Recenze Air Optix (Alcon) Aqua (6 objektivů)

Světlé recenze majitelů o Air Optix (Alcon) Aqua (6 objektivů) na mobilním portálu Sony Club. Zde můžete nejen číst recenze zákazníků, ale také nechat vaši recenzi bez registrace.

Líbí se mi: - Nemám rád: - Recenze: Výhody:
Velmi příjemné a vůbec nepohodlí

Nevýhody:
Ne, ne a NE

Dobré čočky mám přesně to samé

Líbí se mi: - Nemám rád: - Recenze: Výhody:
Komfortní

Air Optix AQUA - Hodnocení zákazníků

Zobrazeno 1 - 10 (celkem 46 hodnocení)Strany: 1 2 3 4 5 Další
Evgeny Mikheev (Moskva)28.5.2018

Plusy: Všechno je jasné a dobré

Minusy: nenalezeny

Všechno je jasné a dobré.

Lena (Ryazan)05/05/2017

Plusy: Dejte si první den

Nevýhody: Koupil jsem si nahradit BIOMEDICS55UF, tk. byli přerušeni, dnes nosili Air Optix AQUA, nevidím nic, je to hrozné, parametry jsou stejné -6 / 8.6 / 14.2, všechny stejné, žádná ostrost, všechno je rozmazané, já nevím důvod, bála jsem se sedět za volantem. Budu si muset obléct staré a vyzvednout něco jiného.

Koupil jsem si náhradní BIOMEDICS55UF, tk. byli přerušeni, dnes nosili Air Optix AQUA, nevidím nic, je to hrozné, parametry jsou stejné -6 / 8.6 / 14.2, všechny stejné, žádná ostrost, všechno je rozmazané, já nevím důvod, bála jsem se sedět za volantem. Budu si muset obléct staré a vyzvednout něco jiného.

Maria (Moskva)03/06/2017

Výhody: Pohodlné nošení bez pocitu sucha, cena, obecně solidní plusy.

Nedostatky: Podle mého názoru neexistují žádné nedostatky.

Nosím tyto čočky déle než pět let, velmi pohodlné v nich. Cítím je vůbec a moje vidění se nezhoršuje.

Sergey Glukhov (Prokopyevsk)24/24/2017
Natalia Dzhabrailova (Serpukhov)28/28/2016

Plusy: Super čočky. Velmi spokojen.

Minusy: Bez vad.

Čočky používám už dlouhou dobu. Šťastný.

Inna Viktorovna Krasitskaya (dzhankoy)07/11/2016

Plusy: Tyto čočky používám 8 let. Nechci ani experimentovat s ostatními. Všechno mi vyhovuje. Kvalita je super!

Tyto čočky jsem zachytil na velmi dobré klinice, jsem spokojený

Ekaterina Doroshenko (Sevastopol)13. 6. 2016

Plusy: Používám je po dlouhou dobu, docela spokojený, radím.

Anastasia Zaitseva (Tolyatti)19/19/2015

Plusy: Všechno je v pořádku, čočky jsou skutečné. Dodávka je rychlá a není drahá.

Nosím čočky po dlouhou dobu, cítím se v nich pohodlně, oči nevyschnou

Vladislav Tovstokor (Simferopol)16. 12. 2015

Výhody: Děkuji. Věci jsou dobré.

Minusy: Chtěl bych zkrátit načasování.

Skladem!
Tatyana (Moskva)17.10.2015

Plusy: Objektivy se hodí, žádné stížnosti na kvalitu.

ALCON AIR OPTIX AQUA SCHEDULED CONTACT LENSES / -2,50 / N3

Druh zboží:Zdravotnické výrobky
Výrobce:Alcon Laboratories, Inc.
Země původu:USA
Forma vydání a balení:Kontaktní čočky 3 kusy v balení

Čočky balené v pásech v jednotlivých blistrech, sterilizované párou

Udržujte mimo dosah dětí:Ano
Všechny podobné produkty

Stručně o produktu

Kategorie
Podkategorie
Značka
Pravítko
Poloměr zakřivení
Počet čoček v balení
Průměr (mm)
Optická energie
Obdobím nošení
Materiál
UV ochrana
Všechny specifikace

Přečtěte si o produktu

Plánované náhradní čočky Alcon air optix aqua / -2,50 / n3 návod k použití

Struktura

Měkké kontaktní čočky AIR OPTIX® obsahují 67% lotrafilcon B a 33% vody a jsou uloženy ve fosfátovém pufru. Solný roztok měkké kontaktní čočky AIR OPTIX® AQUA obsahuje 1% kopolymeru 845. Pro snadné použití mají čočky světle modrý odstín. Barvivo obsahuje ftalocyanin mědi.

Popis

Typ opotřebení denně Doba nošení 1 měsíc

Množství v balení 3 Výrobce Alcon®

Poloměr zakřivení, mm (R) 8.6

Průměr, mm 14,2 Tloušťka ve středu, mm 0,08 (-3,00 dioptrií)

Propustnost čočky pro kyslík -3,00 dioptrií. (Dk / t) 138

Propustnost kyslíku v materiálu (Dk) 110 Vlhkost,% 33

Typ materiálu Silikonový hydrogel Výrobní materiál Lotrafilcon B

Hmotnost balení, g 11 (3 čočky)

Vždy pamatujte na následující:

- Před manipulací s kontaktem si vždy důkladně umyjte a osušte ruce

- Nikdy nenechávejte čočky ve fyziologickém roztoku přes noc. Solný roztok nechrání čočky před mikroorganismy a vaše oči před možnými infekcemi.

