ZKUŠEBNÍ POHON ACUVUE

Kontrola zraku
na naše náklady

pár čoček
Na dárek

Jak se zúčastnit akce

Přihlaste se k lékaři online
za 1 minutu,
nečekat v řadě v optice

Stačí přijít do jakéhokoli salonu a pojmenovat kódové slovo
"Testovací jízda Akuvyu"

Je těžké si představit svůj den mimo obrazovky. Moderní rytmus života je neoddělitelně spjat s pomůckami, které nás obklopují doma, v práci i na ulici. A stejně jako nové technologie nám pomáhají vyrovnat se s mnoha každodenními úkoly, pomáhají nám cítit se sebevědomě a pohodlně v podmínkách zvýšené vizuální zátěže..

Seznamte se s ACUVUE® OASYS 1-Day - speciálně navrženým pro rušné a aktivní pracovní dny.!

Technologie HydraLuxe®

Unikátní Hydraluxe technologie
dává čočkám základní vlastnosti slzy, které zabraňují pocitu sucha a únavy očí, a to i při dlouhodobé a nepřetržité práci s pomůckami.

Speciální materiál čoček -
thiafilický silikon - zvyšuje propustnost kyslíku a umožňuje očím "dýchat".

Denní výměna
umožňuje neustále cítit svěžest a pohodlí nošení v dynamickém rytmu života.

Vestavěný UV filtr
spolehlivě chrání vaše oči před negativními účinky UV záření.

Recenze

Masha fedorová
Hlavní šéfredaktor časopisu Glamour Russia

Vzhledem k tomu, že již je nutné vizi korigovat, bylo by třeba si vyzkoušet pokročilé metody. Učím se vkládat čočky. Není to těžké, musíte si na to zvyknout. A na samotné čočky #acuvueoasys #acuvue a není na co si zvyknout - sedí dokonale, jejich oči nevysychají a jsou téměř nepostřehnutelné. Tolik, že někdy zapomenu na večer, že jsou na mě.. ale pak si to rozmyslím a vezmu je pryč, protože zítra bude nový den a.. nový pár)

Lady.mail.ru
Blogger

Shrnutí je toto: dokonce na rozdíl od barevného Define, to je ještě pohodlnější na nošení, ve večerních hodinách není pocit sucha, nemusíte používat kapky během dne. Ano, a čočka samotná je téměř úplně bezbarvá a není možné ji najít v blistru poprvé.

Nastasia samburskaya
Herečka

Když se podíváte na některé z mých fotografií, uvidíte, že mám různé barvy očí. Dělám tento efekt úmyslně tím, že nosí # Acuvue Definovat # kosmetické čočky. Jsou k dispozici ve dvou verzích - Sparkle a Shimmer, oba odlišně zdůrazňují přirozenou krásu očí. Jak se ti to líbí? Fotografie zcela nepředstavuje wow efekt, takže to zkuste sami - na @acuvue_russia zdarma vydávají certifikáty pro první pár. Vyberte si jako obvykle u lékaře, čočky nejsou pro každého.

Světlana vícebarevná
Běžec

Rád čtu na metro, hodně sedím na Instagramu, celý den v práci u počítače. Večer jsou oči velmi unavené a vidění začalo klesat. Nové jednodenní čočky Acuvue Oasys jednodenní jsou vánek! Oči se cítí pohodlně až do konce dne. A dokonce i zabiják NTC, tyto čočky vydržely.

Vlad Berenych
Blogger

Neobvyklý příspěvek pro můj instagram o sportu a zdraví. Moje dny jsou téměř vždy velmi zaneprázdněné a většinu času trávím před obrazovkou počítače. Ale řekl jsem ti o mých nových čočkách s jednodenními slznými vlastnostmi ACUVUE OASYS. Oči v nich nejsou unavené ani ve večerních hodinách a je tu síla, kam se můžete věnovat sportu nebo ne sportu - @Acuvue_Russia a The Village provedly na večer večerní výběr skvělých aktivit - přečtěte si jejich profil a vyzkoušejte si tam zdarma nové čočky.

