La Roche-Posay Nutritic pro suchou pokožku

La Roche-Posay Nutritic je řada, která vyživuje a obnovuje suchou pokožku obličeje a rtů..

Zde je článek o místě, kde jsme zkoumali příčiny suché kůže.

Zde popisuje La Roche-Posay produkty Nutritic Intense:

Výrobky výživné intenzity jsou určeny pro citlivou suchou pokožku. Odstraňují nepohodlí, zjemňují a zklidňují pokožku..

Složení zahrnuje MP-lipidy - nová generace lipidů, které mohou spustit 3 mechanismy na ochranu pokožky.

La Roche-Posay Nutritic NUTRITIC INTENSE RICHE NUTRITION CREAM PRO DEEP RESTORACI SUCHÉ A VELMI SUCHÉ KŮŽE

Nutriční výživný krém La Roche-Posay pro hlubokou regeneraci suchých a velmi suchých kůží reklama popisuje:

NUTRITIC INTENSE Vyživující krém pro hluboké zotavení pokožky citlivých na sucho má bohatou obálkovou strukturu. Jemně obaluje pokožku a intenzivně obnovuje horní vrstvy epidermis.

Nová generace MP lipidů s prokázaným účinkem na syntézu zvlhčujících složek nezbytných k ochraně pokožky.

Indikace pro použití:

Velmi suchá pokožka.

Nutritic Intense Rich krém obnovuje hydrolipidický plášť a normalizuje úroveň přirozeného hydratačního faktoru pokožky.

Produkt zvyšuje ochrannou funkci díky obsahu bambuckého másla, obnovuje pohodlí a hebkost pokožky. Podmanivý zvuk citrusových tónů, vůně bílých květů a chaluhy santalového dřeva dává pocit harmonie, sebevědomí a zítra.

Chemické složení:

  1. GLYCERIN - polyhydrický mastný alkohol, odkazuje na univerzální zvlhčovače, je široce používán v různých kosmetických prostředcích. Jeho hlavní vlastností je přilákat a držet molekuly vody v jeho blízkosti..
  2. CETEARYL ALCOHOL - lze získat synteticky nebo z kokosového oleje. Zmäkčovadlo, zahušťovadlo emulze, vodivé činidlo pro jiné přísady.
  3. CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE - získaný z kokosového oleje a glycerinu. Vysoce kvalitní změkčovadlo bohaté na mastné kyseliny, které obnovuje poškozený povrch pokožky, zvlhčuje pokožku a zabraňuje ztrátě vlhkosti. Má protizánětlivé vlastnosti. Studie nepotvrdily obvinění z komedogenity této složky..
  4. GLYCERYL STEARATE - emulgátor, po použití je pokožka na dotek hladká.
  5. ALKOHOL DENAT. - denaturovaný ethylalkohol vyrobený kvašením z uhlohydrátů nebo syntetizovaný z oleje. Antimikrobiální látka - používá se jako konzervant kosmetických prostředků. Odmašťuje a vysychá pokožku, způsobuje podráždění citlivé pokožky, poškozuje kožní bariéru. Podporuje poškození kůže volnými radikály. Velmi „špatná“ složka!
  6. ETHYLHEXYL PALMITATE - směs mastného alkoholu a kyseliny palmitové, fungující jako změkčovadlo, označuje „dobré“ složky.
  7. DIMETHICONE je chemicky inertní silikonová chemikálie. Dodává pokožce hebkost a samet, klouzá po pokožce a usnadňuje její aplikaci, zabraňuje podráždění a zarudnutí pokožky, vytváří na povrchu pokožky světlý film, který nenarušuje dýchání kůže. Není komedogenní.
  8. BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER - bambucké máslo nebo bambucké máslo. Jedna z nejlepších kosmetických přísad, bohatá na antioxidanty, mastné kyseliny. Změkčuje a zvlhčuje pokožku, obnovuje přirozený hydratační faktor na povrchu pokožky.
  9. MYRISTYL MYRISTATE - ester kyseliny myristové. Používá se k zjemnění pokožky. Bohužel, komedogenní.
  10. NIACINAMID - Niacinamid nebo vitamín PP (nebo B3) je jednou z nejlepších kosmetických přísad. Zlepšuje mikrocirkulaci, zvyšuje pružnost pokožky, zlepšuje funkce bariéry pokožky, stimuluje syntézu ceramidů a mastných kyselin. Chrání pokožku před ztrátou vlhkosti Vyprazdňuje tón pleti, snižuje závažnost skvrn po akné a po zánětlivé pigmentaci.
  11. PEG-100 STEARÁT, GLYKINOVÝ SOJA OLEJ / SYBEANOVÝ OLEJ, SODNÝ POLYACRYLÁT, MYRISTYL MALÁT FOSFONICKÁ KYSELINA, DISODIUM EDTA, CAPRYLYL GLYCOL, KYSELINA CITRICKÁ, TOCOPERER, PENTAERYTHRITYEN TETRYFRYENY

Závěr:

La Roche-Posay Nutritic - základní krém pro suchou pokožku, obsahuje zcela běžné změkčovadla, silikony, zvlhčovače a bambucké máslo - to vše pro zjemnění suché pokožky.

