v zrakových orgánech a zabraňuje poškození očních tkání volnými radikály;
  • Kyselina L-glutamová: je metabolitem těla, podílí se na oxidačních procesech, metabolismu bílkovin a uhlohydrátů, podporuje syntézu acetylcholinu a adenosintrifosfátu, má hypocholesterolemické, vazodilatační, anti-aterosklerotické, protizánětlivé a antioxidační účinky, zvyšuje odolnost těla vůči hypoxii ;
  • chokeberry (ovoce obsahuje kyselinu jablečnou, citronovou, listovou a nikotinovou, pektin, riboflavin, karoten, fruktóza, glukóza, stopové prvky, vitamíny B2, C, E): má pozitivní účinek v podmínkách doprovázených zvýšenou propustností a křehkostí kapilár;
  • L-cystein (aminokyselina): podílí se na metabolismu oční čočky, zabraňuje škodlivým účinkům volných radikálů na oči, zlepšuje zrakové funkce a přizpůsobuje zrak temnotě, zabraňuje dystrofickým změnám v sítnici, věkovým změnám zrakové ostrosti, katarakcím, krystalickému lumenu čoček a komplikacím, spojený s vystavením silným světelným tokům, je účinný v počátečních formách otřesů, záření, myopatických a věkem souvisejících zákalů;
  • glycin (aminokyselina): má pozitivní vliv na cerebrovaskulární příhody, podílí se na metabolismu, normalizuje procesy excitace a inhibice v centrálním nervovém systému, normalizuje spánek, zvyšuje duševní výkon, má protistresový účinek;
  • měsíček [rostlinný extrakt obsahuje standardizované karotenoidy (5% zeaxantin a 85% lutein)]: zeaxanthin a lutein mají schopnost selektivně se hromadit v makule odpovědné za centrální a barevné vidění, mají silný antioxidační účinek, zabraňují poškození sítnice, tvorbě volných kyslíkových radikálů a atomových kyslík. Mají žlutou barvu, karotenoidy aktivně absorbují nadměrné paprsky v ultrafialové oblasti slunečního spektra;
  • citronové bioflavonoidy (včetně kvercetinu, hesperidinu, naringinu, rutinu): jsou silným přírodním antioxidantem, zvyšují antioxidační účinek vitamínu C, neutralizují volné radikály, mají alergické, protizánětlivé a proti edematózní účinky, normalizují a udržují pružnost a permeabilitu krevních cév, zvyšují syntézu glukózy v krevních cévách,, předcházet rozvoji zánětlivých procesů a vykonávat také mnoho dalších funkcí;
  • síran zinečnatý: udržuje normální hladinu vitamínu A v krvi, podílí se na antioxidačních reakcích, chrání oči před poškozením jasným světlem, má pozitivní účinek při snižování barevné diskriminace, odloučení sítnice a vzniku katarakty;
  • L-glutathion (peptid sestávající ze 3 aminokyselinových zbytků - glycin, cystein, kyselina glutamová): hraje důležitou roli při redoxních reakcích, má aterosklerotický a antioxidační účinek, zabraňuje ukládání bílkovin v tkáních čoček, je účinný při prevenci degenerativních lézí sítnice, snížení zrakové ostrosti související s věkem, „noční slepota“, progresivní krátkozrakost, komplikace spojené s vystavením silným světelným tokům (například blesk, svařování, lyžování);
  • superoxiddismutáza: zabraňuje peroxidaci lipidů, odstraňuje volné radikály z těla;
  • Gotu Kola: blahodárně působí na krevní oběh, posiluje krevní cévy, zlepšuje mikrocirkulaci a přísun kyslíku do mozku, pomáhá tělu rychle opravovat tkáně a poškozovat hojení, podílí se na tvorbě kolagenu, uklidňující účinek na centrální nervový systém, zlepšuje paměť a duševní schopnosti a uvolňuje hlavu bolest, urychluje procesy myšlení;
  • Ginkgo biloba: snižuje hladinu cholesterolu v krvi, normalizuje metabolické procesy, dodává mozku kyslík a krev, což zlepšuje metabolické procesy, vidění a paměť. Obsahuje ginkgolidy a bilobidy - látky, které mají vazodilatační účinek, zvyšují pevnost a pružnost stěn krevních cév, inhibují zánětlivé reakce. Obsahuje také flavonové glykosidy, které mají antioxidační účinek;
  • quercetin (jeden z nejúčinnějších bioflavonoidů): má antioxidační účinek, je inhibitorem enzymu aldoreduktázy, který přeměňuje glukózu v krvi na sorbitol, čímž snižuje hromadění sorbitolu v čočce a zpomaluje tvorbu katarakty;
  • beta-karoten (ve vodě rozpustná forma vitaminu A): je to silný antioxidant, odstraňuje volné radikály z těla, léčí kůži, zpomaluje proces stárnutí, podporuje imunitní systém, předchází nemocím (zejména srdeční a rakovinové onemocnění), zabraňuje ztrátě zraku, „noční slepotě“ a zánět spojivek, zmírňuje únavu očí u osob pracujících pod umělým osvětlením (s počítači a televizními obrazovkami atd.);
  • pikolinát chromitý: účastní se metabolismu tuků a cholesterolu, normalizuje permeabilitu a zvyšuje citlivost receptorů buněčné tkáně na inzulin, reguluje metabolismus uhlohydrátů a hladiny glukózy v krvi, což je důvodem, proč je účinný při prevenci diabetu, kardiovaskulárních chorob a nemocí spojených s rozmazaným viděním;
  • seleničitan sodný: má výraznou antioxidační vlastnost, díky níž se používá při prevenci rakoviny způsobené radiací a chemickými vlivy. Je to silné imunostimulační a karcinostatické činidlo, podílí se na tvorbě červených krvinek a stimuluje tvorbu protilátek, čímž zvyšuje imunitní obranu těla proti virům a jiným patogenním agresorům;
  • vitamín b1 (thiamin): má pozitivní vliv na regulaci neuroreflexů, podílí se na syntéze tyreoidinu (hormonu štítné žlázy), podílí se na metabolismu kyseliny pyruvové a metabolismu uhlohydrátů, zlepšuje funkce nervového systému, podporuje činnost kardiovaskulárního systému, je nezbytná pro udržení normální intracelulární tkáňový metabolismus oka;
  • vitamín b3 (niacin): podílí se na metabolismu tuků, uhlohydrátů, bílkovin a cholesterolu, na syntéze histaminu, cholinu a řady hormonů; při trávení jídla se podílí na rozkladu na tuky, uhlohydráty a proteiny, snižuje hladinu „špatného“ cholesterolu a zvyšuje hladinu „dobrého“ pomáhá snižovat krevní tlak, zabraňuje migrénám nebo ulevuje od nich. S nedostatkem tohoto vitamínu, sacharidů, bílkovin a metabolismu tuků trpí, trávení se zhoršuje, ospalost, slabost a únava;
  • vitamín b5 (kyselina pantothenová): podílí se na metabolismu, syntéze hemoglobinu a cholesterolu, má imunomodulační, detoxikační, antiaterosklerotické, protizánětlivé a stres chránící účinky, normalizuje stav nervové a imunitní soustavy, fungování štítné žlázy a nadledvinek;
  • vitamín b6 (pyridoxin): účastní se všech reakcí syntézy a metabolismu aminokyselin, má hypocholesterolemický účinek, podporuje syntézu kyseliny arachidonové, příznivě ovlivňuje stav kůže a fyzickou výkonnost, podporuje funkci nervového a imunitního systému;
  • vitamín b9 (kyselina listová, folacin): je nutné udržovat zdravý imunitní systém, podporuje syntézu bílkovin, hraje důležitou roli při tvorbě červených krvinek v kostní dřeni, formuje genetické materiály, příznivě ovlivňuje funkce střev a jater, zvyšuje obsah cholinu v játrech, v kombinaci s vitamíny B6 a B12 má antiaterosklerotický účinek;
  • vitamín b12 (kyanokobalamin): má nootropní, imunomodulační a antisklerotický účinek, zajišťuje hemopoézu a syntézu hemoglobinu, podílí se na metabolismu aminokyselin a tvorbě leukocytů a krevních destiček, snižuje metabolismus uhlohydrátů, zabraňuje přebytečnému ukládání tuků v játrech stimuluje tvorbu nukleové kyseliny.