Lily liché
Blogger

Byl jsem velmi rád, když byl Acuvue pozván do mého centra. Předtím jsem byl negativně naladěn na čočky, myslel jsem si, že je nevhodné nosit je, nosit je také. Ale jak se ukázalo, vydali nový Acuvue Oasis 1 den, který se v očích vůbec necítil, snadno se nasadil a snadno se odstranil. A doktor na klinice je naučil, jak s nimi zacházet. Obecně je teď nosím každý den a jsem překvapený, že všechno vidím. Vezměte tedy první volný pár z @acuvue_russia a vyzvedněte si lékaře. A co je nejdůležitější, starejte se o svůj zrak!

Naše salony

* Pokud čočky Acuvue nejsou vhodné ze zdravotních důvodů, obdrží zákazník alternativní dárek od salonu a značky Acuvue

Nabídka platí do 08.15.19 ve všech obchodech Optic City.

Jeden klient může použít promo akci po celou dobu propagace pouze jednou.

Existují kontraindikace. Před použitím se poraďte se svým lékařem..

TOTO NABÍDKA JE PLATNÁ POUZE PRO VLASTNÍKY PLNÉ SÍTĚ SALONOVÉ KARTY
Karta může být vydána zdarma při prvním volání do kteréhokoli salonku OPTIC CITY. Není nutné provádět nákup. Při sestavování karty je třeba uvést příjmení, jméno, patronymické číslo (pokud je to použitelné), číslo mobilního telefonu, datum narození, e-mailovou adresu a udělit souhlas se zpracováním osobních údajů (vyžaduje ruské právo).

ACUVUE®

  • Všechny položky
  • Komunitní příspěvky
  • Vyhledávání

Příspěvek ACUVUE®

Široký výhled, jasná vize, pohodlí? Ve skutečnosti to nejsou všechny důvody k ocenění čoček..

Čočky jsou pouze nástrojem, který umožňuje vidět nejdůležitější věc. Každý list v jarním lese. Oblíbená barva očí.
Zobrazit plnou...

Vlastní izolace je čas zpomalit a všimnout si opravdu důležitých věcí. Trávit čas se svou rodinou, zapamatovat si své oblíbené koníčky nebo udělat sladký domov ještě pohodlnějším. Nakonec jsou nejvíce inspirativní věci často nejjednodušší, a předtím jsme si v shonu nemohli všimnout

Co je nejdůležitější a inspirativní věc, kterou jste si dnes všimli ve svých čočkách??

Sdílejte objevy a řekněte svůj malý příběh v komentářích k tomuto příspěvku. 13. května vybereme 2 výherce a dáme jim 1,5měsíční zásobu čoček.!

Naučme se společně žít nejen každý den, ale také si všimneme krásy každého okamžiku

Pravidla jsou připojena.

© 2020, Johnson & Johnson LLC. Produkt je certifikován.
KONTRAINDIKACE JSOU DOSTUPNÉ. Konzultujte specialistu.

Pokud jste nikdy objektiv nepoužívali, potřebujete konzultaci na plný úvazek se specialistou na korekci zraku. Nejbližší optiku najdete na našem webu: https://www.acuvue.ru/get-contact-lenses/find-special...

Příspěvek ACUVUE®

Co jiného se bavit doma?

Pokud jsou staré série unavené a nové zatím nevyjdou, věnujte svůj čas počítačovým hrám: viktoriánští detektivové, elfové a magie, strategie, questy, interaktivní kino nebo osvědčené střílečky - pro každého je příběh.
Zobrazit plnou...

Nemůže to udělat pár hodin: složité hádanky a složité tahy vyžadují zvýšenou pozornost. A je velmi těžké oddělit se od nádherné grafiky a skvěle zkroucených příběhů. Chcete-li v průběhu hry zasáhnout soupeře přesností a rychlostí reakce, nezapomeňte na svou tajnou zbraň - kontaktní čočky ACUVUE OASYS® 1-DEN! Vítězství bude vaše

Do komentářů napište jména svých oblíbených počítačových her - shromáždíme prvních 5 a zveřejníme je v příběhu!