-Nikdy znovu nepoužívejte roztok v nádobě..

-Nikdy nepoužívejte roztok po uplynutí doby použitelnosti..

-Vždy, když z ní vyjmete čočky, vždy vypláchněte nádobku na objektiv. Použijte sterilní solný roztok nebo čerstvý roztok čoček a nádobu v případě potřeby vysušte. Zabráníte tak kontaminaci a vážnému poškození očí..

-Vyměňujte svůj kontejner pravidelně.

POKUD NEVYKLÁDÁTE Čočky NA NĚKOLIK DNÍ, řiďte se pokyny pro péči o své kontaktní čočky a v případě potřeby je před čočkami očistěte a vydezinfikujte..

Přestože měkké kontaktní čočky nabízejí uživateli mnoho výhod, je to také možné

výskyt problémů, které se mohou objevit, včetně následujících příznaků:

- Pocit cizího těla v oku

- Nepohodlí při nošení objektivu

- Citlivost na světlo

- Pálení, brnění, svědění očí nebo zvýšené slzení

- Snížená zraková ostrost

- Duhové kruhy nebo svatozáří kolem světelného zdroje

- Zvýšený výtok z očí

- Těžké nebo trvalé suché oči

Ignorování příznaků může vést k vážnějším komplikacím..

CO DĚLAT V PŘÍPADECH PROBLÉMŮ

- OKAMŽITĚ ODSTRANTE Čočky (Čočky)

- Pokud nepohodlí nebo problém zmizí, zkontrolujte čočku (čočky).

- Pokud jsou čočky poškozené, NEDÁVEJTE na čočky: nepoužívejte nové čočky nebo se poraďte s odborníkem na korekci kontaktů.

- Pokud čočky obsahují prach, řasinky nebo jiné cizí látky nebo problém zmizel a zdá se, že čočky jsou neporušené, před použitím čočky důkladně očistěte, vypláchněte a dezinfikujte / neutralizujte..

- Pokud výše uvedené příznaky nezmizí ani po nasazení nové čočky, OKAMŽITĚ vyjměte čočku a okamžitě kontaktujte odborníka na opravu kontaktů. Jsou možné vážné komplikace, jako je infekce, rohovkový vřed (ulcerativní keratitida) nebo iritida. Tyto podmínky mohou rychle postupovat a vést k trvalé ztrátě zraku. Ošetřovací podmínky, jako je eroze, barvení epitelu a

bakteriální zánět spojivek by měl být zahájen co nejdříve, aby se zabránilo komplikacím.

- Po použití lubrikačních a zvlhčujících kapek může mizet periodická suchost. Pokud suchost přetrvává, obraťte se na odborníka na opravu kontaktů..

- Pokud se objektiv přilne k okům (přestane se pohybovat), kapejte několik kapek mazacího roztoku a počkejte, až se obnoví pohyblivost objektivu. Poté zkuste objektiv vyjmout. Pokud čočka nadále ulpívá na oku, OKAMŽITĚ kontaktujte odborníka na korekci kontaktů.

Riziko vzniku ulcerativní keratitidy je významně vyšší při použití čoček při dlouhodobém nošení než při denním nošení. Nošení kontaktních čoček zvyšuje riziko infekce očí. Kouření zvyšuje riziko ulcerativní keratitidy pro nosiče

MĚKKÉ MĚNOVÉ VÝMĚNNÉ Čočky S MOŽNOSTÍ PŘENOSU V DLOUHODOBÉM REŽIMU

Všechny kontaktní čočky v rodině AIR OPTIX® používají plazmovou povrchovou technologii k vytvoření ochranné hydratační vrstvy. To zaručuje nepřetržitý komfort během měsíce nošení..

Optický výkon, dioptrie (D) / -2,50 /

Prodejní funkce

Zvláštní podmínky

- Nedovolte nikomu používat vaše čočky, protože to může vést k přenosu mikroorganismů a v důsledku toho k vážným zdravotním problémům očí..

- Zkontrolujte, zda vaše oči každý den, aby se ujistil, že vypadají dobře a pohodlně, a vaše vidění je jasné.

- Nositelům kontaktních čoček se doporučuje pravidelně navštěvovat specialistu na korekci kontaktů..

- Nepoužívejte kontaktní čočky nebo roztoky po uplynutí doby použitelnosti..

- Za zhoršených světelných podmínek se mohou cítit nositelé barevných kontaktních čoček

snížená jasnost vidění objektů s nízkým kontrastem. Uživatelé multifokálních čoček mohou za všech světelných podmínek zažít snížené vidění..

- Uložte informace o výkonu objektivu pro každé oko.

- Před nasazením objektivu se ujistěte, že optická energie objektivu uvedená na obalu odpovídá vašemu oku.

- Vždy noste s sebou náhradní čočky..

- Při používání mýdla, pleťových krémů, krémů, kosmetiky nebo deodorantů buďte opatrní, protože při kontaktu s vašimi čočkami mohou způsobit podráždění očí..

- Před nanesením make-upu nasaďte čočky a před odstraněním make-upu jej vyjměte.

- Při nošení kontaktních čoček zabraňte stříkání aerosolů, jako je například sprej na vlasy, do očí, protože to může způsobit podráždění..