Indikace pro použití

  • zrakové postižení;
  • snížené adaptivní schopnosti zrakových orgánů;
  • dystrofické změny v sítnici, progresivní krátkozrakost;
  • vystavení silným světelným tokům (například při práci s počítačem, zábleskovými jednotkami, televizními obrazovkami, svařovacími stroji) a jinými pracemi souvisejícími s vizuálním stresem (návrháři, korektori, žáci, studenti atd.);
  • zhoršená tmavá adaptace očí;
  • makulární degenerace (včetně prevence jejího vývoje);
  • zrakové poškození u diabetes mellitus, aterosklerózy, poranění a chirurgických zásahů do orgánů zraku, vaskulárních poruch atd. (včetně prevence jejich vývoje);
  • zvýšená propustnost a křehkost kapilár;
  • snížená mentální výkonnost;
  • imunodeficience, chronický únavový syndrom, chronické infekce a intoxikace.

Glazorol se také používá k prevenci následujících stavů / nemocí:

  • změny v zrakovém orgánu související s věkem (snížené vnímání barev, tvorba glaukomu a katarakty, odchlípení sítnice atd.);
  • zhoršené soumrakové vidění („noční slepota“) pracovníků ve večerních a nočních směnách;
  • cévní mozková příhoda;
  • ateroskleróza;
  • diabetes;
  • kardiovaskulární choroby;
  • sezónní ohniska respiračních onemocnění;
  • nádory.

Kontraindikace

Doplňky jsou kontraindikovány v případě individuální nesnášenlivosti jednotlivých složek produktu.

Doporučení pro použití

Glazorol by měl být užíván perorálně s jídlem.

Pro prevenci se doporučuje užívat 1 kapsli 2krát denně.

Pro terapeutické účely jsou 2 tobolky předepisovány 2–3krát denně po dobu 20–30 dní. V závislosti na indikacích, závažnosti a povaze průběhu procesu lze dávku a dobu použití změnit. Pokud je to nutné, zopakujte kurz po 1–2 týdnech nebo přepněte na profylaktickou dávku.

speciální instrukce

Glazorol není droga. Před zahájením jeho používání byste se měli poradit s lékařem (optometristou nebo specialistou v oblasti bylinného lékařství).

