Recenze čoček Optisse

Mám v plánu koupit brýle se skleněnými dioptrickými čočkami.
Některé informace, spíše vzácné, byly získány ze sítě, v důsledku toho identifikoval tyto výrobce brýlových čoček:
- Carl Zeiss;
- Hoya;
- Rodenstock;
- Seiko.

Otázka: Který z uvedených výrobců vyrábí čočky s nejvyššími indikátory spotřebitelské kvality v cenovém rozpětí až 7 000 rublů za čočku?

Děkuji všem, kteří odpověděli na zásluhy.

Posledních pár vzalo Nikona, včetně kouřové fotochromie. Skvělé čočky.

Objektivy Nikon, v optických obchodech v Petrohradě jsem se nesetkal.

Teď jsem zavolal kamarádovi (nosí brýle už mnoho let), a proto důrazně doporučuje HOYA, říká, že kvalita je prostě super a záruka na pokrytí objektivem je 24 měsíců.

Asi před 5 lety jsem si objednal extrémní brýle s plastem Carl Zeiss s ochranou proti oslnění - žádné stížnosti.
velké problémy s oslněním.
Nedávno jsem s objednávkami tuto možnost odmítl.
v praxi se tento účinek necítí. ale konstantní skvrny (jako v kaluži benzínu) na čočkách od sebemenšího doteku. gored wipe.

eh, ale obecně chci opravdu vytvořit čočky bez kondenzace. v zimě jsem dostal tento problém, když jdete do místnosti z ulice, alespoň dejte ruce dopředu.

velké problémy s oslněním.
Nedávno jsem s objednávkami tuto možnost odmítl.
v praxi se tento účinek necítí. ale konstantní skvrny (jako v kaluži benzínu) na čočkách od sebemenšího doteku. gored wipe.

eh, ale obecně chci opravdu vytvořit čočky bez kondenzace. v zimě jsem dostal tento problém, když jdete do místnosti z ulice, alespoň dejte ruce dopředu.

Také nemám nic takového a nikdy jsem neměl - solidní pozitivní.

jako „nejlepší na světě“ je v souvislosti s tímto vysoce profilovaným prohlášením velmi zajímavé přečíst komentáře odborníků a uživatelů produktů Essilor.
Mám fotochromický Essilor.
poškrábaný jako ostatní a nic víc a nic méně než ostatní.
proč je dát, ne Seiko nebo Rodenstock (například) ?
Odpověď je jednoduchá - při výběru průměru / tloušťky u mých dioptrií byla cena nižší.
a tyto brýle jsou „prázdniny“, rozhodl jsem se neinvestovat

ss.
pokud jste tomuto tématu nevěnovali pozornost, možná byste si měli přečíst
http://forum.watch.ru/showthread.php?t=12924&highlight=%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0 % D0% BC

V důsledku toho jsem si vybral mezi Essilorem a Hoyou.
Dívka konzultantka mluvila docela profesionálně (alespoň jak se mi zdálo) o produktech těchto společností, nakonec jsem se dozvěděla následující:
- pokud jsou potřeba fotochromní čočky - vyberte Essilor;
- Pokud potřebujete odolné čočky - zvolte HOYA.

Rozhodl jsem se pro čočky HOYA, vyrobené z materiálu PNX 1.53 (24měsíční antireflexní povlak, 12měsíční záruka integrity materiálu čoček).

Děkuji všem, kteří odpověděli.

Setkán ze školy (nyní 32).
V mém vědomém věku jsem vyzkoušel všechno - od těžkého skla (když jsem nevydělával peníze a když polymerní čočky stály jako parní lokomotiva) až po vychvalovaný Seikov mr-10.

Poslední tři páry sklenic dělám jen s Rodenstockem.
Byly tam Perfalit 1.6 ColorMatic Solitaire TopCoat (Solitaire TopCoat - nátěr, který obsahuje antireflex, antireflex, odpuzující vlhkost a prach, plus vrstvy odolné proti poškrábání) - nádherný, sférický design, čočky
Cosmolit 1.67 ColorMatic Solitaire TopCoat, stejná, pouze asférická konstrukce čočky s vyšším indexem lomu (odečíst trochu tenčí)
a poslední - Perfalit 1.67 Multigressive Mono Aveo Solitaire Protect Plus - jednotlivé značkové polymerní čočky, tvarované podle individuálního pořadí s ohledem na vzdálenost od středu, a s funkcí Aveo - plovoucí pokles optické síly čočky o 0,5 dioptrií pro lepší aklimatizaci oka při pohledu z „vzdálenosti“ na "blízko" a naopak. Vyznačují se také vylepšeným povlakem (což je mnohem lepší?!) A individuální základní křivkou (ohýbání pod rámečkem).
Žádná z brýlí nebyla poškrábaná. Právě zastaralé.
Teď jsem si objednal rám na léto, jako statné sluneční brýle. Dám znovu Rodenshtoky, fotochromní (chameleony).
Fotochromy Rodenshtok jsou navíc jedinými čočkami, které ztmavují v interiéru automobilu, zatímco na slunci na ulici netrpí přílišným stmíváním. V deaktivovaném (vyjasněném) stavu není na první pohled patrné, že jsou na vás fotochromy :-)

Ohrožení. Nejsem zaměstnancem, ani prodejcem ani reklamním agentem pro Rodenstock. Právě jsem vyjádřil můj IMHO ohledně brýlových čoček.
Hrozba 2. Zeiss, PMSM, žádný zápas pro Rodenstocka.
Hrozba 3. Říká se slušná Hoya, ale nejsem přitahován experimenty s očima)
Hrozba 4. Doufám, že můj názor bude pro někoho užitečný)))

Recenze čoček Optisse

Ano, nejjednodušší. Asi půl roku stačí, dokud se neobjeví vady. Nosím v náprsní kapse, ale více na nose.
Lehké, nenápadné.

201. Vypálit, 12/04/2013 00:04
DeeGee
Lidé a jaké další plastové značky jsou kromě společnosti SEIKO v pohodě?
Rodenstock, Zeiss AG, Nikon

202. DenisM, 28/28/2014 22:03
Apnu staré téma
Hořet
Rupp und Hubrach např.

203. logistika, 28. 3. 2014 00:19
A jaká je cenová hladina pro Rodenstock, Zeiss AG, Nikon, Rupp und Hubrach? Na SEIKO 1.67 jsem našel nabídku 90USD pro pár, ale doručení se ještě nepočítalo.

