Ima Vision, recenze oftalmologického centra

Je obtížné vyjádřit veškerou vděčnost Borisovi Karlovichovi Gorodetskému, Evgeny Andrejevič Antonov a celému personálu Vision Clinic. Od dětství, které neviděl mimo svůj vlastní nos, v posledním roce po operaci získal skutečnou vizi! Nemohl jsem se rozhodnout na dlouhou dobu, a teď jen lituji, že jsem na vaši kliniku nepřišel dříve. Mohu jen doporučit budoucí pacienty - neváhejte, zde obdržíte nejlepší pomoc při řešení problémů s vaší vizí. Ještě jednou děkuji za vaši profesionalitu a nový život, který jste mi dal!

Elena Georgievna 08/30/2017

Já, Avanyan Elena Georgievna, 80 let, děkuji klinice VISION za bezplatnou konzultaci s kvalifikovaným specialistou Grigory Lvovich.

Chernyshev Vladimir 07/25/2017

Mnohokrát děkuji Borisovi Karlovichovi a Grigory Lvovičové za návrat mého štěstí vidět vše v úžasných barvách a velmi jasně do dálky. Nečekal jsem, že tolik očních operací může přinést zpět mladé vidění, na kterém závisí kvalita života. Ještě jednou děkuji klenotníkům a kouzelníkům jejich řemesla.

Na klinice „VISION“ jsem měl 2 operace, vyměnil jsem čočku. Trpím glaukomem s uzavřeným úhlem, takže jsem musel operovat nejlepší lékaři. Mnohokrát děkuji ošetřujícímu lékaři Styrt Grigory Lvovich a chirurgovi-oftalmologovi Grodetsky Boris Karlovich! Přivedl jsi mě zpátky do svých mladých let: oči vidí jako předtím! Hodně štěstí, milí lékaři, a samozřejmě zdraví. Jste nejlepší lékaři, od kterých mě léčili 69 let.

Teplova Maria 07/10/2017

Potěšen klinikou a lékaři!) Téměř před měsícem provedli laserovou korekci Super Lasiku, viděli jsme -3 vidění s astigmatismem, nyní vidím 100%, každou květinu, oblázky na asfaltu. Nemohu to vyjádřit slovy) Vyjadřuji zvláštní vděčnost lékaři, který mě vedl od prvního dne - Styrt Grigory Lvovich, rozptýlil všechny pochybnosti o operaci a je velmi pozorný k mým očím, Boris Karlovich Gorodetsky a tým lékařů, kteří operaci provedli, a dal mi zázrak, Dědeček Maria Nikolaevna, který provedl koagulaci, a okouzlující, slunná Mogilevská Valentina Grigoryevna, která se setkala s klienty na recepci! Mimochodem, bylo velmi důležité, aby během operace byl doktor se mnou neustále v kontaktu a řekl, co dělá. Samozřejmě jsem se bál, ale když jsem přišel na kliniku, lékaři vše vysvětlili a rozptýlili pochybnosti. Dostáváme příliš mnoho nepravdivých informací o korekci zraku zvenčí, z internetu a od známých. Obracím se na potenciální pacienty, kteří čtou recenzi: Neviděl jsem pozornější postoj vůči klientům, radím klinice všem svým přátelům) Děkuji moc vaší klinice, úžasným lékařům a veškerému personálu, se kterým jsem mluvil! Hodně štěstí, prosperity a vše nejlepší!)