© 2020, Johnson & Johnson LLC. Produkt je certifikován. Reg. bije RZN 2016/4406 ze dne 04.06.2018.
KONTRAINDIKACE JSOU DOSTUPNÉ. Konzultujte specialistu. osmnáct+

Příspěvek ACUVUE®

Zahajujeme online konzultace

Nyní můžete klást jakékoli dotazy týkající se kontaktních čoček a vidění online, aniž byste museli opustit svůj domov a zdarma! *

Experti ACUVUE® - oftalmologové s mnohaletými zkušenostmi, kteří čelí celé řadě problémů - vám řeknou, jak postupovat v jakékoli situaci.

Jak se přihlásit?
Prostřednictvím aplikace MyACUVUE®, sekce Nápověda.
Voláním na horkou linku 8-800-100-03-09.
Stačí nám napsat přímo

Nyní je čas získat všechny odpovědi.!

© 2020, Johnson & Johnson LLC. Produkt je certifikován.
KONTRAINDIKACE JSOU DOSTUPNÉ. Konzultujte specialistu. 6+

* Nejedná se o lékařskou službu.

Příspěvek ACUVUE®

Během kvetení a jarní exacerbace alergií má mnoho lidí otázku „Mohu i nadále nosit kontaktní čočky?“

Se zvýšenou citlivostí očí a sklonem k alergiím je lepší zvolit si jednodenní kontaktní čočky:

Velké množství pylu a dalších alergenů nemá čas se hromadit na povrchu jednodenních čoček.
Zobrazit plnou...

Jednodenní čočky nepotřebují péči, proto při jejich použití je vyloučena alergie na čisticí roztok.

Správné ošetření a prevence sezónních alergií vám umožní udržovat kontaktní čočky i na jaře.

Pokud se však během nošení čoček setkáte s charakteristickými příznaky alergií, bude lepší přejít na brýle dříve, než exacerbace skončí, a nezapomeňte si domluvit schůzku s odborníkem. Zjistí důvod a nabídne nejlepší kontaktní čočky právě pro vás..

© 2020, Johnson & Johnson LLC. Produkt je certifikován. KONTRAINDIKACE JSOU DOSTUPNÉ. Konzultujte specialistu.

Objektivy Aquufy zdarma pár recenzí

Alinchik_555, ale mohu přidat odkaz na vaše téma tak, aby bylo všechno dohromady, pro nás existují „bespectacles“

ZDARMA oční test a 500 bonusů za nákup od Mnogo.ru! Existuje téma o Mnogo.ru na Anti-free.
Pokud jste nikdy neprovedli nákup v internetovém obchodě nebo v prodejně „Objednávka objektivu“, máte jedinečnou příležitost do 15. dubna 2011. zkontrolujte svůj zrak, získejte odbornou radu zcela zdarma a jako dárek k prvnímu nákupu doplňte bonusový účet o 500 dalších bonusů!

Recepce se koná na adrese: Moskva, ul. 3-ya Tverskaya-Yamskaya, d.12
Telefon pro nahrávání: (495) 730-52-60, 730-53-35, 649-60-57
Zde se můžete zaregistrovat: [Odkazy mohou vidět pouze registrovaní uživatelé. Klikněte sem a zaregistrujte se]
Pozornost!
Aby bylo možné tuto nabídku využít, je nutné informovat zaměstnance o „objednávkových čočkách“, že jste v akci Mnogo.ru

__________________
Projekt „Dotazník“ [Odkazy mohou vidět pouze registrovaní uživatelé. Klikněte sem a zaregistrujte se] - máte 50 rublů na účet, ale skutečně platí. Zobrazeno na telefonu, ověřeno

Přátelé, podpořte svým hlasem talentovaného chlapa z Petrohradu. Hlasujte prosím na tomto odkazu [Odkazy mohou vidět pouze registrovaní uživatelé. Klepnutím sem se zaregistrujete]. Toto je obal nového alba Korn. Děkuji předem! :) Hlasovat můžete každý den přes "VK", Facebook

Bonusy od Lenses for Free a Johnson & Johnson za účast v MyACUVUE

Pro uživatele objektivů ACUVUE byla vyvinuta funkční a užitečná aplikace MyACUVUE, která je k dispozici pro všechny smartphony na platformách Android a IOS..