Obsahuje alkohol ve vysoké koncentraci, ale v takovémto nástroji alkohol hraje roli emulgátoru více. Ačkoli, samozřejmě, pro suchou a citlivou pokožku, alkohol není nejdůležitější složkou..

Přečtěte si můj článek o nebezpečích alkoholu v kosmetice.

Existuje mnoho nevýhod - balení do sklenic a příliš nízká koncentrace účinných látek, které obnovují bariéru pokožky, které jsou skutečně užitečné pro suchou pokožku, a úplný nesoulad reklamy slibuje realitě.

Vhodný pro suchou pokožku v každém věku. Nepoužívejte na mastnou pleť, protože je možné ucpání pórů..

La Roche-Posay Nutritic NUTRITIC INTENSE NUTRITION CREAM

La Roche-Posay Nutritic v reklamě se neliší od předchozího nástroje.

Pojďme se podívat na složení, ale zabalení produktu do zkumavky je vždy lepší))))

Chemické složení:

  1. PARAFFINUM LIKVIDUM / MINERÁLNÍ OLEJ - kapalný parafin, produkt destilace oleje, jeho rafinovaná frakce, ve které nejsou žádné škodlivé látky a sloučeniny. Abych byl spravedlivý, musím říci, že olej je přírodní produkt, a dokonce i dnes lékaři a dermatologové považují vazelínu za nejlepší zvlhčovač. Vytváří vzduchotěsný film na povrchu kůže, který zabraňuje odpařování vody z povrchu kůže a je nazýván okluzivní. To je široce používáno v léčbě zvýšené suché kůže s dermatitidou, neurodermatitidou. Je nezbytnou součástí jakékoli emulze, a proto je v kosmetice tak běžná. Z vážných nedostatků vazelíny - způsobuje to, že pokožka je příliš mastná, pokud používáte pouze čistou vazelínu, pak kůže pod její vrstvou „nedýchá“, může macerovat a na tomto pozadí je možná sekundární infekce. Proto se majitelům mastné pokožky nedoporučuje používat přípravky s vysokou koncentrací vazelíny.
  2. DIMETHICONE, GLYCERIN - silikon a zvlhčovač, viz výše,
  3. BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE - syntetický silikon, zjemňuje pokožku, podporuje lepší smíchání dalších účinných látek tonika, má čisticí vlastnosti. Netoxický pro kůži.
  4. SYNTHETIC WAX je syntetický vosk získaný ze směsi různých olejů. Používá se jako zahušťovadlo a stabilizátor emulzí, patří k „dobrým“ přísadám..
  5. Ethylhexylpalmitát, Butyrospermum parkii MÁSLO / bambucké máslo, glycerylstearát, behenylalkohol, hliník ŠKROBU OCTENYLSUCCINATE, HEXYLDECANOL, HEXYLDECYL laurát, CERA MICROCRISTALLINA / mikrokrystalický vosk, niacinamid, P ARAFFIN, glycerylstearát citrát, dimethikonol, myristylalkohol JABLEČNAN kyseliny fosfonové, amonné POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURÁT, DISODIUM EDTA, DISODIUM ETHYLEN DICOCAMID PEG-15 DISULFÁT, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, AKRYLÁTY COPOLYMER, TOCOFEROL, FENOXYETHANOL VŮNĚ

Závěr:

Ano, složení těchto krémů pro suchou pokožku je velmi podobné. Pouze tento krém je ještě silnější díky tekutému parafínu.

Plusem je nedostatek alkoholu, i když by to rozhodně neublížilo))

A v hlavním složení - všechny stejné změkčovadla a silikony jako v předchozím krému. Neočekávejte více než změkčení pleti.

V obou produktech je vůně - ale ve velmi nízké koncentraci si nemyslím, že to způsobí negativní reakce z kůže.

Pouze k obnovení velmi suché a šupinaté pokožky - obličeje, rukou, nohou. Pro každý věk. Je to možné jako ochrana před silným mrazem, ale zkuste tento nástroj nepoužívat po dlouhou dobu. Odstraněná suchá pokožka - přejděte do krémově lehčí textury.

La Roche-Posay Nutritic NUTRITIC LEVRES NUTRITION BALM PRO DEEP RESTORATION LIP SKIN

Přečtěte si popis tohoto produktu na péči o rty od společnosti La Roche-Posay Nutritic:

Díky obsahu biolipidů a ceramidů 5 NUTRITIC LEVRES obnovuje pokožku rtů a chrání ji před suchostí, těsností, prasklinami a loupáním.
Nutritic Lip Stick lze použít po celý rok.