Roman Volkomurov 29.6.2017

Ve skutečnosti lze dojmy popsat pouze slovem potěšení a nic jiného. Ale v pořádku =). Rozhodl jsem se vyrobit super lasik (já nerozumím rozdílu s obyčejným laserem, ale přesto.). Pojďme: Všechno je velmi efektivní, a to je důležité. Pocházím z Murmanska, moje dovolená není guma, nemáme laserovou korekci a čas pro mě měl velkou roli. Při volání z vašeho města, jen zjistit, co a jak, okamžitě se domluvil schůzku a navrhovanou operaci (rozdíl mezi nimi byl jen dva dny, v úterý a ve čtvrtek provozní den). Když zavoláte na kliniku personál řekl všechno velmi podrobně. Recepce se konala přesně v době, kdy byli jmenováni, žádná očekávání ani nic podobného, ​​ale slyšel jsem, jak někdo klidně přeplánoval hovor na půl hodiny, protože byl pozdě. Okamžitě se mi líbilo, že v takových maličkostech se klinika setkává s pacientem (sama o sobě je to pro ně prospěšné, ale ne všechny se týkají klientů). Samotná kontrola proběhla s pečlivou pozorností, mnoha různými postupy, vše je svědomité, ale také profesionálně rychlé. Mnoho otázek týkajících se zdraví, pracovního prostředí atd. Neustále se ptají, zda je vše jasné, vysvětlují vzrušující okamžiky, zkrátka - „Z - péče“. Samotná operace je extrémně krátká, kromě opětovného vyšetření před operací, kde se provádí několik postupů a znovu se kontroluje zrak, a proces přípravy s instilací promývacích a anestetických kapek, kde je nutné sedět po dobu pěti minut, dokud nebude fungovat. Operace je samozřejmě nepříjemný postup, ale bezbolestná. Lékaři neustále povzbuzují, popisují, co se děje a co se stane za vteřinu, takže nemáte čas se příliš nadchnout, a samozřejmě to zvyšuje důvěru, když vše jde přesně tak, jak říká lékař. Poté podrobně prozradí všechny okamžiky spojené se zotavením a normalizací zraku, co odkapávat, jak často, co je možné a co není nebo se nedoporučuje, je jim dovoleno sedět a odejít od operace a provést počáteční prohlídku. První den po operaci je jistě obtížný, ale během dvou hodin jsem cítil rozdíl a. je to nějaká magie, stojí to za to, je těžké popsat ten pocit, když vidíte, co jste předtím nemohli. Mám pouze třetí den po operaci a moje vidění se určitě nestabilizovalo (jeden, ale je to tupé nebo vznášející se, zejména po kapající kapce, no, je tu únava, která se očekává a varuje), mozek ještě není zvyklý na nové oči, ale Efekt „páni“ je již nepopsatelný. Lékaři a zaměstnanci společnosti Vision chtějí vyjádřit velkou vděčnost za pozornost a profesionalitu, s níž k této záležitosti přistupují, za jejich práci, která je pro lidi tak důležitá. Zvláštní poděkování patří Borisovi Karlovichovi, Grigory Lvovičovi a pomocným lékařům za operaci, Maria Nikolaevně za vyšetření a podporu, recepčním za pomoc s dokumenty a podrobným vysvětlením a Eleně Vladimirovské za pozornost. Díky za kouzlo.

Laserová korekce vidění - v Moskvě?

předchozí
  • na začátek
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • na konci (4)
další

To je to, co to znamená. Se mnou a mým přítelem neprovedli operaci. Laser stojí víc.

Dalekozrakost se objevila také s věkem, v posledních 3 letech je stále obtížnější číst drobný tisk, ale v dálce se nic nezměnilo.

+1
Toto je keratotomie.

Oční mikrochirurgická technika, která zarovná rohovku s řadou radiálních řezů (jako paprsky v kole) vytvořené tenkým skalpelem. Tyto operace se provádějí v případě poruchy zaostření, zejména u astigmatismu, a mohou se obejít bez brýlí.

Citát:
V roce 1993 jsem měl operaci na klinice Fedorov. Úspěšně. Od té doby se vize nezměnila, to nelituji. Můj přítel má stejný výsledek. Je pravda, že jsme dosud nepodstoupili laserové operace.

Co znamená laser? Operace byly tehdy odlišné. V roce 1985 jsem udělal na klinice Fedorov, že v Beskudnikově se začátek laserových operací nazývá keratotomie.

Mindale, neměl jsi laserovou keratotomii?

Byl jsem na moskevské oční klinice. Dojmy v kostce: sharaga a berte peníze na úrovni vážných klinik, jako je mtk, excimer. Byl jsem na MTC (i když před 10 lety) - tam doktor, který provedl počáteční konzultaci, je skutečným profesionálem, který provádí operace. Odpověděl na všechny otázky a vše podrobně vysvětlil. Na moskevské oční klinice byly odpovědi v duchu „ano, něco takového“, „pravděpodobně“. V MTC se vstupní prohlídka skládá ze 7 místností a 10 různých zařízení, po kterých obdržíte celý lékařský záznam s mnoha výsledky. V zařízeních MGK - 2 a dědeček tablet s písmeny. Konečná cena je zhruba stejná. Dokonce i podle moskevských standardů jsou 3 sekačky na takový „průzkum“ trochu moc.

je nutná okamžitá konzultace s odborníkem na katarakty

Irina K.
Zjistíme díky. Byli jste tam osobně ošetřeni? jaké to bylo?