S tím můžete:

- Dohodněte si schůzku s optometristy

- Zeptejte se lékařských odborníků společnosti Johnson & Johnson Vision

- Rychle přijímejte informace o vybraných čočkách

- Pokud chcete dostávat včasná upozornění na potřebu koupit čočky

- Sbírejte body za nákup objektivů ACUVUE v naší síti

- Trávit body jako slevy 300 nebo 500 rublů

- Utrácejte body za bonusové balíčky

Od účasti v programu a získávání slev a bonusů jste od sebe vzdálení jen 2 kroky:

Krok 1 - Stáhněte si aplikaci do smartphonu:

Krok 2 - V jednom z obchodů s bezplatnými objektivy se zaregistrujte a aktivujte uvítací slevu 500 rublů. a okamžitě jej použít!

Pravidla pro účast na akci:

- Při registraci do aplikace a přidání prvního výběru objektivů (tzv. Registrace nebo aktivace) odborníkem „Lenses Gift“ obdrží klient uvítacích 500 bodů, které lze okamžitě odepsat za nákupy v našich obchodech jako sleva 500 rublů.

- V budoucnu bude klient v této aplikaci sbírat body za každý ze svých nákupů čoček ACUVUE a pokud je jich dostatek, také je odepsat do „Čočky zdarma“, čímž se sníží náklady na nové nákupy..

- Účast v programu MyACUVUE nevylučuje možnost hromadění bonusů na dárkové kartě pro objektivy. Nákup kontaktních čoček u nás se tak stává ještě výhodnějším.!

- V závislosti na dostupnosti kuponu za 300 nebo 500 rublů. v klientské aplikaci se náklady na jakékoli balení čoček ACUVUE (kromě Acuvue 2) jakékoli investice při nákupu v objektivu pro bezplatné salony snižují o 300/500 rublů:

  • Jednodenní Acuvue Definujte
  • Acuvue Oasys 1-denní 30pk / 90pk
  • Acuvue Oasys 1-Day FA
  • 1-denní Acuvue Moist 30pk / 90pk / 180pk
  • 1-denní Acuvue Moist Multifocal
  • 1denní Acuvue Moist FA 30pk / 90pk
  • 1-denní Acuvue TruEye 30pk / 90pk / 180pk
  • Acuvue Oasys 6pk / 12pk / 24pk
  • Acuvue Oasys FA

- Za předpokladu, že v klientské aplikaci existuje kupón „Bonus Packing“, bude jedno balení standardních přílohových čoček ACUVUE (6pk / 30pk) z výše uvedeného seznamu obdrženo zdarma v „Bez objektivů“:

  • Jednodenní Acuvue Definujte
  • Acuvue Oasys 1-den 30ks
  • 1-denní Acuvue Moist 30pk
  • 1-denní Acuvue TruEye 30ks
  • Acuvue Oasys 6ks
  • 1-denní Acuvue Moist Multifocal
  • 1-denní Acuvue Moist FA 30ks
  • Acuvue Oasys 1-Day FA
  • Acuvue Oasys FA

- Akce se nevztahují na objednání čoček kurýrem, mohou být použity pouze osobně na návštěvě jednoho z salonů čoček zdarma.