Indikace pro použití:

Suché a citlivé rty.

Doporučení k použití: aplikovat podle potřeby na rty dospělým a dětem od 3 let.

Chemické složení:

  1. Polyethylen - syntetická složka, která reguluje konzistenci produktu, zvyšuje viskozitu.
  2. Polybuten je polymer získaný z minerálního oleje. Zahušťovač emulze a lubrikant (pro lepší aplikaci a zasunutí krému na pokožku). Netoxický pro kůži.
  3. Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 - změkčovadlo, zahušťovadlo emulze. Netoxický pro kůži.
  4. Butyrospermum Parkii (bambucké máslo) - bambucké máslo, viz výše.
  5. Hydrogenovaný polyisobuten - změkčovadlo zjemňuje pokožku.
  6. Myristyl Myristate - zjemňuje pokožku, komedogen.
  7. Cera Alba (včelí vosk) - druhy vosku získaného z voštin. Reguluje viskozitu emulze, zjemňuje a zvlhčuje pokožku.
  8. Octyldodecanol - emulgátor, dodává produktu „opacity“, zlepšuje klouzání léku na kůži. "Dobrá" přísada.
  9. Olej ze semen Ricinus Communis (ricinový) - ricinový olej, změkčovadlo, vytváří na povrchu pokožky film, který zabraňuje ztrátě vlhkosti. Trochu lepkavé. "Dobrá" přísada.
  10. Cetylalkohol je mastný alkohol, který lze získat synteticky i z kokosového oleje. Změkčovadlo, stabilizátor a zahušťovadlo emulzí přispívá k hlubší penetraci dalších aktivních složek krému. Nedráždivý pro kůži, považován za dobrou složku pro kůži..
  11. Limnanthes Alba (Meadowfoam) Semenový olej je louka penic, bohatý na antioxidanty, nenasycené mastné kyseliny a vitamin E. Běžně používaný první olej. Nezanechává mastný lesk na kůži, rychle se vstřebává.
  12. Cetylpalmitát, glycerin, želatina Nigrum (černý proud), olej ze semen, ovocný olej z lycps Echium,
  13. Coriandrum Sativum (Coriander) Ovocný olej - Coriander - Spice. Týká se vůní. Může způsobit podráždění kůže, zejména citlivou pokožku. Antiseptický. Má fotosenzibilizující aktivitu (vede ke vzniku pigmentace pod vlivem slunce), může způsobit kontaktní dermatitidu.
  14. Prunus Armeniaca (Meruňkový) jaderný olej, tokoferyl acetát, hydroxypalmitoyl sfinganin, tertradibutyl pentraerythrityl, hydroxyhydrocinnamát, oxid titaničitý, stearylalkohol, glycin soja (sójový) olej, myristylalkohol, palmitol kyseliny citronylové

Závěr:

La Roche-Posay Nutritic balzám pro suchou pokožku rtů - zvládne reklamní přísliby díky změkčovadlům, vosku a olejům ve složení.

Je možné méně ucpávat póry po červeném okraji rtů, protože obsahuje potenciální komedogeny.

Může být použit v zimě ke zmírnění stavu zvětralých rtů. Ale zkuste použít takové prostředky na kůži ne více než třikrát denně, než jdete ven.

A během dne používejte lehčí krémové textury, například oční krém.

Ale kdybych si musel vybrat prostředky na velmi suchou pokožku, nepoužil bych kosmetiku La Roche-Posay kvůli nesouladu „cena-efekt“.

Pro suchou pokožku si můžete vybrat například prostředky z rozpočtu Librederm.

La Roche-Posay Nutritic Intense Rich krém na obličej a další se to líbí. - Posouzení

Olga # 51 Aktivní člen

Ahoj holky. Kosmeticky jsem se připravil na zimu, ale z nějakého důvodu je to všechno pryč. V tzv. Zimě však používám výživnější krémy. Minulé zimy mě zachránil LRP Nutrinic krém, který z nějakého důvodu byl přerušen a místo Nutritic nám výrobci nabídli nové produkty: Nutritic Nntense (ve zkumavce) a Nutritic Intense Riche (ve sklenici), které jsou pokročilejší. Vybral jsem si krém ve sklenici Riche voštiny. Podle akce v lékárně mě dostal levně, asi 600 rublů. proti 1000r. Když jsem si domů přinesl sklenici, přečetl jsem si několik recenzí na tento produkt a mnoho z nich se ukázalo jako negativní. Byl jsem naštvaný a dokonce jsem předtím aplikoval tento krém na loket, v případě „nikdy nevíš co“. Experiment byl úspěšný, hororové příběhy nebyly potvrzeny.