Kirusha
Wow.. přímý provoz, je dokonce děsivé přemýšlet, kolik takové operace může stát. Jak maminka vydržela? Jak rychle se zrak zotavil? Proč přesně toto centrum? Četl jsem o něm recenze, hodně pozitivních, ale to je skutečné, mluvil jsem s kýmkoli. Jak se dostat na prima? Můžete mi poradit s lékařem, mami, pokud se vám líbil, prosím. Můžete v PM.

Benátky
Jak stará je moje tchýně? Plánujete také přímou výměnu objektivu nebo během čekání na konzultaci?

Píšu recenzi na fóru pro svou dceru, protože já sám jsem potřeboval recenze, když jsem hledal kliniku.
Oční centrum VISION (Moskva, v Smolenském průchodu) jsem si vybral z několika důvodů:
- žádné negativní recenze,
- recenze o oftalmosurgeona Borise Gorodetského (35 let zkušeností)
- centrální umístění
- a podíl na Groupon.
9. září 2014 jsem na webu Groupon zaplatil za akci „Laserová korekce dvou očí metodou SuperLasik. 39 990 rublů místo 104 800“.
Protože kupón musí být zaplacen předem a jít na kliniku k počátečnímu vyšetření s kupónem, zavolal jsem na kliniku a pomocí metody jsem vyjasnil rozdíl mezi typem operace
Lasik pro 32 990 a SuperLasik pro 39 990. Jak to chápu, není tu žádný rozdíl, ale pokud podle typu činnosti musíte vidět nejmenší předměty (například klenotníka), pak je SuperLasik lepší.
Rozdíl 7 tisíc se mi nezdál tak obrovský a my jsme se rozhodli koupit metodu SuperLasik.
Dcery 23 let. Za posledních 12 let její vize klesla z -1,5 (ve 11 letech) na -3,75 (ve 23 letech).
Nyní střídavě nosí čočky a brýle -3.
Dcera dorazila s kupónem na počáteční zkoušku ve stanovenou dobu na kliniku „Vision“
Středa, 10. září.
Počáteční vyšetření očí a tloušťky rohovky samotné proběhlo v 5. patře kliniky ve třech místnostech a na různých zařízeních. Poté, co jí kapky spadly do očí a začaly zářit jasným světlem, kontrolovat dno jablek, její dcera onemocněla, začala omdlet. Okamžitě byla položena na gauč a dostala čpavek. Po odpočinku pokračujte v vyšetřování očí. Ale byl tam druhý synkop... Doktoři říkali, že na kapky existuje taková reakce.
A co se stane během samotné operace, zeptala se doktora.
Odpověděli: „To je v pořádku, máme dobrého anesteziologa, nebojte se, hlavní věc“.

Výsledkem vyšetření byl závěr: „Krátkozrakost průměrného stupně obou očí je 3,75 a mírný astigmatismus pravého oka. Je ukázána korekce excimerního laserového vidění technikou SuperLASIK“.
Samotná operace byla jmenována 19. září v pátek..
Řekli, že v pátek bude fungovat Boris Gorodetsky.
Týden před operací nemůžete aplikovat make-up na oči a nosit čočky. Splnila všechna doporučení a ve strachu jsme začali očekávat den operace.
Úkon.
Dnes, v pátek, v 11 hodin jsme přivedli mou dceru na kliniku a začali čekat v hlavní chodbě...
Řekl jsem, že jsem připraven omdlet na chodbě kliniky místo své dcery.
Ale jak říkají, ďábel není tak hrozný, jak je namalován. Kromě toho pečující lékař při předoperačním vyšetření své dcery psala na kus papíru „Citově labilní“,
což znamená velmi působivé a může něco „vyhodit“.
S tímto příspěvkem a výsledky vyšetření se posadila do šesté řady a čekala, až bude svolána k operaci. Hodinu před hovorem jsem s ní telefonicky korespondoval.
Píše mi: „Teta vyšla a řekla, jak strašné“.
Začal jsem ji uklidňovat, rozptyloval další témata, řekl, snědl čokoládovou tyčinku a naladil se pozitivně. Pak bylo spojení ztraceno a já jsem si uvědomil, že ve 12-45 ji zavolali na operační sál.
Po 45 minutách mi zavolala a radostně řekla: „Mami, jsem všichni!“.