Podmínky skladování

Skladujte na suchém místě nepřístupném dětem při pokojové teplotě..

Datum vypršení platnosti - 3 roky.

Informace o drogě jsou zobecněny, jsou poskytovány pro informační účely a nenahrazují oficiální pokyny. Samoléčení je pro zdraví nebezpečné.!

Více než 500 milionů dolarů ročně se vynakládá na alergické léky samotné ve Spojených státech. Stále věříte, že bude nalezen způsob, jak konečně porazit alergie?

Podle statistik se v pondělí zvyšuje riziko zranění zad o 25% a riziko infarktu - o 33%. buď opatrný.

U 5% pacientů způsobuje antidepresivum klomipramin orgasmus..

Nejvyšší tělesná teplota byla zaznamenána u Willieho Jonesa (USA), který byl přijat do nemocnice s teplotou 46,5 ° C.

Podle studie WHO zvyšuje každodenní půlhodinová konverzace pomocí mobilního telefonu pravděpodobnost rozvoje mozkového nádoru o 40%..

Bývalo to, že zíváním obohacuje tělo kyslíkem. Tento názor však byl vyvrácen. Vědci prokázali, že zívnutím člověk zchladí mozek a zlepší jeho výkon.

Při pravidelné návštěvě solária se šance na rakovinu kůže zvyšuje o 60%.

Játra jsou nejtěžší orgán v našem těle. Její průměrná hmotnost je 1,5 kg.

Kaz je nejčastější infekční nemoc na světě, se kterou ani chřipka nemůže konkurovat..

Američtí vědci provedli experimenty na myších a dospěli k závěru, že šťáva z melounu brání rozvoji aterosklerózy krevních cév. Jedna skupina myší vypila čistou vodu a druhá šťáva z melounu. V důsledku toho byly cévy druhé skupiny prosté cholesterolových plaků.

Podle studií mají ženy, které vypijí několik sklenic piva nebo vína týdně, zvýšené riziko vzniku rakoviny prsu.

Lidská krev „protéká“ cévami pod obrovským tlakem a pokud je narušena její integrita, může střílet až do 10 metrů.

Ve Velké Británii existuje zákon, podle kterého může chirurg odmítnout provedení operace na pacientovi, pokud kouří nebo má nadváhu. Člověk by se měl vzdát špatných návyků, a pak možná nebude potřebovat chirurgický zákrok.

Vzdělaný člověk je méně náchylný k mozkovým onemocněním. Duševní činnost přispívá k tvorbě další tkáně, která kompenzuje nemocné.

Člověk užívající antidepresiva ve většině případů bude opět trpět depresí. Pokud se člověk vyrovná s depresí sám, má šanci na tento stav navždy zapomenout..

Korekce zraku je jedním z nejméně traumatických chirurgických zákroků. Přesto je obava z nadcházející intervence přirozená. Ostatní de.

Glazorol Intensive Buy 063-480-68-74 na Ukrajině Recenze o složení cen

Glazorol Intensive - Specializovaný vzorec pro zlepšení vizuální funkce

Intenzivní umělecký život Glazorol vám umožňuje normalizovat tón krevních cév a svalů očí, posílit stěny krevních cév a zlepšit průtok krve.
Glazorol Intensive Artlife zlepšuje stav a funkci očí při zachování a zlepšení vidění.
Glazorol Intensive - vitaminový a minerální komplex pro zmírnění napětí a únavu očí.

Indikace pro použití Glazorol Intensive

  • Rozvíjející se krátkozrakost.
  • Syndrom suchého oka.
  • S velkým namáháním očí.
  • Při práci za jasných nebo slabých světelných podmínek.
  • V prevenci očních chorob (souvisejících s věkem).
  • S komplexní léčbou šedého zákalu.
  • S krátkozrakostí různých stupňů.
  • V rozporu s vnímáním barev.

Mechanismy působení Glazorol Intenzivní:

  • Obohatuje tělo látkami nezbytnými pro tvorbu vizuálních pigmentů a pro implementaci mechanismu vidění;
  • Zlepšuje zrakovou ostrost;
  • Normalizuje tvorbu slzných tekutin;
  • Zlepšuje přísun krve do orgánů zraku;
  • Pozitivní vliv na metabolismus v čočce.

Extrakt borůvek je zdrojem vitamínů a účinných látek, které mají tendenci se hromadit v buňkách sítnice a oční bulvy. Borůvky pomáhají obnovit strukturu cévních sítí, zlepšit průtok krve, zmírnit zánět.
Citronové bioflavonoidy mají antioxidační účinek, posilují krevní cévy a kapiláry, zabraňují rozvoji aterosklerotických jevů.
Zinek, chrom a selen pomáhají zlepšit synapse v sítnici a pomáhají předcházet optické neuropatii. Minerály regulují metabolické procesy v buňkách oka, odstraňují zánět, mají antioxidační účinek.
Vitaminy B zlepšují krevní oběh, pomáhají uvolňovat napětí a únavu očí. Pod jejich vlivem se zlepšuje přísun kyslíku do buněk, jejichž nedostatek je indikován pálením očí, častým zánět spojivek, slzením, fotofobií.

