Recenze zařízení MILTA

V košíku zboží

Hodnocení našich zákazníků

Lidé často rozhodují o nákupu na základě recenzí od jiných lidí, kteří již využili služeb společnosti a vyzkoušeli zakoupené zboží v akci.

Pokud jim píšete o svých zkušenostech a výsledcích používání našich zařízení Milta, pomůžete jim správně se rozhodnout..

Budeme také vděční, pokud píšete o kvalitě našich služeb. Vaše zpětná vazba pomůže zlepšit naši práci..

Rozšíření sortimentu laserových zařízení

Rozšířili jsme nabídku nabízených laserových zařízení..

Doporučení pro výběr zařízení zde:

Jsem ORL lékař s 34 lety zkušeností. Doktor nejvyšší kategorie. Laserovou terapii se věnuji od 90. let. Zařízení řady MILT dobře pomáhají při léčbě mnoha zánětlivých procesů. Měl jsem všechny série F8-01 RD. Rezonanční zařízení BIO jsou pokročilejší a pohodlnější. Hodně vděčných pacientů. Díky vývojářům, kteří nestojí na svých vavřínech. Hodně štěstí a zdraví všem vám.

Není to poprvé, co jsem si objednal zařízení ve společnosti Laser Devices. Prvním zařízením byla Milta f-5-01, kterou úspěšně použil, nyní je se svou dcerou. Dalším zařízením byla Milta f-8-01, toto zařízení je nyní v rodině jeho syna, který žije v jiné oblasti. Nyní jsem koupil Milta zařízení f 5-01 BIO. Jsem velmi spokojen se zařízeními. Mám tady všechna tato zařízení. Moc se mi práce této společnosti líbí. Všechno je čestné, přátelské, profesionální. Voláním na federální telefonní číslo získáte úplné informace o zařízeních a příslušenství. Dodávka je rychlá, včasná. Moc děkuji manažerce Anně za profesionalitu, ochotu pomoci při výběru produktů. Díky kurýři, který dodal zařízení dnes (neuvedl jeho jméno). Doporučuji tuto společnost, pokud někdo chce koupit tato „zázračná zařízení“. Opravdu pomáhají v léčbě. PODĚKOVAT!

velmi dobrý aparát - nenahraditelná zhojená kolena - vzal od souseda. Opravdu se chci koupit, ale nevím, jak kontaktovat a že mě poslali do Mariupolu. Děkuji předem

O tomto zařízení jsem se dozvěděl od přítele, jeho matka je terapeutka. Také pochyboval o tom, zda si ho koupíme nebo ne, žijeme v Rusku (všechno může být). Můj otec měl bolesti kolen a doslova po první aplikaci se cítil lépe.

Děkuji mnohokrát, super zařízení, super pracovní konzultanti, super rychlé dodání.

Děkujeme za rychlé doručení (2 dny). Pěkná komunikace telefonem a konzultace. Manažer ANNA vysvětlil vše v přístupném jazyce, doufám, že s nákupem bude spokojena celá naše rodina..

Goncharenko Margarita Ravilievna, lékař, kandidát lékařských věd.

Se zařízením Milt pracujeme od roku 2007. Téměř ze základny naší kliniky. Naše klinika se specializuje na nemoci jako urologie, gynekologie a mamologie. Přístroj Milt velmi aktivně využíváme. Naši urologové toto zařízení velmi aktivně používají. Recenze jsou nejlepší. Skvělé výsledky. Sledujeme pacienty už mnoho let. A vidíme účinnost této metody ošetření. Účinnost komplexní léčby je mnohem vyšší. Po celou dobu léčby provádíme kontrolní testy dynamiky. A samozřejmě, pokud zahrneme fyzioterapeutické procedury s přístrojem Milt do léčebného komplexu, účinek je mnohem lepší. Za prvé, zkracuje se doba léčby. Za druhé, pokud jde o účinnost léčby, výsledky jsou vyšší. Urologové používají náš Miltův přístroj k léčbě chronické prostatitidy, pohlavně přenosných infekcí, k léčbě erotických poruch u mužů, k léčbě mužské neplodnosti.

Lashko Olga Viktorovna

Objednal jsem si stroj Milta Bio. Jsem doktor. Vím o tomto zařízení velmi velmi dlouhou dobu. Poprvé jsem se s ním setkal byl před 25-30 lety. Stále se jmenoval Vityaz. Pak se tato jednotka stala známou jako Milta. Magneto-infračervené laserové terapeutické přístroje. Účinky, které jsem viděl při léčbě nemocí, jsou kolosální. Byl jsem v rakovinovém centru Blokhin. Moje přítelkyně tam ležela po operaci. A s tímto aparátem podstoupila uzdravení stehů. Byl jsem velmi překvapen, že taková zařízení fungují v onkologickém centru. Protože zpravidla u rakoviny je veškerá fyzioterapie zakázána. Vysvětlili mi však, že toto zařízení funguje dobře is rakovinou. Kromě toho jsem sám toto zařízení používal. Také jsem zacházel se svým přítelem. Měla zařízení Milta-F-8-01. Měla kolosální útok na osteochondrózu. Navíc se nemohla dostat z postele ani jít na záchod. Prostě se plazila. Ale po 3 sezeních vstala. Teď jsme se rozhodli koupit zařízení pro sebe. Můj manžel má osteochondrózu. Budeme léčit. Dozvěděl jsem se, že se objevil nový model Milta-Bio, který je mnohem účinnější než předchozí zařízení. Rozhodl jsem se ji koupit.

Latypova Albina Anvarovna

Miltovo zařízení používám od roku 1993. Zařízení je ve své práci velmi spolehlivé. Protože jsem to prakticky 20 let práce neopravoval. Výsledky jsou konzistentní. U akutních nemocí se bolest poměrně rychle zmírní. Když se ke mně obrátí pacienti s chronickými nemocemi, musím strávit 1 až 3 kurzy. Jako fyzioterapeut léčím téměř všechny nemoci. Kromě onemocnění štítné žlázy a nádorových onemocnění. Všechna ostatní onemocnění jsou léčena. Laser se používá jako nouzová energie. A tolik nemocí lze léčit bez drog. To jsem rozhodně viděl 23 let.

Goncharova Natalya Nikolaevna

Milta opravdu pomohla mé mámě. Asi před 20 lety se v ní našli dvě míšní kýly. Přistoupila, sklonila se, téměř v pravém úhlu. Styděla se chodit jako stará žena a ohýbala se na zem. A pak získala Miltu. Poprvé jsem o tomto zařízení slyšel. Po roce práce s tímto zařízením přišla k lékaři, aby zkontrolovala páteř. A ukázalo se, že neměla kýlové kýly. Naše rodina již má 3 taková zařízení. Moje máma, moje sestra. A teď to koupím. Byla mi diagnostikována koxartróza. Vzal jsem svou matku Miltu a na třetím zasedání jsem měl bolesti. Obecně je to zázrak! Protože lidé, kteří mají coxartrózu, pijí léky proti bolesti. A pro člověka je šíleně těžké žít v neustálé bolesti. A díky Miltě jsem dostal tuto bolest. Proto si kupuji toto zařízení, které má být ošetřeno. Samozřejmě si nemyslím, že by coxartróza prošla. Ale to, že používání Milty se posunulo pryč ve chvíli, kdy potřebuji změnit kloub, je to naprosto jisté.

Co je lepší: IPL nebo laserové odstranění chloupků? Vyberte si zařízení pro kosmetický salon

Jaký je rozdíl mezi fotoepilací a laserovým odstraňováním vlasů, co se vyplatí lépe a jaký postup klienti častěji vyhledávají. Pro ty, kteří se rozhodli mezi nákupem diodového laseru a IPL systému v salonu krásy nebo na klinice.

Jak foto nebo laserové odstranění chloupků funguje: proč vypadávají vlasy

Pigment melanin dává barvu kůži a vlasům osoby. Nachází se ve vlasové šachtě, vlasových folikulech a kožních buňkách. Dokonce i v duhovce a dokonce i v mozku.

Během laserové nebo fotoepilace absorbuje melanin záblesk světla. Světlo se přemění na teplo a melanin se okamžitě zahřeje až na 70 ° C. Krev v kapilárách, které živí vlasovou žárovku, koaguluje. Žárovka nepřijímá jídlo, umírá a vypadává.

Laserový paprsek odstraňuje pouze vlasy, které jsou v aktivní fázi růstu (anagen). Nemusí být dokonce vidět na povrchu. To znamená, že ne všechny vlasy, které vidíme, aktivně rostou..