- Počet bodů, které se udělují za nákup čoček ACUVUE, a počet bodů potřebných k získání bonusového balení naleznete v aplikaci v části „Nápověda“ nebo použijte naši poznámku:

Platnost akce: 11/15 / 2019-31 / 12/2019

Podrobnosti od konzultantů v salonech a telefonicky. +7 (351) 225-33-33

Jak získat čočky zdarma

Kontaktní čočky mohou být skvělou alternativou k brýlím. Pomáhají se vyhnout problémům, jako je omezení vizuálních polí a zkreslení viditelných objektů. V čočkách můžete bezpečně vést aktivní životní styl a sportovat, aniž byste se obávali jejich poškození. Taková optika se nezamlžuje, nevyvíjí tlak na nos a nezasahuje do každodenního života. Mnoho výrobců nabízí čočky zdarma k testování a jako reklamní tah..

Výhody kontaktních čoček

Při používání kontaktních čoček dochází ke korekci vidění přirozeněji ve srovnání s brýlemi. Je to proto, že se pohybují po žákovi. Z tohoto důvodu nedochází ke zkreslení viditelných objektů a ke snížení zorného pole, k čemuž často dochází při používání brýlí.

Výrobky čoček mají oproti sklu mnoho výhod. Tyto výhody jsou:

  • můžete vést aktivnější životní styl, aniž byste se obávali rozbití skla a poranění očí;
  • dobrý výhled je udržován i za špatného počasí. Výrobky čoček se navíc nepotí, takže nemá smysl je utírat;
  • estetika. Lidé používající takovou optiku jsou sebevědomější sami o sobě, protože jejich vzhled se nezhoršuje;
  • dobrá recenze. Na rozdíl od brýlí se laterální vidění nezhoršuje. Rámec nezasahuje do přezkumu;
  • některé výrobky s čočkami poskytují dobrou ochranu proti ultrafialovým paprskům;
  • s určitými vizuálními vadami je optika objektivu účinnější.

Kromě toho existují barevné modely, pomocí kterých můžete ke svému obrazu přidat zápletku. Je také nutné tyto výrobky zakoupit po kompletní prohlídce u lékaře.

Pokud osoba používá čočky od případu k případu, pak jsou pro něj vhodné jednodenní modely. Jsou pohodlné při sportu a při návštěvě nočních klubů.

Kontaktní čočky jsou preferovány pro těžkou krátkozrakost a prozíravost..

Moderní modely nezhoršují zrak. V nich oči méně namáhají a unaví se. Většina lidí používá tyto výrobky po celý den a startuje pouze v noci. Někdy produkty objektivu způsobují podráždění. V takovém případě byste měli dát přednost hydrogelovým čočkám nebo zakoupit jednodenní modely.

Nasazení kontaktních čoček je docela snadné. Každý se to naučí za pár dní. Pokud je vše hotovo správně, riziko poranění sliznice je minimální.

Cena je docela přijatelná, takže si ji může koupit každý. Výrobky pro péči jsou také levné a prodávají se v každé lékárně..

Abyste se vyhnuli podráždění sliznice, měli byste se o čočky náležitě starat. Musí být skladovány pouze v nádobě naplněné speciálním roztokem.

Jak získat pár čoček zdarma

Mnoho společností z různých zemí se snaží přilákat pozornost nových zákazníků na své výrobky. Za tímto účelem odesílají zdarma vzorky a vzorky produktů. Chcete-li získat výhodné nabídky, můžete se zaregistrovat na zvláštních stránkách. Chcete-li získat potřebnou sondu, vyplňte formulář na webu a odešlete jej na zadanou adresu. Po chvíli bude zadaná zkušební verze odeslána k testování..

Tuto atraktivní nabídku mohou využít také lidé, kteří používají kontaktní čočky. Chcete-li získat volný pár čoček, stačí se zaregistrovat na webových stránkách výrobce a zadat vaše osobní údaje.

Extra pár čoček nebude bolet, zejména pokud jsou nabízeny zdarma. Získání je snadné, stačí najít web výrobce s skvělými nabídkami. Stojí za zvážení, že v mnoha případech je nutné vyplnit vyplněný dotazník v latině. Na těchto stránkách jsou obvykle vzorky správného vyplnění dotazníku. Některé společnosti nabízejí sondy zcela zdarma, to znamená, že nemusíte platit nejen za ně, ale také za poštovné.