Dobrovolná certifikace produktů Artlife Budy Ukraine

Nákup produktů Art Life od nás si můžete být jisti kvalitou.
Výrobky Artlife mají certifikát kvality a všechna nezbytná povolení: Doklady státní hygienické a epidemiologické služby, posuzované a registrované autorizovaným NQA pro splnění BS EN ISO 9001: 2000, posuzované a registrované autorizovaným NQA pro splnění požadavků CODEX ALIMENTARIUS, obdržené licence na výrobu léčiv a osvědčení o akreditaci pro technickou způsobilost (GOST R 52249-2004 - GMP), prošel certifikačním auditem souladu s mezinárodními normami bezpečnosti potravin ISO 22000 - 2005.

Složení Bud Glazorol Intensive:

Hesperidin (15,8), riboflavin (1), lutein (6,25), vitamin B1 (0,525), beta-karoten 20% (6,25), tokoferolacetát 50% (7,5), zeaxantin (5), oxid zinečnatý (5.25), kvercetin dihydrát (10,5), astaxantin (12,5), superoxiddismutáza (10), extrakt z ginkgo biloba (10), L-taurin (60), selexen (0,065), kyselina askorbová (45), pikolinát chromitý (0,1), kyselina glutamová (35), vitamín B12 (0,001), glycin (17), kyselina listová (0,14), cystein (17), vitamin B6 (1), glutathion ( 9), pantothenát vápenatý (2.5), borůvkový extrakt (15), kyselina nikotinová (7).

Osvědčení o státní registraci č. KZ.16.01.96.003.E.005407.12.15 ze dne 12/18/2015

Návod k použití a dávkování Glazorol Intensive:

Pro prevenci berou dospělí 1 kapsli dvakrát denně s jídlem. Přijímací kurz 2 měsíce.
Pro terapeutické účely dospělí užívají 2 tobolky 3krát denně s jídlem. Průběh přijímání je od 3 do 6 měsíců, dokud není dosaženo výsledku, v závislosti na stadiu problému.
Pro prevenci berou děti od 3 do 6 let 0,5 kapsle jednou denně s jídlem.
děti od 6 do 14 let, 1 tobolka denně s jídlem. Přijímací kurz 2 měsíce.
Pro léčebné účely užívají děti od 3 do 6 let 0,5 kapsle 2krát denně s jídlem, kurz je od 3 do 6 měsíců.
Děti od 6 do 14 let, 1 tobolka 2krát denně s jídlem. Přijímací kurz od 3 do 6 měsíců.
Klinicky prokázaná účinnost.

Systém řízení kvality a bezpečnosti společnosti Artlife LLC je certifikován v souladu s ISO 9001, ISO 22000 a GMP.

Wellness programy Artlife využívající intenzivní Glazorol

  1. Program prevence poškození zrakuhttp: //artlife-ukraine.net/spisok-kategorij/ostrota-zrenija
  2. Artlife Wellness Program pro diabetickou angioretinopathyhttp: //artlife-ukraine.net/spisok-kategorij/diabeticheskaja-angioretinopatija

Dodávka a platba produktů Artlife Budy Ukrajina

Předplacení (úplné nebo částečné) za novou poštu;
Platba za produkty kurýrovi v Charkově (ZDARMA DODÁNÍ na metro).

Přečtěte si více zde Platba a doručení

Intenzivní Glazorol. Léčba krátkozrakosti. Katarakta Glaukom

Pokud máte nějaké potíže, klikněte na „Koupit jedním kliknutím“ a my vám pomůžeme

Vyzvednutí z obchodu

  • Doprava na vlastní náklady zdarma (na předběžnou objednávku)
  • Otevírací doba: Po-Pá - 9: 00-17: 00; So - 11: 00-15: 00
  • Adresa: Konotop, Deputatskaya 10, (Naproti policii přes silnici) Orientační bod, v rohu domu je kosmetický salon "Nati-Ani"

Kurýr v Kyjevě

  • Náklady na dopravu: 50 UAH *
  • Dodací lhůta: až 24 hodin

Nová pošta

  • Náklady na dopravu: podle tarifů *
  • Dodací lhůta: 1-2 dny

UkrPoshta

  • Náklady na dopravu: podle tarifů *
  • Dodací lhůta: 3-7 dní

V hotovosti

  • Platba v hotovosti při převzetí zboží.

TRESKA

  • Žádná záloha. Platbu za převod peněžních prostředků a náklady na zboží sami zaplatíte při přijetí.

Platba na kartu "PrivatBank"

  • Doručení objednávky je možné po obdržení peněžních prostředků na náš účet.

Glazorol Intensive je vitaminový a minerální komplex pro zachování zraku a zdraví očí. Zmírňuje stres a únavu očí po práci na počítači. Astaxanthin je základem komplexního vzorce. Tato látka má antioxidační vlastnosti, které překračují účinnost vitamínu C za 6000 (!) Krát. Kromě toho zvyšuje elasticitu krevních cév, posiluje skořápku oční bulvy a pomáhá uvolňovat napětí v očních svalech. V kombinaci s karotenoidy a xanthily brání astaxantin šíření zánětlivých procesů, čistí oči a nervový systém od volných radikálů.

Výrobce: ArtLife
Forma uvolnění: 60 tobolek
Věk: 3+

Na stránce léku najdete recenze lidí, návod k použití, zeptejte se konzultanta.