Pouze 20% z nich je ve fázi růstu současně. Proto si mezi procedurami udělejte přestávky 1-2 měsíce - musíte počkat, až všechny vlasy postupně vstoupí do anagenu. A teprve poté jej vyjměte laserem. Proto je pro 100% hladkost zapotřebí absolvovat nejméně 8 postupů..

Jak se liší fotosystémy od laseru

Princip fungování se zdá být stejný: zahřívání melaninu a koagulace malých kapilár, které vyživují vlasy. Ale to je na první pohled. Porovnejte IPL a laser.

Představte si, že se potřebujete zbavit člověka (to je pro snadné pochopení, nevyžadujeme násilí). Volba je mezi najmutím vraha, který střílí jednou, nebo mexickým gangem žhářů, kteří střílejí na dům oběti s hořícími šípy. Výsledek je dosažen - oběť je mrtvá. Jaký je tedy rozdíl??

  • Všechno kolem spálil mexický gang žhářství. Chlapci také za příplatek zapálili skladiště, outlet a kancelář konkurenta. Najmout je bylo levnější. Při požáru zemřeli dva nevinní lidé. A oběť vystoupila z ohně a utekla. Gang musel znovu odejít a dokončit práci.
  • Killer Bob zabil oběť ve dveřích kanceláře přesnou střelou do srdce a kontrolou v hlavě. Nebyly zjištěny žádné zbytečné ztráty. Najmout ho bylo dražší. Ale zapálit sklad není jeho profil. Odmítl.

Pokud porovnáte IPL a laser, pak je laser vrah Bob. Světelné vlny systémů IPL jsou gangy žhářů.
Předpokládejme, že energie světelného pulzu je zpočátku stejná:

  • Při odstraňování chloupků IPL je rozsah vlnových délek široký - od 500 nm do 1200 nm, to znamená, že vlny se liší délkou a barvou (duha). „Extra“ vlny, které nejsou určeny k odstranění vlasů, jsou odříznuty filtry.
  • 808 nm diodová laserová vlnová délka je optimální délka pro odstranění chloupků. Impulzní energie je okamžitě absorbována melaninem ve vlasech a mezibuněčné matrici.


Širokopásmové světlo IPL lze porovnat s baterkou a laserem s laserovým ukazovátkem. Pokud svítíte baterkou na stěně v temné místnosti, objeví se velká světelná skvrna. Bude rozptylovat. A pokud s laserovým ukazovátkem se průměr paprsku prakticky nezvýší a uvidíme bod.

Která technologie lépe odstraňuje vlasy

Reflexe je přirozenou funkcí kůže. Díky svým vlastnostem se duhové světlo (IPL) odráží mnohem více než infračervené (laserové). To znamená, že do tkáně proniká méně záření. Čím méně světla se odráží od pokožky a proniká dovnitř, tím vyšší je účinnost odstraňování chloupků.

Ukazuje se, že při stejné pulzní energii dostává vlasová žárovka při odstraňování chloupků IPL méně elektromagnetické energie než laserem. Pro úplné odstranění chloupků budete potřebovat více sezení. Pro pacienta to bude dražší a zařízení spotřebuje více impulsů. Laser vyhrává.

Recenze k Milta

V tomto článku jsme shromáždili recenze o zařízeních Milta zveřejněných v různých časech uživateli zařízení Milta-F-5 a Milta-F-8 na oblíbené stránce otzovik.com. Všechny recenze zde zveřejněné Milty lze zkontrolovat v původním zdroji..

Recenze MILTA-F-5-01

Yuri, datum stažení: 31.03.2016 Dobrý a efektivní domácí lékař. Výhody: Snadná obsluha, spolehlivost. Nevýhody: nenalezeno. Miltu používáme od roku 1993 a kupujeme ji pro tři spřízněné rodiny. Návod k použití je informativní, byl napsán jasně, jasně na výkresech. Během této doby se úspěšně zbavil rýmy, bronchitidy, prasklin, kalcanových ostruh, kuřích rohů, artrózy. Díky použití přístroje bylo zaznamenáno zrychlené hojení ran a také obnovení kloubů a končetin po zranění. Můžete je vypsat na dlouhou dobu, protože ji používáme velmi dlouhou dobu. Terapeutický účinek se v některých případech začíná objevovat měsíc po ukončení jeho používání. V některých případech je nutné aplikovat opakovaně s mírnými efekty. Spokojeni se zařízením. Díky tvůrcům zařízení a všem lidem, kteří se na jeho tvorbě podíleli!

Galina, datum stažení: 03/06/2015 Jednoduchá nastavení, srozumitelné (i pro starší osoby) pokyny, informativní zobrazení, dostupnost podrobných léčebných režimů v závislosti na typu onemocnění. Nevýhody: V samotném dělení nebyly zjištěny žádné nevýhody Poznámka k metodologickým popisům léčebných režimů, podle mého názoru, neexistují úplné informace o možných kontraindikacích. Po dlouhou dobu v léčbě artrózy na klinice byla fyzioterapie předepisována pomocí zařízení pro magnetické záření. Ukázalo se, že některé jsou pro domácí použití. Vzali jsme od přátel na léčení šití. Zařízení kombinovaného typu léčby (magnet, laser, fototerapie). Zařízení je velmi lehké, kompaktní, pouze tři tlačítka, které pochopí i starší osoba. Informace a odpočítávání se zobrazují na malé obrazovce na držadle zařízení. Všechno je velmi jednoduché a cenově dostupné. Provedení zařízení, dostupnost dobře vypracovaných pokynů a metodických popisů s výkresy a léčebnými režimy, seskupené podle typu choroby, to vše na velmi vysoké profesionální úrovni. Manžel (s technickým vzděláním) zařízení schválil, uvedl, že technické specifikace jsou závažné. A co je nejdůležitější, pomohlo mi to při léčbě exacerbace zánětu loketního kloubu. Objednal jsem si.

Taranka, datum stažení: 03.24.2015 Galino, vaše recenze podnítilo myšlenku mluvit s fyzioterapeutem, který léčí moji artritidu. Potvrdila, že takové malé zařízení dokáže dělat všechno stejné jako velké zařízení v kanceláři. Koupil jsem si ji domů, teď si ošetřuji ruku doma a nesedím v řadě na klinice.