204. Alexander Sakantsev, 07/11/2014 21:55
Nikdy jsem nosit sklo před očima. Proto jsem šel číst recenze. Faktem je, že po delším používání plastových čoček se zbarvují žlutě (zejména na pozadí bílého papíru), myslím, že si vyměním za sklo. No, jako okázalý muž s 12letými zkušenostmi, řeknu: pokud si z Číny nepřijmete ty nejzranitelnější *** čočky, nebudou poškrábané ani zlomené (ani na asfalt nic nepadlo). A na úkor změn bodů, takže vseravno za 2-3 roky se změníte, rám bude zabit nebo se vaše oči změní nebo se jen unaví (změnit obrázek).
Pokud to někdo může říct? Je sklo velmi těžké? Mám -10 a silné čočky se bojí zlomit nos.

205. DBer, 07/12/2014 19:17
alexander sakantsev
plastové čočky zežloutnou
Nikdy jsem si toho nevšiml

206. Lotto, 14/14/2014 12:28
alexander sakantsev
po delším používání plastových čoček se zbarví nažloutlé

Tady jsem nosil současné brýle s plastem tři roky. Neexistuje žádné žloutnutí. Ano, a v předchozím nevšiml.

No, jako okázalý muž s 12letou zkušeností řeknu: pokud si z Číny nevezmete nejvíce *** *** objektivů, nebudou poškrábány ani zlomeny

Jako okázalý muž s třicet pět let zkušeností řeknu: počet rozbitých skleněných čoček v mém životě není menší než tucet. Počet rozbitých plastů je nula (i když to bylo na kamenné podlaze).

207. Lute, 14/14/2014 14:24
v Rusku, objednávka nějaké bude stát několikrát více než přes kopec. Protože jsem přešel na plast na zennioptical.com stálo pár brýlí za doručení 84 $. rámy jsou lehké, například mám jeden z rámečků: http://www.zennioptical.com/314212-bendable-memory-t...ll-rim-frame.html

plastový povlak získal maximální Oleofobní (odolný vůči olejům a otiskům prstů) prvotřídní antireflexní vrstvu.

No, některé skvrny po setření zůstanou v lumenu, myslím, že i jiné plasty..

208. Blapit, 07/20/2014 18:41
Kapky s plastovými čočkami ze 7. patra. Na trávníku. Ani poškrábaný

209. mo15esds, 27/27/2014 09:38
Loutna také objednala před rokem na zenni.com. Udělali chybu ve velikosti mostu mostu, ale při další objednávce udělali slevu. Nosím bez polštářků, let je normální. Nemám žádná práva, lepší než v dílnách na Ukrajině.

210. logistika, 27.8.2014 11:27
Loutna
Vzali jste si plastový povlak a jakou značku plastu? Jakmile si je ve stavech objednáno s čočkami, povlak praskl, vlasy vypadaly, jak se lepí, začaly se třet - vyklouzlo jako vosk z kůry jablka.
Přeuspořádaný Rodenstock, zármutek nevím. A za ceny, které jsem sledoval, byly dodány stejné ceny jako v Rusku.

211. loutna, 27.8.2014 15:29
logistika

Nevím, jakou značku, možná noname. Brýle posílají z Hongkongu.

212. Andy200 09/01/2014 22:42
ale mám další problém. hodně dioptrie. plast je tedy lepší - je to snazší

Citace: Blapit:
Kapky s plastovými čočkami ze 7. patra. Na trávníku. Ani poškrábaný


Jak se to stalo? (promiň, to se stalo velmi zajímavým)
213. DeeGee, 10.17.2014 01:16

214. logistika, 11/05/2015 00:13
Nové značky čoček se neobjevily v přijatelné kvalitě? A pak značky kousají něco za cenu.

215. MIMINO, 11/05/2015 03:24
logistika
Intenzivně se nosím Carl Zeiss s povrchem Lotutec.
Chválí se také francouzský Essilor a je zde rozpočet korejského Chemi-Computronu
Nemohu ručit za kvalitu té druhé, ale pokud opravdu potřebujete ušetřit peníze, pak jako možnost.
Je však lepší nezachránit své zdraví.

216. logistika, 11/05/2015 08:10
Mimino
Rozpočet korejský Chemi-Computron Toto je ChemiGlas Corp. Ltd.? K dispozici je také BBGR, může se s nimi někdo setkat?

je lepší nezachránit své zdraví Rok je normální, normální.

logistika
Přeuspořádaný Rodenstock, zármutek nevím. rok a půl, vše v malých "škrábancích".

217. Alex77, 03.03.2016 16:14
Pozdravy!
Kromě tohoto jsem znovu četl několik dalších témat.

Mám malé mínus a malý astigmatismus na jedno oko (měl jsem lékaře na klinice).
Vzhledem k tomu, že mínus je malý, jsou brýle hlavně potřebné pro jízdu na velké vzdálenosti, takže vaše oči jsou unavené.
Existují polarizované opalovací krémy Polaroid (bez dioptrií).

Znepokojený zvykem nekupovat to, co je nabízeno v nejbližším rohu, ale rozhodl jsem se číst na internetu, snažím se vybrat čočky na brýle.

1. Nejsou astigmatičtí:
1.1. s polarizací;
1.2. v rámu bez třásní brýlí, kde spočívají pouze na šroubech, protože nemohou být vystředěny.

2. ok, pak pravděpodobně budou chameleoni pohodlní.
Ale nemůžete si koupit žádný, píšou, že někteří v autě neztmavnou, jiní nezesvětlí úplně.

3. Doporučit optiku v Moskvě nebo Jaroslavli?
Byly doporučeny další témata, zavolám, promluvím.
http://optica-ot-gleba.ru/
http://www.8optika.ru/
http://optikatrio.ru/ (uvidím jen web se spoustou možností výběru)

4. Ukazuje se, že „Brýle s polarizačními polštářky“ je třeba o nich číst podrobněji.

5. Ve většině optik, kde jsem byl, nabízejí Essilor Crizal Transitions (Francie). Na 36,6 radili Hoya Transition (Japonsko), říkají, že se jim líbí, pokud jde o cenu / kvalitu: povlak na ně čočkami je lepší než ve Francii a cena je o 1000 rublů nižší.