Někdy můžete vidět nabídku získat čočky zdarma na stránkách oftalmologických klinik. Ale může tam být malý úlovek. Kliniky nabízejí optické výrobky zdarma v reklamách a když pro ně lidé přicházejí, není to tak jednoduché. Ukázalo se, že klinika nedává vzorky bez provedení předběžného vyšetření. Takové vyšetření je samozřejmě placené a je docela drahé..

Pokud chcete získat opravdu bezplatnou zkušební verzi čoček, musíte strávit trochu času a prostudovat nabídky na různých stránkách..

Co výrobci nabízejí

Mnoho známých společností nabízí kontaktní čočky zcela zdarma. Někteří oftalmologové vědí, kde získat zkušební vzorky, a jsou ochotni tyto informace sdílet s pacienty..

Alcon

Čočky Alcon lze nosit po celý den, dobře sedí na oční bulvě a téměř se necítí. Tyto výrobky jsou vyrobeny ze speciálního materiálu, který zajišťuje hydrataci a ochranu sliznic očí po celý den. Výrobky čoček prochází vzduchem dobře, takže je můžete nosit celý den a odstraňovat je pouze v noci.

Existuje několik způsobů, jak získat jednodenní sondy od této společnosti. Každý si vybere, co mu vyhovuje:

  1. V salonu optiky. V tomto případě je nutné podstoupit zkoušku, po které bude vydán balíček, v němž bude 5 párů čoček.
  2. Emailem. Pokud není možné navštívit optiku, můžete si objednat doručení domů kurýrem nebo poštou. Chcete-li to provést, zadejte kontaktní údaje a pohodlný způsob doručení.

Zákazník zkušebního vzorku obdrží 2 balení čoček Alcon, z nichž každá obsahuje 5 kusů. Kromě toho je součástí balení brožura o produktech vyráběných společností a leták o správnosti vyšetření zraku..

Je třeba mít na paměti, že Alcon pořádá takovou akci několikrát ročně. Termíny si můžete prohlédnout na oficiálních webových stránkách.

Acuvue

Můžete se účastnit testování produktů z Acuvue. V tomto případě můžete také získat 10 jednodenních čoček zdarma. Akce se koná ve specializovaných prodejnách optiky, které byly vybrány výrobcem. V obchodech s optikou můžete zkontrolovat svůj zrak na náklady společnosti, naučit se používat čočky a správně se o optiku starat. Kromě toho každý klient obdrží 5 párů čoček jako dárek..

Kontaktní čočky Acuvue lze během kampaně objednat na oficiálních webových stránkách. Výhody takové optiky jsou následující:

  • bezpečnost a pohodlí;
  • díky takové optice můžete vést aktivní životní styl;
  • existuje speciální vrstva, která chrání před ultrafialovými paprsky.

Takové čočky poskytují pohodlí a dobrý výhled po celý den. Měly by být odstraněny pouze v noci..

Pokud osoba nikdy nepoužila čočky, ale chce to zkusit, můžete si zdarma objednat sondy. Najdete zde několik nabídek od předních výrobců optiky.

Otázka pro uživatele kontaktních čoček

"Při krátkozrakosti je oční bulva příliš protáhlá a sítnice je příliš daleko od čočky, takže paprsky světla se sbíhají v bodě před sítnicí a na úrovni sítnice opět rozbíhají, čímž se vytváří rozmazaný obraz. Paprsky se tedy zaostřují nikoli na sítnici, ale před ní." U některých lidí nelze přesně stanovit důvody prodloužení oční bulvy, ale to může být způsobeno dědičností a faktory prostředí..

Stupeň krátkozrakosti závisí na zbytkové zaostřovací schopnosti. Lidé s těžkou krátkozrakostí jasně vidí pouze ty objekty, které jsou umístěny pár centimetrů od očí. S průměrnou mírou krátkozrakosti jsou jasně vidět objekty umístěné několik metrů.