naret, datum stažení: 14/14/2013 Výhody: terapeutický účinek, relativní snadnost použití. Nevýhody: cena, nedokončená tlačítka. Laserové ošetření nedávno vstoupilo do moderní medicíny, nyní mohou být různé typy lékařských laserů dostupné i pro soukromou osobu. No, chirurgicky, samozřejmě.
Jak přesně laser působí na tělo, jaký fyziologický mechanismus spouští, nemohu říci, že všechna vysvětlení viděná v síti jsou nějak neurčitá a nespecifická. "Zvyšuje vnitřní energii buněk," a to je vše. Díky tomu se regenerace tkáně zrychluje, zlepšuje se rychlost metabolických (a tedy regeneračních) procesů, zlepšuje se kapilární oběh, snižuje se zánět a dochází k dalším užitečným pro tělo. Kromě toho se laser používá v kosmetologii. Pokud jde o praktický účinek, souhlasím, protože jsem to opakovaně pozoroval a zkoušel na sobě. A uzdravila se a špatně uzdravovala rány a zánět. Vzhledem k tomu, že není příliš vhodné hrát si s místním terapeutem pokaždé a poté jít na kliniku, musel jsem si koupit přenosnou Miltu, která je ve svých charakteristikách (síla, vlnová délka atd.) Nejpodobnější těm zařízením, která jsou zakoupena za fyzioterapeutické místnosti (série Milta-F-8-01).
Sada obsahuje samotné zařízení, záruční listiny a podrobné pokyny, jak používat laser při určitých nemocech (expoziční body, čas, výkon a frekvence).
Zařízení je malé, lehké a relativně pohodlné použití. Pracovní postup je popsán v pokynech. Nejprve si musíte do konce přečíst, co je pro tuto nemoc relevantní, zaujměte pohodlné držení těla a zjistěte, zda jsou části těla, na nichž jsou umístěny požadované body, dobře přístupné (je třeba odstranit nebo uvolnit rušivé oblečení předem, atd.). Zapněte zařízení a poté stisknutím tlačítek na odpovídajícím panelu nastavte frekvenci a výkon, poté zapněte časovač a nastavte čas. Nejprve pomocí tlačítka „čas“ vytočte požadovaný počet minut, které se zobrazí na tabuli. Minuty mohou být od 1 do 9, pokud po devíti kliknete znovu, odpočítávání se vrátí k jedné. Nyní na tabuli máte čas, který potřebujete. Přestaňte tisknout a pozastavte, dokud nezačne blikat číslo na displeji. Nyní ještě jednou stiskněte stejné tlačítko času. Pozornost! V tuto chvíli by měl být pracovní prvek laseru (je umístěn na zadní straně panelu) nasměrován někam na podlahu, tj. Ne do očí lidí nebo zvířat v blízkosti.
Pokud je prvek zapnutý, blikající číslice na tabuli se opět stane nehybným a vedle něj se rozsvítí malá tečka. Pomocné diody umístěné vedle hlavního emitoru dávají červené podsvícení, charakteristický „zajíček“. To je vše, přiveďte zařízení na požadované místo, přiveďte k němu laserový „zajíček“ a počkejte, až časovač pracuje, provede to automaticky a hlasitě ho vyčistí. A tak na všech bodech uvedených v pokynech. Laser lze držet ve váze 1–2 cm od kůže, nebo ho můžete položit přímo na tělo. V tomto případě bude přirozeně v tomto případě třeba část ošetřující pokožku po ošetření otřít.
Pokyny jsou také uvedeny v pokynech: v žádném případě by neměly být nasměrovány do očí lidí nebo zvířat, nepřekračovat čas uvedený v pokynech a po sezení je vhodné počkat nějakou dobu samostatně, v případě neočekávané vaskulární reakce (závratě atd.). Obvyklá bezpečnostní opatření při manipulaci s elektrickými spotřebiči a také s relativně křehkými předměty. Laserové ošetření obvykle nepřináší bolestivé a nepříjemné pocity. To se opravdu nezahřívá, takže zde nejsou žádné červené skvrny a popáleniny a nepociťuje se žádné teplo. V jednoduchých případech, například při podvrtnutí kotníku, se terapeutický účinek objeví po 1 až 2 sezeních, ve složitých případech (například chronická tendonitida, zánět šlach ramenního kloubu) může trvat 3–4 týdny. V každém případě se laser používá jako pomocný terapeutický prostředek, a pokud mluvíme o nemoci komplikovanější než protahování, je vhodné to dělat pod dohledem lékaře, protože pokud je anestézie lepší než uzdravení, může to být nepříjemné překvapení. Nevýhodami tohoto modelu Milta jsou nepříjemná malá tlačítka, která navíc nefungují pokaždé. Za takovou cenu, zejména v nevládní organizaci kosmického inženýrství, by se mohly zlepšit. Cena zařízení závisí na výkonu, při vyvolání je zobrazen přístroj s nejuniverzálnějším výkonem 7-9 W.

Vlasovecnoir, datum stažení: 22.9.2015 Celkový dojem: Na zdraví doma fyzioterapie. Výhody: pohodlné, multifunkční, kompaktní. Nevýhody: existují kontraindikace, nelze je často používat. Dobrý den všem! Dnes vám chci říct o laserovém terapeutickém přístroji Milt. Mám problémy s otolaryngologií. To znamená, že když na ulici zchladne, moje uši, krk a nos mi neustále způsobují problémy. Po každém onemocnění ARVI začaly komplikace, i když byly léčeny podle pokynů, ale pak uši začnou střílet, pak hrdlo nezmizí a nos nemůže bez dechu dýchat měsíc bez kapek. Lékař ORL mi poradil, abych se ve fyzioterapeutické místnosti zúčastnil kurzu s laserovým zařízením a kurz byl zaplacen. Ale jak těžké to všechno šlo. O hodinu dříve jsem vstal ráno, připravil jsem se, šel na kliniku, čekal jsem tam ve frontě, pak jsem udělal postup po dobu pěti minut a běžel do práce. A když mi řekli, že za účelem zachování účinku by tyto postupy měly být prováděny jednou za šest měsíců, pak jsem naléhavě začal hledat podobné zařízení pro domácí použití. Přišel přes web výrobce. Není to příliš informativní, co se týče toho, jak a jak se s tímto zařízením zachází, ale před nákupem bych asi doporučil přečíst. K dispozici je také telefonní číslo lékaře, který vám může poradit online, zda byste pro svou nemoc měli koupit přístroj Milt. Odpovědí v zásadě není nějaký vedoucí prodeje, který se snaží do vás produkt vtlačit, ale zkušený člověk, který mě odradil od nákupu dalších trysek, protože zařízení pracuje v hloubce 6 až 9 cm hluboko do místa, kde je aplikováno. Koupil jsem zařízení asi před 5 lety, nyní na webu je sortiment zboží mnohem větší. Doporučuji vám zaplatit trochu navíc a koupit zařízení bez drátu, protože téměř všechny procedury se provádějí ráno, a pohodlně ležet v posteli stačí natáhnout, zapnout zařízení a připojit jej na místo, které léčíte. V pokynech doporučte po aplikaci lehnout si na 15 minut sám.
Potěší také jeho široké použití. Náklady na zařízení za těchto 5 let jsem porazil. Celá moje rodina to používá. Někdy dokonce zapomenete, že je tak multifunkční. Pokud mám nějaké nemoci a nejsem si jistý, zda by se toto zařízení mělo používat, prostě jdu k lékaři a zeptám se, co si myslí o laserové fyzioterapii v mém případě. Pokud lékař řekne, že je to dobré řešení, začnu provádět domácí fyzioterapii.
Díky Miltovu stroji už nemusím ráno spěchat do nemocnice, sedět v řadě a platit za to peníze. Doma mám vynikající lékařský komplex. Takže mohu jen poradit.

Recenze MILTA-F-8-01

MaratZ, datum stažení: 03.16.2015 Přednosti: Pouze jedno plus. Minusy: Žádné (kromě kontraindikací). Přístroj MILTA-F-8-01 používá celá rodina od roku 2013 k léčbě a hojení ran (řezů) a popálenin. Jako dárek jsem koupil zařízení MILTA-F-5-01 pro manželku své milované matky. MILTA je bezpečná a snadno se používá, zkracuje dobu hojení ran a popálenin 1,5 až 2krát. Doporučuji všem.

Nancy K, datum stažení: 24/24/2014 Výhody: Fyziologie MILTA je účinná u nemocí ORL, plicních a nejen. Nevýhody: ne. Seznámil jsem se s fyzioterapií magneto-IR laserem pomocí zařízení MILTA, když jsem se stal matkou. Věděl jsem o pozitivních vlastnostech magnetoterapie dlouhou dobu a z první ruky: tento postup mi byl předepsán v nemocnici (pro rychlé zjizvení stehu po císařském řezu) a zubař také předepsán po odstranění zubního nervu a očištění kanálků. Rány po magnetoterapii se hojí velmi rychle a bolest zmizí (v případě zubu se bolest po ukončení anestézie vůbec nevyskytuje) a není třeba vůbec užívat léky proti bolesti..
Zařízení MILTA je ve všech dětských nemocnicích i v sanatoriích. Vlny emitované přístrojem přispívají k obnově postiženého orgánu, stimulují imunitní systém; v důsledku toho se zlepšuje celkový stav těla a zotavení přichází rychleji.
Procedura je jednoduchá: sestra ukazuje, jak správně (na kterou část těla) držet držadlo zařízení, které vydává léčivé vlny, a nastavuje intenzitu záření. Rukojeť je pevně přitlačena k pokožce a po stisknutí tlačítka je držena, dokud se nezazní zvukový signál.
Po přenesené bronchitidě jsme předepsali terapii zařízením MILTA v bronchiální oblasti. Terapie se ukázala jako účinná, protože počet inhalací se nám snížil, a proto jsme začali brát méně drog. Zotavení proběhlo rychle.
„MILTA“ na svazích nosu (v oblasti sinusů) nám byla předepsána se silným otokem nosní sliznice kvůli senné rýmě. Edém ustoupil po 3 ošetřeních, dýchání se vrátilo k normálním vazokonstrikčním lékům, které již nemusely kapat.
U anginy je přístroj umístěn na submandibulární oblasti.
Terapie MILTA je účinná nejen u plicních (bronchitida, pneumonie) a ORL (sinusitida, sinusitida, rinitida, otitida, angína, atd.), Ale také v neurologii, gynekologii, chirurgii a dalších oborech. Ale pouze po konzultaci a jmenování této léčby lékařem, protože existují kontraindikace. Průběh 5-12 procedur podle předpisu lékaře.

sys465, datum stažení: 16/16/2011 Plusy: Opravdu pomáhá. Minusy: nevím. Ahoj milí čtenáři recenze. Léčebný přístroj s magnetickým ir-laserem „MILTA-F-8-01“ mi byl na chvíli předán doslova na víkend, abych mohl opravit své chronické zranění. Jednou jsem se zabýval zápasem a zranil jsem si koleno. Nyní se při chůzi cítí bolestí, zejména při lezení po schodech. Tento problém se projevuje při změně počasí. A na chvíli jsem se stal mým vlastním lékařem. Bylo mi doporučeno, jak používat toto zařízení, jaké parametry nastavit.
Skládá se z bloku a samotného senzoru (nevím, jestli tomu říkám správně). Veškeré ovládání se provádí pomocí dotykových tlačítek, na vybrané obrazovce se zobrazí indikace vybraných režimů. Začlenění do léčebného režimu se provádí tlačítkem umístěným na samotném senzoru, jak ukazuje LED. Nemusíte sledovat čas, v nastavení můžete určit požadovaný a zařízení se po něm vypne.
Během léčby téměř nevznikají žádné pocity, řídíte a řídíte senzor na bolavém místě, dokud se zařízení nevypne. Terapeutický účinek se však okamžitě cítil. Po několika aplikacích jsem začal sebejistě stoupat po schodech, ačkoli předtím jsem se vždycky opatrně opřel o zraněnou nohu, může to být bolestivé. Opravdu to pomáhá, poznamenal jsem si doslova následující den..