Ukázalo se, že samotná operace trvala pouze 5 minut v každém oku a neměl čas se bát. Operace byla prováděna bez anestézie, ale nepociťovala žádnou bolest, protože do jejích očí kapala anestetická kapka. Než ležela na koženém gauči, sestra si oblékla šaty své dcery (svetr a džíny) na jednorázové župany, čepice a boty.
Na operačním sále byli čtyři lékaři.
Moje dcera se zeptala doktora Borise Karloviče a co účet?
Pravděpodobně již máte 30 000. pacienta!
Pak začal nastavovat program na laseru a řekl: „Začínáme“.
Laser sám pracoval 15 sekund na každém oku a bylo nutné se podívat na červenou tečku.
Doktorka pochválila svou dceru za to, že byla v klidu, a její oko upřeně hledí přímo na místo, a to je důležité.
Po dokončení operace pomohli vstát z pohovky a postavit je na 10-15 minut za obrazovku.
Další pacient vstoupil na operační sál..

Moje dcery sundaly jednorázové oblečení a ona mě radostně zavolala a řekla: „Mami, já jsem všechno!“.
Se sestrou k nám přišla ve slunečních brýlích a řekla, že její oči trochu pálí, ale ona mě viděla a mohla se dostat do auta sama. Po 20 minutách mi z očí vytékaly slzy - to je normální.
Přišli jsme domů a, jak doktor doporučil, dcera šla spát na zádech a nosit brýle.
Po hodině a půl jsem se probudil a snědl. Takže teď chodí v brýlích po bytě.
Zítra se chystáme na pooperační vyšetření. Před komunikací!

Zítra se chystáme na pooperační vyšetření. Před komunikací!

Oční klinika "Vision" (Moskva)

Oční klinika Vision, která není jediná na území Moskvy a je relativně mladá, si již získala slávu a autoritu. Klinika funguje v Moskvě od roku 2005. Každý rok se zvyšují kvalifikace lékařů, dovednosti provádění operací, objevují se nové možnosti pro korekci zraku.

Klinika se nachází v centrální části města a zabírá dvě patra v moderní budově. Pacientům přijatým odborníky společnosti Vision je poskytována nezbytná pomoc bez ohledu na to, jakou úroveň pomoci potřebují..

Koncepce kliniky

Oftalmologické centrum "Vision" usiluje o zlepšení kvality služeb každý den. Kliničtí specialisté čerpají ze zkušeností ruských a zahraničních kolegů, což jim umožňuje držet krok s pulsem a ne o jeden krok za pokrokem v oftalmologii. Hodnocení pacientů zpravidla naznačují, že každý z nich je léčen vhodným způsobem na vysoké úrovni.

Vision je multidisciplinární klinika. Provádí se zde komplexní diagnostika vidění a následná léčba i velmi složitých očních patologií. Klinika úspěšně léčí takové běžné nemoci, jako jsou:

Prvním krokem v každém jednotlivém případě je provedení důkladného komplexního vyšetření, na jehož základě se rozhodne o možnosti použití konzervativních léčebných metod nebo o nutnosti chirurgického zákroku..

Klinické služby mohou využívat pacienti jakékoli věkové kategorie. K dispozici je specializované oddělení dětské oftalmologie. Mladí pacienti jsou přijímáni specialistou s rozsáhlými zkušenostmi v oboru korekce strabismu a obnovy binokulárního vidění.

Prezentace videa kliniky

Video "Štěstí k vidění" o oftalmologickém centru "Vize": příležitosti a výhody.

Zařízení

Díky nejnovějšímu technickému vybavení na klinice jsou diagnostická a terapeutická opatření se zvýšenou úrovní komplexnosti prováděna co nejbezpečněji a nejúčinněji..

Vzhled unikátního zařízení v oftalmologickém centru umožnil provádět komplexní diagnostiku pomocí počítačového a opticko-elektronického zařízení, mikrochirurgických a laserových operací.

Pomocí hardwarového softwarového komplexu Virtual Clinic jsou diagnostická a fyzioterapeutická opatření prováděna přímo v instituci a dokonce i vzdáleně.

V oftalmologické klinice se pro léčbu očních patologií používají bezkrevní, plynulé, nízko-traumatické chirurgické techniky, moderní metody laserového ošetření a fyzioterapie.

Personál

Zaměstnanci kliniky Vision jsou profesionálové nejvyšší kategorie, z nichž většina jsou autory vědeckých prací a mnoha publikací ve specializovaných publikacích s Ph.D..