Pokud k některému z bodů budou nějaké komentáře - budu vděčný.

218. severní, 03/03/2016 16:15
Sklo je přírodní. Umělý plast.

219. T8-000, 06/12/2016 23:49
http://img.mysku-st.ru/uploads/images/01/78/97/2016/06/11/f2c64a.jpg (800x1067, 212,2 kB)
Hledám na internetu tento typ rámu s maximální periferní ochranou - možná někdo viděl?

220. ZURUS, 13. 6. 2016 00:02
Severní
Sklo je přírodní. Umělý plast.
Sklo se přirozeně vaří uměle. Z přírodního vulkanického skla jsem se nesetkal s brýlemi.
Plast je všude přítomný kvůli absenci (s kůží. Expozice) fragmentů, které by mohly poškodit oči.

221. spampi, 30. 3. 2017, 15:55
Kde si mohu koupit rám s magnetickými nůžkami s různými filtry?

Přidávání od 30.3.2017 15:57:

Mimochodem, mnoho čoček zahraničních značek někde na předměstí oficiálně uvolní. Určitě německy

222. Lucy, 31. 3. 2017, 15:18
Alex77
1. Nejsou astigmatičtí:
1.1. s polarizací;
1.2. v rámu bez třásní brýlí, kde spočívají pouze na šroubech, protože nemohou být vystředěny.

není pravda
jediný rozdíl je, že budou mnohem dražší

223. DimaM, 31. 3. 2017, 15:54
Lucie
Myslíte si, že po dobu jednoho roku tazatel nikdy nenašel vhodného?

224. Lucy, 31. 3. 2017 17:49
Dima
nevšimla jsem si

225. MIMINO, 04/04/2017 01:31
Jsem na plast, nosím čtvrtý rok Carla Zeissa s nátěrem Lotutec
Čočky v brýlích mají nový stav, tj. nepoškrábejte, nezožloutněte, nečistoty lze snadno odstranit.
Ve skle nevidím praktický význam, ale plast má určité výhody.

226. Fludimir, 17/17/2017 02:28
Dvakrát v různých optikách jsem byl přesvědčen, abych změnil sklo na plast a souhlasil jsem, v obou případech jsem musel vyměnit plast za sklo. V -5 plastových čočkách jsou zkreslení pro mě prostě nepřijatelné, jsem divoce nepohodlný, když se rovná čára zakřiví, když se na ni podíváte blíže k okraji čočky. U skleněných čoček je tento efekt také, ale mnohem méně, jako chromatická aberace. A já jsem zvyklý na tvrdost skla a to mi nevadí.

228. T8-000, 12.30.2017 22:18
Fludimir
U -5 plastových čoček je zkreslení pro mě prostě nepřijatelné,
Prosím, řekněte mi, jaké plastové jste pro vás dali - výrobce, model - to vše je napsáno na papírovém sáčku z čoček.

Mimino
Carl Zeiss Lotutec potažený
Čočky v brýlích mají nový stav, tj. nepoškrábejte, nezožloutněte, nečistoty lze snadno odstranit.
Můžete fotografovat na bílém papíře?

229. Fludimir, 01/05/2018 16:39
T8-000
Obal nebyl zachován, takže to neřeknu. Rozhodně ne Zeiss

230. MIMINO, 03/06/2018 17:29
T8-000
Můžete fotografovat na bílém papíře?
Ano, samozřejmě, vzal jsem vám fotku
Po mnoho let neexistují žádné škrábance, žádné zakalení čoček, ale pouze přirozené stárnutí rámu.


Nasadím si znovu objektiv Carl Zeiss - Lotutec

Jaký je váš názor ?
Rám z uhlíkových vláken - uhlíkové vlákno bzučí nebo jsou nástrahy ?
O znalostech pouze s uhlíkem z internetu.

Rám Gianfranco Ferre Gf Ferre + čočky Carl Zeiss Lotutec

Ke zprávě jsou připojeny následující soubory: 1.jpg, 4656x2620, 975 kB

231. Vic, 03/06/2018 19:24
Fludimir

Dvakrát v různých optikách jsem byl přesvědčen, abych změnil sklo na plast a souhlasil jsem, v obou případech jsem musel vyměnit plast za sklo. V -5 plastových čočkách jsou zkreslení pro mě prostě nepřijatelné, jsem divoce nepohodlný, když se rovná čára zakřiví, když se na ni podíváte blíže k okraji čočky. U skleněných čoček je tento efekt také, ale mnohem méně, jako chromatická aberace. A já jsem zvyklý na tvrdost skla a to mi nevadí.

Nějaký odpad. Čočky jsou buď „vlevo“, nebo optika je taková. Možná z ekonomiky byly malé brýle vloženy do velkého rámu. Nosím plasty více než 15 let, podařilo se mi změnit čtyřikrát chrámy. S objektivy - vůbec žádný problém. Razochok "příležitostně" očištěný ultrazvukem.

Hlavním nebezpečím skla je poranění obličeje / očí rozbitým sklem. Kop, přetažení atd. Ne tak neuvěřitelný případ, jak by se mohlo zdát.

232. Lakob, 03/06/2018 23:06
Vic
S objektivy - vůbec žádný problém.
No tak! I bez mechanického nárazu - stačí vstoupit do horké sauny s brýlemi a dokonce skončit s velmi dobrým plastem. Sklo je to jedno.

Hlavní nebezpečí brýlí - poranění obličeje / očí rozbitým sklem
A pak se plast nerozbije s tvorbou ostrých fragmentů.

Ne tak neuvěřitelný případ, jak by se mohlo zdát.
V případě vysoké pravděpodobnosti traumatických dobrodružství je vhodnější připojit kontaktní čočky.

233. MIMINO, 03/06/2018 23:22
Lakob
Mám brýle na čtení a v plastových čočkách vidím jen plusy.

234. Vic, 03/06/2018 23:23
Lakob

I bez mechanického nárazu - stačí vstoupit do horké sauny s brýlemi

Proč brýle v sauně ?

A pak se plast nerozbije s tvorbou ostrých fragmentů.

Okraj je zásadně odlišný. MUCH méně ostrý.

V případě vysoké pravděpodobnosti traumatických dobrodružství je vhodnější připojit kontaktní čočky.