Omlazení Fotona 4D: recenze zákazníků


Mnoho klinik naznačuje, že pacienti vylepšují vzhled pomocí omlazovacího postupu Fotona 4D, přičemž recenze jsou většinou pozitivní. Tato technika proti vráskám se liší od ostatních svým integrovaným přístupem a dlouhodobým výsledkem..

Laserové omlazení Fotona 4D - co to je

Většina kosmetických klinik používá laserové systémy k boji se všemi známkami stárnutí kůže. Zařízení Fotona 4D se v evropských zemích používá od roku 1999. V Rusku se začalo aktivně používat začátkem roku 2000.
Vlastnosti této instalace:

  1. V designu jsou zahrnuty 2 lasery: erbium, neodym.
  2. Schopnost měnit filtry pro dosažení požadovaného účinku postupu.

Technologie omlazování laserem 4D

Omlazení laserem 4D se provádí pomocí následující technologie:

  1. Všestranný dopad na všechny tkáně ošetřeného povrchu.
  2. 4 fáze laserového zpracování. Specialista střídavě stimuluje pokožku záblesky a dosahuje požadovaného výsledku.
  3. Vystavení vnějšímu a vnitřnímu povrchu obličeje. Speciální filtr je určen k ošetření sliznice uvnitř úst. Je tak dosaženo efektu 4D.

Indikace pro použití

Postup se doporučuje v následujících případech:

  1. Jemné a hluboké vrásky v oblasti očí, na čele, mezi obočím, kolem rtů.
  2. Výrazné nasolabiální záhyby.
  3. Snížení tónu obličejových svalů.
  4. Tváření obličeje.
  5. Vzhled dvojité brady.
  6. Zvětšené póry.
  7. Tmavé kruhy pod očima, otok.
  8. Oční obočí klesá kvůli sníženému tonusu očních svalů.
  9. Šedá kůže.
  10. Špatný přísun krve do buněk dermis.
  11. Rozklad kolagenních vláken a nízká produkce elastinu.
  12. Velká vrstva tělesného tuku, která zvyšuje hloubku vrásek.

Kontraindikace

Zařízení by se nemělo používat v následujících případech:

  1. Pacient má známky virové infekce nebo nedávno měl nachlazení.
  2. Existují vyrážky na opar.
  3. Kůže nebo sliznice tváří a rtů jsou poškozené..
  4. Existují onemocnění kůže (lupénka, dermatitida, akné v akutní formě atd.).
  5. Těhotenství nebo kojení.
  6. Nádory neznámé etiologie.
  7. Nezhoubné nebo zhoubné nádory.
  8. Krevní onemocnění, nízká srážlivost.
  9. Alergická reakce na léky.
  10. Nízká imunita.
  11. Vysoká fotocitlivost kůže (vrozená nebo díky lékům).
  12. Těžká astma.

Příprava na postup

Aby mohl postup probíhat bez komplikací, je nutné provést před ním řadu opatření:

  1. Požádejte o radu dermatologa. Musí provést diagnózu, dát pokyny dalším testům..
  2. Proveďte obecný krevní test, včetně koagulačního testu.
  3. Máte-li chronická onemocnění nebo zdravotní problémy, proveďte všeobecné lékařské vyšetření. To pomůže identifikovat existující porušení a minimalizovat riziko nežádoucích účinků v rámci postupu proti stárnutí..

Pořadí chování

Doba zpracování laserem se pohybuje od 1 do 2 hodin. Během této doby specialista provádí manipulace podle následujícího schématu:

  • Ošetření ústní sliznice erbiovým laserem. Tato fáze se nazývá Smooth Liftin. Výsledkem je pohodlné zahřívání vazů, podkož, které zevnitř oválně utahuje ovál. Účinek přípravku Photon zahajuje proces obnovy kolagenových vláken, posiluje stěny kožních buněk.
  • Frac 3. Specialista používající neodymový laser zpracovává vnější povrch dermis. Výsledkem je odstranění vaskulatury, rekonstrukce kůže, zvýšení produkce elastinu.
  • Klavír pódia. Pomocí stejného laseru jako v předchozím kroku pokračuje odborník ke zpracování střední části obličeje a brady. Oteplování dosahuje vnitřní vrstvy měkkých tkání, což vede ke zvýšenému růstu buněk. Současně se v důsledku umělého zvýšení teploty ničí tuková usazeniny. To vede k vyrovnání obrysu, snížení hloubky vrásek a zlepšení krevního oběhu v dermis..
  • Stage SupErficial. Používá se erbiový laser. Zpracovává se horní část krku a celý povrch od brady po čelo..

Specialista může v závislosti na indikacích provádět následující typy zpracování:

  1. Peeling za studena. Používá se, je-li to nutné, ke zmenšení oblasti kůže. Výsledkem je, že odumřelé kožní buňky jsou odstraněny, vrásky jsou odstraněny, tón je vyrovnán..
  2. Hladké omlazení. Expozice je subkutánnímu kolagenu. V důsledku toho se obličej vyhladí a pokožka získá hustotu a pružnost. Povoleno používat pouze v zimní sezóně /
  3. Frakční loupání. Povrch kůže je vyrovnaný, kolagenová vlákna jsou posílena. Používá se v létě.

Rehabilitační období

Po laserovém ošetření po dobu 2 dnů lze pozorovat zarudnutí, otok a svědění kůže. Kosmetička poskytne individuální tipy, jak se rychle zotavit po zákroku. Pro všechny pacienty se doporučuje:

  1. Vyvarujte se opalování po dobu 14 dnů.
  2. Používejte krémy s vysokou úrovní ochrany proti ultrafialovému záření.
  3. Absolvujte kurz biorevitalizace.
  4. Opakujte postup po 3 měsících, abyste výsledek konsolidovali..

Domácí laserové aplikace

Použití laserové metody Fotona Technology doma je nepřijatelné z mnoha důvodů:

  1. Zařízení je velké, instalované profesionálními montéry, má vysoké náklady.
  2. Na zařízení smějí pracovat odborníci s lékařským vzděláním a vyškolení v oblasti provozu laseru. Nemůžete použít bez vzdělání, protože může způsobit významné poškození zdraví.

Doma, jako doplněk k Fotoně, je použití takových laserových zařízení s nízkým výkonem přijatelné:

  1. Iluminage Beauty Skin Smoothing Laser od izraelského výrobce Syneron Medical. Jeho cena je od 59999 rublů. Doba použití je 12 týdnů. Díky tomu je možné obnovit kolagenová vlákna, zvýšit kožní turgor, zmizet jemné vrásky, vyhladit kontury obličeje.
  2. Tria Age Defying Laser. Zařízení je vyrobeno v Rusku s průměrnou cenou 27 990 rublů. Má povrchové účinky na pokožku pomocí mikrobů.
  3. Oční laser proti vráskám Tria Age Defying Eye Wrinkle. Také vyráběl ruský výrobce. Určeno k ošetření okolí očí. Cena - 19999 rub.
  4. Tria XM2206 Age-Defying Laser. Vhodný pro obnovení pleti doma. Ovlivňuje hluboké vrstvy kůže. Cena - 27 990 rublů.
  5. Laserový masážní stroj LaserLift Rio od společnosti Rio Dezac. Podporuje produkci kyseliny adenosintrifosforečné, která zlepšuje barvu a pevnost pokožky.
  6. Iluminage Youth Activator - zařízení pro RF-lifting doma. Má účinek prostřednictvím vysokofrekvenčních vln na hluboké buněčné vrstvy kůže. V důsledku toho se hloubka vrásek snižuje, zlepšuje se pleť.