Dokonale vlastní svou profesi a jsou si plně vědomi důležitosti individuálního přístupu v léčbě každého pacienta, důležitosti objasnění výhod a nevýhod konkrétních metod léčby. Pacientům je poskytována kvalifikovaná pomoc i důležitá doporučení, aby se předešlo možným komplikacím..

Lékařský ředitel společnosti Vision je oftalmolog nejvyšší kvalifikační kategorie, kandidát lékařských věd Boris Gorodetsky. Na klinice pracují také odborníci v různých oborech oftalmologie - Alexander Rodin, Iya Grigoryevna Kuman, Igor Alexandrovich Alisov a mnoho dalších.

Bezpočet recenzí, v nichž bývalí i současní pacienti zdůrazňují zejména humanitu přístupu lékařů, jejich touhu navázat osobní kontakt s každým pacientem a odpovědět na všechny nejinformativní otázky jako důkaz vynikající služby na klinice Vision Eye Clinic.

Většina návštěvníků kliniky navždy zapomněla na nepohodlí spojené s nošením kontaktních čoček a brýlí, mnozí vrátili svůj zrak.

Specialisté vize se starají o všechny své pacienty a dělají vše pro to, aby obnovili normální vidění.

Hodnocení nejlepších klinik v Moskvě (TOP-3)

Plán

Ve všední dny: od 9:00 do 20:00, o víkendech: od 10:00 do 19:00.
Technologická přestávka: od 14:00 do 15:00.

Kontakty

Adresa 121099 Moskva, Smolenskaya Square, 3 (stanice metra Smolenskaya).

Klinika se nachází v obchodním a zábavním komplexu Smolensky Passage, 2. patro. Vstup z 1. Smolenského pruhu.

Telefony: +7 (495) 937-81-24, +7 (495) 937-81-69

E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolený javascript.

Klinická hodnocení

Níže můžete zanechat své připomínky a zpětnou vazbu k práci Oční kliniky "Vize" v Moskvě - lékaři a další zaměstnanci zdravotnického centra.

Sdílet odkaz na materiál na sociálních sítích a blogech:

Zanechat komentář

Vyplňte všechna pole (HTML tagy nejsou podporovány!).

4 komentáře

  • Odpovědět Pondělí 31. července 2017 17:39 Nikolay

Dobré odpoledne! Našli jsme vaši kliniku na místě, máme problém se zrakem, potřebujeme naléhavou léčbu, budou vaši specialisté v této záležitosti schopni pomoci, zastavit proces a zlepšit vidění, jak? chápete, že to není snadný případ. Jsou zapotřebí velmi kompetentní specialisté. Pokud to nemůžete říct, řekněte to prosím dobrému lékaři v každém městě, který vám může při léčbě skutečně pomoci. Fotografie a informace zasíláme, informujte je poštou nebo telefonicky 89148992597,

Gorodetsky, jen nějaký čaroděj: s plnovousem a takovým moudrým ví všechno jako jak. )))

Pokud máte nějaké problémy se zrakem, nezoufejte, spěchejte na nejlepší kliniku v Moskvě "VISION"! Letos moje stará a nemocná 84letá matka ztratila schopnost vidět. Katarakta v obou očích je hrozná diagnóza. Hledali jsme kliniku, kde by mamince mohla být náhoda, a my jsme zjistili, o klinice VISION a zavolali jsme. Od prvních minut naší komunikace jsme si uvědomili, že nebudeme hledat jiné možnosti, účast a upřímnou touhu pomoci znějící v každém slově kliniky.

Pochybnosti ustoupily a strach také ustoupil. Přesvědčili jsme se, že všechno půjde dobře. A tak se to stalo. V polovině prosince podstoupila matka operaci na jednom oku ao den později na druhém. K mé radosti a překvapení snadno snášela tyto zkoušky a já nemohu vyjádřit slovy radost, kterou cítila, když odstranila šátek a znovu získala štěstí, když viděla všechny barvy tohoto světa, tváře příbuzných a přátel a malou novorozenou pravnučku! Stejně jako v novoroční pohádce bylo štěstí díky profesionalitě a dovednostem lékařů kliniky možné. A ruce chirurga Borise Karloviče Gorodetského pro celou naši rodinu jsou ruce kouzelníka!