- Při používání kontaktních čoček při sportu, včetně plavání, se poraďte s odborníkem na korekci kontaktů.

- V blízkosti toxických nebo dráždivých výparů odstraňte čočky..

- Nikdy nedovolte, aby se vaše čočky dostaly do styku s nesterilními tekutinami (včetně vodovodní vody a slin), protože to může vést k mikrobiální kontaminaci a trvalému poškození očí..

- Informujte svého zaměstnavatele, že nosíte kontaktní čočky, zejména pokud vaše práce zahrnuje ochranu očí.

Indikace

Měkké kontaktní čočky AIR OPTIX® AQUA jsou určeny pro optickou korekci zraku osob bez očních chorob a s minimálním stupněm astigmatismu, který neovlivňuje kvalitu zraku.

Kontraindikace

-Kontaktní čočky by se neměly nosit v přítomnosti lékařských kontraindikací nebo v nepříznivých okolních podmínkách..

Nepříznivé podmínky pro nošení kontaktních čoček:

- Alergie, zánět, infekce nebo podráždění oka, víček nebo sousedních tkání.

- Podmínky malátnosti, jako je nachlazení nebo chřipka.

- Používání některých léků, včetně léčiv pro oči..

- Porucha slzného filmu (suché oko).

- Prostředí s nadměrnou suchostí nebo prašností činí kontaktní čočky nepříjemným.

- Vodní sporty bez brýlí k plavání.

Máte-li dotazy týkající se výše uvedených nebo jiných podmínek, obraťte se na odborníka

korekcí kontaktu.

  • Kontaktní čočky Alcon air optix aqua o plánované výměně / -2,50 / n3 v Moskvě si můžete koupit v lékárně vhodné pro vás objednáním na Apteka.RU.
  • Cena kontaktních čoček Alcon air optix aqua plánované výměny / -2,50 / n3 v Moskvě je 904,00 rublů.
  • Pokyny pro použití plánovaných náhradních kontaktních čoček Alcon air optix aqua / -2.50 / n3.

Zde můžete vidět nejbližší dodací místa v Moskvě.

Dávkování

DOPORUČENÍ PRO POUŽITÍ A PLÁNOVANÉ VÝMĚNY

Pro udržení zdraví vašich očí určuje dobu nošení kontaktních čoček po celý den odborník na kontaktní vidění. Kontaktní čočky vyrobené z materiálu lotrafilcon B lze použít při dlouhodobém nošení bez odstranění až 6 nocí (včetně doby spánku u kontaktních čoček). Doporučuje vás pouze odborník na opravu kontaktů

delší opotřebení. Spát v čočkách, dokud nedostanete odbornou radu. Je nutné strávit jednu noc bez čoček a pak začít nové období nošení nových čoček. Protože se individuální tolerance kontaktních čoček může lišit, specialista na

korekce kontaktu může doporučit kratší dobu nošení. Ne každý může nosit čočky po dobu 6 nocí bez vzletu.

Čočky by měly být zlikvidovány a každý měsíc vyměněny za nový pár.!

PRAVIDLA PRO MANIPULACI S LENY

Specialista na korekci kontaktů by měl podrobně vysvětlit pravidla pro nasazení a vyjmutí čočky.

Před manipulací s čočkami vždy umyjte a osušte ruce. Před otevřením jemně protřepejte blistr čočkou. Vyjměte fólii z blistru. Nalijte roztok z blistru s čočkou do dlaně nebo, pokud je to nutné, opatrně vyjměte čočku z nádoby,

pomocí ukazováčku. Ujistěte se, že objektiv není otočen naruby a že jste získali správné čočky pro odpovídající oko. Před nasazením zkontrolujte objektiv. Nepoužívejte, pokud je poškozený..

Po vyjmutí objektivu se ujistěte, že jsou vaše ruce zcela suché. Několikrát mrkněte a poté vzhůru vzhůru vzhůru a posuňte objektiv dolů na bílou část oka. Odstraňte čočku jemným uchopením mezi palcem a ukazováčkem. Pokud máte potíže s vyjmutím čočky, nepokoušejte se mačkat oční tkáň. Použijte lubrikační a zvlhčující kapky a zkuste to znovu za pár minut.

Nikdy nepoužívejte ostré předměty, pinzety, nůžky na manikúru nebo nehty k vyjmutí objektivu nebo k jeho vyjmutí z obalu.

PÉČE O LEN

- POŽADOVANÁ SPRÁVNÁ PÉČE O Čočky.

- Po každém vyjmutí čoček dezinfikujte, abyste odstranili škodlivé mikroorganismy, abyste zajistili bezpečné a pohodlné nošení kontaktních čoček.

- Kontaktujte Correction Specialist by si měl vybrat nejvhodnější systém péče o čočky. Doporučují se následující systémy péče o čočky: Systém čištění peroxidu

Například jednostupňový peroxidový systém AOSEPT® Plus pro péči a skladování měkkých kontaktních čoček

Například Opti-Free®, PureMoist, Opti-Free® Express®

-Před použitím alternativních produktů se poraďte s odborníkem na opravu kontaktů.

- Nemíchejte různé systémy péče o čočky.

- Používejte pouze výrobky pro péči o kontaktní čočky v souladu s přiloženými pokyny..