Výhody a nevýhody této techniky

Výhody laserového omlazení zahrnují následující:

  1. Dopad na povrchovou a hlubokou vrstvu dermis z vnější i vnitřní strany.
  2. Nedostatek nepohodlí, bolest při zákroku. V případě potřeby odborníci používají léky proti bolesti.
  3. Účinek postupu proti stárnutí se projeví do jednoho měsíce a trvá až jeden rok.
  4. Pro 1 sezení se kromě povrchového loupání provádějí i další postupy proti stárnutí. To šetří čas pacienta a dává pozitivní výsledek..
  5. Doba zotavení nepřesahuje 2 dny. Chcete-li projít postupem, nemusíte přestat pracovat; kůže se rychle vrací k normálnímu tónu.
  6. Schopnost provádět laserové omlazení v každém ročním období.

Mezi nevýhody patří:

  1. Vysoké náklady na postup.
  2. Potíže s odstraňováním vrásek obličeje v případě hlubokého stárnutí kůže.
  3. Potřeba dodatečně zvlhčit pokožku pro dosažení požadovaného účinku.
  4. Možné zvýšení pigmentace při nesprávném výběru opalovacích krémů.

Průměrné náklady na služby

Při konzultaci poskytne dermatolog - kosmetolog doporučení ohledně postupu laserového omlazení. Konzultace sama o sobě může stát asi 3000 rublů. v závislosti na cenové politice kliniky.
Průměrné náklady v závislosti na ošetřovaných oblastech obličeje:

  1. Víceúrovňové omlazení bez oblasti očí - 30 000 rublů.
  2. Víceúrovňové omlazení s ošetřením oblasti kolem očí - 40 000 rublů.
  3. Omlazení střední třetí a oční oblasti - 14 000 rublů., S dodatečným frakčním vyleštěním víček - 16500.
  4. Omlazení rtů, úst a dolní třetiny - 8000 rublů.

Mohu se kombinovat s jinými kosmetickými procedurami

Laserové ošetření vyžaduje potřebu obnovit úroveň vlhkosti v buňkách dermis. Proto se doporučuje dodatečně injektovat vitamínový koktejl nebo kyselinu hyaluronovou. Pro zabránění stárnutí skvrn by měla být použita ochrana proti UV záření..

Omlazení Fotona 4D: recenze procedur

Ekaterina, 59 let, Moskva

V mém věku jsou hlavními problémy obličeje ztráta pružnosti pokožky, nerovný ovál, ochablé tváře. Ať už jsem používal jakékoli krémy, výsledek mi nevyhovoval. Musel jsem hledat cenově dostupná řešení problému. Po shromáždění informací jsem upozornil na laserové omlazení 4D. Šel jsem na kliniku na konzultaci. Kosmetička hovořila o pozitivních a negativních aspektech postupu.

Před výkonem podstoupila lékařskou prohlídku, jako se bál vedlejších účinků. Laserové ošetření samotné trvá asi 2 hodiny. Specialista operoval s různými lasery, to bylo obzvláště neobvyklé, když práce šla do úst s filtrem Smus.

V tomto procesu se procedura cítila teplá, někdy to bylo dokonce trochu horké. Nebyla žádná bolest. Po laserové kůži zčervenala, v okolí očí trochu otok. To vše zmizelo po dni. Nyní uplynulo 30 dní a výsledek je dobrý. Manžel řekl, že je o 5 let mladší. Přepracování plánuji do 3 měsíců.

Ksenia, 45 let, Petrohrad

Chtěla udělat laserové omlazení 4D poté, co viděla výsledek od přítele. Nejprve jsem se bála, že to bude bolet, ale při konzultaci jsem byla ujištěna. Můj stav kůže nebyl špatný. Podívala se na proceduru 36 let. Myslel jsem, že jsem asi o 10 let mladší. V důsledku toho zmizely malé vrásky a zůstaly hluboké.

Kosmetička uvedla, že je to kvůli nízké hladině vlhkosti v dermis. Musel jsem navíc zaplatit za kurz biorevitalizace. Omlazení tedy bylo dražší, než se očekávalo. Výsledek je však stále viditelný. Pokud provedete jiný postup, budu vypadat lépe.

Kristina, 38 let, Novosibirsk

Na kosmetologické klinice proběhla reklamní kampaň, podle níž bylo možné podstoupit omlazení 4D za poloviční cenu. Rozhodl jsem se, že je čas zbavit se nasolabiálních záhybů a vrásek na čele. Samotný postup probíhá ve 4 fázích. Kosmetička pracuje s laserem rychle a přesně, snaží se nevydat bolest.

Po ošetření je lepší sedět doma pár dní, protože kůže se stává citlivou na sluneční světlo. Ano, a zarudnutí neproběhne okamžitě. Samotný efekt je viditelný po týdnu. Ale po 3 měsících vrásky úplně zmizí. Kosmetička uvedla, že je to kvůli kumulativnímu účinku. Kolagenová vlákna se obnovují a zvyšuje se elasticita dermis. Mohu říci, že chci tento postup zopakovat za pár let. Doufám, že dostanu slevu znovu.

Recenze laserových zařízení

Zveřejněno 11. dubna 2013

nemusíte kupovat zařízení, ale sledujte dietu.

Zveřejněno 11. dubna 2013

Zveřejněno 11. dubna 2013

Lékaři pak proč nepomohou? nebo čekají?

Rychlé a kvalitní vyhledávání a ověřování auto-moto zařízení

Zveřejněno 11. dubna 2013

Zveřejněno 11. dubna 2013

Zveřejněno 11. dubna 2013

Zveřejněno 11. dubna 2013

Vezměte svého bratra na gerudoterapii (Leeches), ale pouze k kompetentnímu specialistovi. Můj otec nemohl chodit po mrtvici, bylo velmi těžké mluvit. Nyní, dvakrát ročně, chodí pořádně pijavice, říká, že je to víceméně normální, chodí neustále v zimě na sněžném skútru, v létě na čtyřkolkách. Jiný přítel otcovy manželky nemohl otěhotnět, vložila pijavice přímo někam dovnitř a porodila tři, normální a bez odchylek. Pijavice opravdu pomohly všem otcovským kamarádům, kteří šli. Postup je z větší části bezbolestný, vzhled pijavic je jen trochu nepříjemný. Můj bratr se nedávno vydal na kurs, položil jsem si loket.

A tyto hodinky právě chovaly kmk. Také v našem penzionu, co zázrak dělá zařízení, které téměř zachází s lupénkou, jsou babičky chovány pouze pohádkami

Zveřejněno 11. dubna 2013

Zveřejněno 11. dubna 2013


Pokud ve mně najdete nějakou chybu, je to tak! Podívejte se na sebe, opice! (c) Vasya V.

Recenze a historie aplikací

Žijeme s naší rodinou ve Španělsku, regionu Malaga, v období podzim-zima. Vnuk trpí adenoidy. Používá se pro léčebné přístroje "Rikta 04/4". Zpočátku jsem tomu zařízení nevěří, ale s čím to není vtip?.

Já, Drozdov Nikolay Nikolaevič, jsem v mém věku (81) zvedl bolest, i když nejenom vyznávám, ale také vedu aktivní, zdravý životní styl..

Použité zařízení: magneticko-infračervené zařízení, laserové terapeutické RIKTA 02/1 Quantrara, použitý emitor T1-02, žádné další emitory.

Doba aplikace: více než 5 let.

Moje matka (nar. 1937) se minulý rok dostala do autonehody. Dostal zlomeninu 7. krční páteře (T-11 - hrudník). Důsledky takového zranění: silné bolesti hlavy, závratě, bolesti zad, rozšíření na nohy.

V říjnu 1992 koupila zařízení MILTA.

Absolvoval jsem kurzy Volodarského, léčené pacientky z urologického oddělení s diagnózou prostatitidy, průběh 10 postupů na pozadí léčby drogami, byly propuštěny se zlepšením.

Seznámil jsem se s přístrojem „RIKTA 04/4“ poprvé před 3 lety a léčil počáteční mastitidu. Dozvěděl jsem se o tom od Ekateriny Grigoryevny Osipové. Po předepsané léčbě se hrudka v hrudi rozplynula. Mléko nebylo ztraceno a já jsem mohla dítě ještě krmit.

Zpětná vazba k použití přístroje RIKTA na neurologickém oddělení 2. pobočky dětské klinické nemocnice č. 9 pojmenované po G.N. Speransky

Více než 20 let trpím chronickou pankreatitidou, musím se řídit dietou.