O krému: produkt je v těžké skleněné nádobě, špachtle není připevněna. Vzhled krém je velmi hustý, ale je psán bez problémů, okamžitě se rozplývá a vstřebává na kůži, aniž by zanechal náznak tuku, jakýkoli film, lepivost a další potíže. Kůže získává naprosto matný vzhled. Kosmetika a krémy na něj nenatáčejí. Po celý den zůstává pohodlný pocit rovnováhy. Krém je dostatečně ochucený příjemným zimním parfémem, ale na tuto vůni si zvyknete 2 způsoby, a pak to není cítit. Pro suchou pokožku - tento krém je jen nález:

V předstihu, ještě před zimou, jsem si koupil, nyní přerušený, "normální" Nutritic. Tento produkt není aromatizovaný. Je to také skvělá volba pro suchou pokožku na zimu..

Komentář Recenze užitečné? Ano 21 Ne 10

Anna_Geo
Moscow Aktivní člen

30. prosince 2013

Ahoj Holguine. Ale tato výživa „obyčejného“ nemá složení, ale bombu. Jeden jsem měl, nebylo to pro mě užitečné, vyhodil jsem ho. Je to dobré pouze pro lyžování a procházky v chladu. Pro normální zimní život je kůže příliš mastný krém, který sedí na pokožce jako olejový film.

Olga # 51 Aktivní člen

30. prosince 2013

Anna_Geo, spočítej to, ale pro mě to není vůbec mastné, ale dokonce i matné (to je jeden krém, ten druhý). Není divu, že mi jiné krémy nijak nesedí, všechno je úplně zaschlé. Ty vidí opravdu suchou pokožku..

Anna_Geo
Moscow Aktivní člen

30. prosince 2013

Ol, dobře, stále bych měl 2,5% jen na procházky (používal bych bez make-upu). Dobře na oprava: minerální olej, silikony, syntetické vosky, parafín. No, pouze pokud se budete chránit před mrazem ještě jednou.

Olga # 51 Aktivní člen

30. prosince 2013

Anna_Geo, mám smutek. Ostatní mi nevyhovují. Obecně se mi zdá, že budu používat zázračnou sadu (jedná se o krémy na obličej). Ale z dosavadního zázraku pro mě, jen LRP, je zbytek špatný. Málo známé značky, které jsou v online obchodech - nedůvěřuji, rozvod je vše. Naše domácí, jako je továrna Freedom, pro mě = akné, podkožní, tlustá tvář. Mimochodem, z lékárny, Vichy krému, jsem se také nehodil. Avenue a tak dále. nemáme v lékárnách.

Anna_Geo
Moscow Aktivní člen

30. prosince 2013

Ol, dobře, to nevím :) No, je to hrůza, ne složení. Za každý den ještě více. Myslím, že je třeba hledat krémy na zimu, kde je skvalen někde na vrcholu seznamu. Panthenol ve složení je také vítán, uvolňuje loupání. No, existují krémy s normální zvlhčující kompozicí, stačí se podívat, pravděpodobně v lékárnách.

Olga # 51 Aktivní člen

30. prosince 2013

Anna_Geo, se zcela normální skladbou, se nesetkala, a pokud jsem měl šanci použít něco „přírodního“ a 100% organického, pak se nehodilo vůbec a ani bolelo. Myslím, že v takových produktech jsou některé přísady jednoduše skryty. Ale samozřejmě se budu podrobně dívat a hledat ideální složení. díky za radu.

Anna_Geo
Moscow Aktivní člen

30. prosince 2013

Ol, pokud to vidím v lékárnách, řeknu. Respektuji Bepantena. Koupil jsem to jako krém na obličej. Velmi rád.

Anna_Geo
Moscow Aktivní člen

30. prosince 2013

Olgy, dnes jsem šel do lékárny pro Iklen z Norevy, obecně Aquareva série této značky bez jakýchkoli nepříjemných věcí, jako je strojní olej (minerální). Pak je v lékárnách celá řada produktů Fiziogel TM (mám 3 produkty, krém na obličej je pro mě velmi mastný), tyto výrobky chválí na internetu. Smetanový vitamín „F99“ mastný a odvážný se také jeví jako vhodný pro zimu jako regenerační prostředek.

La roche posay / výživný výživný krém la roche-posay nutritic intenzivní bohatství pro hluboké obnovení suché a velmi suché pokožky (la roche pose nutritic), 50 ml

Pohodlný stav pokožky, nedostatek těsnosti a pocit mravenčení.

Popis výrobku

Proveďte tři hlavní funkce pro obnovení ochrany pokožky: Posílením struktury kůže syntetizováním proteinů a enzymů; Aktivujte syntézu ceramidů k ​​obnovení lipidů; Obnovuje hydrataci pokožky. Ve srovnání s krémovým přípravkem v zkumavce nebyly přidány žádné další konzervační látky. Pohodlný stav pokožky, nedostatek napětí a mravenčení. Schopnost svobodně vyjadřovat emoce a používat make-up. Účinnost: Po 1. aplikaci: * Odstraňuje nepohodlí a uklidňuje: 94% uživatelů. Poskytuje pohodlí pokožky po celý den: 89% uživatelů 15 dní po aplikaci: * Hloubkově vyživuje pokožku: 89% uživatelů. Kůže získává svobodu projevu: 86% uživatelů. * Test sebehodnocení se 75 ženami s velmi suchou pokožkou, Německo, po 2 týdnech. aplikace.