-NEPOUŽÍVEJTE TEMPERATURNÍ DEZINFEKCI NEBO PÉČE O POTŘEBY URČENÉ K PRONÁJMU NEBO RIGIDNÍM PLYNOVÝM KONTAKTNÍM Čočkám.

Kontaktní čočky Air Optix: Popis, výhody a recenze

Výběr kontaktních čoček je obtížný úkol, ale lze jej vyřešit i přes velké množství typů a výrobců. Čočky Air Optix jsou jednou z oblíbených možností. Toto je základem farmaceutického obra Alcon (Ciba Vision).

Obecná informace

Čočky jsou založeny na nejnovějším vědeckém vývoji. Čočky Alcon Air Optix obsahují lotrafilcon B, speciální součást kvůli porézní struktuře, kterou kyslík proniká kontaktní čočkou. Tím se zabrání možnému riziku syndromu suchého oka nebo jiných očních chorob spojených s nedostatkem kyslíku do rohovky..

Použití moderních materiálů při výrobě čoček Air Optix a jejich vylepšená konstrukce dávají při nošení pocit přirozenosti. Jsou určeny především pro denní použití, ale nelze je odstranit před spaním a nosit nepřetržitě několik dní (ne více než 6 dní).

Po měsíci vyměňte nové čočky. Nošení po dobu 6 dnů neovlivňuje čistotu vidění, nemlží a nezkresluje. Před zakoupením kontaktních čoček Air Optix se doporučuje poradit se s oftalmologem, který vyhodnotí stav očí a určí, zda existují kontraindikace pro nošení.

Jejich povrch je naprosto hladký, což zabraňuje tvorbě bílkovin a tuků na něm. To je nejlepší volba pro ty lidi, kteří potřebují nosit kontaktní čočky několik dní v řadě. Hlavním rozdílem mezi Air Optix a ostatními produkty je jeho porézní struktura, která umožňuje očím dýchat. Čočky dávají člověku svobodu, když se nosí, nebude se muset vzdát svých zvyků a jednání.

Výhody

Kupující těchto čoček zaznamenávají řadu výhod, včetně:

  • pohodlné nošení umožňující poskytovat nejlepší vidění a maximální pohodlí, čočky nejsou po nasazení cítit;
  • použití nejmodernějších technologií ve výrobě, které dává důvěru v nepřítomnost nepohodlí při nošení;
  • vysoká úroveň propustnosti vzduchu, pětkrát vyšší než u jiných čoček;
  • zadržování vlhkosti, čehož lze opět dosáhnout použitím porézní struktury lotrafilcon B, což pozitivně ovlivňuje pohodlí při nošení;
  • ochrana proti tvorbě bílkovin a jiných usazenin;
  • nepřítomnost alergických reakcí a podráždění rohovky při použití v důsledku jedinečného materiálu výroby;
  • namodralý odstín, který pomáhá snadno najít čočky v nádobě, ale absolutně neovlivňuje barvu duhovky;
  • použít pro krátkozrakost i prozíravost.

Zvažte populární modely Air Optix.

Air optix aqua

Jedná se o nejměkčí kontaktní čočky ve srovnání s jinými modely Air Optix. Stejně jako jiné typy jsou kontaktní čočky Air Optix Aqua také navrženy pro nošení po dobu jednoho měsíce. Tento model byl speciálně vytvořen pro lidi, kteří mají při používání konvenčních kontaktních čoček nějaké nepohodlí. Čočky se obvykle prodávají ve 3 kusech, ale jsou k dispozici také Air Optix Aqua (6 čoček)..

To je skvělá volba pro ty, kteří nikdy nenosili tento typ korekce zraku a jsou pro tento plán noví. Čočky Air Optix Aqua vám umožní zvyknout si na proces nošení, i když je osoba majitelem rohovky s vysokou citlivostí.

Mnoho lidí věnuje pozornost skutečnosti, že při dlouhodobém používání konvenčních kontaktních čoček se objevuje suchost a únava očí. Stejný model vůbec nedráždí oči a je vhodný pro lidi, pro které je obvyklý aktivní životní styl, například sportovci. Bez ohledu na to, zda jsou 3 čočky v balení nebo 6 čoček, Air Optix Aqua jsou známé pro okamžitý a snadný výběr, protože jejich poloměr zakřivení je kompatibilní s 85% lidí.

Astigmatismus Air Optix

Tento model je navržen speciálně pro lidi s astigmatismem a je vhodný pro ty, kteří mají rohovku s nízkou citlivostí. Tyto čočky se také nedoporučují déle než šest dnů. Astigmatismus Air Optix je silikonová hydrogelová čočka, která propouští sedmkrát více vzduchu než běžné čočky.

Režim nošení je denně, materiál je stejný jako předchozí model. Obsah vody v astigmatismu Air Optix je 33%, propustnost kyslíku je 108. V jednom balení, jako je Aqua, se obvykle prodávají tři..

Air Optix Multifocal

Jedná se o multifokální kontaktní čočky se speciální měkkou strukturou. Období nošení: 6 dní. Korekce zraku, když je nosí, je nejblíže fyziologickému přizpůsobení.

Tyto čočky druhé generace jsou ideální pro dalekozrakost související s věkem, protože mají speciální kontaktní optiku. Jedná se o měkké čočky, materiál výroby je silikonový hydrogel. Lze je nosit buď během dne, nebo nepřetržitě (až šest dní).