Příliš mnoho omezení - a dokonce i nad rámec diskuse. Několikrát jsem ve sparringu viděl problémy u lidí v čočkách - nelíbilo se mi.

235. MIMINO, 03/06/2018 23:24
Zná někdo výhody a nevýhody rámů z uhlíkových vláken - uhlíkových vláken ?

236. Lakob, 03/07/2018 00:55
Vic

Proč brýle v sauně
No, vlastně, proč a mimo to - aby se nedotýkal pohybu.

Několikrát jsem ve sparringu viděl problémy u lidí v čočkách - nelíbilo se mi.
Vlastně, pokud vidění umožňuje sparring bez čoček a brýle jsou potřeba pouze pro čtení - problém s výběrem plastu nebo skla není tak akutní. Nosit plast je jasně horší.

Okraj je zásadně odlišný.
Ano, žádný rozdíl. Bojují pouze tehdy, když brýle spadnou na tvrdý povrch. V tomto případě jsou obličej a oči vždy od této plochy vždy dost daleko..

237. Vic, 03/07/2018 00:59
Lakob

Nosit plast je jasně horší.

238. Lakob, 03/07/2018 01:01
Mimino

mínus a výhody rámců z uhlíkových vláken - uhlíku
Nevidím v tomto kontextu žádné výhody ani nevýhody uhlíkových vláken ve srovnání s jinými plasty. Vynikající mechanická pevnost materiálu pravděpodobně nepřinese rámečku žádné další spotřebitelské vlastnosti..

Přidávání ze 7/18/2018 01:04:

Vic
Je snazší je poškrábat, silnější, poškozeno teplotními vlivy, zkreslit (nebo drahé).

239. spampi, 03/07/2018 01:21
Lakob
V případě vysoké pravděpodobnosti traumatických dobrodružství - správnější
vyhýbejte se jim úplně

Mimino
Rám z uhlíkových vláken - uhlíkové vlákno bzučí nebo jsou nástrahy ?
Toto je předvádění. Navíc uhlík během drcení se může rozpadat. Titanové rámy praktičtější, nebo jen plastové.

Fludimir
V -5 plastových čočkách jsou zkreslení pro mě prostě nepřijatelné, jsem divoce nepohodlný, když se rovná čára zakřiví, když se na ni podíváte blíže k okraji čočky. U skleněných čoček je tento efekt také, ale mnohem méně, jako chromatická aberace.
Měli byste si vybrat čočky podle optických charakteristik a navíc vzít v úvahu jednotlivé rysy - například mnoho lidí dobře toleruje asférické čočky.

240. SVD68, 03/07/2018 15:51
Lakob
No tak! I bez mechanického nárazu - stačí vstoupit do horké sauny s brýlemi a dokonce skončit s velmi dobrým plastem. Sklo je to jedno.
A po ukončení plastu nedochází k popálení z brýlí.?

241. animato, 03/07/2018 15:55
SVD68
tak se sklo tváře nedotýká. Podle toho neexistují žádné popáleniny. Ale na plastu se kondenzát objevuje stejně jako na sklech a plast na rozdíl od skla nevydrží vysoké teploty. V létě vlevo v autě - Khanovy brýle.

242. Vic, 03/07/2018 16:05
Lakob

Je snazší je poškrábat, silnější, poškozeno teplotními vlivy, zkreslit (nebo drahé).

Nic z toho po deset a půl roku s POUZE brýlemi pro trvalé nošení a není tam žádná stopa. Přesto, že v nich dělám všechno, s výjimkou „boje“. To "silnice" - ano. Nyní jsem se rozhodl dát progresivní čočky - cena je za 1 ks. bílá 3.100-6.300, "chameleon" - 12.300-16.100. Možná dají slevu.

243. Lakob, 03/07/2018 16:28
SVD68
A po ukončení plastu nedochází k popálení z brýlí.?
Ne, stejně jako z kovu rámu, v nepřítomnosti kontaktu s kůží. Plastové (ušní háčky) a silikonové (nosní podložky) části brýlí, které jsou neustále v kontaktu s pokožkou, se nepřehřívají..
A teplotní poškození plastových čoček je spojeno buď s mikrotrhlinami, nebo s odlupováním povlaku a vypadá jako velmi nepříjemné „zvlnění“, jasně viditelné pouze v určitých úhlech.

Vic
se rozhodl dát progresivní čočky - cena
No, vlastně moje skleněné chameleony řádové 15 stálo pár sklenic.

244. Vic, 03/07/2018 16:37
Lakob

No, vlastně moje skleněné chameleony řádové 15 stálo pár sklenic.

"Pro pár" - máš štěstí.

245. Lakob, 03/07/2018 16:46
Vic
Tak proč platit víc?
Přestože nevím aktuální ceny, objednala jsem se naposledy před rokem.

246. SVD68, 03/07/2018 21:26
animato
tak se sklo tváře nedotýká.
Lakob
Ne, stejně jako z kovu rámu, v nepřítomnosti kontaktu s kůží.
Při normálním nošení samozřejmě. Ale při rozmazání potu z oblasti za brýlemi se to někdy dotýká. Nebo jsou brýle úplně odstraněny?

A tepelné poškození plastových čoček je spojeno. zda s peelingem
No, možná. Samotný polykarbonát vydrží poměrně vysoké teploty (až +120 stupňů a více).

247. MIMINO, 03/08/2018 01:55
Pořád jsem si koupil uhlíkový rám.
Rozhodujícím faktorem bylo vybavení v obchodě.
Rám je velmi lehký (téměř beztížný), vypadal, vyzkoušel a koupil.
Nyní vyvstala otázka výběru čoček.
Čočky si koupím pouze plast.
Zastavte se - Carl Zeiss Lotutec ?
Nebo stále existují hodné možnosti ?
Brýle na čtení.

Přidávání od 3. 8. 1918 19:51:

Mezi objektivy Carl Zeiss Lotutec a objektivy Carl Zeiss Dura Vision Platinum jsou významné rozdíly. ?
Vyplatí se Dura Vision ?