Ve vzácnějších případech není krátkozrakost závislá na tvaru oční bulvy, ale na příliš velkém lomu světla čočkou a rohovkou. Výsledek je však stejný - paprsky světla jsou soustředěny před sítnicí.

Některé faktory mohou zvýšit riziko krátkozrakosti:

Dědičnost. Riziko rozvoje krátkozrakosti se zvyšuje, pokud onemocněním trpí alespoň jeden z rodičů. Riziko je ještě vyšší, pokud oba rodiče trpí krátkozrakostí;
Čtení. Riziko rozvoje myopie je vyšší u lidí, kteří hodně čtou;
Environmentální faktory. "Některé studie ukazují, že u lidí, kteří tráví málo času venku, se zvyšuje riziko krátkozrakosti."

Ve skutečnosti je tvrzení, že pokles zrakové ostrosti způsobil gadgety, předčasné. Příčinný vztah v případě krátkozrakosti je často velmi vágní.

Shareware Acuvue čočky

Společnost Acuvue Ophthalmology Company pořádá kampaň za získání vzorku vzorků čoček zdarma.

Získání produktu pro korekci zrakové ostrosti však není tak jednoduché..

Přihláška

Předtím, než obdržíte bezplatný vzorek, musíte vyplnit žádost o účast v propagaci, kterou najdete na webu. Musí specifikovat:

  • E-mailem
  • CELÉ JMÉNO;
  • uveďte značku požadovaného produktu;
  • datum narození;
  • zkušenost s korekcí zraku.

Po vyplnění formuláře zašle společnost e-mailem certifikát, který obdrží bezplatný vzorek produktu. Získání přítomnosti je však možné pouze po návštěvě oftalmologa a diagnostikování problémů.

Vstup osobně

Acuvue doporučuje konzultaci s odborníkem v několika krocích..

Objasnění historie patologie

Aby se zlepšila kvalita diagnózy, bude oftalmolog potřebovat informace o povaze onemocnění, trvání a životním stylu. Na základě získaných skutečností lékař určí nezbytný typ korekčního zařízení..

Test zrakové ostrosti

Tento krok zahrnuje objasnění diagnózy oftalmologem Acuvue a vyhodnocení zdraví oční bulvy. Během konzultace se také provádí měření zrakové ostrosti..

Výběr správného produktu

Pacientovi bude nabídnuto několik možných produktových možností. Což bude vybráno oftalmologem podle obdržených informací o zdravotním stavu a životním stylu. V této fázi je určen typ léku na oči.

Přizpůsobené přizpůsobení objektivu

Zařízení by mělo být plně vhodné pro pacienta a nemělo by způsobovat krátkodobé ani dlouhodobé nepohodlí. Specialista pomůže zvládnout technologii odstraňování a nasazování prostředků pro korekci zraku. Oftalmolog provede exkurzi o řádné péči a hygienických postupech zařízení.

Opakovaná konzultace

Opakovaná konzultace se provádí po týdnu nošení čoček. Odborník určí příčiny možného nepohodlí nebo objasnění dalších otázek pacienta. Po opakovaném použití můžete zakoupit několik párů zařízení pro trvalé opotřebení.

Náklady na služby

Náklady na službu výběru objektivu se pohybují od 700 do 2000 rublů.

Jak získat opravdu zdarma čočky

Získání sond pro kontaktní čočky:

  1. vyplnit žádost na webových stránkách Acuvue;
  2. navštivte optický salon;
  3. získat konzultaci s oftalmologem společnosti.

Na webových stránkách společnosti nejsou uvedeny přesné náklady na konzultaci s odborníkem na výběr produktů, takže můžete získat čočky Acuvue pouze podmíněně zdarma (za konzultaci musíte zaplatit).

acuvue oasys nebo air optix, kteří nosili oba?

Nosím vzduchovou optiku už měsíc už dlouho... v zásadě mi všechno vyhovuje, ale teď jsem si všiml, že při dlouhém sezení u počítače je nepohodlí... Přemýšlím o výměně za aquuya... kdo nosí ty čočky, jaké jsou to pocity? co je lepší?