Unikátní kontaktní optika Air Optix Multifocal je taková, že má tři oblasti zaostření pro lidské oko:

  • centrální zóna, která je zodpovědná za dobrý výhled na blízko a poskytuje schopnost číst text;
  • přechodová zóna, která poskytuje jasný výhled v průměrné vzdálenosti a je odpovědná za rychlé zaostření při pohybu pohledu ze vzdálených objektů na blízké, z blízkých na vzdálené;
  • periferní zóna zodpovědná za nejlepší možný výhled na velkou vzdálenost.

Air Optix noc a den

Zvažte následující možnost. Jedná se o noční čočky Air Optix, které jsou zvláště zvlhčené. Díky novému systému zadržování vlhkosti bylo dosaženo 60% smočení povrchu čočky. Noční den Air Optix a čočky Aqua dobře udržují vlhkost. Vysoká propustnost zajišťuje nepřetržitý přísun kyslíku do rohovky jak s otevřenými víčky, tak s uzavřenými víčky. To vám umožní doporučit noční a denní čočky Air Optix lidem, kteří je nemohou kvůli své profesi nebo životnímu stylu odstranit v noci před spaním..

Barvy vzduchu optix

Jak název napovídá, jedná se o model barevných kontaktních čoček. Toto jsou první barevné čočky z materiálu, jako je silikonový hydrogel. Hlavní vlastnosti (materiál, zvlhčující činidlo, doba nošení) se shodují s modelem Air Optix Aqua.

V této linii jsou jak přírodní barvy blízké přirozenému stínu očí, tak světlé hluboké. Speciální technika fúze barev spočívající v použití tří vrstev přispívá k harmonickému splynutí barvy čočky s barvou duhovky. Zároveň oči vypadají co nejpřirozenější, vizuálně se zvětšují, výrazněji a zvýrazňují se okraje duhovky.

Air Optix Colors jsou pro lidské oči zcela bezpečné, pigment je uvnitř nich utěsněn a nemá žádný kontakt s duhovkou a povrch čočky zůstává zcela hladký. Model je vhodný pro jasné i tmavé oči.

Air Optix plus HydraGlyde

Tento model obsahuje všechny nejlepší aspekty čoček Aqua a byl doplněn speciální zvlhčovací matricí, která pomáhá udržovat vlhkost a umožňuje vám nosit čočku celý den a nepřetržitě po několik dní a zapomenout na suché oči.

Technologie SmartShield zabraňuje působení silikonu na životní prostředí v důsledku přítomnosti tenké ochranné vrstvy na povrchu objektivu. Jak víte, je to silikon, který podporuje tvorbu lipidových usazenin. Mastný povrch je slabě smáčen slzou, což vede k pocitu plísní v oku. Technologie SmartShield zvyšuje smáčivost objektivu slzou a pomáhá lépe se vypořádat s částicemi krému, řasenky atd..

Alcon doporučuje používat značkové řešení Opti Free Pure Moist, které zakrývá čočku tzv. „Hydratačním polštářem“, aby se při péči o Air Optix plus HydraGlyde udržovala celodenní hydratace. Tyto výrobky (čočky a řešení) se vzájemně doplňují a přispívají k získání maximálního pohodlí uživatele.

Vzduchový optix jednotlivec

Existuje jiný pohled - Air Optix Individual. Tyto čočky jsou individuální, doba jejich použití je tři měsíce, podléhají každodennímu nošení, jsou také vyrobeny ze silikonového hydrogelu.

Při výběru těchto čoček se používají tradiční principy výběru měkkých čoček. Výhodou tohoto modelu je však možnost velkého výběru dioptrií, průměrů nebo zakřivení. To poskytuje vysokou flexibilitu, na rozdíl od konvenčních kontaktních čoček..

Díky tomuto typu lze vyřešit téměř jakýkoli problém pacientů. Air Optix Individual propouští pětkrát více vzduchu než silikonové hydrogelové kontaktní čočky jiných výrobců.

Povrch těchto čoček je biokompatibilní s lidským okem, čehož je dosaženo plazmovou úpravou, která zabraňuje hromadění bílkovin a tuků a podporuje pohodlné nošení po celou dobu používání (tři měsíce při denním nošení).

Přistání Air Optix Individual je usnadněno jeho vylepšeným designem. Čočky mají asférický povrch, který umožňuje ovládat aberaci. Tloušťka okraje je relativně konstantní. Bez ohledu na to, jakou optickou sílu má objektiv, má vždy hladký okraj.

Kromě toho jsou čočky zabarveny světle zeleně, aby se usnadnila manipulace, a mají také indikátor inverze a asférický povrch pro pohodlné nošení. Díky jedinečnému tvaru periferie je nošení velmi pohodlné.

Recenze

Recenze na čočkách Air Optix se liší, ale drtivá většina zákazníků je s produktem spokojená. Jsou pohodlné, měkké, necítí se při nošení, na konci dne se oči necítí unavené, jako po jiných značkách, po nich není pocit pálení a rozmazané vidění.

Na konci měsíce se Air Optix nekroutí. Pokud čisticí tekutina neočekávaně dojde, nic se jim nestane příští den, stačí je nechat přes noc v solném roztoku nebo očních kapkách „umělá slza“, ale měli byste to udělat pouze ve výjimečných případech.