Ke zprávě jsou připojeny následující soubory: 1.jpg, 941x691, 114Kb, 2.jpg, 1001x694, 131Kb

248. spampi, 03/08/2018 23:00
Mimino
významný rozdíl v čočkách
99% plastových čoček se vyrábí na předměstí (St. Petersburg virta emip rip), papíry se tisknou podle potřeby

249. MIMINO, 03/09/2018 00:58
spampi
Karl Zeiss je bodem nasměrování všude, stejně jako ty v Německu.
Nejsem distributor a nemám 100% záruku, ale opravdu si myslíte, že to Zeiss udělá ?
Pokud jsou Lotutec nebo Dura Vision Platinum vyrobeny v Rusku a ve vysoké kvalitě, pak jen já.
I když přemýšlím o tom, co koupit, což je lepší pro čtení Lotutec a Dura Vision Platinum ?
Od té doby více nakloněn Lotutecu Ve srovnání s Dura Vision Platinum nevidím obrovské výhody

250. spampi, 03/09/2018 01:03
Mimino
Carl Zeiss umisťuje své čočky všude, stejně jako ty, které byly vyrobeny v Německu.
Hlavní věc není „jak se postavit“, ale kam se dostat. Před několika lety, když jsem si vybral sportovní brýle pro sebe, jsem se touto otázkou úzce zabýval. Bohužel a ah, dovozní substituce v této oblasti proběhly dlouho před tzv „anti-sankce“ a často znovu značené čočky kolem se staly jen šachtou, bohužel.

Jsou-li Lotutec nebo Dura Vision Platinum vyráběny v Rusku a ve vysoké kvalitě
můžeš zkontrolovat? Pochybuji o něčem

Když jsem přemýšlel, co koupit,
Jděte k optice a nechte je ukázat vám tyto čočky, nechte je mučit. Pokud kupujete na základě reklamy na internetu a nudlí „optických konzultantů“, pak vy

251. MIMINO, 03/09/2018 01:11
spampi
Jaké nudle, nosím brýle 4 roky Carl Zeiss Lotutec.
Super kvalita. Otázka na brýle: plast nebo sklo?, # 230 (http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=15:67139:230#230)
A tak bez důkazů to není rozhovor.
Pokud máte důkazy, jsem připraven věřit, že Zeiss vyrábí čočky v Rusku.

252. spampi, 03/09/2018 01:26
Mimino
Mám 4 roky Carl Zeiss Lotutec
V nejlepším případě je to potvrzení papíru, ve kterém byly čočky.

Super kvalita
Nepamatuji si korejské cr-39, které nosily brýle téměř 15 let - jakmile opustily obchod. Nuance - žijí doma a používají se pouze pro počítačové čtení-handmeyda. Skleníkové podmínky. Trivex se však za méně času změnil na mírně žlutý, ale procházím je ulicemi.

Zeiss vyrábí čočky v Rusku
Hmm, ale teď, kde jsou obecně továrny Zeiss, kde vyrábějí plastové čočky na brýle?
Ano a 99,9999% kontaktních čoček Zeiss - přepsání luxusu.

Přidávání od 3/9/2018 01:29:

Lakob
No, vlastně moje skleněné chameleony řádové 15 stálo pár sklenic.
.
Moskva

Tady pochopitelně jsem dal skleněné chameleony před pár lety stanovenými na 2000 rublů BOTH.

Přidávání od 3/9/2018 01:32:

Snadná manipulace s LotuTec®: testovací série
LotuTec® stanoví průkopnické standardy v oblasti trvanlivosti, a to není prázdný slib. Byl dokončen sérií velmi komplexních a pokročilých testů. V 18 různých sestavách určených k testování odolnosti nátěru na různé podmínky - od počasí a kyselin po mechanické namáhání - byl nalezen a implementován experimentální ekvivalent pro každou myslitelnou každodenní situaci..
Pět příkladů vám poskytne dojem o extrémech, ke kterým byl produkt LotuTec® dokončen před uvedením na trh. Cílem některých situací, kterým byl vystaven (nebýt napodoben!), Bylo záměrné ničení.
5 příkladů
Vystavení teplu
Vystavení teplu
Test:
Čočky jsou dokončeny na vysoké teploty po dobu několika hodin najednou. LotuTec® úspěšně absolvoval tento test s létajícími barvami.

Každodenní situace:
Čočky jsou dokončeny na vysoké teploty po dlouhou dobu, např. G. při vaření.
Vystavení tření
Vystavení tření
Test:
Bavlněná látka se třese definovanou silou přes čočku několikrát a v několika cyklech. LotuTec® vykazoval v tomto testu vynikající odolnost.

Každodenní situace:
Čočky se důkladně a pravidelně čistí celé roky - celkem více než 100 hodin.
Test počasí
Test počasí
Test:
Čočky jsou střídavě vystaveny slunečnímu záření, vlhkosti a různým teplotám. V testu povětrnosti LotuTec® vykazoval vynikající vlastnosti po celou dobu své životnosti.

Každodenní situace:
Tento test simuluje celý životní cyklus brýlové čočky po dobu 200 hodin - včetně všech vlivů klimatických podmínek na čočku.
Zkouška slanou vodou
Zkouška slanou vodou
Test:
Čočky se vaří v definovaném roztoku slané vody několik minut v několika cyklech. LotuTec® nevykazoval po celou dobu trvání testu žádné známky uvolnění.

Každodenní situace:
Odolnost proti pocení je důležitou vlastností brýlových čoček - zejména pro sportovní nadšence.
Extrémní test: řezačka s křížovým poklopem
Extrémní test: řezačka s křížovým poklopem
Test:
Žiletka se používá k řezům v základní čočce v křížovém vzoru. Páska je pak opakovaně přilepena a vyjmuta z čočky v různých cyklech. Čočka je poté vyšetřena na sebemenší známky uvolnění povlaku. U LotuTec® nebyl tento test absolutně žádný problém.

tak zkontrolováno?

253. MIMINO, 03/09/2018 01:51
spampi
Ano, papír byl papír vyrobený v Německu.
Nemám žádné další informace.
Samozřejmě jsem neudělal testy.
Používejte brýle pouze pro práci s dokumenty a na počítači.
Nyní je otázkou, co koupit za brýle. ?
Zatímco se opíral o Carl Zeiss Lotutec, jako osvědčená možnost.

254. spampi, 03/09/2018 02:41
Mimino
jako osvědčená možnost.
.

Samozřejmě jsem neudělal testy.