Na klinice na internetu není mnoho recenzí, tak jsem se rozhodl vytvořit si vlastní. Přihlášen k diagnóze zraku. Cenovka pro ně není demokratická, ano. 4600 pro rozšířené vyšetření proti standardu 3000 na mnoha soukromých klinikách. No - myslím, že bude pravděpodobně super kontrola ještě dražší. Musel jsem sedět v řadě asi 15 minut - maličkost, ale nelíbilo se mi to. Inspekce byla zcela normální - to znamená, že oči se podívaly na několik nástrojů, podle výsledků daly sloupec s čísly. Požádal jsem optometristy, aby podrobněji vysvětlil, co tato čísla znamenají nepochopitelnou, a musel jsem informace doslova stahovat. Říkám vám jaká doporučení - okamžitě začnu doporučovat lasika a barevně malovat, jak dobře uvidím. Obecně platí, že výběr pro Lasik v plném proudu)).

Oční centrum "Vize"

Pokyny kliniky 0

  • Zpětná vazba (5)
  • O klinice
  • Lékaři

Recenze

  • 5 recenzí
  • 5 Doporučit
  • 0 Nedoporučujeme

Stalo se to na kliniku dříve než za 20 minut, personál na recepci okamžitě určil, zda byl doktor zaneprázdněn, a on mě přijal předem. Samotná klinika je prostorná, sterilní, krásná, vybavená prostorem, kde můžete čekat, vše je velmi pohodlné. Stále, což je velmi důležité, existuje místo, kde parkovat, protože není mnoho způsobů, jak jet k mnoha. Obecně si mohu všimnout, že je snadné se dostat na kliniku, bez námahy se zaregistrovat a být s nimi dobře zacházeno. Personál se o vás postará, dokud nedokončíte.

Klinika byla výrazně ohromena, umístění bylo skvělé, navíc tam byl velmi uklizený personál. Moje recepce se konala v přesný čas, nemusel jsem nic očekávat. Navíc mi doktor dal, kolik času, pozornosti a všech procedur, které jsem udělal. Lékař také položil objasňující otázky, například, pokud chci rozšířit balíček služeb. Chci tím říct, že mi doktor okamžitě oznámil, že existují i ​​další manipulace, které lze provést. Doktor okamžitě řekl částku a všichni jsme diskutovali. To znamená, že poté nebyla žádná překvapující překvapení.

Úžasná klinika! Velmi příjemný personál: nabídli trochu vody, zatímco byli ve vstupní hale, rozdávali heslo pro internet. I když je to klinika, že i když jste daleko, určitě to stojí za to. Na jedné straně bylo působivé, že se lidé netřásají příjmem, nebudou jmenovat drahé služby. Pokoušejí se interpretovat pacienta, pokud si představuje problém pro sebe. Doktor, ke kterému jsem byl povolán, byl se mnou velmi spokojený, velmi srozumitelný, přidělený čas, mluvil, spokojený.

I když přišli později, nebyly tam žádné připomínky ani spěch, lékař se domluvil na několik minut po svém příjezdu. Recepční jsou velmi inteligentní a sympatičtí. Neměl jsem dost peněz na zaplacení služeb. A kreditní karta, jako vždy v takových případech, nebyla zachycena. Ale našli cestu ven z této situace, za kterou jim upřímně děkuji!

Klinika je neuvěřitelně úžasná, vše je elegantní, vše na nejvyšší úrovni. Dorazili jsme v dohodnutém čase, pár minut trvalo podepsání dokumentů. Dívčí přístup a atmosféra v okolí jsou naprosto hodné nákladů na kliniku. Všechno je velmi zdvořilé, lidé jsou obratní na recepci. Ne dříve, když jste vešli ze dveří, ve stejnou chvíli pozdravili, usmáli se a posadili se, aby si sedli. pěkné, pohovky, trochu vody, k lékaři strávili předem na čas.

Eye Clinic Vision ve společnosti Smolenskaya

Klinika "Vize" - je více než sedm let úspěšné práce v oblasti oftalmických služeb na trhu v Moskvě. Během existence centra, vyšetření orgánu zraku a léčby byly vyšetřeny tisíce pacientů a korigovány jejich zrak.

Vision je centrálně umístěné komerční zdravotnické zařízení pod vedením Borise Karloviče Gorodetského. Boris Karlovich - slavný ruský oftalmolog, člen americké a Evropské asociace katarakty a refrakčních chirurgů, Ruská společnost oftalmologů.

Možnosti léčby katarakty

Klinika odstraňuje zakalenou čočku oka ultrazvukovou fakoemulgací s implantací IOL. Operace se provádí ambulantně v lokální anestézii..