Je to zvláště obtížné během exacerbace: mohu jíst pouze rýži, pohanka, dušené květák, trochu oleje, některé bylinky.

Řeknu vám, jak Rikta aparát pomohl zbavit se lokálních otoků na noze.

Porucha s levou nohou začala dávno, asi před 12 lety. Ultrazvuk kloubu ukázal, že žilní chlopně funguje dobře, ale místní edém pomalu rostl.

Natalya Molodtsova absolvovala Leningradský dětský lékařský institut (LPMI) v roce 1982, od roku 1983 do současnosti žije a pracuje v Tallinnu. Zařízení RIKTA se používá k léčbě pacientů od roku 2002.

Zpětná vazba k použití magneticko-infračervených laserových terapeutických zařízení "Rikta-04/4" s vysílači a sadami optických trysek KON-1

Od roku 2004 se v lékařské praxi našeho oddělení používají zařízení „Rikta-04/4“ s vysílači a soupravami.

Magneticko-infračervené laserové terapeutické přístroje „Rikta-04/4“ vyráběné společností CJSC „MILTA“ (Rusko) se od roku 2002 používají na základě fyzioterapeutického oddělení UZ „Dětská klinická nemocnice 3. města v Minsku“ k léčbě široké.

Chceš říct.

Alternativní způsoby léčby onemocnění kloubů. Blog pro ty, kteří nebudou mít kloubní chirurgii.

Orion. Populární laserové terapeutické zařízení pro léčbu kloubů. Nechte svoji recenzi

Každý ví, že laserová terapie je dnes jednou z nejúčinnějších metod fyzioterapeutické léčby..

Zajímalo by mě, proč jsou ceny za zařízení tak rozdílné, a rozhodl jsem se napsat na jednu z e-mailových adres uvedených na webu..

Moje otázka: Prosím, řekněte mi, jak vysvětlit podobný rozdíl v ceně laserového terapeutického přístroje Orion. Například na vašem webu se prodává za cenu 9500 + 950 rublů (s dodáním v Rusku) a na webu med-sale.ru toto zařízení stojí 7700 rublů.?

Odpověď mi přišla e-mailem. Ahoj! Na webu, který jste uvedli, nebudete moci koupit Orion za 7700, ani za jinou cenu. Prostě nemají zařízení, které VNPP Zhiva vyrábí. Podvodníci vám nabídnou, že vám koupí ještě jiné zařízení, které je ještě levnější, což, jak se ukázalo, pomáhá lépe! Mimochodem, INN uvedený na stránce Kontakty med-sale.ru vůbec neexistuje. Nemohu říct nic o tom zařízení, které se snaží prodat pomocí zájmu o Orion, protože neznám jeho vlastnosti. Může se ukázat, že toto zařízení není špatné, ale metoda používaná podvodníky bohužel diskredituje toto zařízení a jeho výrobce..

S pozdravem, specialista na VNPP Zhiva.

66 komentářů:

Řekněte mi, ale toto zařízení pomůže pacientům s psoriatickou artritidou?

Na webových stránkách výrobců VNPP "ZHIVA" (www.orion.su) v indikacích pro použití chorob kloubů Orion.

Teprve teď by bylo zajímavé znát názor toho, kdo toto zařízení testoval sám na sobě. Protože musíte pochopit, že výrobce nebude psát nic, co by narušovalo prodej zařízení.

toto zařízení je úplný nesmysl.

Testoval jsem toto zařízení na sobě. Coxartróza vlevo, gonartróza vpravo. Pouze díky Orionu mohu chodit zejména bez kulhání. Osobně ulevuji bolesti ve 2-3 sezeních (3 kurzy prošly), účinek trvá asi měsíc a půl. Manžel odstranil pocity těžkosti a bolesti v nohou (křečové žíly). Neočekávám radikální léčbu kloubů od Orionu (nebudou odstraňovat výrůstky kostí), ale bolest dlouho zmírňuje. V létě udělám ESWT (mimotelová terapie rázovou vlnou). Doufám, že Orion pomůže také v rychlém uzdravení..

a v televizi jsem slyšel, že laser pomáhá, jen když působí přímo na chrupavku, tj. operace je nutná, pak je vyjádřen výsledek

Laserový paprsek proniká do tkání do hloubky 7 cm a působí přesně na kloub, takže není nutné tuto operaci provádět. Kromě toho se při úplném laserovém ošetření provádí většina indikací chirurgického zákroku. Pro vyšší účinnost můžete použít kombinované laserově magnetické postupy, pokud neexistují kontraindikace k použití magnetoterapie. Součástí každého zařízení Orion je magnetická tryska..

Měl jsem starého Oriona, sloužil jsem 10 let, a ve vesnici jsem ho nechal zapojený 24 hodin kvůli zapomnění (máme tam velké přepětí) a začalo to trochu bzučet a po mistrovi přestal vůbec fungovat. Zařízení bylo uspokojeno. Nyní chci koupit Orion5 v naději, že to nebude horší než ten starý.

Ahoj. Laser jsem koupil téměř před rokem a půl. za tuto dobu. Sundal jsem věnce z nohou. pak náhodou uřízla nohu velmi tvrdě, s břitvou svého otce... doslova ji odřízla. náhodou. nezůstala žádná jizva.
pak jsem omladil kůži na tváři. to jsou určitě kosmetické výhody. ale stejně. a vyléčil žaludek. poděkovat. pravda. poděkovat.
Svetlana. Novosibirsk.

To jo! Zajímá vás přístroj? Proč se tedy nepoužívá na klinikách a nemocnicích pro nemoci? Vím! Ano, protože účinek není od zařízení žádného druhu, ale lékaři potřebují výsledek. A doma nikdo není zodpovědný za nic jiného než sám. A stojí to spoustu peněz. Otevřete kliniku pro léčbu tímto zařízením, přijdeme a vyléčíme a platí peníze, ale už za výsledek. SLABINA? A ty ten zázrak vparivat a končí ve vodě.

Ahoj! Přístroj "Orion" se používá v lékařské praxi více než 20 let, a to nejen doma, ale také ve zdravotnických střediscích, nemocnicích a fyzických místnostech klinik. Všechny léčebné metody byly sestaveny na základě klinických hodnocení v předních lékařských centrech, jako jsou: Ruská lékařská akademie postgraduálního vzdělávání, Ruské vědecké centrum rehabilitace a fyzioterapie, Ústřední vojenská klinická nemocnice pojmenovaná po Mandryka, MONICA atd. (Úplný seznam je uveden v příručkách). Přístroj "Orion" a nyní se používá v těchto lékařských zařízeních k léčbě pacientů, a nejen v nich.
Laserovou terapii můžete absolvovat pomocí zařízení Orion nebo jiného laserového zařízení ještě dnes - na běžné klinice i v placeném medu. centrum. Je to tvé právo. Ale zpočátku byl přístroj Orion vyvinut speciálně pro domácí použití. Jedná se o jednoduché, kompaktní, bezpečné a efektivní zařízení, které můžete kdykoli ošetřovat doma, které vám vyhovuje na vlastní pohovce pod televizí, aniž byste čekali na frontu na schůzku na klinice. Zda se použije tento způsob léčby, je vaše volba a vaše rozhodnutí.

Promiňte! Prodejci zařízení musí souhlasit. TOTO JE NORMÁLNÍ!

Pánové, producenti tohoto „chyuda“. Nestydí se, že oklamáte nemocné lidi? Na neštěstí někoho jiného nemůžete stavět štěstí.
Vrhli pár levných LED do krásného pouzdra a bojujete za 10 tisíc! Červená cena tohoto plavidla je dvě stě rublů.
Všechny tyto laserové a magnetické terapie čisté vody jsou šarlatánství a vydírání peněz..
Ještě děsivější je však to, že lidé ztrácejí čas na takovou „léčbu“ a začínají s nemocí.
Pacienti, nenechte se oklamat prosbami těchto podvodníků a šarlatánů. Tato zařízení nepomohou..
Neztrácejte čas a peníze. Najděte lepšího normálního doktora.

dobré odpoledne!
Dovolte mi zjistit, na jakém základě vyvodíte takové závěry? Jste fyzioterapeut? Praktikující doktor? Než tyto komentáře zanecháte, měli byste problém pochopit, prostudovat samotnou metodu a všechny dokumenty pro zařízení. Zařízení Orion se vyrábí více než 20 let, bylo prvním zařízením schváleným Ministerstvem zdravotnictví Ruské federace pro domácí použití na základě skutečnosti, že je absolutně bezpečné, nemá vedlejší účinky a není ve své účinnosti nižší než stacionární zařízení. Takže je smělé mluvit o tom, čemu opravdu rozumíte. A v této souvislosti vaše prohlášení vypadá jako „řekl mi můj kosmetička.“ Legrační, upřímně.