255. MIMINO, 03/09/2018 03:00
spampi
Na co? ?
Povrch není poškrábaný, čočka nezmění na žlutou.
Jsou přítomny oleofobní, odpuzující vodu a odpuzující nečistoty.
Všechno, co Carl Zeiss slíbil, je pravda.
Kde mě nerozlišují, protože hlavní kvalita.
Nehledám levnou možnost, jak ušetřit na svém zdraví, ale nepotřebuji příliš mnoho funkcí.
Proto jsem za rozumnou možnost Carl Zeiss Lotutec

256. Lakob, 03/10/2018 00:56
spampi
Před pár lety jsem dal skleněné chameleony nastavené na 2 000 rublů
A bylo to tak, a dokonce nastavil „-6“ polarizované čínské sklo „-6“ na pár tisíc - to nerostlo společně a nenosilo měsíc, oči protestovaly. Právě jsem to změnil na normální sklo, až dosud někde v koších ležely tyto čočky, ne rozbité, ne kotsany.

V zásadě si za takové peníze nemůžete vzít dobrou skleněnou optiku, pokud jsou dioptrie malé a rám umožňuje vložit silné sklo, ale nefunguje to v mém rozvržení a nechci si na sobě ušetřit.

257. Zhelezaka, 03/10/2018 02:17
Lakob
Ano, a nechci na sebe ušetřit.

Nepotřebují.
Mé plastické, ve kterých jdu, mě stály někde ve 12. tis. Na stejné 12. Ale je tu kompletní sada - některé čočky padají mrtvé (vysvětlili mi, že si nepamatuji. Někde šek byl uložen) Bez rámečku vůbec. Ty. na bocích titanu jako uši. Nic neváží, na ně zapomenu. Žít od 12..

-Che si nemůžete koupit normální brýle?
-Dokážete si představit, kolik je na mé tváři?

V případě potřeby se zítra mohu pokusit zvýšit šek.
Čočky nejsou jediné chameleony

Věděl, proč a vždy v plastu?

Měl nehodu ve skle, můj přítel konkrétně zranil jeho oči.

258. spampi, 03/10/2018 03:47
Lakob
oči protestovaly.
To je naprosto individuální a 99% závisí na aktuální diagnóze a zakřivení instalačního technika.
U nekomplikovaných malých "+" a "-" malých dioptrií (až do plus 5 okrajů) není třeba žádných čoček.

-6 je již potřeba asferie, s jednoduchým sklem se neobejdete.

Zhelezaka
Ale je tu kompletní sada - některé druhy čoček jsou mrtvé (bylo mi řečeno, že si nepamatuji. Někde byl šek uložen) Bez rámečku. Ty. na bocích titanu jako uši.
Nejpravděpodobněji se jedná o polykarbonátové čočky bez okrajů a detaily jsou pouze v receptu.

Měl nehodu ve skle, můj přítel konkrétně zranil jeho oči.
Tady vyjdou různé funkce - u malých dioptrií může být sklo horší a peníze investované do údržby automobilu, ušetřené na drahých plastech, přispějí více k bezpečné jízdě.
Motocyklová helma občas šetří lépe, ale kdo ji dá na auto, s výjimkou jezdců?

Přidávání od 3/10/2018 03:48:

Žádost o napsání, jaké čočky jsou předmětem této konverzace
MIMINO psal, ale nekontroloval, zda je opravdu má - nezačal je testovat

259. MIMINO, 03/10/2018 04:44
spampi
Žádost o napsání, jaké čočky jsou předmětem této konverzace
MIMINO psal, ale nekontroloval, zda je opravdu má - nezačal je testovat
Tak jsem napsal, že deklarované vlastnosti Carl Zeiss Lotutec odpovídají.
Povrch není poškrábaný, čočka nezmění na žlutou, je odpuzující účinek vody.
Ve své pravé mysli, nikdo nezažije vroucí vodu nebo neřezá břitvou, jak radíte.

260. spampi, 03/10/2018 05:04
Mimino
Povrch není poškrábaný, čočka nezmění na žlutou,
vy sami jste říkali - brýle, nemá žádný dopad na objektiv - tady a levná Čína bude vždy fungovat.

Nikdo nebude mít na mysli
Takže výše jsou uvedeny stejné jednoduché testy výrobce, které kontrolují padělané vlastnosti objektivu.

Přidávání od 3/10/2018 05:05:

Navíc máte optické vlastnosti z papíru - dioptrie, válce, koeficienty. refrakce - není uvedeno.

261. MIMINO, 03/10/2018 15:11
spampi
Nerozumím vám, a proto vám už nebudu vysvětlovat..
Přečtěte si a přeložte z ruštiny do angličtiny, co mi navrhuješ dělat s brýlemi pro testování.
Proč jste se rozhodli, že Karl Zeiss nabízí tyto testy spotřebiteli ?
(vyzkoušejte vroucí vodou nebo řezejte břitvou atd.)
Jako spotřebitel jsem již tvrdil, že Carl Zeiss vyrábí kvalitní čočky..
Nejste spokojeni s řadou Lotutec, kupte sérii Dura Vision Platinum
Ani jsi mi nedal argumenty ohledně země výroby.
Nabídka nákupu levných čínských čoček, opakuji, že nebudu šetřit na zdraví.

262. Počítadlo cyklů, 03/10/2018 19:55
Minerální brýle jsou nyní velmi vzácné.

263. spampi, 03/11/2018 04:07
Počitadlo cyklů
Minerální brýle jsou nyní velmi vzácné.
Vzácnost u nátěrů plus u skel je obtížnější pracovat než u plastů.
Alespoň při smažení ve vroucím oleji je však lepší mít na sobě sklo než plastová - myslím, že musím vysvětlit, proč.

Mimino
Nejste spokojeni s řadou Lotutec, kupte sérii Dura Vision Platinum

Nejsem spokojený s tím, co nemohu ověřit. Ty, vidíš, jsi spokojený s reklamními nudlemi na uších.
Předpokládám, že vaše děti také kupují dětskou vodu v plastových lahvích
že nebudu šetřit na zdraví ?

navrhuješ mi, abych udělal testy s brýlemi.
Dobré testy tam
Okamžitě bude jasné, že zaplatil za postavení a ne za kecy, chlapci se nebudou stydět

Mám brýle na čtení a v plastových čočkách vidím jen plusy. - to znamená, že ve sklenících používáte brýle s supercoats - a musíte jít do nedalekého obchodu s chlebem v lezeckých botách s kočkami?!
Pak tě nebudu obtěžovat

264. MIMINO, 03/11/2018 22:36
spampi
Dobré testy tam
Okamžitě bude jasné, že zaplatil za postavení a ne za kecy, chlapci se nebudou stydět

Normální lidé kupují kvalitní rámy, vysoce kvalitní čočky, řídí dobré automobily a starají se o své zdraví.
A kluci jako vy. nejdůležitější spotřebitelé reklamních nudlí.
Sedí a dělají testy: vaříme podle vašeho receptu ve vroucí vodě, škrábněte břitvou na čočce.
Přestože jsem vám již jako spotřebitel těchto čoček řekl, že jsou vysoce kvalitní.