Složení komplexu:

  • laktóza (nosič), L-taurin, kyselina L-glutamová, L-cystein, L-glutathion, L-glycin, kvercetin, glycerin, hesperidin;
  • vitaminy E, B3, B5, B1, B2, B6, B12, kyselina askorbová;
  • extrakt borůvek, lutein, substrát ginkgo biloba;
  • astaxantin, zeaxantin;
  • oxid zinečnatý, pikolinát chromitý, selexen, stearát vápenatý;
  • talek prášek, aerosil, stabilizátor.

Příjem 2 kapslí zajistí dodávku cenných složek,% doporučeného denního požadavku (RSP):

Součástkamg% RSP
Astaxanthin0,5padesáti
Zeaxanthin0,5padesáti
Zinek8.470
Selen0,03muži 40, ženy 55
Chromium0,025padesáti
L-Taurine120třicet
Lutein2,5padesáti
Quercetin2170
Beta karoten2,5padesáti
Ginkgoflavon glykosidy4.8šestnáct
Hesperidintřicetpatnáct
Vitamin B11,0570
Vitamin B22111
Vitamin B31470
Vitamin B55100
Vitamin B62100
Vitamin B90,2870
Vitamin B120,00270
Vitamin E7.5padesáti
Vitamín C90100
Antokyany7.5patnáct

Indikace pro použití:

  • zmírnit napětí očí po delším čtení nebo práci na počítači;
  • zabránit patologickým procesům vyvolaným věkovým faktorem;
  • pro prevenci a léčbu krátkozrakosti v různé míře;
  • jako součást komplexní léčby katarakty a jiných očních patologií;
  • chránit oči před škodlivými účinky volných radikálů;
  • kompenzovat nedostatek vitamínů a minerálů nezbytných k udržení zrakové ostrosti.

Způsob aplikace:

  • Pro prevenci musíte jeden měsíc brát 1 kapsli komplexu dvakrát denně s jídlem.
  • Individuálně, podle indikací, můžete dávku zvýšit po konzultaci s odborníkem.

* Špatný není lék

* Špatný není lék

Vlastnosti
OrgányOči
Podle tělesných systémů:Vizuální
Způsob aplikace:Pro vnitřní použití
Typ přílohy:S vitamíny, multikomplexy
Skupina aplikací:Pro dospělé
Indikace pro použití:Krátkozrakost
Formulář vydání:Kapsle
Balení:60 ks
Stáří:Od 3 do 7 let, od 7 do 12 let, od 12 do 15 let, od 15 do 18 let, od 18 let
Účinné látky
Astaxanthin0,5 mg
Hesperidin30 mg
Zeaxanthin0,5 mg
Quercetin21 mg
Vitamíny
Vitamin A6666 ME
Vitamin B22 mg
Vitamin B314 mg
Vitamin B55 mg
Vitamin B62 mg
Vitamin B9290 mcg
Vitamin B1220 mcg
Vitamín C90 mg
Vitamin E10 IU
Minerály
Selen30 mcg
Chromium25 mcg
Zinek8,4 mg
Aminokyseliny
Taurine120 mg

Celkový počet komentářů: 1

12.01.2019

Vitaly Nichiporuk

Dobrý den, jmenuji se Vitaly Nichiporuk, jsem vedoucí Art Life Phytocenter. Náš tým již 12 let propaguje zdravý životní styl, učí spotřebitele o základech zdraví, o tom, jak udržet mládež, krásu a cítit se jako doma a být energický, jak obnovit ztracené zdraví nebo předcházet nemoci. Každý v našem "fytocentru" se může seznámit s řadou biologických produktů, získat radu od našich specialistů, diagnostiků, odborníků na výživu. Pokud si přejete, podrobte se bezplatnému vyšetření kardiovaskulárního systému, čímž se ochráníte před skrytými nemocemi a v budoucnu se vyhnete mozkové příhodě, infarktu a dalším katastrofám. Pro naše zákazníky existuje mnoho akcí, slev. Podle průzkumu našich zákazníků jsme se etablovali jako odpovědná organizace, která se zavázala získávat výsledky a loajalitu našich zákazníků, abychom se s námi chtěli znovu a znovu kontaktovat. Pracujeme s kvalitními fytoprodukty, které mají všechny potřebné certifikáty a klinická schválení v medu. instituce několika zemí, včetně Ukrajiny. Naši milí zákazníci, vaše zpětná vazba a výsledek vám mohou pomoci vyrovnat se s tímto problémem nebo vás inspirovat, abyste se starali o své zdraví, proto zde napište své vlastní recenze, každý z nás může zlepšit svět kolem nás. Děkujeme za vaši důvěru, dlouhý život a dobré zdraví..

Intenzivní Glazorol

Glazorol Intensive byl vyvinut společností Art Life. Je navržen tak, aby vyživoval oči, aby chránil a zachovával zrak na dostatečné úrovni. Bioaktivní komplex od výrobce Art Life Glazorol Intensive obsahuje aktivní složky, které regulují práci oka na buněčné úrovni. Výsledkem je, že vizuální funkce je chráněna před negativními změnami, které byly způsobeny poruchami mikrovaskulatury. Složky komplexu účinně brání únavě vizuálního analyzátoru a zachovávají zrak, jeho ostrost.