Tipy pro aplikaci

Aktivní komponenty

Podělte se s námi o své zkušenosti! Prosím, zanechte svoji recenzi níže. Zpětná vazba od neregistrovaných uživatelů bude zařazena do fronty ke kontrole správci webu a bude zveřejněna po schválení.
Chcete-li přeskočit schvalovací proces, zaregistrujte se zde..
Pokud máte dotazy ohledně produktů, kontaktujte naši podporu..

Dát zpětnou vazbu

CosmeticPoint v současné době nabízí tři způsoby doručení:

  • doručení kurýrem na
  • doručení na místo vyzvednutí nebo postomatu vybrané a pohodlné pro vás
  • Dodání Ruskou poštou

Spolupracujeme s některými z nejlepších dopravních společností na ruském trhu. Mezi nimi jsou DPD, OZONE, BoxBerry a další.

Zákaznický servis vždy vybere přepravní společnost pro každou objednávku zvlášť. Aby to bylo pro kupujícího nejpohodlnější a nejrychlejší.

Průměrná dodací lhůta v Moskvě a Moskevské oblasti je 2 pracovní dny, v Petrohradu a Leningradské oblasti 3 pracovní dny. Průměrná dodací lhůta do ostatních regionů Ruské federace je od 4 do 7 dnů. Dodací lhůty pomocí Ruské pošty závisí na odlehlosti osídlení, ale průměrné pozemky dosahují 12–15 dnů.

La Roche Posay výživný intenzivní pleťový krém

Dobrý krém na obličej, který může oživit pokožku!

La Roche Posay Nutritic Intense krém na obličej založený na termální vodě se stal mým spasitelem v chladném období pro druhou sezónu v řadě. Před několika lety dermatolog doporučil používat kosmetiku této značky, protože mám citlivou a náchylnou k suché pokožce.

Hluboký výživný krém.

Obnovuje pohodlí, zjemňuje, zklidňuje.

Odstraňuje nepohodlí kůže.

Krém jemně obaluje pokožku a intenzivně obnovuje horní vrstvy epidermis.

Tento krém je určen pro suchou a citlivou pokožku. Dokonale vyživuje a zvlhčuje pokožku. Vyhlazuje a hluboce obnovuje - a to není dočasný efekt, ale velmi účinný a skutečný výsledek používání tohoto krému.

Výsledek: pokožka po použití zvlhčená, hebká a sametová. Vypadá skvěle!

Vůně krému je jemná a příjemná, rychle mizí, což je velmi dobré.

Krém nezanáší póry a nezpůsobuje akné (ačkoliv to výrobce neuvádí na obalu).

Krém neobsahuje parabeny.

Pro chladné období, kdy je zapnuto topení, je tento krém jen spasením! Ale na teplý čas, právě naopak - pokožka z ní mastná a lesklá. Jakmile se tedy ochladí, dostanu to a jdu! Můj Spasitel!

Zklamání ((V mém případě má krém nedostatky. Recenze byla aktualizována: zvýšení hodnocení na 4.

Jsem velmi dobrý v kosmetice La Roche a v mém kosmetickém sáčku je spousta produktů od této výrobní společnosti. Moje mírně negativní recenze na krém NUTRITIC INTENSE je tedy osobně můj subjektivní názor a moje zkušenost s používáním).

Obecně mám kombinovanou pleť, existují skvrny sucha (TAM JSOU VÍCE) a existují místa náchylná k mastnému.

Koupil jsem si krém, abych pokračoval v péči o pleť i po žlutém loupání. Ihned po loupání jsem také použil prostředek La Roche Pose CICAPLAST BAUME B5 (- efekt zotavení a výslovná pomoc byla dobrá). Pak jsem se rozhodl hledat něco jednoduššího..

Popis Nutritic Intensity Cream byl: výživný krém pro hluboké obnovení pleti.

vhodný pro suchou citlivou pokožku

Koupil jsem si krém. Nejprve se mi nelíbil krém. NIKDY NECHCE: 1) ZÁPACH. příliš silný a nepříjemný - voní jako babička lékárnička (

2) zanechává na obličeji pocit mastného filmu (z CYCAPLASTu nebyla taková věc), je špatně absorbován na mé kůži, těžký (

3) nelze použít pro líčení - mastný, vše je lesklé, pocit, že kůže nedýchá (

Obecně nejsem spokojený s nákupem. Krém používám v noci nebo odpoledne na samostatných zcela suchých místech, pokud sedím doma a nikam nechodím.