265. spampi, 03/12/2018 15:02
Mimino
Přestože jsem vám již jako spotřebitel těchto čoček řekl, že jsou vysoce kvalitní.
Vaše slovo o kvalitě nestojí za čas si ho přečíst..

Mám brýle na čtení a v plastových čočkách vidím jen plusy. - to znamená, že vlastnosti nátěrů nebyly použity, a to, co říkáte, je spíše jako nízkorozpočtové džíny.

Normální lidé kupují kvalitní rámy, vysoce kvalitní čočky, řídí dobré automobily a starají se o své zdraví. - Jsem si více než jistý, že váš příjem a majetek budou menší než moje, pokud jste tak nafouknutí, abyste něco dokázali ostatním

266. MIMINO, 13/13/2018 02:47
spampi
Vaše slovo o kvalitě nestojí za čas si ho přečíst..
Můj názor na skutečného uživatele pro vás samozřejmě není zajímavý.
Přečtěte si o reklamních nudlích, vařte čočky ve vroucí vodě a poškrábejte je břitvou.
Chci si přečíst vaše recenze a vidět praktické materiály.
Jen to nemusím žádat běžných spotřebitelů, jako jsem já.

tj. nepoužité povlakové vlastnosti
Obtěžuji se číst, mé předchozí příspěvky.

více než jisté, že váš příjem a majetek budou menší než moje
A nemusíte porovnávat spotřební zboží Karl Zeiss a čínské spotřební zboží.
Když se naučíte, jak si vydělat peníze sami, nebudete již muset vařit čočky ve vroucí vodě a poškrábat je břitvou.

267. Andrey Smile, 04/11/2019 11:03
Takže, Karl Zeiss byl sváděn reklamou a koupil Zeiss photofusion duravision platina. Ušetřete peníze, nekupujte tento UG. Oslnění, oslnění je velmi nápadné. Zejména ve večerních hodinách, když chodíte pod světly, máte pocit, že se díváte skrz objektiv fotoaparátu (víte, že tam býval takový efekt - tenká světelná čára ze zdroje světla). Předtím nosil Rodenstock Perfalit Sport 2 po dobu 5 let - neznal žádné problémy. Už žádný zeiss

268. Soff, 04/12/2019 21:08
Existují kovové rámy v přírodě? Otázka vyvstala, protože ti, kteří si koupili v lékárně (a přísahali mi, že to byl kov) - se po třech měsících odlupovali jako všichni ostatní levní.

269. animato, 04/12/2019 22:16
Soff

Stává se to, prostě nekoupíte rámy v této zemi. Koupil velmi dávno na Ukrajině ve fielmannu - stále lhát jen pro případ. Udělejte si recept, když jdete někam na odpočinek na slušném místě, jděte na optiku a pořádek.
Nyní jen objednávám přes internet. Přizpůsobte se lépe, než jakýkoli zakoupený / vyrobený zde..

270. Soff, 13. 3.1919 02:00
animato

Takže a jak zjistit? Zdá se to nemožné. Mám problém - všechny brýle malované něčím z nějakého důvodu se okamžitě odloupnou. Zřejmě jsem nějaký jedovatý. Chci hloupě ocelový rám, ale nevím, jak ho najít..

271. spampi, 14/14/2019 05:38
Andrey Smile
a koupil Zeiss photofusion duravision platina. [zdroj = 15: 67139: 267]
Možná falešný falešný pod rouškou originálu. V optice Ruské federace, bohužel, je to velmi často.

272. rita_ssv, 17/17/2019 15:45
Můj plast je již 8 let starý, trochu opotřebovaný, ale všechny zvuky

273. spampi, 05/08/2019 08:23
Byl jsem vyzván způsobem, jak zkontrolovat, zda objektiv drží UV brýle nebo ne. Metoda není příliš přesná, ale přesto velmi cenově dostupná.
Potřebujeme chameleonové brýle a baterku s UV. aby na ni chameleoni reagovali. Obvykle jsou instalovány v čínských laserových ukazovátcích pro kontrolu peněz..
Svítíme skrz testovací čočku na pevně stlačenou chameleonovou čočku a uvidíme, zda se chameleon ztmavne nebo ne. Vyvodit závěry.

274. DimaM, 05/08/2019 09:05
spampi
Svítíme skrz testovací čočku na pevně stlačenou chameleonovou čočku a uvidíme, zda se chameleon ztmavne nebo ne. Vyvodíme závěry. [zdroj = 15: 67139: 273]

Pravděpodobně jednodušší dát účet pod objektiv.
Kromě toho „chameleoni“ nejen (nebo dokonce ne tolik) reagují na UV, protože jednoduše dělají jasné světlo.

275. spampi, 05/08/2019 09:26
Dima
Pravděpodobně je snazší vložit účet pod objektiv [source = 15: 67139: 274]
mimochodem zajímavá poznámka
https://lampaexpert.ru/vidy-i-tipy-lamp/kvartsevye-i...cheniya-fonarya-2
https://ultrafiolet.guru/kupit-uv-kontrol-zashhitnyh...a-proverki-deneg/
https://ultrafiolet.guru/kupit-uv-kontrol-zashhitnyh...ej-ultrafioletom/

na chameleonech je však zřetelněji vidět tmavá skvrna

"chameleoni" nejen (nebo dokonce ne tolik) reagují na UV, protože jednoduše dělají jasné světlo. [zdroj = 15: 67139: 274]
Není pravda, že v místnostech s lampami nezmizí.

276. DimaM, 05/08/2019 09:30
spampi
Není pravda, že v místnostech s lampami nezmizí. [zdroj = 15: 67139: 275]

Lampy takové osvětlení nedávají. Ačkoli ano, v optice je to s UV lampou, že je prokázán chameleonismus.