Glazorol Intensive byl vyvinut společností Art Life. Je navržen tak, aby vyživoval oči, aby chránil a zachovával zrak na dostatečné úrovni. Bioaktivní komplex od výrobce Art Life Glazorol Intensive obsahuje aktivní složky, které regulují práci oka na buněčné úrovni. Výsledkem je, že vizuální funkce je chráněna před negativními změnami, které byly způsobeny poruchami mikrovaskulatury. Složky komplexu účinně brání únavě vizuálního analyzátoru a zachovávají zrak, jeho ostrost.

Do Glazorol Intensive se zavádí mnoho látek důležitých pro zdraví - přírodní bioflavonoidy, antioxidanty, polyfenoly, aminokyseliny, antokyany, makrobuňky. Všechny složky se navzájem účinně doplňují a zvyšují celkový účinek, pomáhají provádět nutriční procesy buněčného metabolismu, normalizují krevní oběh, chrání a regenerují pigmenty v sítnici, poskytují odtok tekutin, zlepšují fungování buněčných struktur a fungování tkání. Z tohoto důvodu se zlepšuje ostrost zraku, prevence únavy, hypoxie, vývoj patologií orgánů zraku a jejich progresi.

Lidské oči jsou složitým systémem, vnímají a přenášejí do mozku přes 80% informací přicházejících z vnějšího světa. Intenzivní práce během dne vede ke stresu a únavě. Aby byla zajištěna ostrost zraku, je nutné pravidelně udržovat mikrocirkulaci v sítnici a v oku, s tím mohou pomoci speciální mikroživiny. Je také nutné chránit oční buňky před zvláště škodlivými látkami - volnými radikály.

Vyvážený komplex Art Life se skládá z mnoha komponent, což je jeho výhoda. Její účinné látky se podílejí na základních biochemických procesech, které probíhají ve vizuálním aparátu. Účinné látky léčiva jsou vybírány tak, aby se zajistilo doplňování důležitých látek v podmínkách jejich nedostatku.

Komplex z Art Life je založen na kombinaci látek různých skupin - karotenoidů a xanthopylů (beta-karoten, lutein, zeaxanthin, astaxanthin). Jejich úkolem je zabránit výskytu fotooxidačních procesů probíhajících ve středu sítnice. To je oblast oka, která zajišťuje zachování zrakové ostrosti, komplex, zabraňující tvorbě degenerativních změn v ní, přispívá k jeho.

Charakteristikou drogy Glazorol Intensive je přítomnost astaxantinu v ní. Je to silný antioxidant, který je ve svém působení stokrát větší než účinek uznávaných antioxidantů - vitamíny C a E. Látka posiluje cévy sliznice oka, uvolňuje svaly, pomáhá reagovat na zánětlivý proces, chrání nejen oční tkáň, ale také nervová vlákna a mozková tkáň.

Vitaminové sloučeniny a minerální prvky v glazorolu jsou intenzivní, podle vědeckých studií je to nezbytné pro prevenci degenerativních změn v očních tkáních souvisejících s věkem..

Stopové prvky komplexu - selen, zinek, chrom - jsou nezbytné pro metabolické procesy v tkáních oka, jejich nedostatek vede k závažným porušením. Borůvkové antokyany z extraktu také podporují oko, urychlují obnovu ve vizuální aparatuře sítnice, aktivují krevní oběh, zvyšují zrakovou ostrost, a to i ve tmě.

Dávkování a způsob podání

Komplex s vitamíny by měl být užíván 2krát denně po dobu 1 kapsle za měsíc. 2 tobolky (denní dávka) vstupují do těla: 2 mg kvercetu, 8,4 mg zinku, 0,28 mg vitamínu B9, 14 mg vitamínu B3, 1,05 mg vitaminu B1, 0,002 mg vitaminu B12 (70%), 2, 5 mg luteinu, 0,5 mg astaxantinu, 7,5 mg tokoferolu, 0,5 mg zeaxantinu, 0,025 mg chrómu a 2,5 mg beta-karotenu (každý po 50%), 5 mg vitaminu B5, 90 mg vitaminu C ( kyselina askorbová), 2 mg vitaminu B2 a B6 (po 100%), 4,8 mg ginkgoflavonglykosidů (16%), 30 mg hesperidinu (15%), 120 mg L-taurinu (30%), 7,5 mg antokyany (15%) a 0,03 mg selenu (40 a 50%).

Výhody

Komplex obsahuje astaxanthin, zeaxantin, hesperidin - účinné látky, jsou zahrnuty, protože se také používají jako samostatné složky při léčbě některých zrakových poruch spojených s degenerativními a metabolickými změnami. Tyto sloučeniny jsou v přípravku v mikroenkapsulované formě, a proto působí stabilně a po dlouhou dobu. Komplex má zvýšený obsah bioflavonoidů, zavedl selen v bezpečné formě - ve formě selenitu (organická sůl), enzymu superoxidismutázy - ve stabilní formě. Všechny sloučeniny a prvky se používají pouze v přísném dávkování, což činí léčivo bezpečné, nejsou zaznamenány žádné vedlejší účinky..

Kdy se přihlásit

Glazorol Intensive je předepsán pro snížení zrakové funkce, zrakové ostrosti, těžké nebo časté únavy očí, s výrazným namáháním očí, poruchami vnímání barev, krátkozrakostí, pro léčbu katarakty v počátečním stádiu a pro prevenci očních chorob začínajících věkem.