Komentáře uživatelů

optix to nezkoušel, ale nosím oázu. Jeho oči jsou citlivé na sooo, ale s tím je všechno v pořádku. I když na počítači pracuji s brýlemi.

Akvárium se mi nelíbilo. Nosím bio max 55. spokojen.

Také si dlouho užívám internet, ale kde 790?

Přemýšlel jsem o... v nějakém případě nějak s dodáním nepořádku... Obvykle si objednám 2 balíčky čoček a 2-3 řešení... takže to bude stát asi 600 rublů za dodání... jako další balíček čoček)))) a v exomarketu a nettopice to bude zdarma... Dívám se skrz vždy oba obchody (netoptics a exomarket) t tam skok ceny skokají a jsou pravidelně ziskovější v jednom nebo druhém... v tuto chvíli je to levnější v čisté optice! Takže dokud je nezměním))))

Podle mého názoru totéž. Pokud vezmeme v úvahu hormonální výkyvy, pak nemůžete vůbec hádat, pak je všechno normální, pak suché oko (

Nosím oázy, nenosily. ale upřímně jsem pracoval s brýlemi, nemůžu to vydržet, protože mé čočky dlouho zírají na obrazovku

zprávy

Kompletní 60 ml roztok jako dárek při nákupu čoček Acuvue Oasys

Kupte si kontaktní čočky Acuvue Oasys 6ks během kampaně a získejte řešení Complete RevitaLens 60 ml jako DÁRKOVÉ!

Dar je poskytnut na zakoupení 2 balení po 6 čočkách.

Kontaktní čočky Acuvue Oasys, které se účastní akce:

Termíny propagace:

Doba promoakce je od 01.01.2015 do 31.05.2015. Počet dárků je omezený. Na objednávku není vydán více než jeden dárek.

Kvalitní čočky přímo od výrobců, nízké ceny a prvotřídní servis - to jsou privilegia zákazníků obchodu Lens.ru

Internetový obchod Lensy.ru - individuální přístup a osobní účast

Internetový obchod Lens.ru si od prvních dnů své existence stanovil zdánlivě nedosažitelný cíl - vrátit milionům lidí radost z vysoce kvalitní a zdravé vize. Abychom toho dosáhli, neustále doplňujeme náš sortiment o prvotřídní nástroje pro korekci kontaktů a optimalizujeme zákaznický servis. Zaměstnanci webu vám vždy rádi zodpoví všechny vaše otázky a pomohou s dekódováním receptu a zadáním objednávky.

Svět stojí za to vidět dobře! Můžete také vyzkoušet svůj zrak pomocí moderního zdravotnického vybavení a provést individuální výběr optických produktů pod dohledem vysoce kvalifikovaného specialisty.Oční čočky, internetový obchod pro lidi. Jednoduchost ve všem.

U nás si můžete snadno vyzvednout a koupit čočky, stejně jako veškeré potřebné příslušenství. Stačí přidat produkt, který se vám líbí, do košíku a projít rychlým a intuitivním postupem registrace a my se ujistíme, že objednávku obdržíte v krátkém čase, v nejvhodnější době a místě pro vás. Naše dodávky se týkají více než 80 měst Ruska, v případě potřeby můžete využít službu vyzvednutí. Kontaktní čočky online obchod Lensy.ru nabízí svým návštěvníkům širokou škálu nástrojů pro korekci kontaktů. Na stránkách našeho katalogu najdete jak optické čočky různých náhradních období (denní, 1–2 týdně, měsíčně, čtvrtletně, pololetně, ročně), tak i dekorativní čočky určené ke změně přirozené barvy očí. Pravidelné akce a slevy vás potěší a pomůže vám výrazně ušetřit peníze. Při objednávce zboží v našem internetovém obchodě můžete získat cenné dárky. Vždy mějte na paměti, že pořízení první dvojice čoček by mělo být provedeno pouze po návštěvě profesionálního oftalmologa a pouze v souladu s optickými parametry, které byly stanoveny během příjmu.