277. Evil Muzyk, 5. 8./2019 12:37
Dima
Kromě toho „chameleoni“ nejen (nebo dokonce ne tolik) reagují na UV, protože jednoduše dělají jasné světlo. [zdroj = 15: 67139: 274]
Moje staré chameleony se rozzářily, když jsem právě nastoupil do auta - jedno čelní sklo a brýle neztmavly.

278. DimaM, 05/08/2019 12:40
Evil Muzyuk
Moje staré chameleony se rozzářily, když jsem právě nastoupil do auta [zdroj = 15: 67139: 277]

No tak, svítá, nikdy jsi neměl auto.

279. Evil Muzyk, 5. 8./2019 12:45
Dima
Co to děláš? Celé fórum už dlouho vědělo, že jsem vždy jezdil na Priusu, ale teď zemřel naším „kvalitním“ benzínovým motorem, musel jsem prodat a koupit Matiz, kousek po kousku, s pravostranným řízením si zvyknu doleva a manuální převodovkou.

280. Sheff10, 06.23.2019 19:16
Odpověď na obručí není plast, ne sklo, ale volba, Norbekov nebo Bronnikov.

281. DBer, 23.6.2019 19:39
Evil Muzyuk
Moje staré chameleony se rozzářily, když jsem právě nastoupil do auta - jedno čelní sklo a brýle neztmavly. [zdroj = 15: 67139: 277]
Je to zcela normální, a proto je zcela opustil. UV skleněné filtry dobře.

282. spampi, 24/24/2019 00:23
Dber
UV skleněné filtry dobře. [zdroj = 15: 67139: 281]
při pohledu na které čelní sklo a při pohledu na jaký materiál čoček. Je to komplikované

283. DBer, 24.6.2019 02:26
spampi
Je to komplikované
[zdroj = 15: 67139: 282]
Jsem si vědom, že „věda umí hodně githiků“, a ačkoli nejsem vůbec uhlovodík, jsem dokonce PHIR, ale chápu, čím má sklo projít.

A pokud mi to řeknou - nyní vás vaše nové uhlovodíkové auto doveze - nechci je spálit a naplnit je malými fragmenty ve skleníku

284. HQStorm, 07/04/2019 01:34
Sheff10
Odpověď na obručí není plast, ne sklo, ale volba Norbekova nebo Bronnikov. [zdroj = 15: 67139: 280]
A pro zvýšení růstu musíte zavěsit na vodorovnou lištu. Vaska visel v dětství tak dlouho

285. Ivan Seliger, 07/04/2019 13:29
Pokud tedy vlastní pocity a zkušenosti naznačují druhou, pak existují pochybnosti. Dávám přednost sklu.

citát (Ivan Seliger [zdroj = 15: 67139: 285]):
Pokud tedy vlastní pocity a zkušenosti naznačují druhou, pak existují pochybnosti. Dávám přednost sklu.

286. Super_geroi, 07/04/2019 13:48
287. Soff, 07/04/2019 13:50
Super_geroi

Ne poškrábaný, jako plast

288. Evil Muzyk, 07/04/2019 14:12
Sklo, rozhodně!

289. animato, 07/04/2019 14:15
Super_geroi
Co jiného je lepší než výše popsané sklo? [zdroj = 15: 67139: 286]
Na +46 v autě sklo nevede, na rozdíl od plastu.

citát (animato [zdroj = 15: 67139: 289]):
Super_geroi
Co jiného je lepší než výše popsané sklo? [zdroj = 15: 67139: 286]
Na +46 v autě sklo nevede, na rozdíl od plastu.

Přidávání od 14.4.2019 14:35:

Ne poškrábaný, jako plast


To je ano. Jedna z mála výhod.
290. Super_geroi, 07/04/2019 14:35

291. animato, 07/04/2019 14:41
Super_geroi
Je to pocení. Kolik silnější není důležité. Protože stejně jako byste chtěli něco hned vidět - musíte utřít.

292. Levar, 28.8.2019 15:30
Dima
Kromě toho „chameleoni“ nejen (nebo dokonce ne tolik) reagují na UV, protože jednoduše dělají jasné světlo. [zdroj = 15: 67139: 274]

Mýlíš se. Fotochromní čočky reagují specificky na UV záření, a proto neztmavují ani v jasně osvětlené místnosti ani v autě, jehož skleněné bloky UV téměř úplně blokují

293. spampi, 08/29/2019 00:29
Levar
Dima
Kromě toho „chameleoni“ nejen (nebo dokonce ne tolik) reagují na UV, protože jednoduše dělají jasné světlo.

Mýlíš se. Fotochromní čočky reagují specificky na UV, takže [zdroj = 15: 67139: 292]

bát se, že existují různé druhy chameleonů

294. 4nik, 08/29/2019 00:41
Ani sklo, ani plast, ale Utekhin gymnastika (https://nashezrenie.ru/2-uncategorised). S její pomocí jsem zlepšil vidění z - 4 na téměř 1. 35 let už jdu bez brýlí.

295. spampi, 29.8.2019 01:37
Má někdo zkušenosti s použitím automobilových dešťových řešení na brýlové čočky??

296. Soff, 08/29/2019 01:38
4nik
gymnastika Utekhina. [zdroj = 15: 67139: 294]

Právě jsem se snažil číst jedním okem a. Nemohl jsem dělat nic, protože se zdvojnásobil z jakékoli vzdálenosti na jakémkoli oku. To je normální.?

297. spampi, 29.8.2019 02:52
Soff
To je normální? [zdroj = 15: 67139: 296]
To je problém s čočkou, pravděpodobně nástup katarakty.

Právě jsem se snažil číst jedním okem a. Nemohl jsem dělat nic, protože se zdvojnásobil z jakékoli vzdálenosti na jakémkoli oku. To je normální.?


Zpočátku je to těžké, ale pak si na to zvyknete a děláte vše automaticky. Oči se pomalu zlepšují.
298. 4nik, 29.8.2019 05:20

299. vm201908, 08/29/2019 05:25
4nik
Ani sklo, ani plast, ale gymnastika Utekhin. S její pomocí jsem zlepšil vidění z - 4 na téměř 1. 35 let už jdu bez brýlí. [zdroj = 15: 67139: 294]

Léčbou všech nemocí je dubová kůra. Všeobecně.