Kontraindikace

Nepředepisujte lék, pokud je v jeho složení imunita. Než začnete, musíte se poradit s lékařem.

Struktura

V lahvi Glazorol Intensive 60 tobolek. Patří sem extrakt borůvek,

riboflavin, pyridoxinhydrochlorid (vitamin B5), laktóza, L-glycin, extrakt z ginkgo biloba, L-glutathion, kvercetin, L-taurin, talek (protispékavé činidlo), astaxanthin, hesperidin, kyselina nikotinová (vitamin B6), tokoferol, oxid, zeaxantin, kyselina askorbová, aerosil, L-cystein, lutein, pantothenát vápenatý, karoten, kyselina L-glutamová, stearát vápenatý, kyselina listová (vitamin B9), pikolinát chromitý, superoxiddismutáza, glycerin, kyanokobalamin, thiamin (vitamin B) chrom, glycerin, selexen.

Podmínky skladování

Chcete-li skladovat Glazorol Intensive, musíte si vybrat suché a teplé místo bez přístupu ke světlu. 2 roky je doba použitelnosti tohoto léku. Po uplynutí doby použitelnosti se léčivo již nepoužívá.

Tento produkt můžete zakoupit v Rostově na Donu, pokud si jej nyní objednáte v našem obchodě. Dodávka se provádí do dalších měst Ruské federace. Cena je za 1 láhev. Chcete-li doručit komplex do svého města, zavolejte nebo zanechte žádost ve formuláři na webu. Můžete také získat operátora zpětného volání.

Doplněk stravy. NENÍ LÉČIVÝ. Před použitím doporučujeme poradit se s lékařem..

Osvědčení o státní registraci č. KZ.16.01.96.003.E.005407.12.15 ze dne 18. prosince 2015. Systém řízení jakosti a bezpečnosti LLC Artlife je certifikován v souladu s ISO 9001, ISO 22000 a GMP.

Glazorol

Glazorol je účinný biologicky aktivní přípravek z přírodních ingrediencí, který je navržen tak, aby podporoval vaši vizi. Je to nejen vynikající profylaktický přípravek, ale také schopnost opravit poruchy, ke kterým došlo v důsledku výskytu patologických procesů v očích. Glazorol obsahuje hlavní důležité vitamíny a minerály pro vynikající fungování zrakového aparátu.

Glazorol - popis, cena, recenze | Umělecký život

Nutriční podpora orgánu zraku je zárukou udržení jeho plného fungování po dlouhou dobu. Udržování přirozené rovnováhy biologických látek nezbytných pro vizuální funkci je účinná prevence primárních a sekundárních retinopatií, trofických poruch očních svalů, včetně aparátu svalových čoček. Tyto úkoly jsou hlavní pro komplex očí - Glazorol.

Aktivní složky biokomplexu Glazorol přispívají k prevenci únavy vizuálního analyzátoru. Komplex aminokyselin, vitamínů a minerálů, stejně jako Gotu Kola a Ginkgo biloba, optimalizují výměnu energie v organismu vidění. Vitamin C a kvercetin posilují stěny nejmenších očních cév. Silný komplex antioxidantů různého původu (karotenoidy, glutathion a extrakt z chokeberry) stabilizuje buněčné membrány zrakového orgánu. Extrakt z měsíčku (lutein a zeaxantin) zabraňuje degradaci sítnice, která je zodpovědná za ostrost zraku. Glazorolové komplexní složky zpomalují stárnutí a smrt očních buněk. To pomáhá obnovit vizuální funkci a urychlit hojení po operaci očí.

Doporučení pro použití, dávkování: Glazorol se doporučuje jako biologicky aktivní potravinový doplněk - další zdroj vitamínů B, vitamín C, karotenoidy, chrom, zinek a selen, zdroj taurinu, glutathion, flavonoidy. Glazorol má pozitivní účinek na trofické procesy v sítnici, pomáhá zlepšovat funkční stav orgánů vidění.

Klinicky prokázaná účinnost.

Naneste na dospělou osobu 1 tobolku 2krát denně s jídlem. Délka přijetí - 1 měsíc.

Užívání 2 tobolek (doporučená dávka) zajišťuje příjem vitamínu C - 100 mg - 140%; vitamín B1 - 1 mg - 68%; Vitamin B2 - 2,0 mg - 110%; Vitamin B3 - 10 mg - 50%; vitamín B5 - 6,0 mg - 120%; vitamín B6 - 2,0 mg - 100%; vitamín B9 - 0,2 mg - 100%; vitamín B12 - 2 mcg - 68%; beta-karoten - 4 mg - 80%; zinek - 8,0 mg - 54%; selen - 50,0 mcg - 72%; chrom - 48 mkg - 96%; quercetin - 10 mg-33%; glutathion - 20 mg - 40%; taurin - 200 mg - 50% denní potřeby.

Kontraindikace: individuální nesnášenlivost složek, nedoporučuje se těhotným a kojícím ženám. Před použitím se doporučuje poradit se s lékařem.

Podmínky skladování: Skladujte na suchém místě nepřístupném dětem při pokojové teplotě..

Není to lék.

Datum exspirace: 3 roky od data výroby.

Číslo šarže a datum vydání viz spodní část balení.