Koupil jsem zařízení před dvěma lety, používám jej a jsem s výsledkem velmi potěšen. Pomáhá mi s bronchitidou. Zmírňuje bolest kloubů. Eugene

Takže komu věřit? někteří říkají, že "nesmysly", jiní jsou šťastní. Existují skuteční lékaři, kteří léčili pacienty tímto zařízením?

Laserové zařízení Orion bylo klinicky testováno v předních lékařských centrech, jako jsou: Ruská lékařská akademie postgraduálního vzdělávání, Ruské vědecké centrum rehabilitace a fyzioterapie, Ústřední vojenská klinická nemocnice pojmenovaná po Mandryka, MONICA atd. (Úplný seznam je uveden v příručkách). Přístroj "Orion" a nyní se používá v těchto lékařských zařízeních pro léčbu pacientů i v nemocnici válečných veteránů č. 3 v nemocnici pojmenované po Botkin, Dětská nemocnice Morozov atd..

Pán! Účinek je ze self-hypnózy. Čistě psychologický dopad. Self-hypnóza je velká síla.
Musíte se na sebe velmi, velmi zapůsobit, že to pomůže a bude to mít účinek i bez zařízení.

Náš pes měl burzitidu na přední tlapce. Téměř rok každý měsíc chodili na veterinární kliniku, aby tuto ránu odstranili. Nakonec nám bylo řečeno, že burzitida není léčena. Začali jezdit „Orion“ po dobu 10 minut kolem tohoto nárazu. Po prvních sezeních se snížil, pak úplně zmizel. Již 10 let se neobjevuje. Tady je takový „sugestivní“ pes.

ležel v nemocnici tam, kde používali zařízení Mustang 2000. Bolel bolesti, ale chvilku nepomohl nebo nevěděl, že mám 4 stupně koxartrózy

Klopýtnutí! jsem doktor.
"a velmi potěšen výsledkem mi pomáhá s bronchitidou, dobře zbavuje bolesti kloubů Eugene".
Nic tam nezaměňuj, Eugene? Zánět průdušek (bronchitida) a bolesti kloubů (tisíc a jedna příčina) jsou mírně odlišné věci. A důvody, které se mi zdají nepřiměřené, se liší.
V rukou tohoto „zázraku“ technologie se nedržel, nepraktikoval, ale vím trochu fyziky, radiotechniky (druhá specializace kromě medicíny). Něco z toho dělá vše obvyklé reklamní ošetření.

dobré odpoledne!
Pokud jste opravdu lékař a rozumíte metodám fyzioterapie, měli byste vědět, že laserová terapie - jako léčebná metoda - se používá více než 40 let a seznam indikací této metody je opravdu široký. Přístroj Orion nabízí léčebné metody pro více než 150 onemocnění různých orgánů a systémů. Všechny metody jsou vyvíjeny na základě klinických hodnocení a jsou účinně používány nejen při léčbě doma, ale také v klinickém prostředí..
A mimochodem, vyvodit závěry a závěry, nevěděl, o čem mluvíte, alespoň ne profesionálně.

Nikdo nepochybuje o schopnostech laserového paprsku.
Ale v zařízeních pro domácí ošetření tento paprsek neexistuje-
existuje jednoduchá LED svítilna, která se uzdravuje
placebo metoda - self-hypnóza a klam prodejce,
zajistit, že uvnitř krystalu pro laserové záření-
světla laseru a baterky (dioda) - různé věci!

Pomáhá zařízení s psoriatickou artritidou.

dobré odpoledne!
Ano, aparát Orion pomáhá při léčbě psoriatické artritidy. Laser zmírňuje zánět, otok, bolest, obnovuje složení intraartikulární tekutiny, obnovuje chrupavkové a kloubní povrchy.

Používám trochu jiné laserové zařízení, laser pomáhá. Ale během exacerbace to může způsobit zhoršení (protože nemoc je tažena zevnitř na povrch kůže). Obvykle se používá, když sezónní exacerbace právě začíná ustupovat..

Je možné použít zařízení pro arytmie

Dobré odpoledne! Ano, přístroj Orion je určen pro léčbu arytmií: laserové záření obnovuje vodivost v nervových vláknech a uzlech, zlepšuje výživu srdečního svalu a krevních cév, má protistresový účinek a snižuje frekvenci záchvatů.

Soused opravil takové zařízení (vnučka přerušila drát z pulzního generátoru na emitor). Není laser. Stejně jako v mnoha dětských hračkách existují běžné superlehké LED diody. Účinek léčby je způsoben pouze hypnotizací, nebo je jen škoda přiznat, že jste utratili peníze za pana Oh, a takové zvěsti se šíří.

dobré odpoledne!
To, co jste právě napsali, lze nazvat pouze deliriem. Nejste zřejmě velmi dobrý elektronický inženýr, protože nemůžete odlišit LED od laserových. Přijďte do naší továrny a předveďte své super znalosti.
A pokud je terapeutický účinek způsoben pouze hypnotizací, pak stojí pod běžnou žárovkou a pokuste se navrhnout, že vás léčí.
Udělat dobrou věc, která opravdu pomáhá, není snadné. Ale zapojit se do chatování - nejsou vyžadovány žádné zvláštní dovednosti.
být zdravý.

Přátelé to vše kompletní Prodáváme jako Extrasens a další láká poslední kapky nemocných lidí.

Proč mluvíte o nesmyslech, pokud nemáte kontrolu nad otázkou? Ve skutečnosti je v zařízení laserový emitor a ne LED.

Podle toho, co jste napsali, nejsou vaše kvalifikace dostatečně vysoké nebo nemáte znalosti v této oblasti. Zařízení Orion obsahují přesně lasery vysoké kvality, které nemusí být zesíleny skrytým magnetem, jak je tomu u jiných laserových zařízení pro domácí použití. Životnost takového laseru je více než 10 let. A všechny tyto údaje potvrzuje několik oficiálních dokumentů, můžete přijít do naší kanceláře a přesvědčit se sami. Terapeutický účinek je prokázán klinickými zkouškami v předních lékařských centrech a není výsledkem auto-doporučení. Kdybychom byli všichni tak navrhovatelní, nepotřebovali bychom vůbec lék.

Za Neli Vladimirovnu.

Jste si jisti, že elektronický inženýr nedokáže odlišit LED od laseru?
V kostce řekněte princip (podstatu) laseru?

Dobré odpoledne! Žádám vás, abyste se k nám přidali pro výrobu, podívejte se na komponenty a odborníci vám vysvětlí podstatu akce v profesionálním jazyce. Bude to správnější a přesvědčivější než vyvolání polemiky zde. Kontaktní telefon (495) 921-33-23.

V Orionu je s největší pravděpodobností dioda emitující světlo, která poskytuje menší energii záření než laser (což je nutné, když se používá doma). Mimochodem, na jaké vlnové délce fungují ?
Ale recenze, které Orion koupily, nepřesvědčují, protože jsou všechny anonymní.
Telekomunikační inženýr, který má v úmyslu zakoupit takové zařízení.
12/06/12.

Hlavní vlastnosti:
Laserově pulzní polovodičová injekce.
Vlnová délka - 0,89 mikronů.
Výkon pulsního záření - 8 wattů.
Rychlost opakování pulsu - 1500 Hz.
Na oficiálních stránkách orion.su nejsou anonymní recenze odborníků a spotřebitelů. V kanceláři společnosti je jich ještě víc - od skutečných dopisů, které sbíráme 20 let - Orionův přístroj existuje a prodává se už tolik let.

Moje žena měla často kolena. Zkusili jsme spoustu věcí. Nejlepší ošetření bylo laserové ošetření (orion nebo ne, to neřeknu). uplynuly více než 2 roky. Prakticky zapomenutá bolest v kolenou. A teď se mě to dotklo, ale doktor, jehož manželka byla ošetřena na této klinice, odešel do důchodu. Teď chci koupit zařízení Orion. Myslím, že to je on. Mimochodem, klinika se nachází ve městě Novosibirsk na stanici metra Oktyabrskaya (traumatologie). Každý, komu nevěří, se může zeptat.

je možné použít zařízení pro fibrilaci síní

Nepamatuji si, kolik let jsem si zařízení koupil, ale získal jsem ho jako alternativu k silným práškům na ředění krve a zmírnil bolest (mám trombózu nohou), neznám hypnózu, jak někteří psají nebo ne, ale opravdu mi to pomáhá, a v tomto případě jsem připraven na hypnotický stav platit, ale skeptici vám v tomto životě nepomohou, že v nic nevěříte.