Kromě toho se klinika zabývá léčbou:

  • glaukom
  • různé druhy dystrofie, odtržení a prasknutí sítnice;
  • neprůhlednosti sklovitého těla;
  • hemophthalmus;
  • diabetická retinopatie;
  • dětské oční choroby;
  • binokulární poškození zraku, strabismus;
  • krátkozrakost, hyperopie, astigmatismus;
  • amblyopie a křeče ubytování;
  • oční patologie způsobené jinými onemocněními (diabetes mellitus, hypertenze atd.)

Technicky je klinika Vision vybavena moderním lékařským zařízením, které umožňuje provádět i ty nejsložitější diagnostické i lékařské postupy rychle, efektivně, bezpečně.

Jsou zde prováděny méně traumatické metody chirurgického zákroku bez krve, používají se všechny typy laserové terapie a fyzikální terapie. Vyrábají speciální optiku, vybírají brýle.

Náklady na odstranění katarakty

Cena operace se počítá individuálně a závisí na složitosti provedení a je v době zveřejnění materiálu od 58 500 do 83 500 rublů (cena je uvedena za 1 oko).

Adresa kliniky "Vision"

121099 Moskva, Smolenskaya náměstí, 3 (stanice metra "Smolenskaya"), TDK "Smolensky Passage", 2. patro. Vstup z 1. Smolenského pruhu.

Doporučené kliniky katarakty

"Oční klinika Dr. Shilova" je jedním z předních oftalmologických center v Moskvě, kde jsou k dispozici všechny moderní metody chirurgické léčby katarakty. Nejnovější vybavení a uznávaní odborníci zaručují vysoké výsledky. Přejděte na stránku organizace v katalogu >>>

"MNTK pojmenovaný po Svyatoslav Fyodorov" - velký oftalmologický komplex "Mykosurgie oka" s 10 pobočkami v různých městech Ruské federace, založil Svyatoslav Nikolaevič Fedorov. V průběhu let dostalo pomoc více než 5 milionů lidí. Přejděte na stránku organizace v katalogu >>>

Oftalmologický ústav Helmholtz je nejstarší oftalmologický výzkum a veřejná lékařská instituce. Zaměstnává více než 600 lidí, kteří poskytují pomoc lidem s celou řadou nemocí. Přejděte na stránku organizace v katalogu >>>

Napište recenzi podniku Oftalmologické centrum VISION v Moskvě

Mohli byste svým přátelům doporučit služby oftalmologického centra VISION?

Děkujeme za vaši známku! Ostatní uživatelé vám budou velmi vděční.!

Pokud máte co říci o společnosti VISION Ophthalmological Center, zanechte prosím svou recenzi.

  • Vlastníci:
  • Hvězdy na webu
  • Účast
  • Skrýt reklamu
  • Zvedněte společnost
  • V sekci Zlaté
  • Inzerovat
  • pro úpravu oftalmologické centrum VISION "> Získejte práva na úpravy
  • Vytvořte web

Přidat recenzi


* Uživatelé, kteří zanechali komentáře, nesou plnou právní odpovědnost za svůj obsah. Informace o IP adrese jsou uloženy. Stránka Cataloxy.ru není odpovědná za obsah recenzí a má právo předávat informace o svých autorech na žádost příslušných orgánů..

Podobné společnosti v Moskvě

Proktolog

Vetclinic Cat Filimon

ZLATÉ firmy v Moskvě

Sekce GOLD je skvělá šance, jak upoutat pozornost zákazníků na sebe, protože tím, že se do ní dostanete, zaujímáte nejvyšší pozice mezi tisíci společnostmi přítomnými v katalogu. Podívejme se blíže na to, jak to funguje:

GOLD je především samostatná jednotka, ve které jsou zobrazována data vaší společnosti. Zároveň se návštěvníkům zobrazí jméno, stručný popis a vaše logo. ZLATÉ bloky se zobrazují na všech stránkách katalogu (2 náhodné firmy na stránku při každém stahování).
Také společnosti ze sekce ZLATÉ jsou zobrazeny na samostatné stránce v katalogu pod nadpisem „FIRM V ZLATÉM STAVU“

Výhody:

Jak se dostat do sekce GOLD

Existuje několik jednoduchých způsobů, jak získat status GOLD. Přečtěte si o tom na stránce vaší společnosti v části nabídky ZLATÁ.