Podle hodnocení by se však tyto čočky neměly nosit nepřetržitě déle než šest dní, aby nedošlo k nenapravitelnému poškození zdraví vašich očí. Někteří kupci říkají, že jsou tlustí, houževnatí, velcí, ale možná narazili na faleš. Mezi další nevýhody patří pálení v očích, ke kterému dochází u lidí s velmi citlivou rohovkou, poměrně vysokou cenou. Obecně však byla většina uživatelů spokojena s nošením produktu.

Výběr objektivu

Kritéria, která je třeba vzít v úvahu při nákupu čoček Air Optix:

1. Poloměr zakřivení. Mezi kontaktní čočkou a rohovkou by měla být vždy mezera (obvykle je tato vzdálenost přibližně jeden milimetr). Tento faktor výrazně ovlivňuje čistotu vidění a posun objektivu. Mezera mezi rohovkou a čočkou se ihned po nasazení okamžitě vyplní slzou..

2. Přistání. Tento faktor je vysoce závislý na průměru kontaktní čočky. Tvar oka také ovlivňuje, ale to musí být smířeno. Průměr čočky lze zvolit bez problémů. Je lepší to udělat po konzultaci s oftalmologem..

3. Umístění. Názor, že čočka by měla být přísně uprostřed rohovky, je chybný, protože s tímto uspořádáním není možné dosáhnout jasného vidění..

Air Optix AQUA (3 čočky) 5,00 3

Výrobce:Ciba vize
Částka v balíčku:3 čočky
Náhradní režim:1 měsíc
Režim nošení:Denně, flexibilní, prodloužený
Poloměr zakřivení:8.6
Obsah vlhkosti:33%
Propustnost pro kyslík:138 Dk / t
Materiál:Lotrafilcon B; silikonový hydrogel
Průměr:14,2 mm
Tloušťka středu:0,08 mm

Vlastnosti čoček Air Optix AQUA

Silikonové hydrogelové čočky se vyznačují tím, že dýchají i na konci celé doby používání, tj. Po dobu 30 dnů. Při nošení těchto čoček poskytují pohodlí díky skutečnosti, že aktivně přenášejí kyslík a zabraňují tvorbě hypoxie očí, vše je možné díky použití speciálních filtrů.

Air Optix AQUA jsou vyráběny pomocí patentované technologie, která snižuje podráždění očí. Povrch čočky je tak hladký, že při nošení vytváří pocit přirozeného pohodlí..

Tyto čočky byly vyvinuty na základě kontaktních čoček Air Optix, avšak speciální technologie Aqua Moisture dodatečně zvlhčovala předchozí model, proto není nutné konzultovat s lékařem přechod z jednoho na druhý.

Kyslík prochází těmito čočkami 5krát rychleji než konvenční čočky.

Povrch čoček je ošetřen plazmou, což zabraňuje ukládání bílkovin na nich a vylučuje zakalení.

Kontaktní čočky Air Optix AQUA mají také ochranu před ultrafialovým zářením, které nepříznivě ovlivňuje rohovku.

Vlastnosti nošení čoček Air Optix AQUA

Tyto čočky jsou určeny k nošení po dobu jednoho měsíce, po kterém stojí za to vyměnit pár.

Tyto čočky lze nosit nepřetržitě po dobu šesti dnů..

Čočky jsou vhodné pro téměř každou osobu, protože jsou vyráběny s jediným poloměrem základního zakřivení.

Velmi populární jsou čočky ve dne i ve dne s možností dlouhodobého nošení.

Air optix aqua

Cena jedné čočky = 260 rublů. při nákupu ze 4 objektivů

Cena jedné čočky = 250 rublů. při nákupu od 6 objektivů

  • Základní zakřivení 8.6
  • Průměr 14,20 mm
  • Přenos kyslíku 138 Dk / t
  • Typ objektivu Transparentní
  • Období výměny měsíčně
  • Značka Alcon / Ciba Vision

Cena: 275 r.
Bez DPH: 275 r.
Cena ve bonusových bodech: 400

Čočky Air Optix Aqua byly navrženy speciálně pro lidi, jejichž oči potřebují kyslík. Unikátní systém Aqua Moisture (skládá se ze 3 komponent), který se používá při výrobě čoček Air Optix Aqua, umožní jejich majiteli cítit se díky přenosu kyslíku ve velkém pohodlí. Díky novému lubrikačnímu činidlu je použití těchto čoček co nejpohodlnější, aniž by došlo k pocitu přítomnosti čoček na očích. Základní materiál „Air Optix Aqua“ udržuje nejvyšší úroveň hydratace, eliminuje nepříjemný účinek vysychání očí a leštěný povrch umožní použití kontaktních čoček po dlouhou dobu bez zdravotních následků.

Hlavní součástí Air Optix Aqua je každodenní nošení kontaktních čoček po celý měsíc s vysokou úrovní pohodlí. Je však třeba si uvědomit, že pro dlouhodobé a bezpečné používání musí být čočky Air Optix Aqua vyměňovány alespoň jednou měsíčně. Oceníte vysokou úroveň nových technologií z používání kontaktních čoček "Air Optix Aqua".

Upozornění: HTML není podporováno! Použijte prostý text.