Nelya Vladimirovna! Chci si koupit laserové terapeutické zařízení. Inzerují v televizi UZOR Med MAXI, stojí to téměř třikrát více než Orion - 36 000 rublů. Jaký je v tom rozdíl?

Pokusil se někdo léčit sinusitidu (chronickou)? Jaký je výsledek??

Orion 5 používám už mnoho let. Chci napsat nový. zlomil příspěvky. Chci vám říci, že mi to osobně pomáhá s artrózou, na chvíli zmírňuje bolesti zubů, s radikulitidou skvělým pomocníkem a záněty sinusitidy. Hlavní věc je přizpůsobit se jí. Zahřívám koleno po dobu 15 minut po dobu 3 dnů a chodím 2-3 týdny bez bolesti. Stejně tak i zpět. Téměř neberu prášky. Pokud však při vážném zhoršení.

Mám artritidu horních a dolních končetin a také diabetes mellitus závislý na inzulínu. Lze Orion použít k léčbě kloubů v pažích a nohou? Nemocnice byla odmítnuta, závislá na inzulínu - nemůžete.

Ztráta uživatelského manuálu. Je možné stáhnout nebo zakoupit
Nový?

placebo. Ty jsi vina! Chtěl jsem doufat. Nemáte žádné svědomí, pánové. Ačkoli, jaké svědomí, pokud je naší hlavní národní myšlenkou zisk. Jíst 13 m!

Přečetl jsem vaši debatu a jsou zde pouze další otázky.
Zaprvé, tvář výrobce Nelya Vladimirovna oznámila laserovou vlnovou délku 0,89 mikronů. Milý! Tento infračervený rozsah není pro lidské oko viditelný. Vaše vidění končí na 0,7 mikronu.
Pro informaci - lidské oko může vidět záření v rozsahu od 0,395 do 0,7 mikronů (od fialové do červené).
Pokud tedy zařízení používáte a zároveň z něj vyzařují jakékoli paprsky světla, pak to rozhodně výrobce nevyhlásí a rozhodně to nejsou ty, které jsou uvedeny v certifikátu 93 let.
Infračervený laser je jedním z nejčastějších laserových zařízení. Používá se například k čerpání laserů pracujících ve viditelném rozsahu, jejichž pracovní těla znásobují kmitočet kmitání. Faktem však je, že otevřené zdroje infračerveného laserového záření jsou extrémně nebezpečné pro vidění při silách, které jsou řádově menší než deklarovaných 8-9 wattů. Ve stejném zeleném laserovém ukazovátku jsou speciální filtry, které zpožďují infračervené spektrum, a to i mezi Číňany. Jinak je možné nevratné zakalení průhledných částí oka a lokální popálení sítnice. Když do očí zasáhne jakékoli viditelné světlo, instinktivně se odvrátíte. Infračervené nevidíte. a silné záření neomezené ničí váš zrak.
Pokud občan výše uvedené zařízení opravil a viděl v něm super jasné LED diody, pak je zřejmé: jednal buď s nějakým falešem, nebo je to opravdu jen další diamant. Kromě. napájení 9 W laseru ze dvou AAA baterií není tak jednoduché. I když vezmeme v úvahu modulaci 1500 Hz, pak při pracovním cyklu 1 až 10 pulsů (a laserová účinnost je daleko od 100%), energie odebraná z baterií je alespoň 1 W. Pro dvě baterie do 3 V je tento proud vyšší než 300 mA. Promiňte. mělo by to být sooo dobré AAA baterie.
Skutečnost, že pozitivní recenze, v žádném případě všechny, byly napsány skutečnými lidmi, je uvedena ve zprávě od určité Olgy, která chce koupit nové zařízení, protože staré dráty byly přerušeny. Lidé obvykle opravují kulmu za cenu 150 rublů a se zařízením je vše tak jednoduché. nálepka vyšla. Musíte si koupit nové zařízení. Nemůže být tak bohatá, že si to může dovolit! Každý, kdo si to může dovolit, může být léčen v Německu, Izraeli obecně, tam, kde je lék, a není zapojen. máma klečí doma.
Nemluvím rok certifikace. Za 90 let jste mohli registrovat cokoli: stroj s neustálým pohybem, červen, Kasperovsky, jakýkoli gravitap!
Hlavním kritériem v těchto věcech je, zda jsou v Německu, státech a Izraeli vyráběny úplné analogy. certifikován zdravotní péčí svých západních zemí. Jakékoli pokusy nést nesmysly ohledně „jedinečné“ ruské technologie jsou 100% šarlatánství!

Díky za detailní příspěvek. alarmující je i způsob, jakým zástupce výrobce Nelly Vladimirovna reaguje na zprávy na fóru, obrací se k osobnostem a odpoutává se od mentálních a profesionálních schopností lidí. Toto je taktika tržních hucksterů. Inspirují vás k tomu, abyste byli blázni, a potom vaří váš haraburdí.

Mám tento orion. kompletní svinstvo. koupil na internetu. tváří v tvář by to prodávající hodil. ale už to nenajdete. úplný nesmysl. léčené bolest v krku. 2 týdny na ně. dokud angína sama neprošla zařízením nepomohlo. a o dalších nemocech nic neřeknu. neefektivní 100%

Jaký laser - jaký druh léčby to všechno je nesmysl a podvod. a je čas, abyste sušili sušenky (přijďte vhod)

Podporuji. a o účinku a zejména o sušenkách!
šarlatáni!

A někdo má učební pomůcku?
Chci vyzkoušet zařízení na sobě (bolí mě kolena), zapište, co je v příručce pro léčbu artritidy, jak „aplikovat“, „řídit“ a za dva týdny odhlásím, co se stalo. Nyní, dva dny, prostě střídám kolena na 3-4 minuty.

Ale Ale! Komu je třeba věřit? Zkusili by to, a pak si můžete koupit nebo ne

Používám toto zařízení 10 let. Vše, co je uvedeno v doporučeních pro jeho použití, je zcela spolehlivé a pravdivé. Pohybuji se jen díky němu. Díky tvůrcům.

Důvěryhodné reklamě je možné až po zveřejnění protokolů o klinických hodnoceních na internetu v certifikovaných zdravotnických zařízeních. Takové protokoly, samozřejmě. Ne, nebo existují recenze kanceláří Sharashkin, které dostaly úplatek. Kapitalismus víte.

Zařízení je super, rodinný lékař, vynikající omlazení, zachází s kloubem svého manžela, synem akné a mnohem více. Soudě podle negativních recenzí lidé jednoduše nepoužívali, že psali takové svinstvo, nebo konkurenti jsou opravdu ukřižováni

Asi před 7 lety mi byl předepsán laserový zákrok na pohmožděném koleni, který způsobil alespoň bolest. Léčba probíhala v nemocnici Ministerstva vnitra ve městě Kostroma. Po průběhu kurzu bolesti úplně zmizely, ačkoli předtím jsem je pravděpodobně zatěžoval více než měsíc. Nyní, v souvislosti s touhou pomáhat mému 71letému otci s koleny, jsem se rozhodl najít, jaké zařízení to bylo. A vypadá to, že to byl Orion se dvěma zářiči. Ve fyzickém oddělení byly dva příspěvky s takovými zařízeními. Takže můj osobní názor je, že zařízení je užitečné a opravdu funguje..

Můj manžel vyhladil znarteriitidu. postižení. Těžká bolest v nohou, zejména při chůzi. Zkoušeli jsme toto zařízení, účinek byl. Mohl bez bolesti projít na větší vzdálenost. Je nutné si pečlivě přečíst pokyny a jasně vybrat příslušné DOTS. A to je těžké dělat doma, protože neznáme jejich umístění, protože každá osoba je jiná. To je pravděpodobně důvod, proč někdo neměl výsledek. Můj manžel pracoval s laserovými zařízeními, ale s výkonnější akcí a znal jejich výsledek..

neztrácet @ opu. nevíte proč, ale doporučuji. na co? viz aplikace Sergeje Lustova. pak byl vytvořen skutečný aparát, jak? Díky ministerstvu zdravotnictví - pohřbeno. oh, téma je velmi lidské - Číňané jsou také lidé.

Tento Orion není ani laser, a ještě více je nepravděpodobné, že by měl jakýkoli terapeutický účinek. Infračervená dioda + generátor impulsů. Mimochodem, napsal jsem kursach na tento haraburdí. A tvůrce tohoto zařízení je určitě dobře odveden, prodat laserové ukazovátko za cenu nejsmutnějšího smartphonu, který potřebujete, abyste měli talent.