Samozřejmě, vzhledem k tomu, že jej plně nevyužívám, jsem nespokojen s cenou 860 rublů)

La Roche Pose Výživný krém pro hluboké obnovení pleti Nutritic Intense Rich,

2017 r.

POZNÁMKA!

doporučené produkty

popis

Obnovte ochranu kůže pomocí tří hlavních funkcí:
Syntetizací proteinů a enzymů posílí strukturu kůže;
Aktivujte syntézu ceramidů k ​​obnovení lipidů;
Obnovuje hydrataci pokožky.

Ve srovnání s krémovým přípravkem v zkumavce nejsou žádné další konzervační látky.

Pohodlný stav pokožky, nedostatek napětí a mravenčení. Schopnost svobodně vyjadřovat emoce a používat make-up.

Po 1. aplikaci: *
Odstraňuje nepohodlí a uklidňuje: 94% uživatelů.
Poskytuje pohodlí pokožky po celý den: 89% uživatelů 15 dní po aplikaci: *
Hluboko vyživuje pokožku: 89% uživatelů.
Kůže získává svobodu projevu: 86% uživatelů.

* Test sebehodnocení se 75 ženami s velmi suchou pokožkou, Německo, po 2 týdnech. aplikace.

AKTIVNÍ KOMPONENTY

Inovace: MP-lipidy - jedinečná aktivní složka nové generace, která je výsledkem dermatologického vývoje v oblasti atopie.

TYP PLETI
TEXTURA

Bohatý ultra výživný krém pro hlubokou obnovu pleti vytvořený na základě nové generace MP-lipidů.

APLIKACE

Aplikujte denně na obličej, krk a dekolt ráno a / nebo večer.

ČÁROVÝ KÓD
CHARAKTERISTIKY

Problémy - suchost a peeling, pocit těsnosti

Účel - Obnova a výživa, zvlhčení a změkčení

Druh produktu - balzám

Oblast použití - péče o obličej

Země původu - Francie

Typ kosmetiky - lékárna

SPONZORSKÉ PRODUKTY

Všechny konzultace s odborníky

prosím poradit péči

Dobrý den, prosím, poradte, pečujte Kůže je suchá, citlivá. Po omytí je čelo doslova napnuté, nelze se dotýkat, dokud krém nezvlhčím.

La Roche-Posay Nutritic Intense Riche

Výživný krém pro hluboké zotavení suché a velmi suché pokožky

La Roche-Posay Nutritic Intense Riche

Volný, uvolnit
dodávka od 1 000 ₽

Dodávka v celém
území Ruské federace

Zajištění kvality
Výroba

    Popis

La Roche-Posay Nutritic Intense Riche

NUTRITIC INTENSE Vyživující krém pro hluboké zotavení pokožky citlivých na sucho má bohatou obálkovou strukturu. Jemně obaluje pokožku a intenzivně obnovuje horní vrstvy epidermis. Nová generace MP lipidů s prokázaným účinkem na syntézu zvlhčujících složek nezbytných k ochraně pokožky. Indikace k použití: Velmi suchá pokožka. Nutritic Intense Rich krém obnovuje hydrolipidický plášť a normalizuje úroveň přirozeného hydratačního faktoru pokožky. Produkt zvyšuje ochrannou funkci díky obsahu bambuckého másla, obnovuje pohodlí a hebkost pokožky. Podmanivý zvuk citrusových tónů, vůně bílých květů a chaluhy santalového dřeva dává pocit harmonie, sebevědomí a zítra. Podrobné specifikace

La roche-posay

La Roche-Posay je jednou z předních francouzských značek lékařské kosmetiky. Již více než 40 let značka spolupracuje s renomovanými dermatology světa a vytváří produkty, které splňují nejvyšší požadavky a standardy kvality. Značce důvěřuje 25 tisíc lékařů a vědců z celého světa, kteří se zabývají výzkumem a léčbou kůže.

Výrobky jsou založeny na termální vodě obohacené aktivním přírodním mikroelementem - selenem. Příznivé terapeutické účinky prokázaly více klinických studií..

Výrobky péče o pleť La Roche-Posay jsou vhodné nejen pro dospělé, ale také pro děti a kojence. Různé textury vám umožňují vybrat si produkty pro jakýkoli typ pleti, přičemž se berou v úvahu jednotlivé vlastnosti.