Air optix aqua

Množství
Cena
12
888
3 až 4
815
5 - 99
799
Uvádí se jako doslovný výraz, například „D“ nebo „DIA“. “„>
Období výměnyna 1 měsíc
Průměr14.2
Obsah vlhkosti33%
DK / T138
Obal3 čočky
Typ objektivuPrůhledný
MateriálSilikonový hydrogel
Designasférický
Jmenováníoptický
Režim nošeníden prodloužen
Tloušťka středu0,08
Stupeň průhlednostislabě tónovaná
FDA Group1
Dezinfekční metodachemický peroxid
ZeměMalajsie

Objektivy, nové od 1 do 30 dnů

Čočky Air Optix Aqua - jeden z nejpohodlnějších a nejpohodlnějších čoček Alcon / CibaVision.

Hodnocení čoček jsou pouze pozitivní, podle zákazníků jsou od první minuty nošení v očích téměř nepostřehnutelné. Zakoupením těchto čoček získáte jasnou vizi a pohodlí po celou dobu životnosti..

Tyto silikonové hydrogelové čočky propouštějí pětkrát více kyslíku než běžné hydrogelové čočky, což znamená, že jsou nejvhodnější pro dlouhodobé nošení..

Vlastnosti a výhody čoček

  • velmi čisté čočky po celou dobu nošení;
  • zdraví očí;
  • vysoká smáčivost.

Systém Aqua Moisture se skládá ze tří důležitých součástí:

  • Díky lubrikantu je nasazení čoček tak pohodlné, že téměř nevidíte přítomnost čoček v očích;
  • materiál, ze kterého jsou čočky vyrobeny, podporuje velmi vysoký stupeň hydratace, která zabraňuje vysychání očí;
  • Biokompatibilní leštěný povrch, odolný vůči tvorbě bílkovinných usazenin, vám umožní nosit kontaktní čočky po dlouhou dobu.

Vlastnosti nošení Air Optix Aqua

Životnost těchto kontaktních čoček deklarovaná výrobcem je 30 dní při každodenním nošení. Současná péče o čočky dává nositeli příležitost je nosit nepřetržitě po dobu jednoho týdne bez vzletu v noci.

Kontaktní čočky Air Optix Aqua: Recenze

O společnosti Air Optix je známo, že je jedním z předních výrobců produktů určených k opravě zrakové ostrosti. Čočky vyrobené touto značkou jsou dnes velmi populární, protože poskytují nejen korekci zraku, ale také šetrnou péči o oči.

Dále se budeme zabývat hlavními výhodami kontaktních čoček Air Optix Aqua a recenzemi, které jim zanechají odborníci v oboru oftalmologie, jakož i jejich pacienti.

Obecná informace

Čočky Air Optix jsou luxusní produkt vyrobený výhradně pomocí jedinečných technologií. Air Optix Aqua je produkt vyrobený z moderního materiálu lotrafilcon, mezi jehož vlastnosti si můžeme všimnout následujícího: dokonale prochází vlhkostí a vzduchem, čehož je dosaženo díky vynikající pórovitosti jeho struktury.

Čočky vyrobené dotyčným výrobcem jsou určeny k použití během dne, ale vzhledem k jejich hlavním vlastnostem v nich můžete spát. Kromě toho se čočky Air Optix Aqua dobře nosí několik dní, až 5-6 dní, bez sejmutí. Je třeba poznamenat, že není vhodné stanovit tento způsob nošení čoček samostatně - je lepší získat povolení oftalmologa..

Vlastnosti produktu

Když už mluvíme o hlavních vlastnostech čoček Air Optix Aqua, stojí za zmínku, že jsou skvělé pro ty lidi, kteří trpí krátkozrakostí nebo prozíravostí. Hlavním účelem tohoto produktu je zajistit normální viditelnost všeho, co se děje kolem.

Čočky tohoto typu mají vysoký stupeň vlhkosti - 30%. Pokud jde o jejich velikost, mají čočky standardní průměr 14,2 mm, zatímco základní zakřivení má poloměr 8,6 mm.

Pro koho je produkt vhodný?

Co jsou to čočky Air Optix Aqua? Dotčený produkt má velmi příjemnou měkkou strukturu, která nemá schopnost dráždit oční bulvu a krystal. Z tohoto důvodu jsou čočky tohoto typu vynikající pro ty lidi, jejichž oči jsou náchylné k alergickým reakcím a jsou často podrážděné.

Air Optix Aqua je vynikající volbou pro ty, kteří se poprvé potýkají s procesem nošení čoček nebo s některými problémy s jejich používáním. Podle spotřebitelů se čočky Aqua snadno nasazují a také se snadno vyjímají.

Tento produkt je ideální pro lidi, kteří preferují aktivní životní styl, i pro sportovce. Důvodem je skutečnost, že desky Aqua dokonale přilnou k oční bulvě a nepohybují se po stranách, jak je tomu často u výrobků nižší kvality..

Čočky tohoto typu jsou ideální pro ty, kteří potřebují zajistit nepřetržité vidění - lze je nosit po celý den bez vyjímání nebo výměny.

Výhody

Kontaktní čočky Air Optix Aqua mají řadu výhod oproti podobným výrobkům pro korekci zraku na současném trhu. O nich se velmi často zmiňovali v recenzích oftalmologů i jejich pacientů. V řadě pozitivních výhod dotyčné skupiny čoček je třeba zdůraznit:

  • spolehlivé zadržování vlhkosti uvnitř skořepiny;
  • zajištění vysoké úrovně prodyšnosti;
  • ochrana před výskytem bílkovinných usazenin;
  • nedostatek alergických reakcí na materiál produktu;
  • ultra hladký povrch čočky.