TU 9197-082-12424308-06 se změnou č. 1

Osvědčení o státní registraci č. RU.77.99.11.003.E.003826.02.11 ze dne 18/18/2011

STRUKTURA:

1 tobolka o hmotnosti 0,6 g obsahuje: taurin - 100,0 mg; gotu kola (ovoce) - 5,0 mg; vitamin C - 50,0 mg; ginkgo biloba (extrakt) 5,0 mg; Kyselina L-glutamová - 50,0 mg; Vitamin B3 - 5,0 mg; chokeberry - (extrakt) - 25,0 mg; Vitamin B5 - 3,0 mg; měsíček (extrakt: zeaxantin 5% lutein 85%) - 20,0 mg; beta-karoten - 2,0 mg; glycin - 20,0 mg; Vitamin B6 - 1,0 mg; L-cystein - 20,0 mg; Vitamin B2 - 1,0 mg; citron (bioflavonoidy) - 15,0 mg; Vitamin B1 - 0,5 mg; síran zinečnatý - 10,0 mg; pikolinát chromitý - 0,2 mg; L-glutathion - 10,0 mg; Vitamin B9 - 0,1 mg; superoxiddismutáza - 5,0 mg; seleničitan sodný - 0,05 mg; quercetin 5,0 mg; Vitamin B12 - 0,001 mg.

Co je Glazorol a jak je to užitečné pro oči?

Jak víte, v moderním světě si mnoho lidí všimne špatného zraku. Tento jev lze považovat za téměř normální a každý rok se počet lidí s různým zrakovým postižením zvyšuje. To lze vysvětlit řadou důvodů - nepříznivé podmínky prostředí, dlouhé sezení u obrazovky počítače, nedostatek přírodních antioxidantů a vitamínů ve stravě nebo změny související s věkem.

Jak odborníci poznamenali, problémy se zrakem se zpravidla objevují kvůli funkčním poruchám a nikoli kvůli patologiím spojeným se změnou tvaru oka. Těmto poruchám lze často předcházet konvenčními terapiemi pomocí moderních doplňků stravy..

Existuje mnoho způsobů, jak chránit zrak. Můžete samozřejmě snášet únavu a nepohodlí v očích na dlouhou dobu a pak se rozhodnout koupit brýle nebo kontaktní čočky. Nezapomeňte však, že s problémy se zrakem mohou některé byliny, vitamíny a minerály velmi dobře pomoci. A ve vyvážené formě je nejlepší použít je jako součást doplňků stravy - takže můžete zaručit, že potřebné látky získáte v dostatečném množství. Jedním z těchto bioaditiv na trhu je komplex Glazorol od Art Life. Obsahuje mnoho výtažků z léčivých rostlin, které pomáhají zlepšit mikrocirkulaci, hustotu a elasticitu krevních cév. Glazorol také obsahuje širokou škálu antioxidantů, vitamínů, bioflavonoidů, aminokyselin a různých stopových prvků, které naše oči potřebují..

Například zinek neumožňuje ničivý účinek volných radikálů na tkáni sítnice, chrání jej před příliš jasným světlem a možným poškozením očí. Použití tohoto prvku v glazorolu má pozitivní účinek v takových patologiích, jako je odchlípení sítnice, katarakta a zhoršení barevné diskriminace. A extrakt měsíčku, spolu s karotenoidy, zeaxantinem a luteinem, je zodpovědný za absorbování nadměrného UV světla, které zabraňuje poškození vlákniny oka. Je to způsobeno akumulací měsíčku v makule, zodpovědnou za barvu a centrální vidění. Proto vědci doporučují používat zeaxantin a lutein jako profylaktický přípravek pro zhoršení funkce sítnice (makulární degenerace) související s věkem a další negativní změny v práci očí, včetně zhoršení zrakové ostrosti a barevných rozdílů.

Co určuje účinnost Glazorolu?

Biologická aktivita tohoto biologicky aktivního komplexu je vysvětlena jeho složkami: rostlina ginkgo biloba, extrakt z bobulí bobule, plody Gotu kola, vitamíny B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, C, kvercetin, síran zinečnatý, glycin, L cystein, L-glutathion, pikolinát chromitý, beta-karoten, seleničitan sodný, taurin, kyselina L-glutamová, superoxiddismutáza, extrakt z měsíčku a citronové bioflavonoidy.

Bioaditivum Glazorol od společnosti Art Life se doporučuje jako obecné posílení léku pro prevenci očních chorob. Jeho použití výrazně zlepšuje soumrak a denní vidění. Nezapomeňte, že Glazorol je dalším zdrojem různých stopových prvků a vitamínů, včetně vitamínů B1, B2, B6, C, P, jakož i zinku, jehož obsah odpovídá doporučené denní dávce. Použití glazorolu snižuje únavu očí díky dlouhé práci za umělého světla, stimuluje obnovu sítnice a chrání oči před únavou, slabostí a podrážděním. Glazorol také pomáhá zlepšit přizpůsobení vidění ve tmě; posílení očních kapilár.

Odborníci zaznamenali vlastnost bioaditiv Glazorol, která zlepšují funkci očí při dlouhodobém vizuálním zatížení (čtení, práce za obrazovkou počítače, kreslení malých detailů atd.). Glazorol také pomáhá v prevenci komplikací po negativních účincích světelných toků, zhoršení zrakové ostrosti, degenerace sítnice a progresivní krátkozrakosti.