La Roche-Posay - značka č. 1 na doporučení dermatologů v Rusku *.
* Mezi kosmetiky pro péči o pleť na základě průzkumu dermatologů provedeného společností Aston Consulting JSC od 19. do 17. července 2018 ve městech Moskva, Petrohrad, Voroněž, Nižnij Novgorod, Samara, Kazaň, Krasnodar, Rostov na Donu, Jekatěrinburg, Čeljabinsk, Novosibirsk, Krasnojarsk, Ufa. Velikost vzorku: 439 dermatologů. Přejít na katalog značek

LA ROCHE-POSAY NUTRITIC INTENSE RICHE NUTRITION CREAM PRO DEEP RESTORACI SUCHÉ A VELMI SUŠENÉ KŮŽE 50 ML

Druh zboží:Kosmetika
Účinné látky:Niacinamid, glycerin, vitamín E, MP lipidy, bambucké máslo, termální voda LA ROCHE-POSAY
Výrobce:Kosmetický aktivní produkt
Země původu:Francie
Forma vydání a balení:Sklenice 50 ml
Skladovací teplota:5 ° C až 25 ° C
Udržujte mimo dosah dětí:Ano
Všechny podobné produkty

Stručně o produktu

Kategorie
Podkategorie
Značka
Pravítko
Typ pleti
Speciální funkce
Textury
Tvoje potřeby
Stav kůže
Všechny specifikace

Podobné produkty

Přečtěte si o produktu

La roche-posay výživný intenzivní výživný krém pro hluboké zotavení suché a velmi suché pokožky 50 ml návod k použití

Struktura

BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER

GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL

MYRISTYL MALATE FOSFONICKÁ KYSELINA

PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMÁT

Popis

NUTRITIC INTENSE Vyživující krém pro hluboké zotavení pokožky citlivých na sucho má bohatou obálkovou strukturu. Jemně obaluje pokožku a intenzivně obnovuje horní vrstvy epidermis. Nová generace MP lipidů s prokázaným účinkem na syntézu zvlhčujících složek nezbytných k ochraně pokožky.

■ MP lipidy - nová generace lipidů s prokázaným účinkem: ovlivňuje syntézu hydratačních složek, lipidů a bílkovin, nezbytných pro pohodlí a ochranu pokožky.

■ Bambucké máslo / SHEA BUTTER - má afinitu ke struktuře pokožky a zajišťuje přirozené doplnění hydrolipidického pláště na povrchu epidermis, intenzivně hydratuje, zjemňuje a zmírňuje podráždění.

■ Termální voda La Roche-Posay - dermatologická účinná látka: zjemňuje a zvlhčuje pokožku. Neutralizuje účinky volných radikálů.

■ Vitamin E / TOCOPHEROL - jeden z nejúčinnějších antioxidantů v dermatokosmetice, který chrání a vyživuje pokožku.

■ NIACINAMID / NIACINAMIDE - zabraňuje snížení ochranných vlastností pokožky, má protizánětlivý účinek

■ Glycerin Soy / GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL - posiluje funkci kožní bariéry, zvlhčuje

NUTRITIC INTENSE RICHE NUTRITION CREAM PRO DEEP RESTORACI SUCHÉ A VELMI SUCHÉ KŮŽE

Krém má nasycenou obálkovou texturu se zvukem citrusových tónů, vůní bílých květů a chocholem santalového dřeva.

Prodejní funkce

Indikace

Velmi suchá pokožka.

Nutritic Intense Rich krém obnovuje hydrolipidický plášť a normalizuje úroveň přirozeného hydratačního faktoru pokožky. Produkt zvyšuje ochrannou funkci díky obsahu bambuckého másla, obnovuje pohodlí a hebkost pokožky. Podmanivý zvuk citrusových tónů, vůně bílých květů a chaluhy santalového dřeva dává pocit harmonie, sebevědomí a zítra.

Kontraindikace

Individuální nesnášenlivost součástí

  • Koupit La roche-posay výživný intenzivní výživný krém pro hluboké obnovení suché a velmi suché pokožky 50 ml v Svetly může být v lékárně vhodné pro vás zadáním objednávky na Apteka.RU.
  • Cena výživného výživného krému La Roche-Posay pro intenzivní regeneraci suché a velmi suché pokožky 50 ml v Svetly - 1582,00 rublů.

Nejbližší dodací místa v Svetly najdete zde.

La Roche-Pose výživný krém pro hluboké obnovení pleti Nutritic Intense Riche, 50 ml (La Roche-Posay, Nutritic)