Oční klinika "Vision"

Vision Clinic byla otevřena v roce 1992. Během dvaceti let práce z malého salonu se z tohoto zdravotnického zařízení stala moderní oftalmologická klinika, která provádí všechny typy diagnostiky a léčby očních chorob. Ve Vision centru pracují pouze ti nejlepší oční lékaři a oftalmologové, kteří neustále pracují na probaci v zahraničí a zdokonalují své dovednosti.

Od svého založení klinika úzce spolupracuje s charitativními organizacemi, včetně Nadace S. Fedorov a veřejnou organizací veteránů. Klinika se také účastní programu WHO, podle kterého může každý, kdo doprovází pacienta k léčbě, podstoupit bezplatné oční vyšetření.

Vision je moderní lékařské centrum, ve kterém se provádějí operace korekce laserového vidění. Po důkladné diagnóze si lékaři kliniky vyberou optimální ošetření (brýle nebo čočky, laserový zákrok, chirurgický zákrok, léková terapie), které pomohou obnovit zrak.

Při výběru kliniky, na které chcete provést korekci laserového vidění, můžete zůstat ve středu Vision. K dispozici je velmi dobré vybavení a vysoká kvalifikace odborníků, kteří pomohou provést opravu bezpečně a efektivně..

Samotná operace je prováděna ambulantně a v pooperačním období lékaři na klinice Vision pečlivě monitorují pacienta. Při zákroku se používají pouze nekrvavé a plynulé techniky, které jsou nejméně traumatické a pomáhají obnovit zrak na maximální hodnoty..

Na klinice Vision je ametropie léčena laserovým zákrokem. K tomu se používají pouze bezpečné a moderní techniky, včetně LASIK a PRK. K dispozici je také operace Super LASIK, která zohledňuje všechny parametry oka konkrétního pacienta získané během předoperační diagnózy.

Ceny za korekci laserového vidění

  • PRK (PRK) - 27 100 rublů.
  • LASIK (LASIK) - z 27 100 rublů.
  • SuperLASIK (SuperLASIK) - ze 49 500 rublů.

Lékaři refrakčního centra

Adresa kliniky a telefon

Adresa: Moskva, Smolenskaya náměstí, 3, TDK "Smolensky Passage"
Telefon: 8 (495) 937-81-24
Web: MOSCOW.VISION.RF

Oční centrum "Vize"

Oční centrum Vison v Moskvě bylo oficiálně zaregistrováno v roce 1992. Klinika je vybavena moderním vysoce kvalitním vybavením, takže můžete nejen provádět nejpřesnější diagnostiku, ale také provádět laserové i mikrochirurgické operace. Zaměstnanci oftalmologického centra Vizon jsou oftalmologové a oftalmologové vysoké kvalifikace, kteří.

  • +7 495 937-80-88 více.
    • +7 495 937-80-88
    Moskva, Smolenskaya náměstí, 3, TDK Smolensky Passage vizion-optika.ru

Oční centrum Vison v Moskvě bylo oficiálně zaregistrováno v roce 1992. Klinika je vybavena moderním vysoce kvalitním vybavením, takže můžete nejen provádět nejpřesnější diagnostiku, ale také provádět laserové i mikrochirurgické operace. Pracovníci oftalmologického centra Vizon jsou oční chirurgové a vysoce kvalifikovaní oční lékaři, kteří mají znalosti nezbytné pro konzervativní a chirurgickou léčbu očních chorob. Téměř všichni odborníci mají vědeckou práci o očních onemocněních, patentech na vynálezy, mezinárodních osvědčeních a osvědčeních v oboru „oftalmologie“ a byli také publikováni v předních zahraničních a domácích odborných publikacích.

Oční centrum Vizon nabízí diagnostiku orgánů zrakových onemocnění, laserové ošetření myopie pomocí excimerového laseru VISX STAR, ošetření strabismem, dřívější detekci strabismu, léčbu zánětlivých onemocnění sítnice, glaukomu a fotodynamickou terapii chorob. Hardwarové ošetření počítačového vizuálního syndromu, onemocnění sítnice a zrakového nervu, glaukom, amblyopie, astigmatismus, hyperopie, myopie. Laserová léčba diabetické retinopatie, onemocnění sítnice, glaukom. Laserová korekce astigmatismu, krátkozrakosti, hyperopie. Chirurgická léčba progresivní skleroplastiky myopie, kolagenoplastiky, glaukomu, katarakty. Fotodynamická terapie nemocí.

Do centra oftalmologie Vison se dostanete metrem. Měl by jít do stanice "Smolenskaya".