Další výhodou čoček navržených dotyčným výrobcem je to, že jsou klasifikovány jako multifokální.

Jak často se musím změnit

Oftalmologové důrazně doporučují, aby jejich pacienti vyměnili své čočky od společnosti Air Optix nejméně jednou měsíčně (s výjimkou prodloužených přípravků). Pokud tento požadavek ignorujete, vaše vidění může být výrazně narušeno. V procesu nošení čoček navíc člověk začíná pociťovat nepohodlí, které je často doprovázeno zarudnutím očí.

Mezi tím, co nosí čočky by měly být uloženy ve speciálním řešení, které by mělo být měněno jednou denně. Poskytuje čištění desek i jejich zvlhčení, což výrazně zvyšuje možnou životnost čočky.

Recenze

Pokud jde o zpětnou vazbu lékaře na kontaktní čočky Air Optix Aqua, mluví o vysoké kvalitě produktu a jeho účinnosti v postupu korekce zraku. Oftalmologové často věnují pozornost skutečnosti, že výrobky od daného výrobce mohou působit jako vynikající nástroj v procesu eliminace takových patologií vidění, jako je hyperopie a krátkozrakost..

V těchto recenzích čoček Air Optix Aqua, které zákazníci opouštějí, se často uvádí, že dotyčný produkt je velmi pohodlný. Spotřebitelé také mluví o další výhodě talíře - lze jej snadno nasadit a snadno odstranit. Kromě toho je při vyjímání čočky z nádoby s kapalinou snadno pozorovatelné díky výraznému namodralému nádechu, který je neviditelný pro oči při nošení.

Oftalmologové i spotřebitelé dotyčného produktu si často uvědomují jednu důležitou výhodu čoček Air Optix Aqua - jeho složení a měkká struktura materiálu nejsou schopny způsobit podráždění oční bulvy ani zčervenání, a to ani v případě nošení na mnoho dní..

Mnoho připomínek spotřebitelů daného produktu často říká, že výhodou čoček Air Optix Aqua je jejich relativně nízká cena, která nabízí vynikající kvalitu produktu. Statistiky ukazují, že průměrná cena dvojice čoček od dotyčného výrobce je asi 600–650 rublů, což je celkem přijatelné.

Aby nedošlo k padělání, je nejlepší zakoupit produkt od autorizovaného dodavatele zadáním objednávky v internetovém obchodě. Můžete si také koupit čočky ve značkových obchodech Air Optix nebo ve specializovaných oftalmologických centrech, ale v tomto případě musíte být připraveni na skutečnost, že náklady na produkt budou mnohem vyšší. Lékařští odborníci důrazně nedoporučují kupovat čočky dotyčného typu za cenu nižší, než je cena uvedená společností Air Optix, protože v tomto případě je s největší pravděpodobností nabízena padělek.

Air Optix Aqua (3 čočky)

Typ:Obyčejný
Trvání použití:1 měsíc
Režim nošení:Den
Množství v balení:3
Poloměr zakřivení:8,6 mm.
Lom světla:Od +6,00 do -10,00
Průměr:14,2 mm.
Materiál:Lotrafilcon B (silikonový hydrogel)
Obsah vlhkosti:33%
Propustnost kyslíku:138 Dk / t
Obal:Puchýř
Výrobce:Alcon
Jméno značky:Air optix
Položka # 10040
Počet balíkůCena za balení, třít.
od 1990

Objednejte si kontaktní čočky

Poloměr zakřivení (BC):8.6
Optická energie (PH):
Poloměr zakřivení (BC):8.6
Optická energie (PH):

  • Popis

  • Recenze

  • Otázka odpověď

  • Osvědčení

Popis Air Optix Aqua (3 čočky)

Air Optix Aqua je třicetidenní náhradní čočka, která je produktem společnosti Ciba Vision, která implementovala nový zvlhčovací systém s názvem AQUA.

Systém AQUA nabízí mnoho výhod

• Unikátní zvlhčující prostředek navržený pro zvýšení počátečního pohodlí při mazání čoček.

• Lotrafikon A - silikonový hydrogelový materiál, který snížením rychlosti dehydratace čočky pomáhá udržovat vlhkost po celý den.

• Čočky mají velmi hladký povrch, který se vyznačuje maximální odolností vůči hromadění usazenin a poskytuje jim nejvyšší smáčivost, při které uživatel zažívá denní pohodlí.

Air Optix Aqua má bohaté výhody

Materiál je silikon-hydrogel, dokonale propouští kyslík, který vám umožňuje dokonce usnout bez odstranění prostředků pro korekci kontaktu. Pacienti, kteří trpí „kyslíkovým hladováním“ - hypoxií rohovky, mohou na nemoc zapomenout, pokud nosí kontaktní optiku Air Optix Aqua.

Povrch čočky je super hladký. Patentované zvlhčovací činidlo, které je doplněno materiálem, který udržuje vlhkost uprostřed čočky, vám umožní zažít maximální pohodlí nejen na začátku, při nasazení, ale také po celou dobu nošení jako celku. Uživatelé, kteří zažili suché oči s jinými čočkami, se k nim mohou bezpečně přepnout a nemají podobné problémy..

Povrchová úprava je plazma, minimalizuje hromadění bílkovin a tuků. Podporuje zdravé a bezpečné nošení objektivu..

Zadní povrch má asférický design, který umožňuje čočce snadno získat tvar rohovky uživatele.