Proveďte tři hlavní funkce pro obnovení ochrany pokožky: Posílením struktury kůže syntetizováním proteinů a enzymů; Aktivujte syntézu ceramidů k ​​obnovení lipidů; Obnovuje hydrataci pokožky. Ve srovnání s krémovým přípravkem v zkumavce nebyly přidány žádné další konzervační látky. Pohodlný stav pokožky, nedostatek napětí a mravenčení. Schopnost svobodně vyjadřovat emoce a používat make-up. Účinnost: Po 1. aplikaci: * Odstraňuje nepohodlí a uklidňuje: 94% uživatelů. Poskytuje pohodlí pokožky po celý den: 89% uživatelů 15 dní po aplikaci: * Hloubkově vyživuje pokožku: 89% uživatelů. Kůže získává svobodu projevu: 86% uživatelů. * Test sebehodnocení se 75 ženami s velmi suchou pokožkou, Německo, po 2 týdnech. aplikace. AKTIVNÍ KOMPONENTY Inovace: MP-lipidy jsou jedinečnou aktivní složkou nové generace, která je výsledkem dermatologického vývoje v oblasti atopie. TYP KŮŽE Pro suchou a velmi suchou pleť TEXTURE Bohatý ultra výživný krém pro hluboké obnovení pleti, vytvořený na základě nové generace MP-lipidů. POUŽITÍ Denně ráno a / nebo večer se aplikuje na obličej, krk a dekolt. BARCODE 3337872413575 CHARAKTERISTIKA Značka - La Roche-Posay Gamma - Nutriční problém - Suchost a peeling, Pocit těsnosti Účel - Obnovení a výživa, Hydratace a změkčení Typ produktu - Balzám Oblast použití - Péče o obličej Země výroby - Francie Druh kosmetiky -

Nutriční
INTENSE RICHE
PO ZNOVU NUTRI-RECONSTITUTING CARE

NUTRITIC INTENSE RICHE zmírňuje bolestivé pocity suché až velmi suché pokožky. Vyživuje a zklidňuje pokožku, aby poskytovala pohodlí a ochranu.

JAK SE PŘIHLÁSIT:
Ráno a / nebo večer po celé tváři.

KLÍČOVÉ SLOŽKY
Vezměme pohled dovnitř

Mp lipidy

SHEA BUTTER

GLYCEROL

Je to prokázáno

Klinicky prokázaná účinnost: -83% suchost kůže *

Lepší životnost pro suchou a citlivou pokožku:
Od 1. aplikace **,
- Úlevy a zklidnění: 94% uživatelů
- Celodenní pocit pleti: 89% uživatelů

Po 15 dnech používání **,
- Kůže je vyživována do hloubky: 89% uživatelů
- Skin získává plnou svobodu projevu: 86% uživatelů

* Klinické hodnocení suchosti kůže - dermascore u d0 a d28, 42 žen.
** Sebehodnocení 75 žen s velmi suchou pokožkou, Německo, 2 týdny používání Nutritic Intense Rich

KTERÉ JEDINÉ POTŘEBUJETE?

Krém na rekonstituování výživy
Velmi výživný
Péče o obličej

Nutriční
INTENSE RICHE

Krém na rekonstituování výživy
Velmi výživný
Péče o obličej

Nutriční
INTENZIVNÍ

PERFEKTNÍ ZÁVĚR
PRO VAŠE KŮŽE

NUTRITICKÉ VÍTĚZOVÉ TRIO

POSLEDNÍ
Demaquillant

Nutriční
INTENSE RICHE

EAU THERMALE

OBJEVTE OSTATNÍ
PRODUKTY ROZSAHU

Se společností Nutritic nabízí La Roche-Posay globální správu všech aspektů suché a citlivé pleti.

Věděli jste?
znát?

Po celý den je pokožka v kontaktu s atmosférickým znečištěním a konkrétně s ozonem a PM2,5, mikroskopickými jemnými částicemi. Tyto znečišťující látky se mohou přilepit na kůži a nejmenší částice mohou dokonce proniknout dolů do epidermálních buněk. To je důvod, proč je nezbytné jednat se správnými přípravky pro péči o pleť, aby pokožku očistily, zklidnily a ochránily.

Výživný krém La Roche-Pose intenzivní bohatý Výživný krém La Roche-Posay výživný

Podrážděná, hyperreaktivní, suchá pokožka.

Obnovená, chráněná, zvlhčená pokožka. Neexistuje žádný pocit těsnosti a nepohodlí.

Vlastnosti

La Roche-Posay Nutritic Intense Riche (La Roche-Pose Nutritic Cream Intense Rish vyživující pro hluboké obnovení pleti) pro suchou, velmi suchou a citlivou pokožku.

La Roche-Pose Nutritic Intense Bohatý výživný krém určený k hloubkové regeneraci pleti obnovuje hydrolipidický plášť a ochranné funkce epidermis. Díky obálkové struktuře produkt okamžitě vrátí pohodlí suché pokožce. La Roche-Posay Nutritic Intense Riche lze použít kdykoli v roce a může sloužit jako základ pro make-up.

  • MP lipidy stimulují syntézu proteinů, lipidů a zvlhčujících složek pokožky, které jsou nezbytné pro její ochranu a pohodlí;
  • bambucké máslo obnovuje hydrolipidický plášť, zjemňuje a zklidňuje epidermu;
  • Termální voda La Roche-Posay vykazuje zvlhčující antioxidační vlastnosti;
  • Vitamin E vyživuje, chrání pokožku;
  • niacinamid podporuje ochranné funkce epidermis, zmírňuje zánět;
  • sójový glycerin posiluje kožní bariéru.

Způsob aplikace

Naneste ráno a / nebo večer na očištěnou pokožku.